×
سیاسی
شناسه خبر : 162383
تاریخ انتشار :

این خبر به روز رسانی می‌شود ...

واکنش‌های بین‌المللی به حکم تاریخی دادگاه لاهه در مورد نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه

شخصیت‌های سیاسی، کشورها و سازمان‌های بین‌المللی به حکم تاریخی دادگاه لاهه علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه واکنش نشان دادند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: شخصیت‌های سیاسی، کشورها و سازمان‌های بین‌المللی به حکم تاریخی دادگاه لاهه علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه واکنش نشان داده و از صدور این حکم استقبال کردند.

آفریقای جنوبی در نخستین واکنش خود به تصمیم دیوان بین‌المللی دادگستری از "پیروزی قاطع" برای حاکمیت قانون بین‌المللی سخن گفت و تاکید کرد: این تصمیم "نقطه عطف مهمی در جستجوی عدالت برای فلسطینی‌ها" است.

تبریک ایران به دولت و مردم آفریقای جنوبی

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور‌خارجه کشورمان با استقبال از حکم دیوان لاهه درباره نسل‌کشی رژیم صهیونیستی، گفت: موفقیت آفریقای‌جنوبی در دیوان کیفری بین‌المللی در جریان طرح شکایت از رژیم صهیونیستی را به دولت و ملت آفریقای‌جنوبی، ملت فلسطین و خانم نالدی پاندور وزیر امور خارجه این کشور تبریک می‌گویم. 

‏امروز مقامات رژیم جعلی اسراییل منفورترین افراد نزد افکار عمومی جهان هستند که باید به دلیل ارتکاب نسل‌ کشی و جنایات بی‌سابقه جنگی علیه فلسطینیان فورا به دست عدالت سپرده شوند.

‏لازم است تاکید کنم حمایت همه‌جانبه کاخ‌سفید از جنایات صهیونیست‌ها نیز هیچگاه فراموش نخواهد شد و مورد توجه و پیگیری افکار‌عمومی قرار دارد.


حماس: رأی دادگاه لاهه، کشتار جمعی فلسطینیان توسط اسرائیل را ثابت کرد

جنبش حماس فلسطین از رأی دادگاه لاهه علیه رژیم صهیونیستی استقبال کرد و گفت: این حکم، اتهامات مربوط به کشتار جمعی [مردم فلسطین] توسط اسرائیل را ثابت کرد و از ارتش اسرائیل خواسته است که محاصره نوار غزه را بردارد و در چارچوب حقوق بین‌الملل، به وظایف خود عمل کند.

حماس با بیان اینکه این رأی به منزله «توقف هر گونه تجاوز به ملت فلسطین در غزه است»، از جامعه بین‌الملل خواست که اسرائیل را مجبور به اجرای تصمیمهای دادگاه و توقف کشتار جمعی مردم فلسطین کند.

تشکیلات خودگردان: دادگاه لاهه به نفع بشریت و قوانین بین‌الملل حکم داد

وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین ضمن استقبال از تصمیمات دیوان دادگستری بین‌المللی، تاکید کرد که قضات این دادگاه به نفع بشریت و قوانین بین‌الملل رای دادند.

آمریکا: اتهامات دادگاه لاهه «بی‌اساس» است

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بعد از صدور حکم از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری علیه اسرائیل گفت: ما هنوز معتقدیم که ادعاهای نسل‌کشی علیه اسرائیل بی‌اساس هستند.

این در حالی است که کارشناسان مسائل حقوق بین‌الملل می‌گویند حکم امروز دیوان بین‌المللی دادگستری به معنی ردنکردن ادعاهای نسل‌کشی در غزه از سوی آفریقای جنوبی و بررسی آن‌ها توسط این دادگاه است.

نتانیاهو: اتهام نسل‌کشی شوکه‌کننده است؛ جنگ همچنان ادامه دارد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به رای دیوان بین‌المللی کیفری (لاهه) علیه رژیم صهیونیستی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از این رژیم، اتهام نسل‌کشی را وحشتناک و شوکه‌کننده خواند و گفت که جنگ در غزه همچنان ادامه خواهد داشت.

تمایل دیوان بین‌المللی دادگستری برای بحث درباره ادعاهای نسل‌کشی علیه اسرائیل شرمی است که تا نسل‌ها از یادها پاک نخواهد شد.

ما این جنگ را تا زمان پیروزی کامل ادامه خواهیم داد، تا زمانی که همه گروگان‌ها بازگردانده شوند و غزه دیگر تهدیدی علیه اسرائیل نباشد.

عربستان حمایت کرد

وزارت خارجه سعودی اعلام کرد که «ریاض از حکم دیوان دادگستری بین‌المللی که بنا به درخواست آفریقای جنوبی برای اعمال تدابیر اضطراری علیه اسرائیل به‌دلیل [ادامه] جنگ آن در نوار غزه صادر شده است، استقبال می‌کند».

در بیانیه این وزارتخانه آمده است که پادشاهی عربی سعودی بر «مخالفت قاطعانه خود با اقدامات اشغالگران اسرائیلی و تخلف‌های آنان در نقض توافق سازمان ملل درباره نسل‌کشی» تاکید می‌کند.

سازمان ملل حکم دادگاه لاهه برای توقف نسل کشی در غزه را به شورای امنیت ارسال می‌کند

سخنگوی سازمان ملل در پی اعلام حکم دیوان بین المللی دادگستری علیه اسرائیل مبنی بر توقف نسل کشی در غزه اعلام کرد: دبیر کل سازمان ملل مطابق اساسنامه دادگاه لاهه فوری دستورات آن را به شورای امنیت ارسال خواهد کرد.

استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل به حکم دادگاه لاهه توجه کرده است که به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در مورد اعمال کنوانسیون جلوگیری و مجازات جنایت نسل‌کشی در نوار غزه اشاره می‌کند.

مصر: اسرائیل فورا تمام درخواست‌های دیوان لاهه را تمکین کند

مصر از رژیم صهیونیستی خواست تا با اجرای فوری تمام اقدامات مندرج در تصمیم دیوان بین المللی دادگستری به قوانین بین المللی و حقوق بشردوستانه بین المللی تمکین کند.

دیوان بین المللی داد گستری امروز رای اولیه خود در خصوص شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی به اتهام "نسل‌کشی" را اعلام کرد.

به گفته کارشناسان، رسیدگی اصلی در مورد ادعای نسل کشی ممکن است همچنان سال‌ها طول بکشد.

برائت اوگاندا از قاضی اوگاندایی حامی اسرائیل در دیوان لاهه! 

سفیر اوگاندا در سازمان ملل اعلام کرد که قاضی سباتینده در دیوان بین المللی دادگستری نماینده دولت اوگاندا خصوصا در قضیه فلسطین نیست.

او پیشتر در پرونده اوگاندا و جمهوری کنگو علیه ما رای داده بود.

حمایت اوگاندا از مردم فلسطین از طریق آرای خود در سازمان ملل متحد مشخص است.

قاضی اوگاندایی جولینا سبوتینده، در همه بند های رای دادگاه لاهه به نفع اسرائیل و ضد فلسطین رای داده بود

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
X
آگهی تبلیغاتی