×
سیاسی
شناسه خبر : 161694
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/10/28 ساعت 14:07
بازتاب حمله هوایی پاکستان به مناطق مرزی ایران در رسانه‌های خارجی

بازتاب حمله هوایی پاکستان به مناطق مرزی ایران در رسانه‌های خارجی

حمله هوایی بامداد امروز پاکستان به مناطقی در مرز دو کشور بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی داشت.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: حمله هوایی بامداد امروز پاکستان به مناطقی در مرز دو کشور بازتاب زیادی در رسانه‌های خارجی داشته که بخشی از آن در اینجا ارائه می‌شود:

رویترز: بامداد پنجشنبه، پاکستان با ادعای هدف قراردادن گروه های جدایی طلب بلوچ، مناطقی در خاک ایران را آماج حملات هوایی قرار داد. این حملات به مرگ دست کم 9 غیرنظامی انجامیده است و همگی، دارای ملیتی غیرایرانی (پاکستانی) هستند. وزارت امورخارجه پاکستان، این عملیات را، " عملیاتی نظامی دقیق، برنامه ریزی شده و هدفمند علیه پایگاه های تروریستی" توصیف کرد و در ادامه بیانیه ذکر شده است: پاکستان به تمامیت ارضی ایران کاملا احترام می گذارد و تنها هدف از این اقدام، تثبیت امنیت ملی پاکستان است."  در واکنش به این حمله هوایی، بازار بورس پاکستان با بحرانی تازه روبرو شده است.

المیادین انگلیسی: به گفته یک مقام اطلاعاتی ناشناس پاکستانی، این کشور در عملیاتی نظامی، شبه نظامیان ضد پاکستانی در خاک ایران را هدف قرار داده است.

الجزیره انگلیسی: به نقل از بیانیه ISPR، شاخه رسانه ای ارتش پاکستان در عملیاتی نظامی موفق، نیروهای این کشور چندین مخفیگاه تروریستی در ایران را هدف قرار داده اند. در ادامه این بیانیه به روابط دو کشور برادرانه ایران و پاکستان اشاره و تصریح شده است: برای حل مشکلات دو جانبه بین دو کشور دوست و برادر، همکاری و گفتگو دو امر حیاتی هستند.

سی ان ان: حمله هوایی پاکستان علیه مواضع تروریست ها در خاک ایران، به تشدید تنش بین دو کشور همسایه منجر خواهد شد اما به گفته وزیر امورخارجه پاکستان، اسلام‌آباد، تهران را یک دوست و برادر می پندارد و هیچ علاقه ای برای تشدید تنش وجود ندارد.

گاردین نیز در مطلب اختصاصی خود بدون اشاره به بیانیه های منتشر شده از سوی مقامات دو کشور درباره نیاز همکاری ایران و پاکستان برای مقابله با تروریسم و جنایت های جیش العدل علیه کشور ایران، درباره این رخداد فقط نوشته است: اقدام پاکستان کاملا تلافی جویانه و در واکنش به حمله سپاه پاسداران علیه گروه های جدایی طلب سنی بوده است.

وال استریت ژورنال: به گفته مقامات پاکستانی، در حمله حوایی این کشور علیه مواضع شبیه نظامیان جدایی طلب در خاک ایران، حداقل 20 شبه نظامی پاکستانی کشته شده اند.

بی بی سی: حمله هوایی پاکستان علیه مخفیگاه تروریست ها در ایران، به تشدید تنش در کل منطقه خاورمیانه خواهد انجامید، اما به باور کارشناسان، هدف اسلام‌آباد از این اقدام، بازیابی توانمندی های بازدارنگی خود، جلوگیری از تکرار عملیاتی مشابه از سوی ایران و ارضای خواست شهروندان خود بوده است. در چنین شرایطی، ایران و پاکستان، هردو، یکدیگر را به نگهداری از تروریست ها متهم کرده اند. از طرفی، با وجود محکوم شدن عملیات موشکی تهران علیه تروریست ها در خاک پاکستان از سوی اسلام‌آباد، وزارت امورخارجه پاکستان در تازه ترین بیانیه خود، روی محترم شمرده شدن تمامیت ارضی ایران بعنوان کشوری دوست و برادر، پافشاری کرده است.

نیویورک تایمز: به گفته یک مقام ارشد امنیتی پاکستانی؛ این کشور در عملیات نظامی خود علیه مخفیگاه تروریست های بلوچ جدایی طلب در خاک ایران، از پهپادها و جت های جنگنده مختلف استفاده کرده است. سید محمد علی، یک کارشناس پاکستانی در حوزه امنیت به نیویورک تایمز گفت: این عملیات برای جلوگیری از تکرار حملات موشکی مشابه از سوی ایران الزامی بود، اما، اکنون با توجه به تلافی پاکستان و عدم وجود هرگونه دستاوردی از تشدید تنش بین دو کشور، تهران و اسلام‌آباد شروع به تنش زدایی از روابط خود خواهند کرد.

آسوشیتدپرس: حمله هوایی پاکستان علیه مواضع بلوچ های جدایی طلب در خاک ایران، می تواند در واکنش به فشار فزاینده اذهان عمومی پاکستانی برای اتخاذ اقدامی جدی از سوی اسلام‌آباد در واکنش به حملات موشکی سپاه پاسداران ایران علیه مواضع تروریست ها در خاک پاکستان باشد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
فرماندهی کل سپاه: کارگران پیشران‌های اصلی پیشرفت عزت و عظمت کشور هستند
مخالفت ترامپ با ضرب‌الاجل 60 روزه برای جنگ با ایران
دیدار فیدان با رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق
توقف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم یک اثر تاریخی در لرستان
شهادت 14 نفر در عملیات پاکسازی مهمات
ترور امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) در سوریه
ترامپ در دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران ناکام مانده است
جسد مرد مفقودی در سد شاه‌قاسم بویراحمد کشف شد
محاصره دریایی آمریکا پرخطر و کم‌دستاورد است
8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور آذرشهر-گنبرف
61 درصد آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی علیه ایران
امارات با خروج از اوپک تنش نفتی با عربستان را آغاز کرد
رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف
چین: تنگه هرمز باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود
5 کشته در سانحه سقوط هواپیما در تگزاس
واردات خودرو ممنوع نیست
موزه هنرهای معاصر تهران میزبان نمایشگاه «هنر و جنگ» می شود
کشف 8000 فشنگ جنگی در شهرستان شوش
دلافوئنته: یامال را برای مراحل حذفی نگه می‌داریم
ناوشکن آمریکایی در اقیانوس آرام آتش گرفت
تحریم سه صرافی ایرانی از سوی آمریکا
معلمان و کارگران ستون فقرات عرصه فرهنگ و اقتصاد هستند
تعرفه واردات خودرو از اتحادیه اروپا 25 درصد شد
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی از پیش طراحی شده
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه
معاون صدراعظم آلمان: به توصیه‌های ترامپ نیازی نداریم
صعود فوتسالیست های دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر
رونمایی چین از جدیدترین ابررایانه خود
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو