×
سیاسی
شناسه خبر : 162032
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/11/02 ساعت 09:07
واکنش تهران به ترور مستشاران نظامی چیست؟

واکنش تهران به ترور مستشاران نظامی چیست؟

صهیونیست ها از چندین محور در حال ضربه خوردن هستند و همین مسئله باعث شده گزینه ترور را برای نبرد انتخاب کنند اما واکنش تهران به این نقشه و طرح چیست؟

نورنیوز-گروه بین الملل: رژیم صهیونیستی پس از عملیات غافلگیرانه ۷ اکتبر رزمندگان مقاومت فلسطین و متحمل شدن ضربات سنگین و جبران ناپذیر با حمایت همه جانبه کشورهای غربی و عربی به ویژه آمریکایی ها، حملات هوایی و زمینی گسترده ای را علیه مردم غزه آغاز و تصور می کردند در مدت زمانی کوتاه می توانند حماس را تسلیم و نیروهای اسیر خود را آزاد کنند.

جنگ در غزه وارد چهارمین ماه شده و رژیم صهیونیستی نه تنها موفق نشده نوار غزه را به اشغال دربیاورد بلکه 20 درصد مناطق اشغال شده را هم نتوانست حفظ کند و مجبور به عقب نشینی به سمت مناطق حومه شد و از سویی دیگر به صورت تصاعدی در حال دادن خسارت های سنگین و تلفات بالا است و همین جنگ فرسایشی، نارضایتی ها را در سرزمین های اشغالی علیه کابینه نتانیاهو افزایش داده است.

شکست صهیونیست ها فقط به شهر غزه خلاصه نشده و از سویی دیگر حزب الله لبنان موفق شده حدود نیمی از توان آنان را در مرزهای خود زمین گیر کند و در محور دیگر هم جنبش انصارالله یمن با هدف قرار دادن کشتی های باری و نفتی که به سمت سرزمین های اشغالی در حرکت هستند هزینه های اقتصادی بی سابقه ای را به این رژیم تحمیل کرده و همین موضوع سران صهیونیست را به شدت عصبانی و خشمگین کرده است.

عملیات های دقیق سپاه علیه مواضع رژیم صهیونیستی در شهر اربیل عراق به ویژه عملیات هفته گذشته که منجر به هلاکت چندین افسر بلند پایه صهیونیست و عوامل موساد شد هم یکی دیگر از ضرباتی بود که به پیکره این رژیم نامشروع وارد آمد.

[چرا صهیونیست ها گزینه تشدید جنگ امنیتی را انتخاب کردند؟ / واکنش تهران به ترور مستشاران نظامی چیست؟ +نقشه میدانی]

خشم و عصبانیت همکاران موساد در اربیل از موفقیت آمیز بودن عملیات سپاه خبر می دهد و نشان می دهد صهیونیست ها از چندین محور در حال هدف قرار گرفتن و دادن خسارت هستند و همین مسئله باعث شده جنگ امنیتی را گسترش دهند و برای جبران شکست ها گزینه ترور را انتخاب کنند که همین موضوع بیانگر نقطه ضعف آنان است.

نیروهای جبهه مقاومت عراق هم با انجام عملیات های متعدد، آمریکایی ها و صهیونیست ها را در منطقه سردرگم کرده اند و این محور هم آنان را به شدت در تنگنا قرار داده و راهی برای نجات خود ندارند و پاسخ های نظامی واشنگتن هم نتوانسته بازدارندگی ایجاد کند.

در مجموع آمریکایی ها و صهیونیست ها برای فرار از شکست با گزینه ترور و تشدید نبرد امنیتی علیه ایران ( هدف قراردادن مستشاران نظامی) تلاش می کنند تهران را وارد باتلاق کنند اما جمهوری اسلامی که همواره نشان داده مهره های خود را در صفحه شطرنج به درستی حرکت می دهد از هفتم اکتبر هم گام به گام پیش می آید.

به گزارش مشرق، در تهران هم به خوبی می دانند نبرد فعلی در منطقه فقط بخشی از جنگ سرنوشت ساز با نظام سرمایه داری است که در آینده وقوع آن غیرقابل اجتناب است و به همین دلیل با هوشیاری در حال مدیریت میدان هستند و تا لحظه موعود فرا رسد همه در سرزمین پارس از دور نظارگر سقوط رژیم صهیونیستی خواهند بود و خود را برای پایه گذاری تمدنی جدید آماده می کنند.


مشرق
نظرات

آخرین اخبار
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی 7 برابر شد
تصمیم جدید بانک مرکزی برای خرید اسکناس ارز
زلزله مرگبار ونزوئلا؛ شمار قربانیان به 6509 نفر رسید
هشدار قاطع ارتش به گروهک‌های تکفیری و معاند در آن‌سوی مرزها
محدودیت در تجارت غذا و دارو با ایران نقض حقوق بشر است
جبلی: نمی‌دانم در صداوسیما می‌مانم یا نه
دریادار بمانی: راه شهدای «دنا» را ادامه می‌دهیم
پرونده ناآرامی‌های اسفند؛ اخراج شش دانشجو و معرفی 236 دانشجو به شورای انضباطی
ایران چگونه حافظه شکست را به قدرت تبدیل کرد؟
رکوردشکنی توزیع بنزین در تهران؛ چرا برخی جایگاه‌ها تعطیل شدند؟
ابطحی: دیدگاه رهبران انقلاب، سپردن جامعه به جریان افراطی نبود+فیلم
پزشکیان: هیچ محدودیتی برای حمایت از تولید پنل خورشیدی نداریم
130 همت گردش مالی مشکوک؛ 70 دانه‌درشت بازار ارز و طلا شناسایی شدند
بنگلادش خواستار پیوستن به «توافق مکه» شد
ترافیک سنگین در آزادراه کرج-تهران؛ جزئیات وضعیت راه‌ها
اقامت سفیر ایران در بیروت 6 ماه تمدید شد
دیبالا برای قهرمانی برگشت؛ رم با 4 گل خط‌ونشان کشید
جنگ اقتصادی ترامپ؛ آمریکا چگونه به پسادلار‌ شتاب می دهد؟
آخرین خبر از اصلاح حقوق بازنشستگان؛ دریافتی بازنشستگان به 90 درصد حقوق شاغلی می‌رسد؟
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز سه شنبه
«اسپایدرمن» در یک قدمی کنار زدن «تایتانیک»
وزیر آموزش و پرورش: مدارس از اول مهر حضوری است
جزئیات برگزاری آزمون زبان وزارت علوم
حمله تند سیاستمدار اسرائیلی به همسر نتانیاهو
نور کلاس تا بوفه؛ بازرسی جدید مدارس از نیمه شهریور
صعود مقتدرانه دختران ایران به جمع 8 تیم آسیا
آتش‌سوزی در مجتمع 49 واحدی مشهد؛ 9 نفر نجات یافتند
خیابانی در تهران به نام اکبر عبدی نامگذاری شد
اقتصاد عمان زیر سایه جنگ؛ کاهش گردشگری و افزایش هزینه‌ها
ضرورت ایستادگی مسلمانان در برابر رژیم جنایتکار صهیونی
تأکید پکن بر همکاری با تهران
احضار سفیر آمریکا در ترکیه به واشنگتن!
نورنما | پرواز دیدنی کفشدوزک
بارش سیل‌آسا در هند؛ پروازهای دهلی‌نو مختل شد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون کلاس‌اولی
هوای 4 شهر خوزستان قرمز شد؛ هشدار آلودگی هوا
تخفیف 70 درصدی برج میلاد؛ جشنواره تابستانی آغاز شد
چگونه ترامپ در تله جنگ با ایران گرفتار شد؟
افتتاح 863 واحد مسکن ملی در اردبیل
نگرانی فرانسوی‌ها از افزایش تعرض به کودکان در مدارس
همتی: 1.7 میلیارد دلار برای انرژی‌های تجدیدپذیر اختصاص یافت
تسهیلات 60 میلیون دلاری برای واردات کالاهای اساسی
گام تازه چین و هند برای کاهش تنش‌های مرزی
مدودف: ناتو باید به روسیه تضمین عدم حمله بدهد
قیمت نفت دوباره بالا رفت؛ برنت به 92 دلار رسید
مخالفت عوام‌فریب‌ترین رئیس جمهور آمریکا با موج پرشور پوپولیستی
ستاره‌های فوتبال علیه رئیس فیفا؛صبر ما تمام شد
سازمان ملل: سوءتغذیه کودکان غزه تشدید شده است
یمن: به تحریم‌های آمریکا علیه ایران نپیوندید
رادان: دشمن منتظر یک بهانه برای آشوب است