×
سیاسی
شناسه خبر : 160975
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/10/21 ساعت 08:58
نسل کشی؛ رژیم صهیونیستی را به دادگاه لاهه کشاند

برای نخستین‌بار؛

نسل کشی؛ رژیم صهیونیستی را به دادگاه لاهه کشاند

رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه برای اولین بار در تاریخ جعلی خود در پرونده‌ای که آفریقای جنوبی علیه این رژیم به اتهام نسل کشی و ارتکاب جنایات جنگی علیه ملت فلسطین تشکیل داده است، در برابر دیوان بین‌المللی دادگستری در لاهه حاضر می‌شود.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: آفریقای جنوبی یک پرونده مستند ۸۴ صفحه‌ای را تهیه کرده که باعث شده رژیم اسرائیل شوکه شود، چرا که تصمیم دادگاه نافذ است و امکان پیگرد قانونی سران نظامی و سیاسی آن وجود دارد.

بر این اساس، رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت کارشناسان حقوقی ارشد از جمله یکی از بازماندگان هولوکاست را به دادگاه لاهه بفرستد تا با اتهامات ارتکاب نسل کشی علیه فلسطینی‌ها در غزه مقابله کنند.

این رودرویی با دیوان بین‌المللی دادگستری برای رژیم اشغالگر امری غیرعادی و غیر معمول است، چرا که صهیونیست‌ها معمولا تصمیمات سازمان ملل و دادگاه‌های بین‌المللی را غیرعادلانه و مغرضانه می‌دانند.

برپایه این گزارش، تصمیم برای شرکت به جای تحریم، نشان دهنده ترس رژیم صهیونیستی از این است که قضات دستوری برای اسرائیل صادر کنند تا جنگ خود علیه غزه را متوقف کند و وجهه آن در سطح بین‌المللی مخدوش شود.

خبرگزاری سما درباره جزئیات این پرونده گزارش داد: در پرونده ۸۴ صفحه‌ای آفریقای جنوبی آمده است که کشتار فلسطینی‌ها توسط اسرائیل و ایجاد آسیب‌های جدی روحی، روانی و جسمی جنبه «نسل کشی» دارد و مقامات اسرائیل قصد نسل کشی را ابراز کرده‌اند.

طبق این گزارش، این پرونده احتمالا سال‌ها به طول می‌انجامد، اما شکایت آفریقای جنوبی شامل درخواستی از دادگاه برای صدور فوری دستورات موقت الزام آور قانونی برای رژیم صهیونیستی به منظور تعلیق فوری حمله نظامی خود علیه غزه است.

آلون لیل مدیر کل سابق وزارت خارجه رژیم صهیونیستی و سفیر سابق این رژیم در آفریقای جنوبی در این باره گفت: اسرائیل نمی‌تواند از چنین اتهامی با این سطح از جدیت فرار کند.

گفته می‌شود دلایل قوی درباره نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه به دادگاه لاهه ارائه شده‌ است.

هم‌زمان درخواست‌هایی در برخی کشورها برای پیوستن به شکایت علیه رژیم صهیونیستی مطرح شده است.

سازمان عفو بین‌الملل از محاکمه رژیم صهیونیستی به اتهام نسل‌کشی مردم غزه در دیوان بین‌المللی دادگستری استقبال کرد.

درخواست حماس از دیوان دادگستری بین‌المللی قبل از رسیدگی به شکایت علیه رژیم صهیونیستی

جنبش مقاومت اسلامی حماس از دیوان دادگستری بین‌المللی خواست در آستانه رسیدگی به شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به اتهام جنایات ضدبشری و نسل‌کشی در غزه، تسلیم فشارها و دیکته‌های آمریکا نشود.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیزدر حمایت از اقدام دولت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی نزد دیوان بین‌المللی دادگستری بیانیه ای منتشر کرد واعلام کرد:بیش از سه ماه متوالی از حملات نظامی همه جانبه و وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی علیه مردم فلسطین در نوار غزه و نیز ساکنان کرانه غربی می‌گذرد و رژیم یادشده در سایه حمایت همه جانبه، نامحدود و بدون قید و شرط برخی دولتها، مرتکب همه انواع جنایات مندرج در کنوانسیون‌های بین‌المللی علیه ملت مظلوم فلسطین گردیده و این جنایات همچنان ادامه دارد.

جمهوری اسلامی ایران یک بار دیگر با محکوم کردن شدید جنایات جنگی و نسل کشی رژیم آپارتاید صهیونیستی علیه ملت فلسطین، حمایت خود را از رویکرد مقاومت بعنوان اقدام رهایی بخش و حق مشروع و شناخته شده طبق حقوق بین‌الملل برای ملت فلسطین در مقابله با اشغالگری، اعلام می‌نماید.

 

عقب‌نشینی نتانیاهو در آستانه نشست دیوان بین‌المللی دادگستری 

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل ادعا کرد «هیچ قصدی برای اشغال دائم غزه یا آواره کردن جمعیت غیرنظامی آن ندارد»

نتانیاهو در آستانه دادگاه بین‌المللی دادگستری در لاهه که به یک پرونده اتهام به نسل‌کشی توسط اسرائیل در غزه رسیدگی می‌کند، با اعلام رد درخواست وزرای راستگرای تندرو برای بازسازی شهرک‌های اسرائیلی در این سرزمین و تشویق مهاجرت فلسطینیان ادعا کرد: 

«اسرائیل هیچ قصدی برای اشغال دائم غزه یا آواره کردن غیرنظامیان آن ندارد. اسرائیل با حماس می جنگد نه با مردم فلسطین 

 ما این کار را با رعایت کامل قوانین بین المللی انجام می‌دهیم.»

او‌ گفت: «هدف ما این است که غزه را از شر تروریست‌های حماس خلاص کنیم و گروگان‌های خود را آزاد کنیم. هنگامی که این امر محقق  شود، غزه غیرنظامی و از نیروهای تندرو خالی می شود و در نتیجه امکان آینده ای بهتر برای اسرائیل و فلسطینیان ایجاد می شود.»

 


خبرگزاری سما
نظرات

آخرین اخبار
کدام اندام‌ها دچار پیری زودرس می‌شوند؟
پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی با کاهش کلسترول بد
کشفی عجیب درباره الماس که می‌تواند آینده انرژی پاک را تغییر دهد
حذف کامل قند از رژیم کم‌چرب چه بلایی سر روده می‌آورد؟
بهترین ساعت برای خوردن شام؛ کاهش خطر دیابت و بیماری قلبی با یک تغییر ساده
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
محسن رضایی: رفتار دفاعی و دیپلماتیک ایران باید تغییر کند
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه اول شهریور + جدول
پرهیز رژیم صهیونیستی از تشدید تنش با ترکیه؟!
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا یکشنبه اول شهریور
فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
گام تازه بندر پارسیان برای پشتیبانی از صنایع بزرگ کشور
فارن پالسی: نتیجه محتمل، شکست راهبردی آمریکا است
وقتی شاگرد تیلور هم حریف ملی‌پوش ایران نشد
وکالت فقط شغل نیست؛ بلکه آغاز یک رسالت اجتماعی و اخلاقی است
بسکتبال جوانان ایران در نبرد رده‌بندی کاپ آسیا مقابل ژاپن
جهش قیمت طلا در بازار/ جدیدترین قیمت طلا
نورنما | یکم شهریور ؛ زاد روز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک مبارک باد
گزارش تصویری رویترز از بیلبوردهایی در تهران، که اسرائیل و ترامپ را تهدید میکنند