×
سیاسی
شناسه خبر : 160812
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/10/19 ساعت 10:06
جزئیات آخرین تحرکات «جامعتین» برای انتخابات خبرگان؛ اصولگرایان ائتلاف می‌کنند

جزئیات آخرین تحرکات «جامعتین» برای انتخابات خبرگان؛ اصولگرایان ائتلاف می‌کنند

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه جامعتین در انتخابات خبرگان لیست مشترک ارائه خواهد داد، گفت: در ارتباط با انتخابات مجلس هم امیدواریم، با مذاکراتی که انجام می‌شود، اصولگرایان به تفاهم کامل و توافق برسند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: درباره رایزنی جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان، گفت: جامعتین اجزای لاینفک از یکدیگر هستند، از این رو تصمیماتی که برای جامعتین گرفته می‌شود مشترک است و در گذشته نیز همین‌طور بوده و در حال حاضر هم اینگونه است. تصمیم دو جامعه با یکدیگر مشترک است و مشکلی با هم ندارند.

او با بیان اینکه اعضای جامعتین رایزنی هایی با یکدیگر داشته اند، افزود: البته تعداد اعضای جامعه مدرسین بیش از جامعه روحانیت است و در گذشته نیز همینگونه بوده است زیرا بیشتر شخصیت‌های روحانی در حوزه علمیه قم حضور دارند.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز بیان کرد: جامعه روحانیت و جامعه مدرسین در انتخابات خبرگان کاملا با هم هماهنگ هستند و لیست مشترک خواهند داد.

ابراهیمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فهرست جامعتین در انتخابات خبرگان در تهران چه زمانی نهایی می شود؟، گفت: البته من نمی‌توانم برای این منظور زمان تعیین کنم، اما قطعا با توافق، تصمیم گیری و اعلام خواهد شد.

او در ارزیابی خود از همگرایی و وحدت اصولگرایان در انتخابات مجلس دوازدهم، اظهار کرد: البته من معتقدم که چَک و چانه قبل از انتخابات همواره بوده و برخی از جریانات ممکن است لیست جدا بدهند اما در نهایت نتیجه‌ای که میان جامعه روحانیت و اصولگرایان حاصل می‌شود لیست واحد خواهد بود.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: از آنجایی که همه اصولگرایان معتقد به اسلام، ولایت فقیه، نظام مقدس جمهوری اسلامی، توصیه‌های حضرت امام(ه) و مقام معظم رهبری هستند و خط مشی‌شان نیز بر همین اساس است حتما به لیست واحد خواهند رسید، ضمن آنکه تا انتخابات زمان کمی باقی مانده است و اگر بحث و اختلاف نظری هم وجود داشته باشد با مذاکره، صحبت و توصیه برخی از شخصیت‌ها در جریان اصولگرایی قابل رفع خواهد بود.

ابراهیمی خطاب به فعالان اصولگرا، اظهار کرد: من فکر نمی‌کنم آنها معجزه الهی و نوری که خداوند در قلب مردم انداخت و همه اطراف حضرت امام(ره) جمع شدند را فراموش کنند و اگر این موضوع مدنظر باشد طبعا باید یک هدف را در نظر بگیرند و نتیجه آن ائتلاف خواهد بود.

او با بیان اینکه امیدوارم همه به یک موضوع رأی بدهند و از آنجایی که هنوز تا انتخابات زمان باقی مانده من از اینکه اصولگرایان به تفاهم برسند مایوس نیستم، گفت: معتقدم وحدت اصولگرایان و ارائه فهرست واحد در انتخابات خبرگان قطعی است. در ارتباط با فهرست واحد برای انتخابات مجلس هم امیدوارم اصولگرایان به تفاهم کامل و توافق دست یابند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند