×
سیاسی
شناسه خبر : 160101
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/10/10 ساعت 10:50
قالیباف: مشارکت مردم در صحنه همواره گره‌گشا بوده است

قالیباف: مشارکت مردم در صحنه همواره گره‌گشا بوده است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مهم‌ترین مظاهر اتحاد و مشارکت ملی، شرکت در انتخابات می‌باشد و اولویت اول برای همه فعالان و جریان‌های سیاسی باید افزایش مشارکت مردم در انتخابات باشد.

نورنیوز ـ گروه سیاست: محمدباقر قالیباف در آغاز جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در نطق پیش از دستور خود بیان کرد: فرارسیدن سالروز حماسه باشکوه ۹ دی را گرامی می‌دارم، در این روز بار دیگر شاهد بودیم که حضور مردم در صحنه بر طراحی‌های دشمن غلبه کرده و اتحاد و همدلی مردم، کشور را از مشکلات و سختی‌ها و فتنه‌ها نجات می‌دهد.

او ادامه داد: اتحاد و بصیرت مردم در ۹ دی ماه نشان داد که مردم چگونه با بصیرت و آگاهی عمیق اجازه برهم زدن آرامش کشور را به دشمنان ندادند و مشارکت مردم همواره گره‌گشا بوده است.

رئیس مجلس گفت: یکی از مهم‌ترین مظاهر اتحاد و مشارکت ملی شرکت در انتخابات می‌باشد که اساس نظام جمهوری اسلامی ایران بر آن است. رهبر انقلاب به همین دلیل بر برگزاری انتخابات باشکوه تاکید داشتند و هر کسی که امنیت را بر ناامنی، ثبات را بر هرج و مرج و آرامش را بر ناآرامی ترجیح می‌دهد باید در راه افزایش مشارکت مردم در انتخابات تلاش کند. اولویت اول برای همه فعالان و جریان‌های سیاسی باید افزایش مشارکت مردم در انتخابات باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: تصویب قانون دقیق برای مقابله با سوء رفتار علیه بانوان مطالبه‌ای است که رهبر انقلاب قریب به سه دهه گذشته بر روی آن تاکید داشتند. با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار با اقشار مختلف بانوان بر لزوم تصویب قوانین سخت برای حفظ امنیت و آرامش زنان در محیط خانواده و جامعه و پیشبرد قانونی که اکنون در دست بررسی مجلس است مجلس شورای اسلامی خود را مکلف می‌داند تا با سرعت فرآیند تصویب جزییات این لایحه را به اتمام برساند.

او در ادامه تاکید کرد: تامین امنیت زنان در برابر هرگونه رفتار نادرست و آسیب‌زا و هرگونه بی‌حرمتی در محیط خانه، کار و جامعه هدف اصلی این لایحه است و تصویب آن گام بلندی در راستای تامین کرامت زنان و مادران ایرانی و افزایش رضایت و آرامش آنها خواهد بود.

قالیباف اضافه کرد: لازم است به یک نکته مهم درباره آخرین وضعیت جنگ غزه اشاره کنم. صهیونیست‌ها در این مدت هرچه بیشتر جنایت کرده‌اند به شکست نزدیک‌تر شدند همان طور که رهبر دلیر مقاومت فلسطین اعلام کرد هیچ نوع از آتش بس موقت دیگر قابل پذیرش نیست و جنگ تنها زمانی می‌تواند پایان پیدا کند که تجاوز به طور دائم متوقف شده و تمام اسرای فلسطینی در ازای اسرای صهیونیستی آزاد شوند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: شهادت برادر مجاهد و مومن شهید سید رضی موسوی را به رهبر معظم انقلاب و عموم مردم ایران و خصوصا خانواده فداکار ایشان تبریک و تسلیت می‌گویم و تاکید می‌کنم هرگونه تعرض به فرماندهان و زیرساخت‌های فیزیکی مقاومت برای آمریکا و صهیونیست‌ها پر هزینه خواهد بود و هزینه‌های هنگفت در پی خواهد داشت.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
پیکر زن ایرانی در بوسنی شناسایی شد
هشدار زرد هواشناسی در استان البرز
یورش 251 صهیونیست به مسجد الاقصی
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
محسن تنابنده ساخت سریال جنگ 12 روزه را تکذیب کرد
وزیر دفاع روسیه: ناتو آماده درگیری با روسیه است
واژگونی 2 اتوبوس در محور زاهدان ـ بم با 14 کشته و زخمی‌
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
پارلمان اروپا حذف واردات گاز روسیه را تصویب کرد
خبر وزیر کار درباره میزان افزایش دستمزد 1405
هشدار فوری در قشم؛ تخلیه اضطراری روستای طولای آغاز شد
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم و پدافند هوایی ارتش منصوب شد
پاداش تیم های حاضر در جام جهانی 2026 اعلام شد
خلع سلاح شرط جدید صهیونیست‌ها برای ادامه آتش‌بس در غزه
حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر غزه
ذوب‌آهن و شمس‌آذر بدون گل؛/ هفته چهاردهم لیگ برتر به پایان رسید
از تهدید ایران تا تقلید از ایران؛ رمزگشایی از تناقض پهپادی ترامپ
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی آذربایجان شد
پایتخت یخ می‌زند
نتایج آزمون قضاوت سال 1404 اعلام شد
اطلاعیه دادگستری البرز درباره خودسوزی مقابل دادگستری کرج
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد
پادکست | خاطرات کجا ثبت می شوند ؟ مغز یا قلب
ای اف سی تراکتور و ساپینتو را جریمه کرد
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
گرفتار شدن دو کارگر در چاه 25 متری در بلوار آفریقا+ فیلم حادثه
برگزاری جلسه کمیته انضباطی شهربانو و سهیلا منصوریان در فدراسیون ووشو
مذاکره برابر و منصفانه شرط گفت‌وگو با آمریکاست /3 کشور اروپایی ظرفیتی برای مذاکره ندارند
وزارت کشور عراق: جنایت های تروریستی 88درصد کاهش یافته است
ناو هواپیمابر جدید چین از تنگه تایوان عبور کرد
هشدار فدراسیون کوهنوردی: تا اطلاع‌ ثانوی به کوه نروید!
تصادف جاده ای در تربت جام 5 کشته برجا گذاشت
سقف یادگیری دانش‌آموزان محدود و محصور نشود
آغاز قیمت‌گذاری بیش از 100 شعبه بانک آینده
یحیی فروتن مدیرعامل بانک پارسیان شد
وزیر کار: برنامه دولت برای افزایش حقوق کارگران بررسی می‌شود
حذف 5 فرد و نهاد از فهرست تحریم‌های لندن علیه سوریه و ایران
رسانه آمریکایی: پهپاد لوکاس به پای شاهد ایرانی نمی‌رسد
کاهش 100 میلیون مترمکعبی برداشت آب از سدهای تهران
X
آگهی تبلیغاتی