×
فرهنگی
شناسه خبر : 159870
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/10/06 ساعت 13:11
سخنگوی دولت: هیچ متقلبی امکان ورود به دانشگاه ندارد؛ کاهش تعرفه واردات خودروی هیبریدی

سخنگوی دولت: هیچ متقلبی امکان ورود به دانشگاه ندارد؛ کاهش تعرفه واردات خودروی هیبریدی

سخنگوی دولت گفت: دربحث متقلبان کنکور هم دولت و هم سایر قوا همدل هستند و جدیت دارند و معتقدند که هیچ متقلبی امکان ورود به دانشگاه را ندارد زیرا این‌ خلاف حقوق سایر داوطلبان و مردم است.

نوررنیوز ـ گروه فرهنگ و جامعه: علی بهادری جهرمی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره شائبه تقلب در آزمون سراسری، گفت: روز گذشته با همکاری و هماهنگی میان قوا مصوبه ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و فرآیند به گونه‌ای طراحی شد که هم داوطلبانی که آزمون آنها شبهه‌دار است امکان حق اعتراض داشته باشند و هم از حقوق سایر داوطلبان و سایر آحاد مردم و حیثیت دانشگاه صیانت شود.

سخنگوی دولت افزود: طبق پیش بینی‌ صورت گرفته فرآیند اعتراض و شکایت در هیأت عالی تجدیدنظر وزارتخانه‌های زیربط انجام می‌شود. این یک نمونه تعامل میان قواست که از ورود متقلبان جلوگیری می‌شود و از حقوق داوطلبان دیگر صیانت خواهد شد.

بهادری جهرمی افزود: باید حق اعتراض برای آنها تامین شود تا بتوانند از تصمیم سازمان سنجش و آموزش کشور که آنها را متقلب شناخته به مرجع دیگری که بی‌طرف و تخصصی است، شکایت کنند.

او تاکید کرد: این موضوع سبب خواهد شد از حقوق سایر داوطلبان، آحاد مردم، حیثیت علمی دانشگاه و جامعه علمی کشور صیانت شود تا فرد متقلب امکان راهیابی به دانشگاه را نداشته باشد.

سخنگوی دولت درباره پیشنهاد وزارت اقتصاد و دارایی برای اضافه شدن بخشی به ماده ۳۰ آیین نامه قانون بهبود محیط و کسب و کار گفت: طبق ماده ۳۰،  تدابیر لازم برای اطلاع‌رسانی مقررات در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب‌وکار انجام شده است و اجرای آیین نامه آن در حال انجام است. البته وزارت اقتصاد پیشنهاد اضافه شدن بخشی به ماده ۳۰ را مطرح کرده بود.

بهادری جهرمی ادامه داد: معتقدیم تعدد و تکثر آیین‌نامه مطلوب نیست و هرچقدر بتوانیم با قوانین محدودتر و آیین نامه‌های مطلوب‌تر، آورده‌های بیشتری داشته باشیم، ارزنده است. چرا که یکی از گلایه‌های فعالان کسب و کار، تکثر آیین نامه‌ها و قوانین است.

سخنگوی دولت ادامه داد: با این حال دولت می‌تواند در قالب همان ماده ۳۰ مواردی را به آیین نامه اضافه کند و در فرآیند اجرای ماده ۳۰ هیچ گونه نقطه ضعفی وجود  ندارد و اطلاع رسانی طبق آیین نامه در حوزه قواعد کسب و کار که پیش از این در دولت سیزدهم به تصویب رسیده، در حال انجام است.

 تعرفه واردات خودروهای برقی و هیبریدی کاهش می یابد

سخنگوی دولت در بخش دیگری از سخنان خود درباره واردات خودروهای برقی و هیبریدی تصریح کرد: به هر میزان به سمت واردات خودروهای برقی، هیبریدی یا قیمت پایین خودرو حرکت کنیم، تعرفه‌ها به صفر یا یک درصد کاهش خواهد یافت. همچنین در مقابل اگر به سمت خودروهای گران قیمت یا غیربرقی پیش برویم، قیمت تعرفه‌ها افزایش یافته و بالا می‌ماند.

فعالان نگهداری وسایل نقلیه تاریخی حمایت می‌شوند

بهادری جهرمی درباره مصوبه امروز هیات وزیران که به پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به تصویب رسید، عنوان کرد: طبق این مصوبه، اصلاح آیین‌نامه شناسایی وسایل نقلیه تاریخی در دستور کار قرار گرفت تا از افرادی که در حوزه نگهداری و نمایش وسایل نقلیه تاریخی فعال هستند، حمایت‌های قانونی موثرتر و خدمات بهتر انجام شود.

 


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
جزئیات حملات دشمن جنایتکار آمریکایی به کشور/صدای پاسخ نیروهای مسلح،در اردن و کویت شنیده شد
چاک شومر: دیگر بس است؛ به جنگ با ایران پایان دهید!
اذعان پنتاگون به جراحت حدود 100 سرباز آمریکایی
نامه ایران به شورای امنیت در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به نیروگاه هسته‌ای دارخوین
وال استریت ژورنال: حمله موشکی اخیر ایران آسیب‌پذیری پدافند هوایی آمریکا را آشکار کرد
ادعای فاکس نیوز: ترامپ در روزهای آینده درباره جنگ علیه ایران تصمیم‌گیری می‌کند
وزیر آمریکایی: به حملات علیه ایران ادامه می‌دهیم
نامه‌های ادعایی قطر علیه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت
افت شدید تردد دریایی در تنگه هرمز/ عبور تنها 9 فروند کشتی در 24 ساعت
رایزنی تلفنی ترامپ با نخست وزیر جدید انگلیس
تشییع پیکر شهدای شناسایی‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
هشدار یمن به سعودی‌ها درباره عواقب محاصره این کشور
پیش‌بینی 15 سال زودتر بیماری قلبی با یک آزمایش خون جدید
هوش مصنوعی به کمک تشخیص سریع‌تر سرطان آمد
رئیس‌جمهور نیکاراگوئه اعلام کرد که این کشور دیگر انتخابات برگزار نخواهد کرد
ترامپ تعرفه 50 درصدی جدید بر کالاهای صادراتی کانادا اعمال می‌کند
حمایت کتائب حزب‌الله عراق از اقدام دریایی یمن
حزب‌الله: رهبری جدید حماس مسیر مقاومت را ادامه می‌دهد
پیام تبریک سردار قاآنی به خلیل الحیه
رئیس‌جمهور کوبا: فشار حداکثری آمریکا برابر با نسل‌کشی است
ناکامی اروپا در تحریم‌های جدید روسیه
برنهام تشکیل دولت جدید انگلیس را آغاز کرد
تحولات منطقه و اقتصاد؛ محور سفر هیئت ایرانی به پاکستان
تنها بازیکن آرژانتین که جوانمردانه رفتار کرد
سازمان ملل خواستار کاهش فوری تنش‌ها در منطقه شد
اطلاعیه درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم
المشاط: محاصره دریایی عربستان پاسخ به ادامه محاصره یمن است
ادعای جنجالی نماینده اردنی درباره نظامیان آمریکایی
برد پرگل هاکی ایران مقابل عراق در آسیا
درخواست قانونگذاران دموکرات آمریکا برای توقف جنگ علیه ایران
تحلیلگر سابق سیا: آمریکا توان حمله زمینی به جزایر ایران را ندارد
ادامه ناامنی و خشونت در آمریکا؛ 9 کشته و زخمی در حادثه تیراندازی
تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
منابع مالی بازسازی خوزستان تأمین شد
گزافه گویی جدید ترامپ علیه ایران
روسیه، اوکراین را مسئول حمله پهپادی به خط لوله خزر دانست
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 29 تیر 1405
انتقام یا اعتراف؛ کدام آمریکا را رسواتر کرد؟
روسیه: آماده فراهم کردن بستر گفت‌وگوی ایران و کشورهای عربی هستیم
باب‌المندب؛ اهرم فشار جدید صنعا علیه ریاض
ایجاد مسیرهای جدید پرواز اربعین
نماینده پارلمان عراق: خروج آمریکا شرط ثبات منطقه است
مشکل آتش‌بس دقیقاً اینجاست
الزیدی درباره سفرش به تهران با سفیر ایران گفت‌وگو کرد
وزش باد کیفیت هوای تهران را ناسالم کرد
زاخارووا: اوکراین به‌دنبال بی‌ثبات کردن بازارهای جهانی نفت است
روسیه ورود بدون ویزای شهروندان چینی را تا 2027 تمدید کرد
پزشکیان: حل مشکلات کشور بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
نخست‌وزیر جدید انگلیس: حمایت از اوکراین تغییر نمی‌کند
شهادت ستوان دوم مهداد پاشایی در حمله آمریکای جنایتکار به تبریز