×
اقتصادی
شناسه خبر : 157233
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/09/27 ساعت 10:56
جزئیات اختلال در برخی پمپ بنزین‌ها؛ وزیر نفت: عرضه سوخت تا اطلاع ثانوی آفلاین خواهد بود

این خبر به روز می‌شود ...

جزئیات اختلال در برخی پمپ بنزین‌ها؛ وزیر نفت: عرضه سوخت تا اطلاع ثانوی آفلاین خواهد بود

از صبح امروز مشاهدات میدانی مردم و خبرنگاران نشان از اختلال در عرضه سوخت برخی از جایگاه‌های سوخت کشور داشت، اما با اقدامات وزارت نفت، حال با رسیدن تعداد جایگاه‌های در مدار بهره‌برداری به 2500 جایگاه، هم‌اکنون 60 درصد جایگاه‌های عرضه سوخت در مدار بهره‌برداری و در حال توزیع بنزین به صورت آفلاین و دستی هستند.

نورنیوز - گروه اقتصاد: در حالی که بررسی‌های میدانی حاکی از توقف عرضه سوخت از ساعت ۱۰ صبح امروز در برخی جایگاه‌های سوخت کشور است؛ وزارت نفت اعلام کرد که این اختلال به هیچ وجه به تغییر قیمت بنزین ارتباط ندارد و تا ساعت ۱۵ امروز همه جایگاه‌ها به صورت دستی به مدار عرضه بازخواهند گشت.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران اعلام کرد: در حال آماده سازی جایگاه‌هایی هستیم که با اختلال مواجه شدند و در ساعات آینده بیش از ۹۰ درصد جایگاه های کشور در سرویس عملیاتی قرار خواهند گرفت.

مداز سوی دیگر یک گروه هکری موسوم به «گنجشک درنده» ادعا کرد که توقف عرضه سوخت در جایگاه‌های بنزین ایران ناشی از حمله هکری این گروه است اما سازمان پدافند غیرعامل ایران وقوع حمله هکری را محتمل اما نیازمند بررسی‌های بیشتر اعلام کرد.

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت نی گفت که موضوع اختلال در عرضه سوخت، سراسری اما در برخی جایگاه‌ها است و علاوه بر تهران در دیگر استان‌ها نیز رخ داده است.

توقف عرضه هم در بنزین و هم در گازوئیل دیده شده، همه متخصصین امر پای کار هستند و در تلاش‌اند تا این اختلال تا ساعاتی آینده رفع شود.

به گفته او، کمبود بنزین و گازوئیل به‌هیچ وجه مطرح نیست و افزایش قیمتی در دستور کار نیست، این اختلال یک مشکل فنی است و از مردم خواهش می‌کنیم اگر نیازمند ضروری به بنزین نیستند، فعلا تا رفع کامل مشکل، به جلایگاه‌های عرضه مراجعه نکنند.

وزارت نفت: اختلال در جایگاه‌های سوخت، ارتباطی به تغییر قیمت بنزین ندارد؛ عرضه بنزین به صورت دستی آغاز شده است

وزارت نفت اعلام کرد اختلال در جایگاه‌های بنزین به هیچ وجه به تغییر قیمت بنزین ارتباطی ندارد و برخی جایگاه‌ها به صورت دستی فعالیت خود را شروع کرده‌‌اند.

در همین حال معاون وزیر نفت اعلام کرد که ۶۰ درصد جایگاه‌ها با چالش کارت‌خوان‌های سوخت مواجه شدند و تدریجا به صورت آفلاین در حال سوخت‌رسانی هستیم.

به گفته او با تجربه ۲ سال گذشته از این اتفاق در حال رفع موضوع هستیم. سیستم فعلا به صورت آفلاین و با نرخ سوخت دوم جلو می‌رود.

تصاویری از عرضه دستی برخی جایگاه‌های سوخت کشور



آخرین خبر: رژیم صهیونیستی مسئولیت اختلال در توزیع سوخت در برخی از جایگاه‌ها را پذیرفت

روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در توییتی اعلام کرد گروه هکری گنجشک درنده مسئولیت هک شدن جایگاه‌های سوخت در سراسر ایران را بر عهده گرفت.

اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره اختلال در جایگاه‌های سوخت/ توزیع سوخت به‌صورت آفلاین انجام می‌شود

به اطلاع عموم هموطنان شریف ایران می‌رساند نظر به بروز اختلال فنی در بعضی از جایگاه‌های عرضه سوخت کشور ناشی از توطئه معاندان برای تحت‌الشعاع قرار دادن رفاه و آسایش مردم، تا اطلاع ثانوی عرضه فرآورده‌های نفتی در جایگاه‌های عرضه سوخت، به صورت آفلاین انجام خواهد شد.

شایان ذکر است کارشناسان و کارگروه‌های تخصصی در حال رفع مشکل هستند و تا ساعاتی دیگر همه جایگاه‌ها به وضع عادی بازخواهد گشت و روند سوخت‌گیری عادی خواهد شد.

سهمیه سوخت هم‌میهنان در کارت سوخت آنها محفوظ است و پس از رفع مشکل قابل استفاده خواهد بود.»

وزیر نفت نیز در پیامی اعلام کرد که پیش بینی می‌شود تا ساعت ۱۵ همه جایگا‌ه‌های سوخت در همه استان‌ها به صورت دستی وارد مدار شوند.

اطلاعیه پدافند غیرعامل در خصوص اختلال در خدمات‌رسانی در حوزه سوخت

روابط عمومی سازمان پدافند غیرعامل کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: از لحظات اولیه بروز اختلال در سامانه هوشمند توزیع سوخت، تیم‌های واکنش اضطراری وزارت نفت با همکاری مجموعه پدافند غیرعامل وارد عمل شده و تصمیم‌های لازم جهت رفع اختلال و استمرار خدمات زیرساخت سوخت صورت گرفت.

با توجه به رعایت الزامات و ضوابط پدافند غیرعامل، در تمامی سکوهای سوخت رسانی امکان سوخت رسانی به صورت دستی و خارج از شبکه وجود دارد و مشکل سوخت رسانی در برخی سکوها تا پایان امروز برطرف می‌شود و اختلال سامانه هوشمند سوخت نیز ظرف روزهای آینده برطرف می گردد.

در خصوص دلایل بروز اختلال، سازمان پدافند غیرعامل کشور تمام گزینه‌های محتمل از جمله نفوذ و هک را در نظر و تحت بررسی دارد اما در شرایط فعلی نمی‌توان ادعاهای مطرح شده دشمن را تأیید کرد.

دستور رئیس جمهور به وزیر نفت: ضمن بررسی علت وقوع حادثه، نسبت به رفع فوری اختلال در پمپ‌های بنزین اقدام کنید

آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور به «جواد اوجی» وزیر نفت دستور داد ضمن بررسی «علت وقوع» اختلال در عرضه سوخت در برخی جایگاه‌های سوخت‌رسانی، به نحو مقتضی نسبت به «رفع فوری» اختلال پیش آمده اقدام کند.

رئیس جمهور همچنین وزیر نفت را موظف کرد نسبت به «اطلاع‌رسانی مناسب و به موقع» به مردم اقدام نماید.

اسامی پمپ بنزین‌های فعال همه شهرها اعلام شد

کدام جایگاه‌ها در سراسر کشور فعال است؟

استان اردبیل
 
اردبیل:
۱- آذربایجان
۲- عبدالهی زارع
۳- مائده
۴- آفتاب
۵- مولایی
۶- دنیادیده ۱
۷- فتحی
 
پارس آباد:
۱- شرکتی سابق
۲- اصلاندوز
۳- ورزند
 
بیله سوار:
۱- پولادلو
۲- گوگ تپه
۳- سردار بنده
 
خلخال:
۱- شرکتی سابق
 
مشگین شهر:
۱- خلیلی
 
گرمی:
۱- محمدنیا
۲- جوانبخت
 
استان خراسان جنوبی
 
محمدرضا عابدانی با اشاره به اختلال ایجاد شده در سامانه سوخت اظهار کرد: این اختلال سراسری بوده و تا کنون ۲۵ درصد جایگاه‌های سوخت استان به مدار بازگشته است.
 
به گفته او در پی اختلال در جایگاه‌های عرضه سوخت کارگروه‌های تخصصی برای رفع اختلال در کوتاه‌ترین زمان ممکن تشکیل شده است و تا زمان رفع مشکل و اتصال دوباره سامانه سوخت، توزیع فرآورده‌های نفتی به‌صورت آفلاین انجام خواهد شد.
 
او بیان کرد: سهمیه سوخت هم‌میهنان در کارت سوخت آنها محفوظ است و پس از رفع مشکل قابل استفاده خواهد بود.
 
استان لرستان
 
علیشاهی با اشاره به مشکل به وجود آمده در تعدادی از جایگاه‌های عرضه سوخت کشور و همچنین لرستان، اظهار داشت: رفع این مشکل از سوی اکیپ‌های شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان در حال پیگیری است.
 
او با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴ جایگاه عرضه سوخت در استان فعال است و مردم می‌توانند از آنها استفاده کنند، گفت: جایگاه عرضه سوخت «زاگرس» در خیابان شریعتی خرم‌آباد فعال بوده و مردم می‌توانند از آن استفاده کنند.
 
سخنگو و مدیر روابط‌عمومی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی لرستان با تأکید بر اینکه این اختلال به وجود آمده به‌صورت نرم‌افزاری بوده است، افزود: در حال حاضر تمام نیروهای شرکت پخش فرآورده‌های نفتی اکیپ شده‌اند تا به تمام جایگاه‌های عرضه سوخت در استان مراجعه و آنهایی که غیرفعال شده‌اند را فعلاً از طریق «بای پد» و «دستی» فعال نگه دارند.
 
استان مازندران
 
شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری در پی اختلال در برخی از جایگاه‌های توزیع سوخت ترابری لیست جایگاه‌های فعال در منطقه را اعلام کرد.
 
ساری:
 جایگاه شهید اسماعیلی میدان امام
جایگاه حاج قاسم کلانتری راهبند شهدای محراب
جایگاه بابالحوائج کمربندی جنوبی
جایگاه واثقی کمربندی شرقی
جایگاه یساری بلوار طالقانی
جایگاه آرمان نادری ابتدای جاده ساری به نکا
 
قائمشهر:
 جایگاه محمد علی عنایت زاده جاده بابل به قائمشهر
جایگاه آرتاویل جاده کیاکلا
جایگاه قلی نژاد جاده جویبار
 
سوادکوه:
 جایگاه اردشیری شیرگاه
جایگاه اسدی زیراب
جایگاه علیپور پل سفید
جایگاه گدوک جاده فیروزکوه
جایگاه آلاشت شهر آلاشت
 
آمل:
 جایگاه پلور جاده هراز
جایگاه نارنجستان جاده هراز
جایگاه عالی نژاد جاده محمود آباد
جایگاه ایمانی شهر آمل
جایگاه نوایی شهر آمل
 
نکا:
 جایگاه ولی نژاد جاده زاغمرز
 
بهشهر:
 جایگاه نیالا روستای نیالا
 
بابل:
 جایگاه قلی تبار
جایگاه حمیدیان کمربندی بابل به بابلسر
جایگاه ایمانی جاده بابل به آمل
 
استان قزوین
 
عباس کاظمی اظهار کرد: از صبح امروز دوشنبه شاهد اختلال در عرضه سوخت یارانه‌ای در جایگاه‌های استان قزوین هستیم.
 
او افزود: در همان ساعات اولیه کمیته مدیریت بحران در استانداری تشکیل و تیم‌هایی برای راه اندازی دستی پمپ‌های بنزین در سطح استان قزوین فعال شدند.
 
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین تاکید کرد: هم اکنون در برخی جایگاه‌های استان قزوین عرضه سوخت بنزین با قیمت ۳ هزار تومان به صورت دستی در حال انجام است.
 
او بیان کرد: هم اکنون در شهر قزوین جایگاه‌های سوخت بنزین در پمپ بنزین مقامی در بلوار آیت الله خامنه ای و شهدای مدافع حرم شهرک کوثر به صورت آزاد فعال هستند.
 
کاظمی ادامه داد: جایگاه سوخت سمیر در اتوبان قزوین کرج و روبروی شهر محمدیه نیز در حال خدمات رسانی به مردم است.
 
او عنوان کرد: جایگاه سوخت طالبی در آبیک و چهل چشمه آبگرم نیز هم اکنون به صورت دستی برای ارائه بنزین آزاد به مردم مشکلی ندارند.
 
معاون استاندار قزوین اضافه کرد: تلاش برای راه اندازی جایگاه‌های سوخت پر مراجعه و مناطق شلوغ قزوین ادامه دارد و تلاش می‌کنیم به زودی جایگاه‌های سوخت دیگر نیز به چرخه خدمات دهی به مردم اضافه شوند.
 
او تأکید کرد: شایعاتی مانند گران شدن قیمت بنزین کذب محض است و مردم در این شرایط با حفظ آرامش خود به هیچ شایعه‌ای توجه نکنند.
 
استان زنجان
 
حمید حبیبی با بیان اینکه از ساعت ۹.۴۵ دقیقه صبح امروز (دوشنبه) سامانه هوشمند عرضه سوخت در سطح کشور و به تبع آن در سطح استان دچار اختلال شد، گفت: از ۶۷ جایگاه سوخت استان ۶۵ جایگاه با مشکل عرضه سوخت مواجه شد.
 
او با بیان اینکه ۲۰ گروه فنی برای رفع اصلاح مشکل به وجود آمده به جایگاه‌ها اعزام شدند، افزود: موضوع اختلال در عرضه سوخت، سراسری اما در برخی جایگاه‌ها رخ داده است.
 
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان گفت: با توجه به روند موجود، مشکل عرضه سوخت در جایگاه‌های سوخت تا قبل از ساعت ۱۲ ظهر رفع خواهد شد.
 
حبیبی از شهروندان زنجانی درخواست کرد در صورت عدم نیاز فوری برای دریافت سوخت خودروها تا قبل از ساعت ۱۲ از مراجعه به جایگاه‌ها خودداری کنند.
 
استان قم
 
اسامی ۱۴ جایگاه فعال و آماده سوخت رسانی به شرح زیر است:
 ۱- مهتاب
۲- مهراد
۳- الماس
۴- غدیر
۵- صفاشهر
۶- جمهوری
۷- خاکفرج
۸- پردیسان
۹- بهشتی
۱۰- شهرداری
۱۱- بلوار غدیر
۱۲- راه ابریشم
۱۳- کویر سرخ
۱۴- پاچیان

رفع مشکل در ۲۵ درصد از جایگاه‌های استان بوشهر

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه بوشهر گفت: مشکل در ۲۵ درصد از جایگاه‌های استان رفع شده و در سریع‌ترین زمان، مشکل بقیه جایگاه‌ها نیز رفع می‌شود.
 
مهرداد بیوکی اظهار کرد: به دنبال اختلال در سیستم برخی از جایگاه‌های سوخت استان بوشهر، تلاش جدی برای رفع مشکل در حال انجام است.
 
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه بوشهر اضافه کرد: مشکل در ۲۵ درصد جایگاه‌های استان رفع شده و در سریع‌ترین زمان، مشکل بقیه جایگاه‌ها نیز رفع می‌شود.
 
او با بیان اینکه از شهروندان می‌خواهیم نگران نباشند افزود: این اختلال هیچ ربطی به افزایش قیمت بنزین ندارد.

۷ جایگاه سوخت در ایلام فعال است

مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان ایلام گفت: ۷ جایگاه سوخت در ایلام فعال است.
 
پرویز ایدون اظهار کرد: از ۵۰ جایگاه در استان ایلام ۷ جایگاه فعال است که ۳ جایگاه در شهر ایلام ۴ جایگاه دیگر در شهرهای شباب موسیان مهران و دهلران فعال هستند که به تدریج مابقی وصل می‌شوند.
 
او عنوان کرد: فعلاً هر خودروی شخصی می‌تواند ۴۰ لیتر بنزین به صورت آزاد با قیمت ۳ هزار تومان عرضه می‌شود.
 
او گفت: ماشین‌های گازوئیلی هم ۱۰۰ لیتر سهمیه دارد.
 
مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایلام عنوان کرد این تصمیم موقت است و به زودی مشکل حل می‌شود.

۸۳ جایگاه سوخت در اصفهان فعال است/ ۲۴۹ جایگاه در حال فعال سازی

سخنگوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان اصفهان گفت: ۸۳ جایگاه سوخت از ۳۳۲ جایگاه فعال در استان اصفهان بنزین عرضه می‌کنند و ۲۴۹ جایگاه در دست فعال سازی است.
 
بهمن علیپور در خصوص آخرین وضعیت جایگاه‌های عرضه سوخت استان اصفهان اظهار کرد: استان اصفهان دارای ۳۶۱ جایگاه عرضه سوخت است.
 
او افزود: ٣٣٢ جایگاه قبل از این هک فعال بوده و در حال حاضر ۸۳ جایگاه در دو نسخه فعال هستند.
 
سخنگوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان اصفهان ادامه داد: تعداد ٣٣ جایگاه در خود اصفهان در حال حاضر فعال است.
 
او تصریح کرد: همکاران برای بررسی وضعیت به جایگاه‌ها اعزام شده‌اند و ساعت به ساعت به تعداد آنها اضافه می‌شود.
 
علیپور تصریح کرد: افزایش نرخ بنزین اصلاً صحت ندارد.

۲۵ جایگاه سوخت در ارومیه و شمال آذربایجان غربی وارد مدار شد

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ارومیه گفت: از ۱۲۴ جایگاه سوخت در منطقه شمال استان ۲۵ جایگاه وارد مدار شد.
 
احمد مجرد افزود: هم اکنون ۲۵ جایگاه سوخت در حال خدمت رسانی است و این آمار در حال افزایش است.
 
او با بیان اینکه جایگاه‌های سوخت در ارومیه و شمال استان به صورت دستی به زودی آماده خدمت رسانی می‌شود، افزود: تا یک الی دو ساعت آینده همه جایگاه‌های سوخت منطقه به مرحله خدمت رسانی می رسند.
 
مجرد با بیان اینکه هم اکنون در ۲۵ جایگاه سوخت به صورت آزاد به فروش می‌رسد، گفت: با رفع مشکل جایگاه‌ها اقدام به فروش سوخت به صورت یارانه‌ای خواهند کرد.
 
مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ارومیه اضافه کرد: تیم‌های فنی به صورت دستی در حال بازگرداندن جایگاه‌ها به مدار هستند.


اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می شود...
 


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کالاس: اروپا با «تغییرات تکان‌دهنده» روبه‌رو است
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
مدارس و دانشگاه‌ها فردا شنبه غیرحضوری/ ادارات با نظر مدیران دورکار شدند/بانکها کشیکند
اوکراین در آستانه یک کودتای نظامی
«مجنون» رکورددار فروش در سینمای دفاع مقدس ایران شد
وحشت صهیونیست‌ها به دنبال حمله سایبری
دستخط رهبر معظم انقلاب برای نوه شهید حاجی‌زاده+تصویر
جزئیات واریز یارانه آذر 1404
نمایش یادگاری‌های تختی / فرصتی بی‌نظیر برای علاقمندان در تهران!
تعطیلی مدارس بر اساس سه شاخص کلیدی
وضعیت بحرانی تصادفات خودروهای داخلی / ضرورت ایجاد مرکز تست ایمنی
هشدار در سمنان ؛ 8 بیمار به دلیل آنفلوآنزا و کووید در ICU بستری شدند!
حوادث رانندگی در پایتخت؛ چهار کشته در هفت روز گذشته
درخواست‌های مهم ابوترابی از رئیس‌جمهور درباره آلودگی هوا و خودروسازان
جزییات جدید از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام شد/زمان و دهک های مشمول
توسعه ناوگان حمل‌ونقل تهران؛ نیاز به 10 هزار اتوبوس برای کاهش آلودگی
عراقچی: در جنگ 12 روزه نیروهای مسلح ما از حق دفاع مشروع خود استفاده کردند
هیئت ایرانی در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026 شرکت نخواهد کرد +فیلم
حذف «اخراج موقت» دانش آموز و افزایش اختیارات مدرسه
پوتین هفته آینده به هند می‌رود
ارتش لبنان ادعای صهیونیست‌ها علیه حزب‌الله را رد کرد
پزشکیان: از حمایت رهبری انقلاب سپاسگزارم/مسیر پیشرفت را با همراهی مردم دنبال می‌کنیم
بیانیه چین درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
مقامات کُرد عراق از آمریکا درخواست دریافت سامانه پدافند هوایی کردند
امضای یادداشت تفاهم میان ایران و مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ
ترامپ: مهاجرت از کشورهای جهان سوم متوقف می شود
هشدار روزنامه الریاض نسبت به استراتژی خصمانه تل‌آویو در لبنان
69 کشته و 59 مفقود در حادثه سیلاب‌ سوماترای اندونزی
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
شمس آذر_ پرسپولیس ؛ اوسمار به دنبال پیروزی پیش از دربی
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
X
آگهی تبلیغاتی