×
سیاسی
شناسه خبر : 157138
تاریخ انتشار : شنبه 1402/09/25 ساعت 12:20
تظاهرات کارکنان گوگل علیه همکاری نظامی با تل‌آویو+ فیلم

تظاهرات کارکنان گوگل علیه همکاری نظامی با تل‌آویو+ فیلم

صدها معترض حامی فلسطین در سانفرانسیسکو که شامل کارکنان گوگل بود، علیه قرارداد محاسبات ابری پروژه نظامی «نیمبوس» گوگل با کابینه رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: صدها معترض در مقابل دفاتر گوگل در خیابان مارکت در سانفرانسیسکو در پیاده‌رو زیر کفن‌های سفیدی که با رنگ‌های علامت تجاری گوگل با نوشته «نسل‌کشی» مشخص شده بود، دراز کشیدند. معترضان با راهپیمایی و کوبیدن بر طبل‌ها شعار می‌دادند: «گوگل، گوگل، نمی‌توانی پنهان شوی، ما تو را به نسل کشی متهم می‌کنیم.»

راشل وستریک، مهندس نرم‌افزار گوگل و سازمان‌دهنده اعتراضات، گفت که تعداد قابل توجهی از فعالان کارمندان گوگل بودند، اما تعداد دقیقی در دسترس نیست.

وستریک گفت، کارگران غول فناوری «مونتن‌ ویو» (Mountain View) از زمانی که پروژه نیمبوس (Nimbus) در سال ۲۰۲۱ اعلام شد، علیه آن اعتراض کرده و بیش از ۱۰۰۰ امضا در یک دادخواست داخلی شرکت جمع‌آوری کردند که از گوگل خواسته بود آن را کنار بگذارد. او گفت: «کارمندان معتقدند که ما نباید فناوری ابر و هوش مصنوعی پیشرفته خود را به کابینه و ارتشی که به طور سیستماتیک فلسطینیان را سرکوب می‌کند، بدهیم و به آنها کمک کنیم.»

این تظاهرات با همکاری گروه‌های فعال «صدای یهودی برای صلح» و گروه حامی مسلمانان «امپاور چنج» برگزار شد. وستریک گفت: «از زمانی که اسرائیل بمباران و تهاجم مرگبار به غزه را در پاسخ به عملیات ۷ اکتبر حماس آغاز کرده، مخالفت در داخل گوگل با پروژه نیمبوس بیشتر افزایش یافته است.»

در جریان حملات رژیم صهیونیستی به غزه، نزدیک به ۲۰ هزار فلسطینی که بیشتر آنها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، به شهادت رسیدند.

رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۱ اعلام کرد که گوگل و آمازون برنده قرارداد ۱.۱ میلیارد دلاری نیمبوس شده‌اند و آن را به عنوان یک «پروژه شاخص چند ساله» برای ارائه «یک پاسخ جامع و عمیق به ارائه خدمات ابری به کابینه و سیستم امنیتی و سایر نهادهای اقتصادی» توصیف کرد.

گوگل در پاسخ به سوالی در مورد بیانیه مطبوعاتی رژیم صهیونیستی در آوریل ۲۰۲۱ در مورد پروژه نیمبوس که گفته بود وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و ارتش آن در رهبری این پروژه خواهند پیوست، پاسخی نداد.

از همان ابتدای راه‌اندازی پروژه نیمبوس در سال ۲۰۲۱ میلادی جمعی از کارمندان نسبت به اینکه این فناوری گوگل می‌تواند به نیروهای نظامی صهیونیست در نظارت و آسیب رساندن به فلسطینیان کمک کند، مراتب نگرانی و اعتراض خود را اعلام کردند. کارمندان گوگل اعلام کرده‌اند که پروژه نیمبوس از آن نوع قراردادهای پرسودی است که خطوط اخلاقی قید شده توسط کارکنان گوگل را نادیده می‌گیرد.

گوگل تا حد زیادی از انتشار جزئیات این قرارداد، قابلیت‌های خاصی که رژیم صهیونیستی دریافت خواهد کرد یا چگونگی استفاده از آن توسط تل‌آویو خودداری کرده است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز 10 آذر 1404+ جدول پخش
از مردم قدرشناسی نکرده‌ایم
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 10 آذر 1404+ وضعیت استانها
زمین‌لرزه نسبتاً شدید در بندرعباس احساس شد
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + فیلم
روبات‌ها و هوش مصنوعی شهر باستانی پمپی را مرمت می کنند
دیابت نوع یک؛ بیماری خودایمنی که نیاز به مراقبت مادام‌العمر دارد
نکات طلایی برای شب‌های بی‌خوابی
کاهش سن زیستی با قهوه؛ یافته‌ای که نگاه‌ها را تغییر می‌دهد
دیپ‌فیک و بحران «جعل واقعیت» در عصر هوش مصنوعی
معرفی «120 رشته مهندسی نوظهور»؛ نگاهی به آینده مهندسی در ایران
آغاز فروش «ماشین انسان‌شویی» در ژاپن!
روبیو: به مذاکرات صلح با اوکراین خوشبین هستیم
مخالفان به درخواست عفو نتانیاهو واکنش تند نشان دادند
دیدار فرستاده ویژه آمریکا به سوریه با السودانی
هند جنگنده‌های سوخو-57 و سامانه پدافندی اس-500 از روسیه می خرد
نخستین ماهواره علمی خصوصی به فضا پرتاب شد
حماس: به توافق پایبندیم، اسرائیل اجرای آتش‌بس را عقب انداخت
ونزوئلا: برای مقابله با حمله آمریکا گزینه‌های پاسخ در اختیار داریم
ترور بیش از 40 نیروی حماس در تونل‌های رفح /شهادت فرزند یکی از سران حماس
بخشی از قرارداد 25 ساله ایران و چین وارد مرحله اجرا شد
عون خطاب به پاپ: به جهانیان بگویید ما تسلیم نخواهیم شد
طرح صلح ترامپ برای سربازان اوکراینی به‌معنای تسلیم است
درخواست ثبت سفارش برای 75 هزار خودروی وارداتی
5 نفر از یک خانواده در سانحه رانندگی جان باختند
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 8 آذر 1404
از سر گیری صادرات گاز ایران به عراق
نورنما |بزرگترین گورستان هواپیماهای جهان
پ.ک.ک خروج کامل از ترکیه را اعلام کرد / فصلی نو برای صلح
جزئیات دیدار دیپلمات ارشد سعودی با عراقچی
زمان واگذاری سهام عدالت به نوزادان متولد 1401 به بعداعلام شد+جزییات و نحوه ثبت نام
دعوت رسمی وزیر خارجه ترکیه از علی لاریجانی برای سفر به آنکارا
دو خبر خوب و بد از استقلال
اقدامات ترامپ علیه ونزوئلا آمریکا را به جنگی پرهزینه می‌کشاند
جزییات فوت همسر معاون رئیس‌ جمهور در سانحه رانندگی/ پیام تسلیت پزشکیان+فیلم
پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
کاراته ایران نایب قهرمان جهان شد
دریادار ایرانی: مناقشات جعلی نمی‌توانند آسیبی به حق حاکمیت ایران بر جزایر سه‌گانه وارد کند
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه در روز دوشنبه 10 آذر
قالیباف: 22 قانون کلان مسیر تحول کشور را هموار کرد
واکنش ستاد کل نیروهای مسلح به تروریستی خوانده شدن سپاه پاسداران از سوی دولت استرالیا
فعالیت‌های تفریحی و صیادی در مازندران ممنوع شد
جاده کندوان 10 روز مسدود است
تعطیلی مدارس قم در روز دوشنبه
تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان همزمان با سفر پاپ
تداوم دورکاری ادارات و آموزش غیرحضوری در البرز
نخستین طلای تاریخ بانوان به گلشادنژاد رسید
جدول لیگ ایران در پایان مسابقات هفته یازدهم
سیاست‌ تولید نفت تغییر نخواهد کرد
کلاهبرداری اینترنتی هزار میلیاردی در شمال کشور / بازداشت 3 متهم
X
آگهی تبلیغاتی