×
سیاسی
شناسه خبر : 160812
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/10/19 ساعت 10:06
جزئیات آخرین تحرکات «جامعتین» برای انتخابات خبرگان؛ اصولگرایان ائتلاف می‌کنند

جزئیات آخرین تحرکات «جامعتین» برای انتخابات خبرگان؛ اصولگرایان ائتلاف می‌کنند

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه جامعتین در انتخابات خبرگان لیست مشترک ارائه خواهد داد، گفت: در ارتباط با انتخابات مجلس هم امیدواریم، با مذاکراتی که انجام می‌شود، اصولگرایان به تفاهم کامل و توافق برسند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: درباره رایزنی جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان، گفت: جامعتین اجزای لاینفک از یکدیگر هستند، از این رو تصمیماتی که برای جامعتین گرفته می‌شود مشترک است و در گذشته نیز همین‌طور بوده و در حال حاضر هم اینگونه است. تصمیم دو جامعه با یکدیگر مشترک است و مشکلی با هم ندارند.

او با بیان اینکه اعضای جامعتین رایزنی هایی با یکدیگر داشته اند، افزود: البته تعداد اعضای جامعه مدرسین بیش از جامعه روحانیت است و در گذشته نیز همینگونه بوده است زیرا بیشتر شخصیت‌های روحانی در حوزه علمیه قم حضور دارند.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز بیان کرد: جامعه روحانیت و جامعه مدرسین در انتخابات خبرگان کاملا با هم هماهنگ هستند و لیست مشترک خواهند داد.

ابراهیمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فهرست جامعتین در انتخابات خبرگان در تهران چه زمانی نهایی می شود؟، گفت: البته من نمی‌توانم برای این منظور زمان تعیین کنم، اما قطعا با توافق، تصمیم گیری و اعلام خواهد شد.

او در ارزیابی خود از همگرایی و وحدت اصولگرایان در انتخابات مجلس دوازدهم، اظهار کرد: البته من معتقدم که چَک و چانه قبل از انتخابات همواره بوده و برخی از جریانات ممکن است لیست جدا بدهند اما در نهایت نتیجه‌ای که میان جامعه روحانیت و اصولگرایان حاصل می‌شود لیست واحد خواهد بود.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: از آنجایی که همه اصولگرایان معتقد به اسلام، ولایت فقیه، نظام مقدس جمهوری اسلامی، توصیه‌های حضرت امام(ه) و مقام معظم رهبری هستند و خط مشی‌شان نیز بر همین اساس است حتما به لیست واحد خواهند رسید، ضمن آنکه تا انتخابات زمان کمی باقی مانده است و اگر بحث و اختلاف نظری هم وجود داشته باشد با مذاکره، صحبت و توصیه برخی از شخصیت‌ها در جریان اصولگرایی قابل رفع خواهد بود.

ابراهیمی خطاب به فعالان اصولگرا، اظهار کرد: من فکر نمی‌کنم آنها معجزه الهی و نوری که خداوند در قلب مردم انداخت و همه اطراف حضرت امام(ره) جمع شدند را فراموش کنند و اگر این موضوع مدنظر باشد طبعا باید یک هدف را در نظر بگیرند و نتیجه آن ائتلاف خواهد بود.

او با بیان اینکه امیدوارم همه به یک موضوع رأی بدهند و از آنجایی که هنوز تا انتخابات زمان باقی مانده من از اینکه اصولگرایان به تفاهم برسند مایوس نیستم، گفت: معتقدم وحدت اصولگرایان و ارائه فهرست واحد در انتخابات خبرگان قطعی است. در ارتباط با فهرست واحد برای انتخابات مجلس هم امیدوارم اصولگرایان به تفاهم کامل و توافق دست یابند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چای سبز و لیمو؛ ترکیبی سالم با فواید بی‌نظیر
پاشنه‌بلند؛ زیبایی پرهزینه‌ای که شکل پا را تغییر می‌دهد
ربات‌ها با انسان امن‌تر و طبیعی‌تر تعامل می‌کنند
هدفون هوشمند، گفت‌وگو در محیط‌های پرسروصدا را ممکن می‌کند
راز ارتفاع کف اقیانوس برمودا فاش شد
دوستی دلفین‌ها به نفع آنهاست
کم‌تحرکی در تهران شایع است؛ داروهای لاغری محدودیت دارند
بحران انسانی در غزه پس از بارندگی‌های تازه افزایش یافت
دادگاه مطبوعات: ایرانیان نیوز مجرم شناخته شد
افتتاح 1000 کیلومتر خط لوله گاز تا پایان سال
رژیم صهیونیستی بیشترین کشتار کودکان در کرانه باختری را ثبت کرد
اثرکوکتل در میوه ها و سبزیجات تهدید کننده حیات است
خالکوبی می‌تواند واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل کند
ترکیه یک پهپاد را در نزدیکی حریم هوایی خود سرنگون کرد
برای تقویت سیستم ایمنی بدن در زمستان چه بخوریم؟
رد درخواست اسرائیل؛ تحقیقات جنگ غزه ادامه می‌یابد
دادستان کل آمریکا از خنثی‌سازی طرح بمب‌گذاری در کالیفرنیا خبر داد
شرکت نفت ونزوئلا هدف حمله سایبری آمریکا قرار گرفت
لاوروف: ایران هرگز برجام را نقض نکرده است
اعتراض انگلیسی‌ها به قیمت بالای بلیت‌های جام جهانی
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه/صدور هشدار برای 15 استان/راهداری در آماده‌باش
تام باراک برای بررسی خطوط قرمز سوریه با نتانیاهو دیدار کرد
مخالفت گسترده اروپا با مصادره دارایی‌های روسیه
ارتش آمریکا هویت دو نظامی کشته‌شده در سوریه را اعلام کرد
ثبت مشاهده 6 یوزپلنگ آسیایی در زیستگاه طبیعی میاندشت
استعفای دسته‌جمعی وکلا در اعتراض به دستورهای جنجالی دولت ترامپ
پیام تبریک وزارت خارجه به مناسبت انتخابات شیلی
تعطیلی موزه لوور در پاریس
موافقت آمریکا با تضمین‌های امنیتی مشابه ناتو به اوکراین
مهاجرانی: انتصابات دولت بر اساس شایسته‌سالاری انجام می‌شود
جدول لیگ ایران در پایان مسابقات امروز
نورنما | سرعت و دقت یک مرغ مار گردن
2 شهید و 6 زخمی در غزه طی 24 ساعت گذشته
چگونه از میزان اعتبار کالابرگ خود مطلع شویم؟
مربی دروازه‌بان‌های استقلال در پایان بازی با خیبر زخمی شد
مجارستان: تشدید تنش با روسیه برای اروپا آسیب زاست
مدارس فارس فردا سه شنبه 25 آذرماه غیرحضوری شد
کی‌یف: پیشرفت واقعی در مذاکرات صلح اوکراین حاصل شد/مقام آمریکایی: مذاکرات مثبت بود
باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال شکایت کرد
مدارس شهرستان جیرفت فردا سه شنبه تعطیل شدند
رویترز: روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت کرده است
ساپینتو: پنالتی خیبر را نادرست می‌دانم/ رحمتی: خیبر مقابل استقلال شایسته بُرد بود
عارف: دولت از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند
عربستان مناطق مرزی یمن را هدف توپخانه قرار داد
زلنسکی درخواست خروج نیروهای اوکراینی از دونباس را رد کرد
سیل در مراکش 41 کشته برجای گذاشت
پیام شدیداللحن کاخ سفید به نتانیاهو
راهکار جدید دولت برای بازار خودرو چیست؟
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن
دیدار غریب‌آبادی با معاون دبیرکل سازمان ملل در ریاض
X
آگهی تبلیغاتی