×
سیاسی
شناسه خبر : 162544
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/11/08 ساعت 19:35
پرده جدیدی از نسل کشی؛ مجازات دسته‌جمعی 2میلیون جنگ‌زده غزه با یک ادعا

«نورنیوز» ادعای مطرح شده درباره نقش آژانس «آنروا» در عملیات «طوفان الاقصی» را بررسی می‌کند

پرده جدیدی از نسل کشی؛ مجازات دسته‌جمعی 2میلیون جنگ‌زده غزه با یک ادعا

شماری از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی، کمک مالی به آژانس «آنروا» وابسته به سازمان ملل را با این ادعا که برخی از کارکنان آنروا در عملیات «طوفان الاقصی» مشارکت داشتند، متوقف کردند. آژانس «آنروا» مسئول خدمت‎رسانی به آوارگان فلسطینی است و اکنون در بحبوحه جنگ، ضرورت ادامه فعالیت آن بیش از هر زمان دیگری احساس می‎شود. با این حال آمریکا به همراه هشت کشور دیگر، کمک مالی به این آژانس بین‌المللی را متوقف کردند.

نورنیوز- گروه بین‌الملل؛ «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس کار و امداد آوارگان فلسطینی (آنروا) با اعتراض شدید به کشورهایی که کمک مالی خود به 2 میلیون آواره جنگ غزه را قطع کرده‌اند، این تصمیم را «شوکه‌کننده» خواند و خواستار تجدید نظر شد، اما قابل پیش‌بینی بود که این تحریم با استقبال رژیم صهیونیستی مواجه شود. 
تصمیم امریکا و هشت کشور دیگر شامل انگلیس، آلمان، ایتالیا، کانادا، استرالیا، اسکاتلند، فنلاند و هلند برای قطع مساعدتهای مالی از جنگ زدگان غزه زمانی صورت گرفت که صهیونیست‌ها ادعا کردند شماری از کارکنان این نهاد بین‌المللی در حوادث مربوط به هفتم اکتبر دست داشتند. «اسرائیل کاتز»، وزیر امور خارجه اسرائیل، آنروا را «بازوی غیرنظامی حماس» توصیف کرد و گفت که آنروا پس از پایان درگیری کنونی نباید در غزه نقشی ایفا کند.  


در واکنش به این اقدام بود که «فیلیپ لازارینی»، کمیسر کل آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی تعلیق کمک‌های مالی به این سازمان توسط برخی کشورهای غربی را محکوم کرد و طی بیانیه‌ای گفت: «تعلیق کمک‌های مالی به آنروا، فعالیت‌های بشردوستانه در خاورمیانه، به ویژه در غزه را تهدید می‌کند». وی با بیان اینکه« فلسطینی‌های ساکن نوار غزه نیازی به چنین مجازات‌های دسته جمعی جدید ندارند»، تاکید کرد: « بیش از ۲ میلیون نفر برای زنده ماندن به کمک‌های آژانس آنروا نیاز دارند. اتخاذ چنین تصمیماتی باعث می‌شود کمک رسانی‌ها در منطقه به ویژه نوار غزه با مشکل رو به رو شود.» 


در همین حال، آژانس آنروا نیز تحت فشارهای رژیم صهیونیستی قرارداد شماری از کارکنان خود در نوار غزه را فسخ کرده است.
اقدام حامیان رژیم صهیونیستی در تعلیق کمک‌های مالی به آنروا در حالی صورت می‌گیرد که این ساختار  بین‌المللی متکی بر قوانین و مقررات سازمان ملل است و تمام فعالیت‌های آن نیز تحت نظارت نهادهای بشر دوستانه و حقوق بشری صورت می‌گیرد؛ لذا اتهام صهیونیست‌ها علیه آنروا عملا نمی‌تواند حقیقت داشته باشد؛ به‌ویژه اینکه مدیریت این نهادها اجازه نمی‌دهند اقدامی در خارج از چارچوب قوانین و ضوابط انجام شود. از سوی دیگر بر اساس قوانین جهانی، کشورهای متعهد به اقدامات بشر دوستانه نمی‌توانند با ادعای تخلف چند نفر، از اجرای تعهدات خود سر باز زنند؛ لذا اگر صهیونیست‌ها و حامیان آنها ادعایی در باب عملکرد آنروا دارند، نمی‌توانند متقاضی تعلیق فعالیتش باشند و فقط می‌توانند درخواست خود را برای پیگیری ادعاهای‌شان به سازمان ملل ارائه دهند. 


مسئله اساسی آین است که غزه به دلیل محاصره از سوی رژیم صهیونیستی وهمچنین شرایط تحمیلی جنگ عملا مکانی برای زندگی نیست و دو میلیون نفر نیازمند کمک‌های غذایی و بهداشتی جهانی هستند که مسئولیت تامین و توزیع آن با آنرواست.  بر این اساس تعلیق کمک‌ها به آنروا پرده دیگری از نسل‌کشی در غزه است.
این سناریو پیش‌تر درباره سازمان بهداشت جهانی نیز تکرار شد؛ چنانکه «ایلون شاهار»، نماینده رژیم صهیونیستی در نهادهای بین‌المللی در ژنو در نشست شورای اجرایی سازمان جهانی بهداشت ادعا کرده بود که جنبش حماس در چارچوبی متعمدانه تمام مناطق غیرنظامی نوار غزه را به مناطق نظامی تبدیل کرده و سازمان جهانی بهداشت این موضوع را نادیده گرفته است. وی بر پایه این ادعا، سازمان بهداشت جهانی را به «تبانی» با حماس متهم ساخت که البته از سوی سازمان جهانی بهداشت مردود اعلام شد. «تدروس آدهانوم» رئیس این نهاد بین‌المللی در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» گفت: «چنین ادعاهای نادرستی مضر بوده و می‌تواند کارمندان ما را که جان خود را برای خدمت به افراد آسیب‌پذیر به خطر می‌اندازند، تهدید کند».اتخاذ این رویکرد از سوی رژیم صهیونیستی و حامیانش بویژه با توجه به حکم اولیه دادگاه لاهه که مفهوم آن تایید نسل کشی از سوی رژیم صهیونیستی است نشان می‌دهد اتهامات این رژیم علیه سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی صرفا در چارچوب سیاست اعمال فشار بیشتر به فلسطینی‌هاست تا حتی کورسوی امیدی که برای مساعدت این نهادها در کاهش فجایع انسانی جاری در غزه وجود دارد نیز از میان برود و پروژه نسل کشی این رژیم بدون هیچگونه مانعی پیگیری شود‌.  


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وزیر دستور برکناری پیمانکاران کم‌کار را صادر کرد
انتقال نتانیاهو به بیمارستان
مجوز تأسیس 16 مرکز نوآوری تخصصی صادر شد
روایت بقائی از جنایت شنیع آمریکا و رژیم صهیونیستی در لامرد
مدارس آسیب دیده به چرخه آموزش بازمی‌گردند
کشف تأثیر ویتامین D بر موفقیت شیمی‌درمانی سرطان پستان+فیلم
عراق نظارت بر مرزها را با افزایش خطرات از سوریه تشدید کرد
امروز خانواده در خط مقدم تاب‌آوری اجتماعی قرار دارد
شنیده شدن صدای چند انفجار در بندرعباس
کنایه سنگین ایران به وزیر خارجه آمریکا؛ روبیو تاریخ و معماری نمی‌داند!
ضربه سنگین به زیرساخت‌های نظامی احزاب کرد در اقلیم کردستان عراق
پایان 12 سال انتظار؛ مطالبات معوق و پاداش 35 هزار معلم تسویه شد
بازخوانی سبک زندگی و مدیریت رهبر شهید از زبان حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی
کوشنر و ویتکاف برای رایزنی درباره توافق ایران و آمریکا راهی فلسطین اشغالی می‌شوند
شبکه سرقت از خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی منهدم شد
بهروزآذر: 80 درصد مجوزهای مشاغل خانگی کشور در اختیار زنان است
لاوروف خواستار تخلیه فوری سفارت آمریکا در کی‌یف شد
جزئیات طرح جدید برای صیانت از عودلاجان غربی و سنگلج در هفته میراث‌فرهنگی
واکنش تند سرخ‌پوشان به نحوه انتخاب سهمیه‌های آسیا
جزئیات نشست راهبردی پزشکیان با فعالان اقتصادی
امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم حضوری شد
بازگشت پروازها به مدار صعودی؛ جابه‌جایی 114 هزار مسافر از فرودگاه امام
نیویورکر: ایرانی‌ها تسلیم نمی‌شوند؛ ترامپ جز توافقی تلخ راه دیگری ندارد
پیام تبریک رئیس مجلس ملی پاکستان به قالیباف
پیش بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 5 خرداد 1405 / شمارش معکوس دلار برای سقوط
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه‌ شنبه 5 خرداد 1405/ چشم‌انداز کاهشی طلا تحت فشار دیپلماسی
بازگشایی مسیرهای ترانزیتی ایران و عراق
افشاگری نماینده سابق مجلس عراق از تسلط مطلق آمریکا بر آسمان این کشور
عراقچی عید مقاومت و آزادسازی لبنان را به رئیس مجلس و دبیرکل حزب‌الله تبریک گفت
وزیر علوم: سیاست‌های آموزش عالی در دوران پساجنگ بازنگری می‌شود
معرفی 6 تیم برتر لیگ به کنفدراسیون فوتبال آسیا
پزشکیان: تکریم خانواده شهدای جنگ باید در اولویت برنامه‌های وزارت دفاع باشد
توافق تهران و واشنگتن تأثیر مثبتی بر ثبات کشورهای جهان خواهد داشت
زمان تشییع رهبر شهید انقلاب مشخص نیست
تربت‌جام همچنان در لیست 5 شهر اول کشور در شیوع تب مالت است
تغییر ذائقه نسل جدید به مدرک‌گرایی
اسماعیلی: ترامپ با رفتارهای خود روز به روز رسواتر می‌شود
حمایت پاکستان از ابتکار صلح چین در غرب آسیا
پیام جنگ 40 روزه به منطقه؛ امنیت برای همه یا ناامنی برای همه
6 نماینده‌ در انتخابات هیات رئیسه مجلس شرکت نکردند
ناگفته‌های جواد شمقدری از «آژانس شیشه‌ای»
روایت غلامعلی رجایی از علت نام‌گذاری چهارم خرداد به عنوان «روز دزفول»
تجلیل پزشکیان از سوابق قالیباف در پی انتخاب مجدد به عنوان رئیس مجلس
ریاض پیشنهاد ترامپ را رد کرد
میزبانان جام جهانی موظف به صدور ویزا برای تمام اعضای تیم ملی هستند
نرخ جدید 4 قلم لبنیات تنظیم بازاری ابلاغ شد
اولین پیام دبیر شورای عالی امنیت ملی؛ عقب‌نشینی در کار نخواهد بود
دریافت پول برای ثبت نام در مدارس ممنوع است
والیبال زنان ایران با صدرنشینی راهی نیمه‌نهایی شد
نورنما | روز عرفه؛ روز بارش رحمت بیکران و استجابت دعاهای عاشقانه