×
سیاسی
شناسه خبر : 157114
تاریخ انتشار : جمعه 1402/09/24 ساعت 22:07

داوود عباسی*

ترجمه پیام بایدن به نتانیاهو: فرصت تمام است، اسراییل شکست را بپذیرید و جنگ را تمام کند

نورنیوز ـ گروه سیاست: در تاریخ 12 دسامبر (سه شنبه 21 آذر)، رییس جمهور آمریکا، جو بایدن، خطاب به نخست وزیر رژیم اشغالگر، بنیامین نتانیاهو، گفت: «بمباران کورکورانه علیه غزه، موجب از بین رفتن حمایت جهانی از اسراییل شده است.»
 
او که در یک سخنرانی انتخاباتی در واشنگتن صحبت می‌کرد، افزود: «نتانیاهو نمی‌تواند به یک دولت فلسطینی در آینده "نه" بگوید» و اضافه کرد: «نتانیاهو دوست خوبی است ولی باید تغییر کند و دولتش را که افراطی ترین دولت تاریخ اسراییل است تغییر دهد، چون راه حل دو کشور را نمی پذیرد.»

رمزگشایی از پیام بایدن، بسیار مهم است. 

1 – رییس جمهور آمریکا می پذیرد که اقدام اسراییل، «بمباران کورکورانه» و بی رویه بوده است. بنا بر آمار سازمان‌های بین المللی، بمباران‌ها علیه غیرنظامیان فلسطینی، رکورد تلفات در میان غیرنظامیان در سطح جهان را بر جای گذاشته است. آمریکا که اصلی‌ترین حامی اسراییل در کشتار بوده ، و اصلا جنایت را مدیریت کرده است، به این جنایت اعتراف می‌کند و سعی دارد که از آن فاصله بگیرد. چرا؟

2- خودِ بایدن، دلیل احتمالی این موضع گیری را بیان می کند: «از دست رفتن حمایت جهانی». وتوی آمریکا در شورای امنیت و رای مخالف در مجمع عمومی در خصوص آتش بس فوری، (در حالی که حتی نیمی از کشورهای اروپایی مثل بلژیک و فرانسه و اسپانیا به آن رای مثبت دادند) هزینه گزافی را بر آمریکا تحمیل کرده است. این هزینه به قدری سنگین بوده است که حتی نمایندگان دموکرات و کارشناسان و ناظران در دولت آمریکا به فغان آمده اند و خواستار تغییر رویه آمریکا شده اند. 

3- از طرفی «میدان»، کار آمریکا را سخت ساخته است. تقریبا 1 ملیون نفر در رژیم صهیونیستی بی خانمان شده اند (از شهرک‌های صهیونیستی غیرقانونی مجبور به فرار شده‌اند)، مهاجرت معکوس در اسراییل رکورد زده است، اسراییل به هیچ دستآورد نظامی‌ای نرسیده و نمی‌تواند برسد (خود سیاسیون غربی می‌گویند که «محو حماس» یک هدف غیرممکن است و اسراییل هرگز به آن نمی‌تواند برسد)؛ دریای سرخ عملا در کنترل دولت انقلابی یمن است که هزینه گزافی را بر اسراییل (و در نتیجه آمریکا) تحمیل می کند (کشتی ها مجبور هستند به جای عبور از دریای احمر و کانال سوئز مجبور هستند که از جنوب دور آفریقا را بزنند، از تنگه جبل الطارق عبور کنند، وارد مدیترانه شوند و به بندر حیفا برسند)، حزب الله روز به روز بر شدت حملاتش افزوده می شود، تعداد تلفات در میان نظامیان اسراییلی روز به روز سنگین تر می گردد و پایگاههای آمریکا در منطقه زیرآتش گروههای محور مقاومت هستند، و مهاجرت معکوس در رژیم صهیونیستی دیگر موضوع رسمی رسانه های جهان است.

4- بایدن که می خواهد از «محو» اسراییل جلوگیری کند، و مانع این باشد که طوفان الاقصی، «آغازِ پایانِ اسراییل» باشد، راه حل را در این می داند که ظاهر رژیم اشغالگر تغییر کند و دولت افراطی و راستگرای آن تغییر کند تا به نحوی بتوان چهره سیاه آن را تطهیر نمود، جنگ تمام شود و برای توقف روند زوال اسراییل، یک کشور فلسطینی با محدودیت های زیاد و به صورت سمبلیک ایجاد گردد.

5- به عبارت دیگر، بایدن به نتانیاهو می گوید که "اسراییل از حیث سیاست داخلی، نظامی، و سیاست بین الملل شکست خورده، باید آتش بس را بپذیرد و به تشکیل کشور فلسطینی، تن در دهد".

پنجشنبه 14 دسامبر (23 آذر)، مشاور امنیت ملی رییس جمهور آمریکا، به سرزمینهای اشغالی رفته و رسانه های غربی می گویند که هدف از آن متقاعد ساختن نتانیاهو برای پذیرش «راه حل آمریکا» برای برون رفت از بحران است. رسانه ها خبر می‌دهند ، وزیر دفاع آمریکا، لوید آستین، در روزهای آینده به سرزمین‌های اشغالی خواهد رفت تا بعد نظامی پایان جنگ را برای «موجود جعلی خود» توضیح دهد تا این شکست به بهترین نحو برای تل آویو و با حداقل عواقب پایان یابد.

نتانیاهو، پس از پیام بایدن، اعلام نمود که «حتی بدون حمایت جهان» به جنگ ادامه خواهد داد تا به پیروزی برسد، امّا به نظر نمی‌رسد که بدون حمایت آمریکا بتواند به پیش برود. ظاهرا نخست وزیر رژیم جعلی، که از لحاظ سیاسی ورشکسته است و پایان وی اجتناب ناپذیر است، درک نکردده است که اسراییل «در خطر موجودیت» قرار گرفته است و بایدن، صرفا در حال تلاش برای حفظ اسراییل است.

به نظر نمی‌رسد که بدون حمایت آمریکا، رژیم تل آویو بتواند چند روزی بیشتر دوام بیاورد، و به همین خاطر، باید جنگ را پایان یافته و پیروزی مقاومت مردم فلسطین را قطعی دانست.

حتی بایدن به این مطلب اعتراف کرده است و حالا تل آویو مجبور خواهد بود که بپذیرد.     
 
 *مترجم و نویسنده


نورنیوز
اخبار مرتبط
دردسر فرزندخوانده نامشروع بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری
چهارشنبه 1402/09/22 ساعت 17:30
«نورنیوز» تأثیر حمایت رئیس‌جمهور امریکا از درگیری‌های غزه را روی سرنوشت سیاسی او بررسی می‌کند
دردسر فرزندخوانده نامشروع بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری
« وقتی چند سال پیش گفتم برای صهیونیست‌بودن لازم نیست یهودی باشید، انتقادات زیادی به من وارد شد اما من یک صهیونیست هستم.» این جملات، آخرین و واضح‌ترین پرده از حمایت‌های تمام‌قد «جو بایدن»، رئیس‌جمهور امریکا از رژیم صهیونیستی و جنایت‌هایش در غزه بود که روز گذشته در کاخ سفید و در جمع میهمانان یهودی‌اش بود. سوال اینجاست تل‌آویو و دردسرهایش، چه سرنوشتی برای رئیس‌جمهور امریکا رقم خواهد زد؟
ترس بایدن و پشت پرده تصمیم اخیر آمریکا در شورای امنیت!
چهارشنبه 1402/09/22 ساعت 10:51
نورنیوز بررسی کرد؛
ترس بایدن و پشت پرده تصمیم اخیر آمریکا در شورای امنیت!
صهیونیست‌ها به بایدن هشدار داده‌اند که هرگونه عقب‌نشینی کاخ سفید از رویکرد کنونی، منجر به افشای حقایقی از جمله شیوه میدان‌داری سبعانه بایدن و همراهانش در جنگ غزه و پرده‌برداری از مشاوره‌های پرهزینه و غلط پنتاگون و سنتکام به صهیونیست‌ها خواهد شد.
برنامه هوش مصنوعی «انجیل»؛ کارخانه کشتار دسته جمعی اسرائیل علیه فلسطینیان
سه‌شنبه 1402/09/21 ساعت 19:04
میدل ایست آی فاش کرد؛
برنامه هوش مصنوعی «انجیل»؛ کارخانه کشتار دسته جمعی اسرائیل علیه فلسطینیان
گزارش میدل‌ایست‌آی از اظهارات برخی افشاگران در مورد جنایات رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که چگونه این رژیم از یک برنامه هوش مصنوعی موسوم به «انجیل» برای شناسایی اهداف انسانی و افزایش شمار قربانیان غیرنظامی استفاده می‌کند. سیستمی که موجب شناسایی اهداف از 50 مورد در سال،‌ طی سال‌های گذشته به 100 مورد در روز در جنگ اخیر رسیده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
X
آگهی تبلیغاتی