×
سیاسی
شناسه خبر : 160952
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/10/20 ساعت 17:01
عضو شورای مرکزی کارگزاران: امکان ائتلاف با احزاب اعتدال، ندا و اعتماد ملی برای انتخابات مجلس وجود دارد

عضو شورای مرکزی کارگزاران: امکان ائتلاف با احزاب اعتدال، ندا و اعتماد ملی برای انتخابات مجلس وجود دارد

علی محمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در رابطه با ائتلاف کارگزاران با احزاب اعتدال و توسعه، ندای ایرانیان و اعتماد ملی گفت: اگر کاندیداهای متنوع و مورد علاقه اکثریت مردم در صحنه حضور و امکان رقابت وجود داشته باشد به نظر من زمینه گفتگو و ائتلاف فراهم است.

نورنیوز ـ گروه سیاست: علی محمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه کمتر از دو ماه مانده به انتخابات و فضای پیش‌روی کشور گفت: با عنایت به توصیه های موکد مقام معظم رهبری در باره فراهم آمدن میدان باز به منظور تحقق رقابت واقعی، سلامت حقیقی، امنیت کامل و مشارکت قوی و پر شور در انتخابات سعی کردیم پا به میدان رقابت بگذاریم.

زمینه گفت‌وگو و ائتلاف وجود دارد

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در پایان در رابطه با ائتلاف کارگزاران با احزاب اعتدال و توسعه، ندای ایرانیان و اعتماد ملی گفت: اگر کاندیداهای متنوع و مورد علاقه اکثریت مردم در صحنه حضور و امکان رقابت وجود داشته باشد به نظر من زمینه گفتگو و ائتلاف فراهم است.

وی افزود: اعلام عدم صلاحیت و عدم احراز صلاحیت بسیار بیشتر از مرحله هیات های اجرایی توسط هیات مرکزی نظارت باعث نا امیدی برخی ها شد ولی فرمایش امید آفرین رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم قم به مناسبت ۱۹ دی ۱۳۵۶ که با اشاره به قدرت بی‌نظیر نقش‌آفرینی مردم، حضور و پرچم‌داری ملت در هر عرصه و میدان را، راهبرد موثر و راهگشای امام خمینی و نظام اسلامی و بی‌انگیزه کردن و بیرون کشیدن مردم از صحنه را، راهبرد دشمنان سرزمین پاک ایران به‌‌ ویژه آمریکا و صهیونیسم خواندند و تأکید کردند که هرکسی در هر جایی زبان گویا، اثرگذار و مخاطب دارد، باید با معرفت‌افزایی، مردم را به حضور در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و دیگر عرصه‌ها فراخواند که این امر باعث ایجاد انگیزه دوباره در داوطلبان اصلاح طلب شد.

اصلاح طلبان رد صلاحیت شده یا عدم احراز شده اعتراض شان را ثبت کرده اند

او افزود: خبرها حاکی از آن است که مشمولین اصلاح طلب موارد دو گانه مذکور طی سه روز گذشته اعتراض خود را به شورای نگهبان اعلام و منتظر رسیدگی به اعتراض‌ها و گشایش قابل توجه برای حضور در عرصه انتخابات به عنوان کاندیدا هستند.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در پاسخ به این سوال که آیا قرار است لیست بدهید یا نه، گفت: پاسخ جناب آقای مرعشی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی کاملا واضح بود و من هم قبلا گفتم که چنانچه ترکیب کاندیداهای اعلام صلاحیت شده رضایت بخش باشد لیست داده خواهد شد و لذا در جهت قدرت و منافع و امنیت ملی است که با در نظر گرفتن ملاک شرع و اصول ۳۶ و ۳۷ قانون اساسی سخت گیری را کنار گذاشته و ان شاءالله شورای نگهبان ادامه مسئولیت را به عهده انتخاب کننده نهایی قرار دهد.

او افزود:  امیدوارم لیستی در تهران تشکیل شده تا نیازی به تغییر حوزه انتخابیه نباشد و بسیار واضح  و بدیهی است که راهکار و شیوه کم هزینه و مطمئن حل مشکلات، بر طرف کردن ایرادات، نواقص و رفع نارضایتی ملت، اعمال اصلاحات از طریق انتخابات و مراجعه به صندوق آرا است.

نمازی در ادامه خاطرنشان کرد: بهترین شیوه چرخش قدرت به منظور رعایت شایسته سالاری و اداره مطلوب کشور از طریق صندوق‌های رای میسر می باشد.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
افزایش دمای هوای تهران در سه روز آینده
هشدار یخبندان و آماده‌باش هلال‌احمر در مناطق سردسیر کشور
قائم‌پناه: بیشتر مردم دغدغه معیشت دارند نه سیاست
آمادگی روسیه در همه زمینه‌ها برای کمک به شرکای آذربایجانی و ارمنی خود
X
آگهی تبلیغاتی