×
سیاسی
شناسه خبر : 162032
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/11/02 ساعت 09:07
واکنش تهران به ترور مستشاران نظامی چیست؟

واکنش تهران به ترور مستشاران نظامی چیست؟

صهیونیست ها از چندین محور در حال ضربه خوردن هستند و همین مسئله باعث شده گزینه ترور را برای نبرد انتخاب کنند اما واکنش تهران به این نقشه و طرح چیست؟

نورنیوز-گروه بین الملل: رژیم صهیونیستی پس از عملیات غافلگیرانه ۷ اکتبر رزمندگان مقاومت فلسطین و متحمل شدن ضربات سنگین و جبران ناپذیر با حمایت همه جانبه کشورهای غربی و عربی به ویژه آمریکایی ها، حملات هوایی و زمینی گسترده ای را علیه مردم غزه آغاز و تصور می کردند در مدت زمانی کوتاه می توانند حماس را تسلیم و نیروهای اسیر خود را آزاد کنند.

جنگ در غزه وارد چهارمین ماه شده و رژیم صهیونیستی نه تنها موفق نشده نوار غزه را به اشغال دربیاورد بلکه 20 درصد مناطق اشغال شده را هم نتوانست حفظ کند و مجبور به عقب نشینی به سمت مناطق حومه شد و از سویی دیگر به صورت تصاعدی در حال دادن خسارت های سنگین و تلفات بالا است و همین جنگ فرسایشی، نارضایتی ها را در سرزمین های اشغالی علیه کابینه نتانیاهو افزایش داده است.

شکست صهیونیست ها فقط به شهر غزه خلاصه نشده و از سویی دیگر حزب الله لبنان موفق شده حدود نیمی از توان آنان را در مرزهای خود زمین گیر کند و در محور دیگر هم جنبش انصارالله یمن با هدف قرار دادن کشتی های باری و نفتی که به سمت سرزمین های اشغالی در حرکت هستند هزینه های اقتصادی بی سابقه ای را به این رژیم تحمیل کرده و همین موضوع سران صهیونیست را به شدت عصبانی و خشمگین کرده است.

عملیات های دقیق سپاه علیه مواضع رژیم صهیونیستی در شهر اربیل عراق به ویژه عملیات هفته گذشته که منجر به هلاکت چندین افسر بلند پایه صهیونیست و عوامل موساد شد هم یکی دیگر از ضرباتی بود که به پیکره این رژیم نامشروع وارد آمد.

[چرا صهیونیست ها گزینه تشدید جنگ امنیتی را انتخاب کردند؟ / واکنش تهران به ترور مستشاران نظامی چیست؟ +نقشه میدانی]

خشم و عصبانیت همکاران موساد در اربیل از موفقیت آمیز بودن عملیات سپاه خبر می دهد و نشان می دهد صهیونیست ها از چندین محور در حال هدف قرار گرفتن و دادن خسارت هستند و همین مسئله باعث شده جنگ امنیتی را گسترش دهند و برای جبران شکست ها گزینه ترور را انتخاب کنند که همین موضوع بیانگر نقطه ضعف آنان است.

نیروهای جبهه مقاومت عراق هم با انجام عملیات های متعدد، آمریکایی ها و صهیونیست ها را در منطقه سردرگم کرده اند و این محور هم آنان را به شدت در تنگنا قرار داده و راهی برای نجات خود ندارند و پاسخ های نظامی واشنگتن هم نتوانسته بازدارندگی ایجاد کند.

در مجموع آمریکایی ها و صهیونیست ها برای فرار از شکست با گزینه ترور و تشدید نبرد امنیتی علیه ایران ( هدف قراردادن مستشاران نظامی) تلاش می کنند تهران را وارد باتلاق کنند اما جمهوری اسلامی که همواره نشان داده مهره های خود را در صفحه شطرنج به درستی حرکت می دهد از هفتم اکتبر هم گام به گام پیش می آید.

به گزارش مشرق، در تهران هم به خوبی می دانند نبرد فعلی در منطقه فقط بخشی از جنگ سرنوشت ساز با نظام سرمایه داری است که در آینده وقوع آن غیرقابل اجتناب است و به همین دلیل با هوشیاری در حال مدیریت میدان هستند و تا لحظه موعود فرا رسد همه در سرزمین پارس از دور نظارگر سقوط رژیم صهیونیستی خواهند بود و خود را برای پایه گذاری تمدنی جدید آماده می کنند.


مشرق
نظرات

آخرین اخبار
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»
لندن به حکم حبس زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره مذاکرات هسته‌ای
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند
فشارخون‌تان را روزی دو بار اندازه بگیرید
رایزنی شهباز شریف در واشنگتن درباره ایران
جزئیات حج 1405 اعلام شد ؛ مدت سفر کوتاه‌تر می شود
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
قیمت سکه و طلا امروز 30 بهمن 1404 + خیز سکه امامی برای فتح قله 200 میلیونی
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری از فردا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
رئیس‌جمهور سابق کره‌جنوبی به حبس ابد محکوم شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان