×
فرهنگی
شناسه خبر : 161037
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/10/21 ساعت 18:05
مواظب باشید؛ کولاک برف و سیلابی‌شدن رودخانه‌ها در 12 استان

مواظب باشید؛ کولاک برف و سیلابی‌شدن رودخانه‌ها در 12 استان

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی روزهای شنبه و یکشنبه پیش‌رو، 23 و 24 دی، فعالیت سامانه بارشی در غرب و شمال غرب، سواحل غربی خزر، ارتفاعات و دامنه‌های البرز غربی تشدید می‌شود.

نورنیوز-گروه فرهنگ و جامعه: صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز همچنین روزهای شنبه و یکشنبه پیش‌ِرو دریای خزر مواج است. 

وی افزود: روز آینده در شمال غرب کشور، دامنه جنوبی البرز، بخش‌هایی از جنوب شرق و شمال شرق، وزش باد نسبتاً شدید و خیزش گردوخاک در برخی نقاط پیش‌بینی می‌شود، این شرایط روز شنبه 23 دی‌ در شمال غرب، شمال شرق، غرب‌ و دامنه‌های جنوبی البرز حاکم است.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: امروز بارش برف و باران در مناطقی از آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، ایلام، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، لرستان، خوزستان، همدان، چهارمحال و بختیاری، قزوین، زنجان، قم، البرز، تهران، مازندران، گیلان، گلستان و استان مرکزی همچنین ارتفاعات سمنان داریم و در ارتفاعات کولاک برف پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: روز جمعه 22 دی‌ در غرب و جنوب غرب کشور، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی و شمال غرب بارش‌ها  ادامه دارد.

وی‌ افزود: روزهای شنبه و یکشنبه پیش‌رو فعالیت سامانه بارشی در غرب و شمال غرب، سواحل غربی خزر، ارتفاعات و دامنه‌های البرز غربی تشدید می‌شود.

 

هشدار نارنجی سازمان هواشناسی بابت کولاک برف و سیلابی‌شدن رودخانه‌ها

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: با تشدید فعالیت سامانه بارشی‌ از جمعه ۱۴۰۲/۱۰/۲۲ تا شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۳، بارش باران و برف، مه گرفتگی، در مناطق کوهستانی کولاک برف و احتمال بهمن پیش‌بینی می‌شود که این شرایط روز آینده ‌در جنوب غرب آذربایجان غربی، غرب کردستان، کرمانشاه، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، شمال و شرق خوزستان و روز شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، گیلان و ارتفاعات زنجان، قزوین و البرز، حاکم است.

ضیائیان بیان کرد: در این راستا اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، لغزندگی زمین در گردنه‌های کوهستانی به سبب بارش برف، کاهش دید، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال بهمن، کولاک برف، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر و احتمال قطعی برق در نواحی روستایی در نقاط سردسیر، پیش‌بینی می‌شود.

وی تأکید کرد: توصیه می‌شود پرهیز از سفرهای غیر ضروری خصوصا در گردنه‌های برف گیر در دستور کار باشد و خودروها به وسایل زمستانی در مناطق سردسیر مجهز باشد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی و جابه‌جایی عشایر، پرهیز از فعالیت‌های عمرانی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در گردنه‌ها و نقاط سردسیر در این مدت توصیه می‌شود.

 

 بارش‌ها امشب و فردا در پایتخت ادامه دارد

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده ابری، همراه با بارش باران، بعدازظهر نیمه ابری همراه با وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 11 و 5 درجه خواهد بود.

ضیائیان گفت: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای 27 درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای 4 درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
افزایش جزئی قیمت طلا در بازار تهران
پیروزی قاطع والیبال نشسته ایران مقابل ژاپن در قهرمانی جهان
آزمون وکالت آبان امسال برگزار می‌شود
پزشکیان: نباید هیچ خللی در دسترسی مردم به داروهای اساسی و حیاتی ایجاد شود
نوراینفو | راز مصرف صحیح قهوه؛ چرا 90 درصد افراد آن را اشتباه می‌نوشند؟
پیامک جنجالی بین دو نیمه؛ علت تعویض ارلینگ هالند مشخص شد
آخرین وضعیت اختلال بانکی؛ خدمات بانک ملی از سر گرفته شد
راز آمادگی خیره‌کننده لیونل مسی در 39 سالگی؛ رژیم غذایی مسی چیست؟
کشتی‌گیر سابق در دام پلیس؛ جزئیات قتل مرگبار در قمارخانه خاورشهر
نوراینفو| حمله گرمایی یا خستگی گرمایی؟ این علائم را نادیده نگیرید!
واکنش قرارگاه خاتم به تحرکات آمریکا در تنگه هرمز
وزیر آموزش و پرورش: هیچ مدرسه‌ای مجاز به افزایش سلیقه‌ای شهریه نیست
نورنما | سیدی که تا آخر بر آنچه که حق بود ایستاد
آغاز مرحله چهارم ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 3 استان
قتل پدر با کارد آشپزخانه؛ جزئیات تازه از جنایت نیمه‌شب در مشهد
پیش بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 23 تیر 1405
اروپا از هرمز چه می‌خواهد که نمی‌گوید؟
آمار رسمی شهدا و زخمی های حملات آمریکا به ایران از 6 تا 22 تیرماه
پیگیری اتاق تهران نتیجه داد؛ رئیس‌جمهور ورود کرد
زمان صدور احکام متناسب‌سازی بازنشستگان فولاد اعلام شد
فاجعه گرمای مرگبار در اروپا چه میزان کشته برجای گذاشت؟
سفارت ایران در لندن: آمریکا امنیت تنگه هرمز را به خطر انداخته است
نساجی برای رضایت‌نامه «دانیال ایری» رقم سنگینی تعیین کرد
احتمال خروج آذربایجان از شورای اروپا؛ موضع جدید باکو اعلام شد
قیمت نقره امروز دوشنبه 22 تیر 1405+ جدول
حادثه امنیتی برای یک نفتکش در جنوب عدن
آیا پرداخت حقوق بازنشستگان با مشکل مواجه شده است؟ تأمین اجتماعی پاسخ داد
سعید صبری درگذشت
پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت بازنشستگان فعلاً امکان‌پذیر نیست
اقدام جدید و خصمانه انگلیس علیه سپاه پاسداران
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 22 تیر 1405 + جدول
چهارمین حمله آمریکا به ایران؛ پاسخ قاطع موشکی و پهپادی ایران به پایگاه‌های آمریکا در منطقه
تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز صفر شد
قطع برق ادارات پرمصرف و محدودیت برق خانگی از فردا آغاز می شود
وزیر خارجه فرانسه: تا توقف برنامه هسته‌ای ایران، تحریم‌ها لغو نمی‌شود
آغاز پیش‌فروش بلیت‌های بازی اسپانیا و فرانسه در سینما
حمله عربستان به فرودگاه صنعا/یمن: حمله عربستان بی‌پاسخ نخواهد ماند
بولتون از حمایت از عوامل تجزیه‌طلب علیه ایران سخن گفت
رهبری ایران پیام جدیدی برای لبنان و حزب‌الله فرستاد
وزیر خارجه مصر: پروژه «اسرائیل بزرگ» محکوم به شکست است
وداع سینمای جهان با ستاره پارک ژوراسیک؛ سم نیل درگذشت
داور پرحاشیه جام جهانی دوباره سوت می‌زند؛نبرد فرانسه و اسپانیا زیر ذره‌بین بارتون
نورنما | تشییع باشکوه رهبر ایران در دنیای لگو!
افشاگری رسانه عبری: نتانیاهو برای نجات سیاسی خود به دشمن نیاز دارد
دستگیری کلاهبردار فضای مجازی در تهران؛ فروش دعا و طلسم با درآمدهای کلان
گرمای بی‌سابقه در راه بوشهر است؛ دما به 50 درجه می رسد؟
قیمت دلار امروز دوشنبه 22 تیر 1405+ جدول
تیم ملی تیراندازی ایران با 16 ورزشکار راهی جام جهانی چین شد
گمرک بازرگان مجاز به ترخیص خودرو شد+ زمان اجرای ابلاغیه
مشهدی ها منتظر گرمای بالای 40 درجه باشند