×
فرهنگی
شناسه خبر : 159458
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/09/30 ساعت 13:10
پرسپولیس؛ آتشفشان خاموش!

«نورنیوز» وضعیت هفته‌های اخیر تیم پرسپولیس تهران را بررسی می‌کند

پرسپولیس؛ آتشفشان خاموش!

آنهایی که فوتبال ایران را با دقت دنبال می‌کنند، به‌خصوص هواداران پرسپولیس، خوب می‌دانند یکی از شعارهای اصلی‌ای که تماشاگران در ورزشگاه ها برای این تیم سر می‌دهند، «پرسپولیس زلزله» است. توصیفی که سالهاست در زمان پیروزی‌های این تیم از روی سکوها سر داده شده و هواداران این تیم پر طرفدار را به وجد آورده است. آنها با زلزله خواندن تیم محبوب‌شان به قدرت این تیم اشاره دارند، اما سرخپوشان پایتخت، مدتی است که به این شعار شبیه نیستند.

نورنیوز ـ گروه ورزش: شاگردان یحیی گل‌محمدی  سال 1402 را با بردهای پیاپی آغاز کردند. قهرمانی لیگ و جام حذفی فصل گذشته و به تبع آن قهرمانی خودکار سوپرجام از جمله دستاوردهای قرمزها در این مدت بود .  در حالی که انتظار این بود که مسیر کسب افتخارات با سرعت بیشتری طی شود پس از تابستان پرفرازو‌نشیبی که این تیم در فصل نقل‌و‌انتقالات به سبب قانون سقف بودجه پشت سر گذاشت و به تبع آن، تعدادی از بازیکنان خود از جمله عیسی آل‌کثیر را به خاطر عدم توافق مالی از دست داد، حالا در پاییز به روزهای برگ‌ریزان خود رسیده است!

پرسپولیس که شروع نه‌چندان قدرتمندی در این فصل داشت، با یک بدشانسی بزرگ مواجه شده و آن هم مصدومیت تعدادی از مهره‌های اصلی‌اش بود. مرتضی پورعلی گنجی مدافع ملی‌پوش این تیم در بازی تیم ملی در تورنمنت اردن دچار پارگی رباط صلیبی شد و این اتفاق در ادامه برای یاسین سلمانی دیگر بازیکن ملی‌پوش این تیم رخ داد تا قرمزها یکی از خریدهای جدیدشان را که حساب ویژه‌ای روی او باز کرده بودند، از دست بدهند. به این جمع، باید وحید امیری را هم اضافه کرد که در بازی رفت با النصر آسیب دید و حالا چند ماهی است که خانه‌نشین است. بازیکنی که آچارفرانسه پرسپولیس به شمار می‌رود و در پست دفاع، هافبک و حمله برای این تیم به میدان می‌رفت. حالا در نبود او سرخ‌ها با خلایی جدی مواجه هستند. در این میان، مصدومیت‌ها و نبودن گاه‌و‌بیگاه بازیکنی چون امید عالیشاه هم روی این تیم اثر گذاشته است.

در این شرایط، پرسپولیس نتوانست از گروه خود در لیگ قهرمانان آسیا صعود کند و در لیگ برتر هم اوضاع چندان مناسبی ندارد. این تیم از 9 بازی اخیر خود در آسیا و لیگ، تنها در بازی با «هوادار» به پیروزی رسیده که به هیچ عنوان مورد قبول هواداران این تیم نیست. شکست برابر سپاهان در اصفهان و باخت برابر الدحیل در ورزشگاه آزادی، از جمله نتایجی بود که این تیم را در وضعیت بدی فرو برد.

قرمزها که پیروزی در دربی را با پنالتی که در دقیقه 97 به سود استقلال توسط VAR گرفته شد، با تساوی از دست دادند، برابر استقلال خوزستان هم وضعیت دشواری را تجربه کردند. آن هم برابر تیمی‌که هیچ بردی ندارد و در قعر جدول است. استقلال خوزستان دو بار در این بازی پیش افتاد و شاگردان یحیی به زحمت توانستند گل‌های مساوی را به این تیم بزنند. حالا پرسپولیس در جایگاه پنجم جدول قرار گرفته؛ در حالی که هیچ نشانی از آن زلزله معروف ندارد!

بدون شک عوامل مختلفی در به وجود‌آمدن این شرایط دخیل هستند، اما مدیریت و کادرفنی بیشترین نقش را در آن دارند. رضا درویش و یحیی گل‌محمدی مدت زیادی صرف قهروآشتی با هم کردند. حالا اگرچه دوباره بین‌شان صلح برقرار شده، اما تیم‌شان نتوانسته به هارمونی لازم برای بازگشت پرقدرت دست پیدا کند. این تیم مانند آتشفشان خاموشی است که باید دید دوباره فعال می‌شود یا دوران سکوت و روند سقوط خود را ادامه می‌دهد!


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام موشک کروز آمریکا
رد شایعه آلودگی آب تهران پس از انفجار مخازن نفتی
تاجگردون: ایران مقتدر می‌ماند
مراسم تشییع شهدای جنگ تحمیلی رمضان فردا در تهران برگزار می‌شود
اسکان 1700 آسیب دیده جنگ در هتل‌های منتخب
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است
فرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به پناهگاه از ترس موشک‌های ایران
مورنینگ‌استار: 165 دختر دانش‌آموز میناب و سکوتی که «گزینش‌گری اخلاقی غرب» را برملا کرد
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از عصر امروز + جزئیات و جدول پرداخت
انتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی