نورنیوز-گروه فرهنگ و جامعه: آنتنفروشی صداوسیما در انتخابات با ادعای عدالت رسانهای
صبح نو سخنان مدیران صداوسیما درباره تعرفه پخش سخنان نامزدهای انتخابات مجلس را نقد کرده و نوشته است: مطالبه پول و استفاده از یک حماسه و جشن سیاسی در کشور برای پول درآوردن توسط یک نهاد حاکمیتی چون صداوسیما به واقع و بدون تعارف موجب رسوایی و بهت است.
صداوسیما در مقایسه با سایر نهادهای فرهنگی بالاترین بودجه دولتی را دارد و درآمد هنگفتی از تبلیغات بازرگانی کسب میکند اما برای عمل به وظایف قانونی و مطالبات رهبری در حوزه افزایش مشارکت مردم در انتخابات به دنبال مطالبه پول است و به آنتنفروشی در حوزههای مختلف و پول در آوردن به هر قیمتی روی آورده است.
سفرهای خارجی را مدیریت کنید
جوان از علاقه باشگاههای ریز و درشت فوتبال برای برپایی اردو در خارج از کشور انتقاد کرده و نوشته است: ماجرا همان داستان قدیمی برپایی اردوهای خارجی است، آنهم به این بهانه که در ایران امکانات مناسب وجود ندارد! این روزها و زیر سایه توجه همه به تیم ملی، باشگاههای فوتبال به اسم تعطیلات نیمفصل و آماده شدن برای آغاز نیمفصل دوم لیگ برتر چمدان سفر بستهاند. چند تایی قرار است عازم آنتالیای ترکیه شوند و چند تایی هم میخواهند سری به امارات بزنند تا از امکاناتی که اینجا نیست و فقط آنجا پیدا میشود، استفاده کنند.
البته نمیتوان منکر برخی کمبودها هم شد، اما اوضاع اینقدر که این آقایان خارجپسند عنوان میکنند تیره و تار نیست. نمام این تیمها میتوانند در داخل کشور اردو برپا کنند، اما عادت به بیتالمالخوری و هزینهتراشی باعث میشود تا شاهد باشیم که دوباره همه چمدان بستهاند از استقلال و پرسپولیس و سپاهان گرفته تا نساجی و بقیه، همه با ولع خاصی آماده سفر هستند.
خبرنگار پرحاشیه صداوسیما
فرهیختگان از پیام آمنهسادات ذبیحپور که او را« خبرنگار پرحاشیه و شناختهشده صداوسیما » خوانده در شبکه اجتماعی ایکس انتقاد کرده و نوشته است: او نوشت: «اصلا هم معلوم نبود ایران و پاکستان با هم هماهنگ بودند!».
این ژست «من خبر دارم»های فراتر از شأن و جایگاه یک خبرنگار سیاسی از کجا آمده است؟ خبرنگار صداوسیما که در سالهای اخیر ادعای بصیرت و انقلابیگری داشته از اثرات این توییت خود و مخاطرات امنیتی که برای ایران دارد خبر دارد؟
نظر مردم سیستانوبلوچستان که بارها قربانی حملات تروریستی شدهاند نسبت به توییت این خبرنگار چیست؟ آیا خبرنگار صداوسیما سخنگوی جمهوری اسلامی است که بتواند اینطور درخصوص مسائل امنیت ملی کشور اظهارنظر کند؟
البته این اولین بار نیست که ذبیحپور با توییتهای نسنجیده کار دست امنیت کشور داده است.
به نظر میرسد زور خبرنگار صداوسیما بیشتر از این حرفهاست و سریال گافهایش بعد از ابعاد سیاسی و اجتماعی حالا به قسمت امنیت ملی رسیده است. با گذشت بیش از ۲۴ ساعت از این توییت جنجالی و تا لحظهای که این یادداشت نوشته میشود نه ذبیحپور واکنشی نشان داده و نه حتی مدیران وی درباره این اظهارنظر سخیف صحبتی کردهاند. با این حال با توجه به پیشینه این خبرنگار عذرخواهی که بسیار دور از ذهن بعید به نظر میرسد اما حداقل امیدواریم در ادامه فعالیتهای این خبرنگار سیما این من میدانمهای زاید و البته خطرناک به پایان برسد.
نادیده گرفتن نوجوانان در رسانه و اطلاعرسانی
کیهان در یاداداشتی پرسید: اکنون سهم نوجوانان و جوانان ما از مراکز اطلاعرسانی چقدر است؟! و تا چه اندازه توانستهاند محملی برای عرضه سؤالات و ابهامات این قشر و پاسخ به آنها باشند؟ سینمای ما چقدر پای کار رفع ابهامات جوانان آمده است؟
آیا آموزش و پرورش ما آنقدر که درخصوص فرمول و نمره درسی و کنکور و کمبود معلم دغدغه دارد، فضای مناسبی برای پاسخ به سؤالات و ابهامات دانشآموزان درخصوص حجاب، چرایی وقوع انقلاب اسلامی، شناساندن چهره واقعی رژیم پهلوی و عمال امروز بزک شده آن در جادوی رسانهها و موضوعات مهم ایجاد کرده است؟ جالب آنکه اکنون مدارس ما با کمبود پنجاه هزار معلم پرورشی روبهرو است.
وقت کارنامه مجلس یازدهم
همشهری در شماره امروز، طرحی از محمدباقرقالیباف کشیده که کارنامهای در دست دارد. روی کارنامه نوشته شده: تحقق ۸۰ درصدی وعدههای مجلس یازدهم
این روزنامه همراه با اینفوگرافیک نوشته است: بررسیها نشان میدهد از ۲۲حوزه احصا شده، نمایندگان در ۹حوزه موفق به تحقق ۱۰۰درصدی وعدهها شدهاند و در حدود ۹حوزه دیگر نیز وعدهها بین ۷۰ تا ۸۰درصد محقق شدهاند. ایندرحالی است که براساس بررسیهای انجام شده، در ۲ حوزه نیز مجلس یازدهم موفق به تحقق وعدهها نشده است.
نورنیوز