×
فرهنگی
شناسه خبر : 161037
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/10/21 ساعت 18:05
مواظب باشید؛ کولاک برف و سیلابی‌شدن رودخانه‌ها در 12 استان

مواظب باشید؛ کولاک برف و سیلابی‌شدن رودخانه‌ها در 12 استان

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی روزهای شنبه و یکشنبه پیش‌رو، 23 و 24 دی، فعالیت سامانه بارشی در غرب و شمال غرب، سواحل غربی خزر، ارتفاعات و دامنه‌های البرز غربی تشدید می‌شود.

نورنیوز-گروه فرهنگ و جامعه: صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز همچنین روزهای شنبه و یکشنبه پیش‌ِرو دریای خزر مواج است. 

وی افزود: روز آینده در شمال غرب کشور، دامنه جنوبی البرز، بخش‌هایی از جنوب شرق و شمال شرق، وزش باد نسبتاً شدید و خیزش گردوخاک در برخی نقاط پیش‌بینی می‌شود، این شرایط روز شنبه 23 دی‌ در شمال غرب، شمال شرق، غرب‌ و دامنه‌های جنوبی البرز حاکم است.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: امروز بارش برف و باران در مناطقی از آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، ایلام، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، لرستان، خوزستان، همدان، چهارمحال و بختیاری، قزوین، زنجان، قم، البرز، تهران، مازندران، گیلان، گلستان و استان مرکزی همچنین ارتفاعات سمنان داریم و در ارتفاعات کولاک برف پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: روز جمعه 22 دی‌ در غرب و جنوب غرب کشور، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی و شمال غرب بارش‌ها  ادامه دارد.

وی‌ افزود: روزهای شنبه و یکشنبه پیش‌رو فعالیت سامانه بارشی در غرب و شمال غرب، سواحل غربی خزر، ارتفاعات و دامنه‌های البرز غربی تشدید می‌شود.

 

هشدار نارنجی سازمان هواشناسی بابت کولاک برف و سیلابی‌شدن رودخانه‌ها

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: با تشدید فعالیت سامانه بارشی‌ از جمعه ۱۴۰۲/۱۰/۲۲ تا شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۳، بارش باران و برف، مه گرفتگی، در مناطق کوهستانی کولاک برف و احتمال بهمن پیش‌بینی می‌شود که این شرایط روز آینده ‌در جنوب غرب آذربایجان غربی، غرب کردستان، کرمانشاه، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، شمال و شرق خوزستان و روز شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، گیلان و ارتفاعات زنجان، قزوین و البرز، حاکم است.

ضیائیان بیان کرد: در این راستا اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، لغزندگی زمین در گردنه‌های کوهستانی به سبب بارش برف، کاهش دید، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال بهمن، کولاک برف، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر و احتمال قطعی برق در نواحی روستایی در نقاط سردسیر، پیش‌بینی می‌شود.

وی تأکید کرد: توصیه می‌شود پرهیز از سفرهای غیر ضروری خصوصا در گردنه‌های برف گیر در دستور کار باشد و خودروها به وسایل زمستانی در مناطق سردسیر مجهز باشد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی و جابه‌جایی عشایر، پرهیز از فعالیت‌های عمرانی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در گردنه‌ها و نقاط سردسیر در این مدت توصیه می‌شود.

 

 بارش‌ها امشب و فردا در پایتخت ادامه دارد

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده ابری، همراه با بارش باران، بعدازظهر نیمه ابری همراه با وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 11 و 5 درجه خواهد بود.

ضیائیان گفت: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای 27 درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای 4 درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
ریشه بحران، تجاوز آمریکا و اسرائیل است
رایزنی سفیر ایران در ترکیه با رئیس فدراسیون جهانی فوتبال
آتش، دود و خسارت در مرکز صنایع نظامی رافائل
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی/دود و آتش در رافائل
نامه آیت‌الله اعرافی به وزیر علوم در محکومیت حملات به زیرساخت‌های علمی
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به کشتیرانی خرمشهر و فرودگاه کاشان
آملی لاریجانی: اقتدار ایران امروز بیش از همیشه خودنمایی می‌کند
روسیه آماده میانجی‌گری میان آمریکا و ایران است
احتمال شکل‌گیری لیگ «تنگه هرمز» در فصل آینده
تلاش مصر برای پایان جنگ در خاورمیانه
نابودی 16 پهپاد ام‌کیو 9 در جنگ با ایران
جبران خسارت به حوزه‌ فرهنگ و هنرمندان در دستور کار است
متخصصان سلامت روان در طرح مشاوره تلفنی همکاری کنند
اهتزاز بزرگترین پرچم ایران در اجتماع مردم در روز جمهوری اسلامی
تهدیدات ترامپ فاقد اعتبار و صرفاً فضاسازی رسانه‌ای است
حمله موشکی باعث توقف تولید آلومینیوم در امارات شد
انفجار در شهرک محل سکونت نتانیاهو/گسترده ترین حمله موشکی ایران
تأکید معاون راهبردی رئیس‌جمهور بر مقاومت مردم و پایداری ساختار کشور
دست رد فرانسه به سینه ترامپ/ کار ناتو دخالت در تنگه هرمز نیست
هشدار سپاه فارس درباره خطر بمب‌های عمل‌نکرده در ارتفاعات شیراز
رسانه سعودی: ترامپ به ایران می‌بازد
نسبتاً سریع از جنگ با ایران کنار خواهیم کشید
تخلیه 7 بیمارستان و آسیب به 41 آمبولانس در جنگ رمضان
انسداد چالوس و ترافیک سنگین در محورهای شمالی
موضع ایران درباره شرایط پایان جنگ تغییر نکرده است
جنگ علیه ایران جنگ ما نیست و وارد آن نمی‌شویم
بازارهای جهانی زیر فشار تنش‌ها؛ جهش کم‌سابقه در قیمت انرژی و کالاهای اساسی
نورویدئو | پیامدهای واقعی جنگ زمینی علیه ایران
اطلاعیه سپاه ثارالله کرمان در پی شهادت چهار پاسدار وطن‌ در جبهه جنوب کشور
بزرگترین اختلال نفتی تاریخ در راه است
پیام اینفانتینو درباره حضور ایران در جام جهانی 2026
حمله سنگین موشکی ایران به اراضی اشغالی/ هدف قرار گرفتن بالگرد اسرائیلی از سوی مقاومت
پیکر شهید سیدعبدالرحیم موسوی در قم تشییع می‌شود
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران
بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران
جزئیات آیـیـن تشییـع و تدفـیـن پیـکـر شهید تنگسیری در آبادان
اوج بازگشت مسافران از فردا؛ تهران و البرز پرترددترین استان‌ها
با شهادت دریابان تنگسیری، خللی در اقتدار ایران ایجاد نمی شود
کشف محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی/ بازداشت 8 عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب
قانون اعدام اسرای فلسطینی عقب‌گردی خطرناک به سوی بربریت است
شهادت 24 کادر درمان در جنگ رمضان
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
مسافران جاده ای بخوانند
ضربات سنگین ایران به تل‌آویو، مقامات صهیونیستی را به محل حادثه کشاند
یک فروند پهپاد «لوکاس»در غرب کشور منهدم شد
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است