×
فرهنگی
شناسه خبر : 161344
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/10/25 ساعت 12:03
سال آینده چند نفر معلم استخدام می‌شود؟

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد:

سال آینده چند نفر معلم استخدام می‌شود؟

وزیر آموزش و پرورش از استخدام بیش از 72 هزار معلم جدید در سال آینده خبر داد و گفت: این استخدام بیش از 60 درصد کل استخدام‌های دولت است.

نورنیوز-گروه فرهنگ وجامعه: رضامراد صحرایی با بیان اینکه امروز تقاضای ما از همه این است که نقش ایجاد امید و امیدآفرینی در جامعه را به‌درستی ایفا کنند  گفت: پایه دهم و یازدهم امسال نهایی خواهد بود، در نتیجه معدل کتبی دیپلم با ضریب ۵۰ درصد برای ورود به دانشگاه‌ها مدنظر است.

وی با تاکید بر اینکه حتما کاهش نمره خواهیم داشت اما نمی‌خواهیم با مردم دو رو باشیم اظهار کرد: می‌توانیم به جای معدل کتبی، معدل کل را منتشر کنیم ولی معدل کتبی برای راهیابی به دانشگاه اهمیت دارد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بر اینکه نهضت ارتقاء کیفیت در مدارس راه افتاده است ادامه داد: این امر امروز مهمترین دغدغه ماست. سال پیش رو سالی به مراتب تحولی‌تر از  سالی است که در پایان آن هستیم. تاریخی‌ترین آزمون استخدامی کشور در سال گذشته برگزار شد که از نظر کمی و کیفی منحصر به فرد بود.

صحرائی اعلام کرد: سال آینده بیش از ۷۲ هزار معلم جدید با آزمون استخدامی  وارد آموزش و پرورش خواهند شد. نزدیک به ۲۰ هزار معلم جدید از دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی وارد خواهند شد که در تاریخ کشور بی‌سابقه است لذا همه امکانات را برای این رخداد بزرگ ملی بسیج کنیم.

به گزارش ایسنا،وی ادامه داد: به من گفته شده که این استخدام بیش از ۶۰ درصد کل استخدام‌های دولت است این در حالیست که این افراد معلمانی هستند که آینده را خواهند ساخت.

وزیر آموزش و پرورش ضمن بیان اینکه مدرسه را دالان اشتغال و زندگی می‌کنیم نه دالان دانشگاه و صرفا دانش، لذا هدفگذاری شده تا پایان برنانه هفتم ۵۰ درصد دانش‌آموزان به هنرستانها بروند تاکید کرد: باید ۱۵۰۰ هنرستان بسازیم و می‌سازیم؛ اما مهمتر از آن هنرستانهای همجوار صنایع است که الگویی امیدوار آفرین هستند و پاسخگوی تحولات پیش روست. در برخی استانها هنرستان دریایی، بهداشت و درمان، کشاورزی و ... داریم یعنی با سرعت باید بتوانیم رشته‌ها را تغییر دهیم و این تغییر رشته‌ها باید سالانه باشد تا نیاز روز را پاسخ دهد. 

وی گفت: سیاست راهبردی آموزش‌وپروش در سال آینده، ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی است؛ البته مدارس دولتی برای ما اصل است. همچنین تنوع مدارس کاهش و کیفیت معلمان افزایش خواهد یافت.

وزیر آموزش و پرورش در پایان تاکید کرد: برای نخستین بار، در سه پایه متوسطه دوم دانش‌آموزان معلمان را ارزیابی خواهند کرد. برای پایه نهم و ششم نیز آزمون هماهنگ ملی خواهیم داشت. درباره کیفیت با کسی تعارف نداریم و چیزی را نمی‌پوشانیم. معیار عملکرد استانها در شاخص عملکرد راهبردی تنظیم خواهد شد.

 

واکنش وزیر به معدل پایین دانش‌آموزان

وزیر آموزش و پرورش گفت:  برخی به جای آنکه امید را ببینند، اعلام کردند، میانگین معدل رشته علوم انسانی ۸.۷۵ است؛ آیا این معدل حاصل عملکرد دولت دو ساله است!

این معدل پایه دوازدهم است و شفاف به مردم گفتیم «این وضعیت آموزش کشور در دولتی است که آن را تحویل گرفتیم.»

سال آینده سیاست ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی را دنبال می‌کنیم، مدارس دولتی برای ما اصل هستند براین اساس تنوع مدارس کاهش پیدا می‌کند و کیفیت معلمان افزایش می‌یابد.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
افزایش دمای هوای تهران در سه روز آینده
هشدار یخبندان و آماده‌باش هلال‌احمر در مناطق سردسیر کشور
قائم‌پناه: بیشتر مردم دغدغه معیشت دارند نه سیاست
آمادگی روسیه در همه زمینه‌ها برای کمک به شرکای آذربایجانی و ارمنی خود
راه شناسایی علت تعدیل نیرو در واحدهای اقتصادی از طریق سامانه فراهم شد
کشف بزرگ‌ترین تار عنکبوت جهان در مرز آلبانی و یونان
رئیس‌جمهور لبنان: به توافق آتش‌بس پایبندیم اما اسرائیل تجاوز می‌کند
ایران، پرچمدار صلح و عدالت و مدارا
قاچاقچیان سوخت در قشم دستگیر شدند
قالیباف: آماده توسعه روابط با پاکستان هستیم
خطیب‌زاده: احیای مذاکرات هسته‌ای به رفتار آمریکا بستگی دارد
سومین ناوهواپیمابر «فوجیان» چین عملیاتی شد
X
آگهی تبلیغاتی