×
سیاسی
شناسه خبر : 159417
تاریخ انتشار :

اسلامی: گزارش آژانس آغشته به مسائل سیاسی است

رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: گزارش آژانس آغشته به مسائل سیاسی است. چهارچوب روابط ما با آژانس براساس پادمان و ان.پی.تی است و ما به آن متعهد هستیم و براساس آن عمل می‌کنیم.

نورنیوز - گروه سیاست: «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره شیوه پرداخت مالیات سازمان انرژی اتمی، اظهار کرد: ما به دلیل اینکه یک سازمان خاص هستیم و اطلاعات ما طبقه‌بندی شده است، یک نظام حسابرسی مالیاتی داریم که آن را با ممیز مالیاتی مرور می‌کنند و مالیاتی که به ما تعلق می‌گیرد را پرداخت می‌کنیم.

او همچنین یادآور شد: در این هفته اولین کلینیک زخم در ورامین افتتاح شد. این گام اول در خدمت‌رسانی فناوری هسته‌ای در زندگی مردم است و آن را در سطح کشور گسترش خواهیم داد.

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره گزارش اخیر آژانس، تصریح کرد: اینکه آغشته به مسائل سیاسی است و اینکه این سه کشور اروپایی زیاده‌خواهی و زورگویی می‌کنند امری مبرهن و آشکار است. موضوع این است که چارچوب روابط ما با آژانس پادمان و ان‌پی‌تی است که به آن متعهدیم و نظارت آژانس را هم با بازرس و دوربین به همراه دارد. گزارش‌های سه ماه یک‌بار یا شش ماه یک‌بار آژانس مربوط به عملکرد برجام است. برجام طرفین متعاهد دارد و ما هم طبق برجام، بازگشت از تعهدات داریم و طبیعی است که وقتی آنان برگردند و تعهداتشان را انجام دهند ما هم به تعهدات برمی‌گردیم.

اسلامی ادامه داد: مسئله هسته‌ای، ملی و راهبردی است نه سیاسی و جناحی. قانون اقدام راهبردی یک هدف مشخص دارد. آن قانون نیامده که ما را با جنجال‌آفرینی مواجه کند، بلکه آمده است تا تحریم‌ها را لغو کند. بنابراین اقداماتی که در چارچوب قانون انجام می‌دهیم برای لغو تحریم‌هاست تا آنان تحریم‌ها را لغو کند. برجام هم برای لغو تحریم‌هاست. برجام حاصل ۲۰ سال مذاکره است. طرف مقابل تحریم‌ها را لغو کند و دست از جنجال و زیاده‌خواهی بردارد.

او در پاسخ به پرسشی درباره امکان احیای برجام، تصریح کرد: برجام طرفین متعاهدی دارد که باید به تعهدات خود عمل کنند. این‌همه اتهام‌زنی به جمهوری اسلامی برای چیست؟ بیش از ۲۰ سال به جمهوری اسلامی اتهام زدند، مکان‌هایی را معرفی کردند و ۲۰ سال هم مذاکره شد و در برجام همین موارد ادعایی در قالب پی‌ام‌دی بسته شد. آنان باید به تعهدات خود پایبند باشند. جمهوری اسلامی یک سال و نیم عین برجام را عمل کرده است و الان هم ما در چارچوب برجام عمل می‌کنیم و در راستای قانون اقدام راهبردی تلاش ما برای لغو تحریم‌هاست.

اسلامی در پاسخ به پرسشی درباره توقف توافق در اسفندماه، اظهار کرد: روایتگری‌ها از توافق اسفندماه ناصواب و ناصحیح است. توافق اسفند سه پاراگراف بیشتر ندارد؛ اول می‌گوید روابط ما با آژانس در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی است. دوم می‌گوید در خصوص مکان‌های ادعایی دو مکان باقیمانده، طرفین تعامل و همکاری جهت حل و فصل داشته باشند و سوم می‌گوید معاونان طرفین (سازمان انرژی اتمی و آژانس) یک الگو برای پیشبرد این برنامه که در واقع به دو بخش قبلی مربوط می‌شود، تعیین می‌کنند.

او تصریح کرد: ما نه از آن عدول کردیم نه آن حرف، جدید بوده است. هیچ‌جا هم نگفتیم که دوربینی نصب می‌کنیم یا اقدام اضافه‌ای انجام می‌دهیم یا پروتکل الحاقی را اجرا می‌کنیم. درباره آن الگو هم گفت‌وگوهایی شده است و چندین جلسه در تهران و وین بین آقای کمالوندی و آقای آپارو از طرف آژانس انجام شده است. از آنجا که کل این موضوع ما سیاسی است و اصلاً فنی محسوب نمی‌شود از این امر به‌عنوان یک عامل فشار استفاده می‌کنند و به آن دامن می‌زنند. ما هم صبورانه و مطابق ضوابط کار خود را پیش می‌بریم‌. در چارچوب عمل می‌کنیم و نه تعدی می‌کنیم و نه تعدی می‌پذیریم. از حقوق ملت خود هم در زمینه فناوری هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم.


ایرنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نتانیاهو به پناهگاه رفت
تعطیلی یک هفته‌ای مسابقات فوتبال تهران
صدای مهیب انفجار در نزدیکی ستاد کل نیروهای مسلح در خیابان معلم تهران
تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو
آسمان کشور تا ساعت 14 روز شنبه بسته است
عراقچی: دعوت به خویشتن‌داری را نمی‌پذیریم
نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد
فرار خبرنگار و فیلمبردار فاکس نیوز حین پخش زنده
خلبان یکی از دو جنگنده رژیم صهیونیستی که ساقط شد زن بود
بیانیه سپاه پاسداران در پی انجام عملیات وعده صادق 3
گزارش تصویری | حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی
آغاز دور جدید عملیات «وعده صادق 3»؛ ایران قلب سرزمین‌های اشغالی را موشک‌ باران کرد+ تصاویر
ارتش: 8 جنگنده رژیم صهیونیستی و چندین پهپاد متجاوز سرنگون شدند
ضربه مستقیم یا نمایندگی تجاوز؟
سایت هسته‌ای «یو سی اف» مورد حمله قرار گرفت
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
راهنمای بقا در شرایط جنگی در پنج قدم
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
ره‌گیری موفق پرتابه‌ها در آسمان تهران
شلیک به فرمول موازنه
ساقط شدن پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در آسمان قم
پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران منتشر شد
فعال‌شدن پدافند هوایی در مرکز تهران+ فیلم
محدوده ستارخان همین الان+فیلم
واکنش اعضای تیم ملی فوتبال به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی
اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
حمله رژیم صهیونیستی به محدوده سایت فردو +فیلم
شهادت دریابان شمخانی تکذیب شد
حملات جدید رژیم صهیونیستی به مناطقی در حوالی چیتگر +فیلم
فعال شدن پدافند پارچین در شرق تهران +فیلم
دقایقی قبل؛ انفجار و مشاهده دود در منطقه گرمدره +فیلم
به درخواست ایران امشب شورای امنیت سازمان ملل تشکیل می‌شود
سرلشکر پاکپور: به‌زودی درهای جهنم به روی رژیم کودک‌کش گشوده می‌شود
راه‌آهن: هیچ اختلالی در حرکت قطارها نداریم
فراجا هشدار داد: از جابجایی موشک‌ها فیلم نگیرید
عراقچی: ایران از اروپا انتظار دارد صهیونیست‌ها را محکوم کنند
واکنش محسن چاوشی به حمله دیشب رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی ...
آیت‌الله جوادی آملی: سنگ را از همان‌جا که آمده، برگردانید
دادستانی کل هشدار داد: انتشار محتوای مخل امنیت روانی جامعه جرم است
ایران هیچ حمله پهپادی انجام نداده است
فرماندهان شهید ایران را بیشتر بشناسید
پاسخ سنگین ایران در راه است؛ شهادت تنی چند از فرماندهان سپاه+فیل
درخواست مردم همدان از نیروهای مسلح
در شرایط جنگی حواسمان به علائم هشدار دهنده روان کودکان باشد
بمباران سنگین اطراف تبریز توسط رژیم صهیونیستی +فیلم
ویتکاف خواهان دیدار با عراقچی شد؛ ایران نپذیرفت!
توقف واریز و برداشت در پلتفرم‌های طلا با دستور بانک مرکزی
مجمع روحانیون مبارز: ذات رژیم صهیونیستی دشمن صلح است
پزشکیان: پاسخ ما دشمن را پشیمان می‌کند
آمار غیررسمی شهدا و زخمی شدگان در حملات دیشب اسرائیل به ایران
X
آگهی تبلیغاتی