×
فرهنگی
شناسه خبر : 159299
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/09/28 ساعت 10:42
تهران نفس ندارد؛ تمام مدارس تهران چهارشنبه غیرحضوری شد

بررسی وضعیت آلودگی شهرهای ایران؛ این خبر به روز می‌شود ...

تهران نفس ندارد؛ تمام مدارس تهران چهارشنبه غیرحضوری شد

در حالی که امروز وضعیت کیفیت هوای تهران در 10 مرکز قرمز و مدارس مقاطع دبستان تعطیل اعلام شد؛ براساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی فردا بر شدت آلاینده‌های جوی افزوده خواهد شد. براین اساس کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران، تصمیم به تعطیلی تمام مقاطع تحصیلی تهران برای فردا چهارشنبه گرفته است.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: میانگین شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای تهران اکنون با قرار گرفتن روی عدد ۱۲۴ در وضعیت نارنجی (ناسالم برای گروه‌های حساس) را نشان می‌دهد و ۱۰ منطقه نیز در وضعیت قرمز قرار دارد.

بر اساس اطلاعات دریافتی از ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای تهران، پیروزی منطقه (۱۳)، تربیت مدرس منطقه (۶)، ستاد بحران منطقه (هفت)، شریف منطقه (۲)، میدان فتح منطقه (۹)، وردآورد منطقه (۲۲)، شاد آباد منطقه (۱۸) و همچنین شهرداری مناطق ۱۱، ۱۹ و ۲۱ در وضعیت قرمز (آلوده برای همه افراد) قرار دارد.

بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی با خروج سامانه بارشی از کشور غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی به‌ویژه تهران در روزهای آینده افزایش خواهد داشت و به همین منظور در این مدت از شهروندان تهرانی درخواست می‌شود از تردد غیر ضرور در فضای باز خودداری کنند.
 

همه مدارس استان تهران تا پایان هفته غیرحضوری شد

میرمحمد غراوی معاون استاندار تهران از غیرحضوری شدن همه مقاطع تحصیلی مدارس استان تهران به غیر از فیروزکوه تا پایان روز پنجشنبه /۳۰ آذر/ در ۲ نوبت صبح و عصر خبر داد.

او با اشاره به تعطیلی مهد های کودک طی این مدت ادامه داد: همه مقاطع تحصیلی مدارس استثنایی نیز در دو نوبت صبح و عصر نیز غیرحضوری است، همچنین پلیس راهور تهران بزرگ و پلیس راهور شرق و پلیس راهور غرب تهران، از تردد شبانه خودروهای گازوئیلی سنگین که آلایندگی قابل روئت دارند، جلوگیری کنند.

غراوی اضافه کرد: مجوزهای طرح ترافیک توسط شهرداری تهران در این بازه زمانی صادر نمی‌شود.
 

تمام مدارس البرز چهارشنبه و پنجشنبه غیرحضوری شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز گفت: با توجه به روند افزایشی غلظت آلاینده ها، آموزش در تمام مقاطع تحصیلی این استان در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۹ و ۳۰ آذرماه بصورت غیرحضوری خواهد بود.
 

آلودگی هوای اصفهان در روزهای پایان هفته افزایش می‌یابد

کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان اعلام کرد که با توجه به انباشت آلاینده‌های جوی و سکون و پایداری در روزهای آخر هفته جاری، شرایط برای افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق مرکزی اصفهان وجود دارد که موجب کاهش دید و کیفیت هوا می‌شود.
 

مدارس اصفهان، فردا چهارشنبه دائر است

اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان روز سه‌شنبه به نقل از منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اعلام کرد: با توجه به روند کاهش غلظت آلاینده‌ها، ضمن تأکید بر رعایت اصول بهداشتی و کاهش ترددها، فردا ۲۹ آذر، آموزش در همه مقاطع تحصیلی استان بصورت حضوری است.
 

هوای آخر هفته سمنان؛ غلظت آلاینده‌ها افزایش می‌یابد

ایرج مصطفوی مدیرکل هواشناسی استان سمنان گفت: طبق بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی و تحلیل تصاویر ماهواره‌ای و مدل‌های پیش‌بینی افزایش نسبی غلظت غبار و آلاینده‌های جوی و کاهش نسبی کیفیت هوا برای روزهای آینده تا آخر هفته پیش‌بینی می‌شود و از اواخر وقت جمعه تا روز شنبه بر انباشت آلاینده‌ها افزوده می‌شود.

او ادامه داد: فعالیت سامانه بارشی خاصی در استان سمنان برای پایان هفته وجود نخواهد داشت.
 

یک هزار و ۳۰۰ نفر بر اثر آلودگی هوا به مراکز درمانی خوزستان مراجعه کردند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: حدود یک‌هزار و ۳۰۰ نفر به دنبال آلودگی هوا در خوزستان با علائم تنفسی به مراکز درمانی تابعه دانشگاه مراجعه کردند.

به گفته میثم معزی، در روزهای ۲۶ و ۲۷ آذرماه به ترتیب ۵۸۱ و ۷۱۳ نفر با مشکلات قلبی و تنفسی غیرعفونی به بیمارستان‌های استان مراجعه کردند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
مدارس تهران فردا در تمامی مقاطع مجازی شدند
سه‌شنبه 1402/09/28 ساعت 16:06
مدارس تهران فردا در تمامی مقاطع مجازی شدند
بنابر اعلام آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، فردا همه مدارس شهرستان‌های تهران در تمامی مقاطع تحصیلی به جز فیروزکوه، در دو نوبت صبح و عصر «غیرحضوری» است.
گزارش تصویری | مازوت سوزی «نیروگاه شازند»
سه‌شنبه 1402/09/28 ساعت 11:54
گزارش تصویری | مازوت سوزی «نیروگاه شازند»
نورنیوز - گروه عکس: با آغاز فصل سرما و افزایش مصرف گاز طبیعی، مازوت سوزی نیروگاه حرارتی شازند از 20 آذرماه آغاز شد. نیروگاه شازند با دارا بودن 72 مشعل فعال در حال حاضر، شبانه‌روز 4 میلیون لیتر مازوت می‌سوزاند که سهم قابل توجهی در آلودگی هوای اراک دارد. «علی اکبر اسدی» معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در کارگروه کاهش آلودگی هوا اراک گفت: کاهش و به حداقل رساندن مصرف سوخت مازوت در نیروگاه شازند خواسته مسئولان اداری، قضایی و دانشگاهی این استان‌ است.
مقطع ابتدایی تهران سه‌شنبه هم تعطیل است؛ ممنوعیت فروش طرح ترافیک روزانه
یکشنبه 1402/09/26 ساعت 20:08
بررسی آلودگی شهرهای ایران؛ این خبر به روز می‌شود ...
مقطع ابتدایی تهران سه‌شنبه هم تعطیل است؛ ممنوعیت فروش طرح ترافیک روزانه
معاون استاندار تهران با اشاره به افزایش آلودگی هوا گفت: مهدهای کودک و مدارس ابتدایی این استان به غیر از شهرستان رباط کریم، دماوند، فیروزکوه و بخش رودبار قصران روز سه‌شنبه/28 آذر/ در 2 نوبت صبح و عصر تعطیل و فعالیت آموزشی به صورت غیرحضوری است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | ژابی در اولین دربی خود سنگین باخت+ خلاصه بازی
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی