×
اقتصادی
شناسه خبر : 159465
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/09/30 ساعت 16:44
صدور احکام رتبه‌بندی بازنشستگان آموزش و پرورش؛ معوقات متناسب‌سازی چقدر است؟

صدور احکام رتبه‌بندی بازنشستگان آموزش و پرورش؛ معوقات متناسب‌سازی چقدر است؟

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اعلام صدور احکام رتبه بندی بازنشستگان رسته‌های آموزشی و فرهنگی آموزش و پرورش برای 50 هزار و 500 نفر از مشمولان، گفت: به صورت میانگین 37میلیون و 200هزار تومان بابت معوقات متناسب‌سازی پرداخت خواهد شد.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ و جامعه: مهدی مسکنی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اعلام این خبر گفت: موضوع رتبه بندی بازنشستگان رسته آموزشی و فرهنگی آموزش و پرورش براساس قانون باید اجرایی می‌شد اما با توجه به اینکه آموزش و پرورش در نیمه دوم ۱۴۰۱ احکام شاغلین و مشمولان رتبه بندی را صادر کرده بود و این مهم تاکنون به طول انجامید.

مسکنی با اشاره به دلیل‌ این موضوع، اظهارکرد: افرادی که در فاصله ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۱ بازنشسته شدند، چون حکم کارگزینی با اعمال رتبه بندی در زمان اشتغال برای این عزیزان از طرف آموزش و پرورش صادر نشده بود، پرونده این عزیزان هم زمانی که به صندوق بازنشستگی کشوری تحویل شد بدون رتبه بندی بود.

او با اشاره به تلاش‌ها و پیگیری‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و قدردانی از حوزه فنی صندوق بازنشستگی کشوری. گفت: با پیگیری به عمل آمده در جهت اجرای رتبه بندی و براساس اعلام رسمی آموزش و پرورش، از مجموع حدود ۱۲۰هزار نفر که در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بازنشسته شدند، حدود ۶۲ هزار نفر مشمول طرح رتبه بندی می شوند؛ یعنی معلمان و همکاران این دستگاه که مشمول بخشنامه ۲۳۰ بوده و رسته آن‌ها آموزشی و فرهنگی است.

مسکنی ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشوری برای این عزیزان احکام اعمال رتبه بندی ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ را صادر کرده و ضرایب سنواتی بعدی هم برای این عزیزان اعمال شده است.

۵۰ هزار و ۴۷۷ نفر مشمول دریافت معوقات رتبه‌بندی شدند

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه در مجموع ۵۰ هزار و ۴۷۷ نفر مشمول دریافت معوقه رتبه بندی شده‌اند، گفت: این تعداد به صورت میانگین ۳۷میلیون و ۲۰۰هزار تومان، ناشی از معوقه متناسب سازی در طول اجرای این قانون (متناسب سازی) یعنی از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۲ دریافت می‌کنند.

مبلغ معوقات متناسب‌سازی چقدر است؟

او توضیح داد: صندوق بازنشستگی کشوری طی پرداختی که پس از واریز حقوق آذرماه خواهد داشت، به طور میانگین بابت معوقه سه ماهه مهر و آبان و آذر ۱۴۰۲ مبلغی معادل ۶ میلیون و ۶۴۵هزار تومان به حساب این تعداد از مشمولان واریز خواهد کرد که این عدد میانگین بوده و ممکن است افرادی کمتر یا بیشتر از این عدد دریافت کنند.

مسکنی تاکید کرد: این پرداخت‌ها تا پایان سال به صورت ماهانه و تا تکمیل و تسویه کامل معوقات عزیزان مشمول با تامین اعتبار لازم و همکاری سازمان برنامه و بودجه ادامه خواهد یافت.به گفته وی، در این فرایند با توجه به لزوم صدور احکام اصلاحی با ضرائب سنوات بعدی، بالغ بر ۱۱۴ هزار حکم اصلاحی برای عزیزان مشمول صادر شده است که در سایت صندوق بازنشستگی کشوری قابل دسترس و مشاهده است.


صندوق بازنشستگی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیش بینی وضعیت آب و هوا استان ها فردا جمعه 5 دی 1404
آخرین وضعیت عنایت بخشی در بیمارستان
نقش جدید روسیه میان تل‌آویو و دمشق
قیمت بنزین سوپر به سقف 80 هزار تومان رسید!
بازگشت لبنیات ارزان به سبد خانوارها+ قیمت
انفجار در جنوب مسکو 3 کشته برجای گذاشت
بازگشت رضاییان و جلالی به تمرینات استقلال
هشدار صریح حزب‌الله: امنیت و حق دفاع لبنان قابل معامله نیست
عراقچی: تحریم‌ها تنها دلیل مشکلات اقتصادی نیست
هشدار 165 نماینده مجلس: مسیر فعلی ارز، اقتصاد را به بن‌بست می‌برد
استقبال زلنسکی از ایجاد منطقه غیرنظامی در قلب صنعتی شرق اوکراین
1600 تبعه افغانستان از یخ زدگی در مرز تایباد نجات یافتند
افزایش بیش از 20 درصدی حقوق و دستمزد یعنی ایجاد تورم
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 4 دی 1404
حماس: اسرائیل راه مرحله دوم آتش‌بس را مسدود کرده است
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام جاسوسی از نخست‌وزیر پیشین
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 4 دی+ جدول
ستاره تراکتور در رقابت با بنزما
حرکت تازه نمایندگان؛ پزشکیان به مجلس فراخوانده می‌شود؟
رئیس‌جمهور لبنان: سایه جنگ از کشورمان فاصله گرفته است
چرا ثروت بالقوه به رفاه بالفعل نمی‌رسد؟
قاچاقچیان سوخت در کیش ناکام ماندند
صلح، کلید شکوفایی انسان‌هاست
سفرهای استانی رئیس جمهور برای تمرکز بر حل مسائل اساسی مردم است
شهرک‌نشینان متهم به جاسوسی از ایران علیه شرایط زندان شکایت کردند
35 اتوبوس دوکابین به تهران خواهند رسید
طلافروش ارومیه‌ای «نقره داغ» شد
خیبر_آلومینیوم ؛ فقط با حضور تماشاگران زن
افزایش 20 درصدی حقوق کارمندان کافی نیست
حمله پهپادی اسرائیل در بقاع لبنان به یک خودرو
گزارش گروسی از وضعیت آزمایش‌های هسته‌ای
پوتین به مادورو: روسیه کنار شما ایستاده است
اولین هدف اسرائیل در اصفهان چه بود؟+فیلم
نورنما | چهارم دی، روز بزرگداشت رودکی، پدرشعر پارسی
گزارش تصویری| دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت آیت‌الله میلانی با رهبر انقلاب
عادی‌سازی با اسرائیل در عراق ممنوع و جرم است
کالاس: آمریکا حاکمیت اروپا را به چالش کشید
هفته آینده، بارش گسترده در کشور آغاز می‌شود
بیش از 3هزار وسیله نقلیه رها شده در معابر تهران شناسایی شد
تلاش دولت برای مدیریت اقتصاد در شرایط محدودیت منابع
حملات سنگین رژیم صهیونیستی به شرق و جنوب غزه
بار دیگر ایران و آمریکا/ درباره مواجهه سه شنبه شب در شورای امنیت
فیلترینگ محافظ هویت نسل دیجیتال نیست
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(144) «جویبار»
هر راست نشاید گفت
بازدید کیم جونگ اون از تسلیحات زیرآبی جدید کره شمالی
السودانی: عادی‌سازی با تل‌آویو در قاموس عراق جایی ندارد
تهران به 1.5 میلیون پارکینگ نیاز دارد
34 درصدی که استخوان‌بندی اقتصاد را می‌سوزاند
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از ارتفاعات جبل‌الشیخ سوریه عقب‌نشینی نمی‌کنیم
X
آگهی تبلیغاتی