×
سیاسی
شناسه خبر : 160833
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/10/19 ساعت 12:11
ضرب‌الاجل 2 ماهه قالیباف به وزارت بهداشت برای حل مشکل دارو

گزارش کمیسیون بهداشت درباره اقدامات دستگاه‌ها در توزیع دارو؛

ضرب‌الاجل 2 ماهه قالیباف به وزارت بهداشت برای حل مشکل دارو

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: 2 ماه به وزارت بهداشت مهلت میدهیم تا مشکل دارو و درمان مردم را حل کند.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ و جامعه: محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز سه‌شنبه مجلس و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد ارزیابی اثر بخشی سیاست گذاری‌ها و اقدامات عملیاتی دستگاه‌های مسئول برای ساماندهی مشکلات زنجیره تامین و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی در کشور، پس از قرائت گزارش مربوطه و همچنین اظهارات وزیر بهداشت، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس و ۷ نفر از نمایندگان در جمع بندی موضوع اظهار کرد: واقعیت این است که ما الان نسبت به سال قبل ۱۰۷ درصد وزنی افزایش قیمت داریم که این واقعیت تلخی است که وجود دارد. این افرایش قیمت حتی از متوسط تورم کشور هم بیشتر است.

او با تاکید بر اینکه دارو موضوع مهم و اساسی ما است، گفت: الان برای حدود ۱۵۰ قلم دارو در کشور محدودیت‌هایی داریم و درباره ۶۵ قلم دارو نیز کمبود جدی داریم. بدون تعارف می‌گویم که هر موقع در هر مراسم عمومی شهروندان را دیدیم، می‌گویند شرایط تا دو یا سه ماه قبل اینگونه نبوده، اما الان اصلاً دارویی که مورد استفاده آنهاست پیدا نمی‌شود؛ اینها واقعیت موجود است و مشکل مردم در کف جامعه حل نشده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «یکی از کارهای افتخار آمیز، الکترونیکی شدن نسخ الکترونیک است»، ادامه داد: این کار موجب هوشمند شدن و همچنین صرفه جویی در دارو می‌شود اما همین الان با این کار به مصرف کننده دارو، ظلم می‌شود چراکه پزشک برای یک دوره ۳ ماهه بیمار دارو تجویز می‌کند اما به او برای یک دوره یک ماهه دارو داده می‌شود و مجدداً بیمار باید به پزشک مراجعه کند.

قالیباف با تاکید بر  اینکه امروز وضع دارو دچار مشکل است، گفت: بنظر ما امروز هم تخصیص و هم هزینه اشکال دارد و در نتیجه امروز بیمه‌ها به نوعی دچار مشکل هستند و بدهی بیمارستانها نیز با مشکلاتی مواجهند و از سوی دیگر نیز برخی کارهای فوریتی که باید انجام شود، انجام نمی‌شود؛ ما این وضعیت را  نتیجه یک ناهماهنگی در کار می‌دانیم.

او با بیان اینکه «جلسه امروز چهارمین جلسه‌ای است که بر اساس ماده ۱۰۷ آیین نامه داخلی مجلس درباره دارو در مجلس یازدهم برگزار می‌شود»، اظهار کرد: ما چنین موردی را در طول ۴ سال اخیر نداشتیم و عملاً با توجه به تشکیل جلسه چهارم، نتوانسته‌ایم  به عنوان مجلس بحث دارو و مسائل درمان مردم را علاج کنیم. فلسفه وجودی ما و دولت حل مشکل مردم است و ما و دولت نتوانستیم این موضوع را حل کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تعیین ضرب‌الاجلی ۲ ماهه برای وزارت بهداشت گفت: باید طی این ۲ ماه شاهد اصلاح وضعیت دارو و آثار آن در جامعه باشیم در غیر اینصورت حتماً به عنوان مجلس از ابزار نظارتی مان استفاده می‌کنیم. همچنین به دیوان محاسبات می‌گویم که حتماً در این دو ماه گزارش دقیق از نحوه هزینه‌های محل اعنبارات، تخصیص‌ها و هزینه کردها به مجلس ارائه دهند. حوزه درمان تنها جایی است که ارز ۴۲۰۰ تومانی می‌دهیم و این موضوع باید بتواند در جایی مشکلات مردم را حل و فصل کند؛ ان شاءالله پیش از پایان سال شاهد گزارشی از  روند حوزه سلامت داشته باشیم.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
فهرست جدید واردات کولبری و ملوانی شامل چه کالاهایی است؟
پاداش استمرار خدمت فرهنگیان 1404 واریز شد
عاشورا؛ پرچم جاودان ولایت
اختصاص اعتبار جدید برای رفع تنش آبی تهران و 3 استان دیگر
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 9 تیر 140؛ افت طلا در سایه اخبار سیاسی
راز قتل تلخ آرتین کوچولو در دست نوشته پدرو مادر فاش شد
حضور مقامات بیش از 30 کشور و سران ادیان 90 کشور
بورس به مسیر سبز خود بازگشت
جزئیات قتل هولناک در تویسرکان؛ برادران قاتل به جنایت اعتراف کردند
متلاشی شدن یک تیم گروهک‌های تجزیه‌طلب
فرزاد جمشیدی مجری معروف تلویزیون درگذشت + جزئیات علت فوت و بیوگرافی
ستاره هالیوود و نامزد اسکار در 98 سالگی درگذشت
ترافیک سنگین در چالوس و هراز
قیمت دلار و دینار امروز سه شنبه 9 تیر 1405 / رشد اندک قیمت دلار
منبع آگاه: پایگاه آمریکا در اردن مرکز عملیات علیه ایران بود
24 نفتکش و کشتی در یک روز از تنگه هرمز عبور کردند
باند شمالی تونل نیایش و پل صدر امشب بسته می‌شود
قیمت گوشی امروز سه‌شنبه 9 تیر 1405 + جدول
زمان بازگشت تیم ملی ایران به تهران اعلام شد
تصادف اتوبوس در تسوج کشته نداشت+ تعداد مصدومان
هشدار پلیس فتا به خریداران بلیت مراسم تشییع
اژه‌ای: هدف حمله به اوین ایجاد شورش شد/ هنوز بعضی از زندانی‌های فراری از اوین برنگشته اند
یار جدید پرسپولیس با گل‌گهر خداحافظی کرد
بانک مرکزی: شعب کشیک بانک‌ها شنبه و یکشنبه فعال هستند
پاسخ کوبنده تیم ملی ایران به وزیر امنیت داخلی آمریکا
نوراینفو | 13 ویژگی برجسته امام شهید در پیام رهبر معظم انقلاب
صعود بورس‌های جهانی؛ داوجونز رکورد زد، آسیا سبزپوش شد
آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای پوشش درمانی مراسم وداع
زلزله سیاسی در عراق؛ بازداشت 3 نماینده زن پارلمان به اتهام فساد مالی
پرونده تخلف یک بانک دولتی به دادسرای دیوان محاسبات ارجاع شد
ادعای سی‌ان‌ان: ویتکاف راهی دوحه برای گفت‌وگو با ایران شد
مقام آمریکایی: احتمال اعزام نیرو به لبنان و اراضی اشغالی وجود دارد
پزشکیان: اختلافات داخلی قدرت ملی را تضعیف و دشمن را امیدوار می‌کند
ثبت نام 6 هزار نفر در سامانه سماح / فعال شدن لینک همیار اربعین
دختر رئیس‌جمهور جنجالی پرو پس از 26 سال به قدرت بازگشت
وزیر جنگ اسرائیل از اختلاف ترامپ و نتانیاهو پرده برداشت
شرط‌بندی عجیب دو پسر 18 ساله برای گوشی‌قاپی
راهنمای جامع اسکان و خدمات زائران در مراسم تشییع رهبر شهید؛ از زمان سفر تا محل اقامت
چه کسانی بیشترین هزینه تورم خرداد را پرداختند؟
جزئیات خطوط ویژه جدید در بزرگراه‌ها؛ تغییرات ترافیکی تهران
هشدار سازمان ملل درباره گرمای شدید در جام جهانی 2026
قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 9 تیر 1405
نوراینفو | چه خدمات رایگانی برای سلامت روان ارائه می شود؟
پیام قاطع سرپرست وزارت دفاع به دشمن: در صورت نقض آتش‌بس پاسخ می‌دهیم
تشریح جزئیات محدودیت‌های ترافیکی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
برنامه و ساعت بازی‌های امشب و فردا جام جهانی 2026
چرا مربی سابق استقلال قید بازگشت به نیمکت آبی‌ها را زد؟
شرط جدید بانک مرکزی برای وام‌های میلیاردی چیست؟
کری جنجالی سرمربی مراکش؛ هیچ تیمی نمی‌تواند ما را متوقف کند
گرد و خاک 18 شهرستان اصفهان را فرا می‌گیرد