نورنیوز ـ گروه اقتصاد: محمد وحیدی اعلام کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان ماهیانه حدود ۱۶۰ میلیارد تومان ورودی از حقوق فرهنگیان دارد ولی وقتی سود سالیانه آن اعلام میشود در بهترین حالت به ۴ هزار میلیارد تومان میرسد در حالیکه بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان حجم سرمایه گذاری این صندوق بوده که نسبت به بهرهوری سایر بنگاههای اقتصادی و صندوقهای فعال در کشور، کمترین میزان بهرهوری را دارد.
او تصریح کرد: در این خصوص مدیرعامل و هیأت مدیره و هیأت امنای صندوق ذخیره فرهنگیان باید پاسخگو باشند.
نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تأکید کرد: در دوره ای فرهنگیان بیش از ۹۰ درصد عضو صندوق بودند ولی امروز این رقم به ۷۲ درصد رسیده که یعنی ۲۸ درصد از فرهنگیان عضویتی در صندوق ندارند. بر همین مبنا تصمیم خوبی در برنامه هفتم توسعه اتخاذ شد که اگر برخی تمایل به ادامه عضویت در صندوق ذخیره ندارند، میتوانند در صندوق دولت عضو باشند که در دوره بازنشستگی خود عملا بی بهره نمانند.
وحیدی یادآور شد: پیشنهادی هم مبنی بر استخدام فرزندان فرهنگیان در مؤسسات و شرکتهایی که صندوق در آنها سرمایه گذاری کرده را مطرح کردیم؛ اگر این صندوق برای فرهنگیان است باید خدمات متنوعی به فرهنگیان ارائه دهد که استخدام فرزندان، استفاده از بیمه، رفاهیات و مزایای شرکتهای زیر مجموعه میتواند جزء خدمات ارائه شده به فرهنگیان باشد.
به گفته وحیدی تقاضای تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در حال بررسی بوده و قرار است گزارش آن به زودی به هیأت رئیسه مجلس جهت بررسی در صحن علنی ارجاع شود.
خانه ملت