×
سیاسی
شناسه خبر : 161417
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/10/25 ساعت 21:30
گزارش‌هایی که توسط تروریست‌ها تنظیم می‌شوند!

نورنیوز رفتار رسانه‌های غربی درباره پرونده رژیم صهیونیستی در لاهه را بررسی کرد؛

گزارش‌هایی که توسط تروریست‌ها تنظیم می‌شوند!

یورونیوز در گزارش خود برای پوشش خبری دادگاه لاهه برای پیگیری شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی، با انتخاب تیتر «وقتی قربانی هولوکاست به نسل‌کشی متهم می‌شود» در صدد تطهیر تل‌آویو از جنایات مرتکب شده در غزه بر آمده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: شبکه خبری ۲۴ ساعته اروپایی «یورونیوز» که زیر نظر کمیسیون ارتباطات اتحادیه اروپا وابسته به اتحادیه اروپا فعالیت می‌کند، از ابتدای جنگ غزه تاکنون، در قامت یکی از اصلی‌ترین بازوهای رسانه‌ای و تبلیغاتی رژیم اشغال‌گر اسرائیل ایفای نقش کرده است.

این رسانه در عین حال تلاش کرده تا در برخی گلوگاه‌ها و بزنگاه‌های خاص، ژست یک روایت‌گر بی‌طرف را ایفا کند که البته در این خصوص عملکردی ناموفق‌تر از حد تصور داشته است!

گزارش اخیر یورونیوز درباره برگزاری دادگاه لاهه علیه رژیم جعلی اسرائیل و متهم شدن این رژیم به کودک‌کشی و جنایت، به وضوح بیان‌گر تحت اجاره بودن این رسانه از سوی تل‌آویو است.

جلسات رسیدگی به شکایت تاریخی آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری لاهه، جمعه ۱۲ ژانویه وارد دومین روز خود شد.

آفریقای جنوبی شکایت خود علیه رژیم صهیونیستی را در ماه دسامبر به این مرجع عالی قضایی سازمان ملل تسلیم کرد و در شکواییه خود اعلام کرد که محاصره باریکه غزه توسط رژیم جعلی اسرائیل به منزله نسل‌کشی و نقض کنوانسیون «پیشگیری از نسل‌کشی» ۱۹۴۸ است.

این کنوانسیون برای کشورهای عضو، این حق عمومی را قائل شده تا برای جلوگیری و توقف جنایات نسل‌کشی بتوانند هرگونه شکایت خود را در این دیوان بین‌المللی مطرح کنند.

جنایات نسل‌کشی به جرایمی اطلاق می‌شود که «به قصد نابودی کلی یا جزئی یک گروه ملی، قومی، نژادی یا مذهبی انجام می‌شوند.»

طی صد روز گذشته که از آغاز عملیات جنگی رژیم صهیونیستی در نوار غزه می‌گذرد، این اولین باری است که این رژیم با مناقشه‌ای حقوقی و رسمی مواجه می‌شود، اما در این میان یورونیوز با انتخاب تیتر «وقتی قربانی هولوکاست به نسل‌کشی متهم می‌شود» در صدد تطهیر تل‌آویو از جنایات مرتکب شده در غزه بر آمده است.

از آنجا که صدور حکم برای پرونده‌های دیوان بین‌المللی دادگستری عموما سال‌ها به درازا می‌انجامد، آفریقای جنوبی فعلا از دادگاه خواسته تا با صدور دستور موقت و با هدف برای تسکین رنج‌های غیرنظامیان در باریکه‌ی محاصره‌ شده غزه، به طور موقت هم که شده آتش‌بس برقرار کند.

با این حال یورونیوز و بسیاری از رسانه‌های غربی صراحتا از واشینگتن و اتحادیه اروپا خواسته‌اند تا جلوی این روند یعنی محکوم شدن نهایی و حتی موقت اسرائیل به نسل‌کشی را بگیرند!

این در حالی است که به گفته عالی‌ترین نهاد بهداشتی تحت مدیریت حماس، از هفتم اکتبر تاکنون بیش از ۲۳ هزار نفر در نوار غزه به شهادت رسیده‌اند و این جنایات بی‌حد و حصر همچنان در سایه بی‌توجهی و مماشات سازمان‌های ظاهرا بین‌المللی ادامه دارد.

بدون شک چنین رفتارهایی درک بهتری از ماهیت منظومه رسانه‌ای غرب و گردش کار آن در برهه‌های حساس و سرنوشت‌ساز به دست می‌دهد، چه، قطعا در کنار دولت‌های اروپایی، نمی‌توان نقش رسانه‌هایی چون یورونیوز، رویترز و دویجه‌وله را در تکمیل پروژه نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت رژیم صهیونیستی در غزه نادیده انگاشت.

رفتار این رسانه‌ها حاوی این واقعیت تلخ است که در جنگل کنونی ساخته شده توسط تمدن غرب، تنها مولفه‌ای که اصالت و موضوعیت ندارد، ادراک و انتشار حقیقت است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم