×
سیاسی
شناسه خبر : 159708
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/10/04 ساعت 11:34
واکنش کنعانی به بیانیه روسیه و کشورهای عربی درباره جزایر ایرانی؛ در خصوص تمامیت ارضی مسامحه نمی‌کنیم

واکنش کنعانی به بیانیه روسیه و کشورهای عربی درباره جزایر ایرانی؛ در خصوص تمامیت ارضی مسامحه نمی‌کنیم

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به بیانیه روسیه و کشورهای عربی درباره جزایر سه‌گانه ایرانی، گفت: در ارتباط با تمامیت ارضی کشورمان با هیچ طرفی تعارف نداریم. در این ارتباط نیز اعتراض خود را با صریح‌ترین و شفاف‌ترین عبارات به مقامات عالی فدراسیون روسیه اعلام کردیم.

نورنیوز ـ گروه سیاست: سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تصاویر وحشتناکی از جنایات رژیم صهیونیستی در شب میلاد حضرت مسیح منتشر شده که نشان می‌دهد این رژیم به هیچ یک از اصول آسمانی، دینی و بین‌المللی پایبند نیست.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ایرنا، ناصر کنعانی امروز - دوشنبه چهارم دی ماه - در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران، اظهارداشت: در زادگاه حضرت مسیح شاهد بودیم که مسیحیان برای ابراز همدردی و همبستگی با فلسطینیان مراسم عید خود را تعطیل کردند و جای تاسف است که رژیم صهیونیستی در شب میلاد حضرت مسیح نیز دست از جنایات خود برنداشت.

وی افزود: در این شب تصاویر وحشتناکی از جنایات آنها منتشر شده که نشان می‌دهد در بمباران وحشیانه آنها بیش از ۷۰ نفر از مردم فلسطینی در اردوگاه المغازی به طور یکجا به خاک و خون کشیده شدند. این جنایت هم بار دیگر نشان داد که رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اصول آسمانی، دینی و بین‌المللی پایبند نیست.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ضرورت دارد جامعه جهانی برای جلوگیری از جنایات رژیم صهیونیستی با عبور از صدور قطعنامه‌ها، با اقداماتی بازدارنده مانع از کشتار بیشتر مردم فلسطین شود.

کنعانی با اشاره به اینکه قطعنامه‌ای که در شورای امنیت سازمان ملل متحد به تصویب رسید نقش حمایتی تمام عیار آمریکا از رژیم صهیونیستی را بار دیگر نشان داد، تصریح کرد: با مخالفت آمریکا هیچ بندی در مفاد این قطعنامه دایر بر تلاش فوری نسبت به توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه درج نشده و آمریکا مانع از آن شده است.

وی بیان کرد: برای تصویب قطعنامه هم آمریکا رای ممتنع داد، قطعنامه‌ای که موضوع کلیدی آن امکان ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه بود و آمریکا بار دیگر نشان داد که در کنار اسرائیل قرار دارد و بخشی از جنگ علیه غزه به حساب می‌آید.

قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بی‌محتوا و غیرقابل اجرا است

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: در زمینه کمک‌های بشردوستانه به غزه دیدگاه ایران، طرف‌های فلسطینی، مقاومت منطقه و دبیرکل سازمان ملل روشن است. این قطعنامه عاری از آن چیزی است که در مفاد آن قید شده و به عبارتی قطعنامه‌ای بی محتوا و غیرقابل اجرا است. 

کنعانی با بیان اینکه عملا این قطعنامه چیزی نیست که ملت فلسطین انتظار دارند، اضافه کرد: کشورهای جهان در قطعنامه مجمع عمومی خواستار توقف فوری حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین شدند و مردم جهان هم طی دو ماه اخیر در خیابان‌ها این خواست را مطرح کردند.

وی اظهار داشت: آمریکا نشان داد که خواستار ادامه جنگ و حامی اسرائیل است و اینجا باید جامعه جهانی اقدامات بیشتری انجام دهد. تحرکات دیپلماتیک ایران در این دوماه و تا به امروز ادامه داشته و دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه یادآورشد: آخرین گام ما میزبانی کنفرانس بین‌المللی تهران در خصوص فلسطین بود که با حضور نمایندگانی از ۶۰ کشور جهان برگزار شد و بار دیگر جامعه جهانی خواست خود را برای توقف جنگ اعلام کرد اما تا به امروز به نتیجه نرسیده است. 

کنعانی بیان کرد: لازم است جامعه جهانی از تمام ابزارهای موثر و جدی استفاده کند تا شاهد پایان جنگ علیه مردم مظلوم فلسطین باشیم.

اتهام‌زنی آمریکا به ایران درباره تنش در آب‌های بین‌المللی مردود است

وی در خصوص اتهام زنی آمریکا به ایران درباره برخی تنش‌ها در آب‌های بین المللی نیز گفت: اتهام زنی آمریکا بی پایان است، بزرگترین متهم در دو ماه اخیر دولت آمریکا است. مسئول اول و آخر آغاز جنگ توسط رژیم صهیونیستی و استمرار آن آمریکا است و بر این اساس ما ادعاهای آنها را مردود و بی ارزش تلقی می‌کنیم. این ادعاها با هدف فرافکنی و سرپوش گذاشتن جنایات آمریکا در غزه است و اهداف سیاسی روشنی دارد. 

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: آمریکا با حمایت تمام قد از اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، تنفر جهانی را نسبت به خود افزایش داده است. 

کنعانی بیان داشت: ایران همواره بخشی از تامین امنیت در آب‌های بین المللی بوده و نقش مهمی در امنیت دریایی و تجارت بین‌المللی از طریق آب های بین المللی داشته و مسئولانه عمل کرده است. بنابراین آمریکا و هیچ طرف دیگری در جایگاهی نیستند که بخواهند ایران را متهم کنند.

وی عنوان کرد: مقامات رژیم صهیونیستی از آقای کامرون بهترین دوست قرن خود نام بردند، بنابراین انگلیس و این فرد، مواردی را مطرح می‌کنند که رژیم صهیونیستی از آنها انتظار دارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: انگلیس در جنگ غزه در جایگاه متهم قرار داد و البته نقش این کشور در تأسیس و حمایت نامحدود از رژیم صهیونیستی به عنوان منفورترین تشکیلات تروریستی در منطقه و حمایت لندن از این رژیم در دو ماه اخیر از مصادیق بی مسئولیتی آنهاست و باید پاسخگوی اقدامات گذشته و کنونی خود باشد.

کنعانی با اشاره به اینکه انگلیس همواره در بی ثباتی و ناامنی منطقه نقش بسزایی ایفا کرده است، تاکید کرد: انگلیس در جایگاهی از منظر حقوقی و اخلاقی نیست که اتهاماتی را به ایران و سایر طرف‌ها در منطقه وارد کند.


این خبر به روز می‌شود ...


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سازمان غذا و دارو: این محصولات را نخرید
توصیه‌های مهم به سالمندان برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید
الشرق: اسرائیل عامل اصلی بحران‌های منطقه است
هشدار درباره آمپول‌های لاغری
دانشمندان سلول‌های سرطان پانکراس را وادار به خودتخریبی کردند
سازمان جهانی بهداشت:تابستان‌های داغ‌تر در انتظار اروپا
استاندار تهران: پایتخت در آماده‌باش کامل برای مراسم تشییع رهبر شهید
سازمان همکاری اسلامی خواستار توقف حملات اسرائیل به سوریه شد
رئیس‌جمهور: وزارت علوم فرآیند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور را راهبری کند
وزارت بهداشت دستورالعمل نظارت بر مراسم تشییع رهبر شهید را ابلاغ کرد
ادعای ونس: مذاکرات فنی با ایران ادامه دارد
حماس: نیروهای بین‌المللی باید حملات اسرائیل به غزه را متوقف کنند
نکاتی برای استفاده از موبایل در مراسم تشییع رهبر شهید
دیدار وزیر کشور ترکیه با الجولانی در دمشق
جزئیات تازه قالیباف از تفاهم اسلام‌آباد؛ مذاکرات ایران و آمریکا به کجا رسید؟
قطعی برق 16 هزار مشترک در فرانسه همزمان با گرمای بی‌سابقه
حسین طیبی برترین بازیکن فوتسال ایران در سال 1404 شد
رئیس سیا؛ جنگ با ایران، جنگ فناوری است
آماده‌باش امنیتی پس از اعلام ربایش هواپیمای عازم تل‌آویو
هالند در آخرین فرصت درخشید؛ نروژ حریف برزیل شد
پاکستان: قطع آب از سوی هند، اعلام جنگ است
ثابت کردید شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید
لایحه امنیتی انگلیس، آزادی رسانه‌ها را نشانه گرفت
مصر و قطر بر تداوم مذاکرات تهران و واشنگتن تأکید کردند
رئیس‌جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید ایران حضور می‌یابد
اعلام آمادگی کامل نیروی زمینی سپاه برای مراسم تشییع رهبر شهید
سفر هیئت حماس به قاهره برای ادامه مذاکرات آتش‌بس
بودجه ویژه برای مقابله با قاچاق سوخت
آمار شوکه‌کننده وزیر آموزش و پرورش از مدارس آسیب‌دیده
فراخوانی که همه را غافلگیر کرد
تأکید وزارت راه بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای حل بحران مسکن
آشورماتوف به‌زودی به تمرینات آبی‌ها اضافه می‌شود
ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد؛ جزئیات نحوه نام‌نویسی
ادعای دفن امانتی پیکر رهبر شهید در قم تکذیب شد
ادعای کاخ سفید درباره هزینه 30 میلیارد دلاری جنگ با ایران
لغو ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی و پلیمری
مرتس پس از حذف آلمان، سوژه رسانه‌ها شد
عیادت حجت‌الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت‌الاسلام راشد یزدی
طرح 4 میلیارد دلاری آمریکا برای پایگاه‌های نظامی خود در انگلیس
آغاز پرداخت تسهیلات کم‌بهره برای نصب پنل‌های خورشیدی خانگی
رئیس‌جمهور ترکیه: اتهام‌زنی اسرائیل علیه آنکارا بی‌ارزش است
عموزاد و سهرابی برترین کشتی‌گیران جهان در ماه ژوئن شدند
دروغ مذاکراتی ترامپ برای کاهش قیمت نفت
آمریکا تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله اعمال کرد
پزشکیان: با همکاری کشورهای مسئولیت‌پذیر، تلاش‌های مخرب برخی بازیگران ناکام می‌مانَد
الشرع: سوریه میدان اجرای توطئه‌های خارجی نخواهد شد
وزیر علوم: فناوری روز، ستون فقرات قدرت دفاعی و توسعه اقتصادی کشور است
ثبت‌نام خودرو چانگان آغاز می‌شود+ شرایط
ایران دوباره در مسیر رشد علمی قرار گرفت
جزئیات آتش‌سوزی انبار نفت ری؛ 3 نفر مصدوم شدند