×
سیاسی
شناسه خبر : 161694
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/10/28 ساعت 14:07
بازتاب حمله هوایی پاکستان به مناطق مرزی ایران در رسانه‌های خارجی

بازتاب حمله هوایی پاکستان به مناطق مرزی ایران در رسانه‌های خارجی

حمله هوایی بامداد امروز پاکستان به مناطقی در مرز دو کشور بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی داشت.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: حمله هوایی بامداد امروز پاکستان به مناطقی در مرز دو کشور بازتاب زیادی در رسانه‌های خارجی داشته که بخشی از آن در اینجا ارائه می‌شود:

رویترز: بامداد پنجشنبه، پاکستان با ادعای هدف قراردادن گروه های جدایی طلب بلوچ، مناطقی در خاک ایران را آماج حملات هوایی قرار داد. این حملات به مرگ دست کم 9 غیرنظامی انجامیده است و همگی، دارای ملیتی غیرایرانی (پاکستانی) هستند. وزارت امورخارجه پاکستان، این عملیات را، " عملیاتی نظامی دقیق، برنامه ریزی شده و هدفمند علیه پایگاه های تروریستی" توصیف کرد و در ادامه بیانیه ذکر شده است: پاکستان به تمامیت ارضی ایران کاملا احترام می گذارد و تنها هدف از این اقدام، تثبیت امنیت ملی پاکستان است."  در واکنش به این حمله هوایی، بازار بورس پاکستان با بحرانی تازه روبرو شده است.

المیادین انگلیسی: به گفته یک مقام اطلاعاتی ناشناس پاکستانی، این کشور در عملیاتی نظامی، شبه نظامیان ضد پاکستانی در خاک ایران را هدف قرار داده است.

الجزیره انگلیسی: به نقل از بیانیه ISPR، شاخه رسانه ای ارتش پاکستان در عملیاتی نظامی موفق، نیروهای این کشور چندین مخفیگاه تروریستی در ایران را هدف قرار داده اند. در ادامه این بیانیه به روابط دو کشور برادرانه ایران و پاکستان اشاره و تصریح شده است: برای حل مشکلات دو جانبه بین دو کشور دوست و برادر، همکاری و گفتگو دو امر حیاتی هستند.

سی ان ان: حمله هوایی پاکستان علیه مواضع تروریست ها در خاک ایران، به تشدید تنش بین دو کشور همسایه منجر خواهد شد اما به گفته وزیر امورخارجه پاکستان، اسلام‌آباد، تهران را یک دوست و برادر می پندارد و هیچ علاقه ای برای تشدید تنش وجود ندارد.

گاردین نیز در مطلب اختصاصی خود بدون اشاره به بیانیه های منتشر شده از سوی مقامات دو کشور درباره نیاز همکاری ایران و پاکستان برای مقابله با تروریسم و جنایت های جیش العدل علیه کشور ایران، درباره این رخداد فقط نوشته است: اقدام پاکستان کاملا تلافی جویانه و در واکنش به حمله سپاه پاسداران علیه گروه های جدایی طلب سنی بوده است.

وال استریت ژورنال: به گفته مقامات پاکستانی، در حمله حوایی این کشور علیه مواضع شبیه نظامیان جدایی طلب در خاک ایران، حداقل 20 شبه نظامی پاکستانی کشته شده اند.

بی بی سی: حمله هوایی پاکستان علیه مخفیگاه تروریست ها در ایران، به تشدید تنش در کل منطقه خاورمیانه خواهد انجامید، اما به باور کارشناسان، هدف اسلام‌آباد از این اقدام، بازیابی توانمندی های بازدارنگی خود، جلوگیری از تکرار عملیاتی مشابه از سوی ایران و ارضای خواست شهروندان خود بوده است. در چنین شرایطی، ایران و پاکستان، هردو، یکدیگر را به نگهداری از تروریست ها متهم کرده اند. از طرفی، با وجود محکوم شدن عملیات موشکی تهران علیه تروریست ها در خاک پاکستان از سوی اسلام‌آباد، وزارت امورخارجه پاکستان در تازه ترین بیانیه خود، روی محترم شمرده شدن تمامیت ارضی ایران بعنوان کشوری دوست و برادر، پافشاری کرده است.

نیویورک تایمز: به گفته یک مقام ارشد امنیتی پاکستانی؛ این کشور در عملیات نظامی خود علیه مخفیگاه تروریست های بلوچ جدایی طلب در خاک ایران، از پهپادها و جت های جنگنده مختلف استفاده کرده است. سید محمد علی، یک کارشناس پاکستانی در حوزه امنیت به نیویورک تایمز گفت: این عملیات برای جلوگیری از تکرار حملات موشکی مشابه از سوی ایران الزامی بود، اما، اکنون با توجه به تلافی پاکستان و عدم وجود هرگونه دستاوردی از تشدید تنش بین دو کشور، تهران و اسلام‌آباد شروع به تنش زدایی از روابط خود خواهند کرد.

آسوشیتدپرس: حمله هوایی پاکستان علیه مواضع بلوچ های جدایی طلب در خاک ایران، می تواند در واکنش به فشار فزاینده اذهان عمومی پاکستانی برای اتخاذ اقدامی جدی از سوی اسلام‌آباد در واکنش به حملات موشکی سپاه پاسداران ایران علیه مواضع تروریست ها در خاک پاکستان باشد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان