در

آیا پیشنهاد جدید وزارت اقتصاد برای حق مسکن کارگران راهگشا است؟

به گفته نماینده کارگران در شورای عالی کار، وزارت اقتصاد در جلسه اخیری که درباره مزد منطقه‌ای با نمایندگان کارگران و کارفرمایان داشته، پیشنهاد جدیدی درباره حق مسکن کارگران مطرح کرده است. حال باید دید که این پیشنهاد تا چه میزان راهگشاست.

آیا پیشنهاد جدید وزارت اقتصاد برای حق مسکن کارگران راهگشا است؟
0 دقیقه

نورنیوز ـ گروه اقتصاد: نماینده کارگران در شورای عالی کار اعلام کرد که وزارت اقتصاد در جلسه اخیری که درباره مزد منطقه‌ای با نمایندگان کارگران و کارفرمایان داشته، پیشنهاد جدیدی درباره حق مسکن کارگران مطرح کرده است.

وزارت اقتصاد ۲ طرح پیشنهاد کرده، یا مزد منطقه‌ای به صورت کلی اجرا شود یا مزد به صورت ملی تعیین اما با توجه به پررنگ بودن هزینه مسکن کارگران، میزان حق مسکن در شهرهای مختلف متفاوت باشد.

کارشناسان تأمین اجتماعی در این جلسه با اجرای مزد منطقه ای مخالفت و اعلام کردند، زیرساخت‌ها برای مزد منطقه‌ای فراهم نیست.


نورنیوز

ارسال نظر