×
سیاسی
شناسه خبر : 161008
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/10/21 ساعت 10:43
همه شرایط اجرایی برای برگزاری انتخابات فراهم است

رئیس ستاد انتخابات کشور:

همه شرایط اجرایی برای برگزاری انتخابات فراهم است

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس و خبرگان رهبری در روز یازدهم اسفند امسال، گفت: همه شرایط اجرایی برای برگزاری انتخابات فراهم است.

نورنیوز-گروه‌فرهنگ‌و‌جامعه: سیدمحمدتقی شاهچراغی معاون سیاسی وزارت کشور و رئیس ستاد انتخاب کشور در همایش فصلی احزاب در وزارت کشور طی سخنانی، گفت: در خصوص انتخابات و اهمیت آن و راهبردهای آن که  مقام معظم رهبری در این خصوص فرمودند، حتماً  نمایندگان احزاب در کلامشان خواهند گفت.

وی افزود: ما در اجرا تمام مسائل  انتخابات گذشته را بررسی کرده و نیازها را برطرف کرده‌ایم و باید بگویم به لحاظ زمانی از انتخابات گذشته جلوتر هستیم.

رئیس ستاد انتخابات کشور تأکید کرد: در انتخابات امسال ۴۰۰۰ شعبه بیشتر از گذشته در نظر گرفتیم تا سهولت در امر رأی‌گیری صورت گیرد، در عین حال، قریب به ۵۹ هزار شعبه آماده اخذ رأی هستند و دستگاه‌های احراز هویت و نرم‌افزارهای مورد نیاز نیز تأمین شده است.

شاهچراغی افزود:  چاپ ۷۱ میلیون تعرفه به تفکیک صورت گرفته و آماده شده است.

شاهچراغی با اشاره به برگزاری همایش احزاب در وزارت کشور، گفت: در واقع میزبان این همایش دوستان احزاب هستند و ما فقط شرایط را به پیشنهاد خانه احزاب فراهم کردیم، در عین حال در مورد انتخابات باید عرض کنم در اجرا همه شرایط فراهم است.

وی در ادامه، گفت: به نظرم قانون همه چیز را تعریف کرده و برابر قانون کارها باید صورت گیرد و از دیروز شورای نگهبان یک ماه فرصت دارد تا صلاحیت‌ها را بررسی کند و تا قبل از این هیأت نظارت وظایف و مسئولیت در این خصوص داشته است.

رئیس ستاد انتخابات کشور، ادامه داد: به نظرم فرصت هست و ما هم در حوزه وزارت کشور تلاش داریم تا شاهد مشارکت حداکثری باشیم که به دلایل مختلف، از جمله مسائل کلان کشور و فرمایشات مقام معظم رهبری است.

شاهچراغی تأکید کرد: بنده به برخی از دوستان عرض کردم که قطعاً مردم باید در همه مراحل حضور داشته باشند و این صرفاً به انتخابات محدود نشود، در عین حالی که این در خصوص احزاب هم باید باشند و فعالیت آن‌ها صرفا به انتخابات محدود نشود، هر چند ما در وزارت کشور در جلسات احزاب هم شرکت کرده‌ایم.

به گزارش فارس،وی در ادامه، گفت: جناح‌های اصولگرا و اصلاح‌طلب و مستقل فرقی نمی‌کند، باید به موضع انتخابات از موضع تکلیف نگاه کنیم.

رئیس ستاد انتخابات کشور، اظهار کرد: اگر نقد درستی هم وجود داشته باشد، ما در وزارت کشور استقبال می‌کنیم و تا زمانی که قرار است اعلام نظر شود، ما در خدمت احزاب هستیم.  

شاهچراغی بیان کرد: انتخابات آثار ملی و فراملی دارد، لذا نگران زخم زبان‌ها نباشید، همه دستگاه‌ها طبق قانون عمل کنند تا مشارکتی که در کلام مقام معظم رهبری آمده، محقق شود.

رئیس ستاد انتخابات کشور، تصریح کرد: امیدوارم فرصتی برای همکاری و همدلی ایجاد شود تا در اولین قدم، نتیجه آن را در ۱۱ اسفند با تلاش‌های شما ببینیم؛ زیرا  شما معتمد بخشی از مردم هستید.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بیانیه وزارت خارجه ایران درباره تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان
امروز آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 + لینک ثبت نام
زمین لرزه نسبتا شدید فارس را لرزاند
سنای آمریکا قانون محدودیت حمله ترامپ به ونزوئلا را رد کرد+فیلم
جزییات جدید از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیک
برنامه فیلم‌های سینمایی امروز جمعه 16 آبان
وقتی آمارها گریه می‌کنند؛ فقر در عصر وفور
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 16 آبان+ وضعیت استان ها
برنامه کامل مسابقات ورزشی امروز 16 آبان
با شکستن شیشه جلو هواپیما چه اتفاقی خواهد افتاد؟
کشف راز اقلیم باستانی زمین با گیاهان 400 میلیون‌ ساله
اسنپ‌چت به موتور جست‌وجوی هوش مصنوعی مجهز می‌شود
آیا ورزشکاران جوان باید کراتین مصرف کنند؟
کاهش اعتیاد به گوشی با قاب فولادی
مکرون «بدترین» رئیس‌جمهور فرانسه در 60 سال اخیر
گوترش: جهان در جلوگیری از گرمایش زمین شکست خورده است
رسانه‌های اسرائیلی: حملات به لبنان با هماهنگی آمریکا انجام می‌شود
ویتکاف موسسه صلح نوبل را به تقلب علیه ترامپ متهم کرد!
پهپاد، فرودگاه سوئد را تعطیل کرد
اقدام خصمانه وزارت خزانه داری آمریکا علیه افراد مرتبط با حزب‌الله
هشدار اتحادیه اروپا درباره رقابت‌ تسلیحاتی جدید میان روسیه و آمریکا
عون: حملات امروز اسرائیل، یک جنایت کامل است
هکرهای ایرانی به ایمیل جان بولتون دست یافته‌اند
مذاکرات استانبول متوقف شد
اعلام لیست نامزدهای بهترین بازیکن سال/نبود دو بازیکن مطرح در لیست فیفا
کاهش 140 میلیارد مترمکعبی بارش‌های کشور
هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس
نگرانی ناتو از «همکاری بی‌سابقه» ایران و روسیه
استاندار تهران: حریم پایتخت خط قرمز دولت است
اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد
خداحافظی «عموری» از فوتبال
ویتکاف مدعی پیوستن کشوری دیگر به توافق سازش با اسرائیل شد
مرزبانان پاکستان و افغانستان به روی هم آتش گشودند
تظاهرات بزرگ ضد ترامپ در واشنگتن دی سی
پیروزی والیبال زیر 16 سال دختران آسیا مقابل استرالیا
مسئول لبنانی: حملات دشمن ما را نمی‌ترساند
پزشکیان: افتخار من به نسل جوانی است که آینده را خواهد ساخت
گزارش تصویری | درون گنجینه فرعون مصر
کاهش 10 درصدی پروازهای آمریکا به دلیل تعطیلی دولت
پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل قطر
تعویض رایگان قطعه معیوب 3 خودرو از سوی ایران خودرو
نجات 8 نفر از جمله یک کودک دو ساله در آتش‌سوزی یک ساختمان اداری
عناوین سلطنتی شاهزاده انگلیسی رسماً لغو شد
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
X
آگهی تبلیغاتی