×
فرهنگی
شناسه خبر : 161318
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/10/25 ساعت 09:00
دو کشته و دهها ابهام

نورنیوز مرگ مشکوک ۲ تفنگدار امریکایی در سواحل سومالی را بررسی می کند؛

دو کشته و دهها ابهام

خبر غرق شدن دو نظامی آمریکایی در سواحل سومالی که بدون نام بردن از اسامی، درجه و مسئولیت این دو نظامی منتشر شده، گمانه ها در خصوص امکان پنهان‌کاری مقامات نظامی آمریکا در مورد این رخداد را افزایش داده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: چند روز قبل مقامات نظامی آمریکا از مفقود شدن دو تفنگدار دریایی این کشور در سواحل سومالی خبر دادند و به جزئیات این رخداد نیز اشاره ای نکردند.

این رخداد که مصادف با حمله ائتلاف آمریکایی به مواضعی در کشور یمن رخ داد موجب شکل گیری ابهامات زیادی در مورد محل واقعی و علت دقیق مرگ دو نظامی امریکا شد. اکنون روزنامه واشنگتن پست به نقل از دو مقام مسئول آمریکایی اعلام کرد که دو تفنگدار مفقود شده که پیشتر در نزدیکی سواحل سومالی ناپدید شده بودند، حین بازرسی یک کشتی غرق شده‌اند. این خبر که تاکنون از سوی مقامات نظامی رسمی آمریکا تایید نشده نه تنها به شایعات و ابهامات پیرامون این موضوع پایان نداد بلکه سئوالات جدیدی را نیز ایجاد کرد که در قالب توییت‌های و کامنتهای مخاطبین آمریکایی منتشر شده است.

انتشار این خبر که بدون نام بردن از اسامی، درجه و مسئولیت این دو نظامی انجام شده گمانه ها در خصوص امکان پنهان‌کاری مقامات نظامی آمریکا در مورد این رخداد را افزایش داده است.

بر اساس پروتکلهای نظامی،یگانهایی که اقدام به بازرسی کشتی‌ها می کنند دارای چند واحد عملیاتی و پشتیبانی با تعداد نفرات زیاد هستند و اینکه چگونه پس از ناپدید شدن دو نفر از تیم بازرسی کننده کشتی فرماندهان یگانها متوجه این موضوع نشده اند موضوعی است که هنوز هیچ توضیحی در مورد آن ارائه نشده است.

بسیاری از کاربران فضای مجازی ذیل پست منتشر شده از سوی واشنگتن پست با تشکیک در مورد واقعی بودن خبر اعلام شده گفته اند؛ چگونه دو تفنگدار امریکایی به تنهایی اقدام به بازرسی یک کشتی کرده اند و آیا گروه دیگری همراه این دو نفر نبوده اند.

علاوه براین از مقامات آمریکایی سئوال شده که دقیقا نحوه غرق این دو تفنگدار چگونه بوده و آیا جنازه آنان کشف شده است؟ مقامات آمریکایی بارها در مورد تعداد و علت کشته شدن سربازان ارتش این کشور بویژه آن گروه که در ماموریت‌های خارجی شرکت می کنند اقدام به پنهان‌کاری و انتشار اطلاعات غیر واقعی نموده اند و از این رو افکار عمومی در آمریکا به خبرهایی که در این زمینه منتشر می شود اعتماد ندارند.

یکی از بارزترین موارد پنهان‌کاری ارتش آمریکا در خصوص تعداد و علت مرگ سربازان این کشور مربوط به حمله موشکی ایران به پایگاه آمریکایی عین الاسد بعد از ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود که حاشیه های زیادی را بدنبال داشت. تناقض گویی مقامات آمریکایی در خصوص تعداد بالای مجروحین این عملیات که گفته شد دچار آسیب مغزی شده اند و تاکید پنتاگون به کشته نشدن هیچیک از نظامیان آمریکایی در این عملیات، ماه‌ها سوژه رسانه های آمریکایی و کارشناسان نظامی مستقل بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
فرمانده ارتش لبنان راهی پاکستان شد
بلژیک تونس را با خاک یکسان کرد؛ آماده‌باش به یوزها
وزیر کشور پاکستان وارد تهران شد
هشدار یمن به اسرائیل درباره ادامه حملات به لبنان
پرونده شکنجه دو دختر سنندجی به دادگاه رسید
نارضایتی از صدراعظم آلمان به اوج رسید
5 نیروگاه جدید وارد مدار برق تهران می‌شود
حماس: رژیم صهیونیستی به دنبال فروپاشی آتش‌بس است
تیم ملی فوتبال ایران عازم مکزیک شد
مخالفت دوباره رهبر واتیکان با جنگ واشنگتن و ایران
هگست:اروپا با تهاجم ایدئولوژیک روبروست
آمادگی مسکو برای نوسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ
جوانان ایران با 18 مدال در قایقرانی آسیا خوش درخشیدند
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
جنایت جدید صهیونیست‌ها با بمباران چادرهای آوارگان در شهر غزه
نورنما | تایم لپس بی نظیر مقارنه سایه دماوند و ماه
بازگشت ترامپ به میز تجارت در چین؛ نوامبرِ داغ در راه است
پیمان دوباره امیرحسین قیاسی با ایران: تحت هر شرایطی طرف وطنم ایستاده‌ام
ایران به برجام وفادار بود، واشنگتن بازی را به هم زد
تکل سیاسی آمریکا روی پای جام جهانی
از کالابرگ و شارژ کارت امید مادران تا تسویه مطالبات گندم
پاسخ قاطع سفارت ایران به ادعای سفیر آمریکا در کارشکنی در صدور ویزای تیم ملی
آغاز جنگ تعرفه‌ای از سوی ترامپ، پس از شکست حقوقی
ایران خواستار مجازات مهاجمان به تأسیسات صلح‌آمیز شد
عارف: مهاجرت معکوس نخبگان و اساتید را محقق کنیم
سفیر آمریکا: ما در لبنان هرطور بخواهیم تصمیم می‌گیریم
تعیین سهمیه آسیایی در گرو رای کمیته استیناف یا بازی‌های پلی‌آف
آغاز مقتدرانه شاگردان کاوه در مغولستان؛ دشت مدال از قلب اولان‌باتور
اختلافات بر سر 100 میلیارد دلار دارایی مسدود شده، سد راه مذاکرات ایران و آمریکا
وزارت خارجه: آمریکا با نقض مکرر آتش‌بس اراده‌ای برای کاهش تنش ندارد
تاثیر جنگ خاورمیانه بر بازار سهام اروپا و قیمت نفت برنت
هوای مشهد فردا چند درجه می‌شود؟
تقدیر وزیر کشور از حمایت‌های پکن؛ تأکید دو کشور بر اتحاد راهبردی در برابر تجاوزات آمریکا
کاخ ریاست‌جمهوری اسلوونی به رنگ پرچم فلسطین درآمد
مخالفت اکثریت آمریکایی‌ها با جشن پرهزینه تولد ترامپ در کاخ سفید
از توکیو تا مادرید، جهان یک‌صدا علیه نتانیاهو
رشد 176 درصدی واردات کالاهای اساسی در بندر انزلی
انتصاب یک مدیر تحول‌گرا برای کانون تربیت معلم کشور
بیانیه وزارت خارجه کویت در مورد حمله به پایگاه آمریکایی علی السالم
انسداد شبانه تونل نیایش و پل صدر
قیمت‌گذاری بحث‌برانگیز فیلم‌-کنسرت «بازی تاج و تخت»
واکنش حزب‌الله به جنایت رژیم صهیونیستی در لبنان
بحران جدید در استقلال؛ جنپو قراردادش را فسخ کرد
جاده چالوس از امروز یک‌طرفه شد؛ جزئیات محدودیت تردد
جزئیات توسعه نیروگاهی ایران در دوران جنگ و امروز
افتتاحیه جام جهانی زیر سایه اعتراضات خیابانی و تهدید به خشونت
درخواست ویژه عراق از فیفا؛ پیراهن مشکی برای شب عاشورا در جام جهانی
واکنش وزارت خارجه به اظهارات رئیس‌جمهور لبنان
کاظمی: امتحانات پایه‌های 11 و 12 نهایی و حضوری است
پایان فعالیت سارقان قلابی در جهانشهر کرج