×
اقتصادی
شناسه خبر : 159402
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/09/29 ساعت 12:28
‌عرضه 3 خودروی وارداتی در سامانه یکپارچه از امروز+ قیمت

‌عرضه 3 خودروی وارداتی در سامانه یکپارچه از امروز+ قیمت

عرضه 3 خودروی وارداتی دیگر از امروز در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی آغاز می‌شود و تا روز جمعه یک دی 1402 ادامه دارد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: عرضه ۳ خودروی وارداتی دیگر در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی به آدرس SALEUTO.IR از امروز آغاز می‌شود.

بر اساس اطلاعیه شماره ۷ سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی در راستای اجرای تصمیمات کارگروه خودروی شورای رقابت و اعلام سامانه یکپارچه خودروی وارداتی و شرکت‌های واردکننده مبنی بر مازاد عرضه و عدم تکمیل ظرفیت موجود، سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی برای متقاضیان به ترتیب اولویت صرفاً جهت الصاق خودروها به شرط جدول زیر از امروز چهارشنبه مورخ ۲۹ آذر ۱۴۰۲ تا ساعت ۲۳:۵۹ دقیقه روز جمعه اول دی ماه ۱۴۰۲ در دستور است.

الف: اولویت اول:

همه متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که اولویت آنها مشخص شده لیکن تا کنون دعوتنامه دریافت نکرده‌اند.

ب: اولویت دوم:

همه متقاضیان سامانه یکپارچه خودروهای داخلی که در مرحله اول ثبت‌نام کرده و موعد اخیر خودروهای آنها پیش از این در فصول عادی و یا سال ۱۴۰۳ تعیین شده و تا کنون قراردادی منعقد نکرده و وجهی به حساب شرکت‌های خودروساز واریز نکرده‌اند.

ت: اولویت سوم:

همه متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای داخلی که در مرحله دوم ثبت‌نام کرده و موعد زمانی خودروی آنها پیش از این در فصول ۱۴۰۳ تعیین شده و تا کنون قراردادی منعقد نکرده و وجهی به حساب شرکت‌های خودروساز واریز نکرده‌اند.

متقاضیانی که در این طرح ثبت‌نام می‌کنند به صورت سیستمی انصراف از طرح ایشان در سامانه خودروی داخلی یا وارداتی ثبت می‌شود و در صورت تخصیص خودرو اولویت‌های اعلامی قبل ایشان کن‌لم‌یکن شده و از کلیه سامانه‌های مذکور حذف می‌شوند. در صورت عدم تحویل خودرو اولویت قبلی در سا مانه قبل به قوت خود باقی خواهد ماند.

متقاضیان می‌توانند یک اولویت از سبد محصولات اعلامی زیر انتخاب کنند؛ هیچ گونه ثبت‌نام جدیدی در این مرحله انجام نمی‌شود.

جدول فروش محاسباتی قطعی خودروهای وارداتی در مبادی ورودی (واحد: دستگاه / ریال)


قیمت مندرج در جدول فوق قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره‌گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … به قیمت‌های فوق اضافه می‌شود.

عدم واریز وجه حداکثر ۵ روز پس از فراخوان صورت گرفته به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت‌بندی سامانه حذف می‌شود.

با توجه به اینکه نوع فروش به صورت قطعی است، شرکت‌های واردکننده باید مطابق آئین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو نسبت به تحویل خودرو با قیمت قطعی حداکثر ظرف یک ماه پس از تکمیل وجه انجام نمایند. در صورت تأخیر در تحویل یا انصراف از خرید و قراردادهای مذکور مشمول جرایم مندرج در آئین‌نامه فوق خواهد شد.

اطلاعات همه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده ۱۹ آئین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات بر عایدی سرمایه در اختیار نهادهای ذی‌ربط قرار می‌گیرد.

 


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بازی لیگ برتر فوتسال برای دومین بار لغو شد
آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
واکنش مخبر به حواشی نشست فعالان سیاسی خراسان‌جنوبی با پزشکیان
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد؛ /کدام محورهای مواصلاتی مسدودند
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
اقتصاد جهانی به سود چه کسانی می‌چرخد؟
راهدار ماسالی حین خدمت‌رسانی به کاربران جاده‌ای جان باخت
انتخاب داوران ژاپنی برای دیدار تراکتور - الدحیل
لاوروف خواستار بی‌طرفی گروسی در گزارش‌دهی درباره برنامه هسته‌ای ایران شد
نشست پاریس؛ مهندسی بی‌دفاع‌سازی لبنان
بازار طلا به سمت خریدهای خرد رفت/ هشدار نسبت به تبعات مسدودسازی حساب فعالان صنف
ترامپ: احتمال جنگ با ونزوئلا وجود دارد
پیشنهاد صالحی برای مذاکرات ایران و آمریکا
تراکتور نقره داغ شد
مومنی: با اقدامات پیش‌دستانه، خسارت‌های بارندگی‌های شدید به حداقل رسید
پیکر شهروند مسجدسلیمانی غرق‌شده در سیلاب کشف شد
مصرف 75 درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری
بقایی: آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد
«تهدید ایران» همچنان برای اسرائیل پابرجاست
کدام مدارس فردا شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
حمله سایبری به وزارت خارجه انگلیس/چین دوباره متهم شد
خارک به پربارش‌ترین نقطه ایران تبدیل شد
لبنان ستون ثبات در منطقه است و از آن حمایت می‌کنیم
بیانیه تراکتور درباره اتفاقات دیدار با پرسپولیس
ماکرون: اروپا باید دوباره با پوتین گفتگو کند
تهران درگیر سرما و آلاینده‌ها
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
افزایش 6 درصدی قیمت مسکن در تهران
ونزوئلا نفتکش‌ها را با اسکورت نظامی راهی دریا کرد
هشدار صریح چین به آمریکا؛ برای مقابله آماده‌ایم
آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
هشدار مجلس؛‌ عواقب ناگوار مدیریت سیاسی در پتروشیمی ها
سرمربی بلژیک: رتبه بیستم ایران اتفاقی نیست
واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره
یک متمّم ضروری برای روز جهان عاری از خشونت و افراط‌گرایی
آیین‌نامه ارتقای رتبه معلمان به زودی ابلاغ می شود+جزییات
افزایش 50 درصدی عوارض آزادراه‌ها در برخی مسیرها
ایران تحریم‌های جدید کانادا را محکوم کرد
هواپیمای ربوده‌شده در فرودگاه لس‌آنجلس سقوط کرد
دسترسی به غذا در غزه بهتر شد اما زندگی همچنان وخیم است
خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در جمهوری اسلامی ندارد
بازداشت کارگر روسی به اتهام جاسوسی برای ایران
ورود جدی وزیر کار به موضوع تأخیر7ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان
حذف سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی
چرا جهان به ایرانی‌ها اعتماد می‌کند؟
تصویب ساخت 3600 واحد مسکونی جدید در شرق قدس توسط رژیم صهیونیستی
زمان پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد
تماس‌های فشرده با ایران، اسرائیل و آمریکا
X
آگهی تبلیغاتی