×
فرهنگی
شناسه خبر : 157092
تاریخ انتشار : جمعه 1402/09/24 ساعت 11:05
همه چیز درباره شهرآورد؛ از تساوی تا شکایت سرخابی‌ها و واکنش اینفانتینو به حضور بانوان

همه چیز درباره شهرآورد؛ از تساوی تا شکایت سرخابی‌ها و واکنش اینفانتینو به حضور بانوان

دیدار معوقه پایتخت بین تیم‌های پرسپولیس و استقلال تهران از هفته پنجم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های ایران از ساعت 16:30 دقیقه روز گذشته در حضور بیش از 60 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی برگزار شد و با تساوی یک بر یک به اتمام رسید، تساوی که اینبار VAR همه کاره آن بود.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ و جامعه: شهرآورد روز گذشته پایتخت برای نخستین بار با استفاده سیستم کمک داور ویدئویی (VAR) و همچنین حضور بانوان هوادار برگزار شد. قضاوت این دیدار حساس را موعود بنیادی‌فر با کمک‌های سعید قاسمی و علیرضا ایلدروم برعهده داشت.

جایگاه دو تیم در جدول‌ رده‌بندی و کُری‌خوانی‌های که در هفته‌های اخیر بین مربیان آنان صورت گرفته، بر حساسیت‌های همیشگی دربی افزوده بود.

روشن کردن مواد آتش‌زا از سوی هواداران دو تیم موجب شد تا جو جالبی در ورزشگاه ایجاد شود. همچنین بازی با درگیری بین آرمین سهرابیان و علی نعمتی آغاز شد که این مساله پس از صحبت‌های جدی داور به پایان رسید.



استقلال کار را با پرس از محوطه جریمه حریف آغاز کرد و پرسپولیسی‌ها نیز با حفظ توپ و آرام کردن بازی سعی بر اجرای برنامه‌های تاکتیکی خود داشتند.

دقیقه هفتم ارسال عالی مهدی ترابی با ضربه علی نعمتی همراه شد اما سیدحسین حسینی با واکنشی مناسب، اجازه نداد تا دروازه تیمش باز شود.

در ادامه عراقی اتاق VAR صحنه مشکوک در محوطه جریمه استقلال را به اطاع بنیادی‌فر رساند که او پس از چند مرتبه بازبینی، پنالتی تشخیص نداد.

در ادامه هرچند اکثر دقایق توپ در اختیار بازیکنان پرسپولیس بود اما آنها با پاس‌های متعدد در زمین خودی، میل چندانی برای گلزنی نداشتند.

استقلال نیز در اواخر نیمه نخست دو حمله از جناحین انجام داد که اشتباه بیرانوند چیزی نماینده بود کار دست پرسپولیس بدهد.


همچنین در اواخر نیمه نخست توپ در محوطه جریمه سرخپوشان به دست مهدی ترابی برخورد کرد که با وجود اعتراض شدید کادر فنی استقلال، داور اعتقادی به پنالتی نداشت. در نهایت نیمه نخست این دیدار با تساوی بدون گل همراه شود.

استقلال نیمه دوم را هجومی آغاز کرد و در دقیقه ۴۷ سماجت کوین یامگا و پاس او موجب شد توپ به مهرداد محمدی برسد اما شوت او راهی به دروازه نداشت.

در دقیقه ۴۹، امید حامدی‌فر هافبک جوان استقلال نخستین بازیکن اخطاری لقب گرفت. در ادامه، روزبه چشمی از استقلال و سعید صادقی از پرسپولیس، کارت زرد گرفتند.

در نیمه دوم، بازیکنان استقلال با دوندگی بالا، خط هافبک پرسپولیس را تحت تاثیر قرار داده و عملکرد بهتری داشتند.

در دقیقه ۷۷ پاس رو به عقب عجیب مدافع استقلال با خروج ضعیف حسینی همراه شد و توپ به امید عالیشاه رسید و وینگر باتجربه پرسپولیس که لحظاتی از حضورش در زمین می‌گذشت با شوتی زمینی از پشت محوطه جریمه دروازه استقلال را باز کرد.

در دقیقه ۸۵ مهاجم استقلال سرنگون شد و داور پس از بازبینی فیلم، اعتقادی به پنالتی نداشت.

در دقیقه ۹۵ بازهم کار به سیستم کمک داور ویدئویی کشید و این بار داور برای استقلال پنالتی گرفت و کوین یامگا گل تساوی را به ارمغان آورد.

در نهایت این دیدار با تساوی یک بر یک به اتمام رسید و استقلال با ۱۲ بازی و ۲۵ امتیاز صدرنشین ماند و پرسپولیس با ۱۱ بازی و ۲۱ امتیاز همچنان در رتبه چهارم است.

این تساوی بیش از همه به سود سپاهان اصفهان شد که اکنون با ۱۱ بازی و ۲۴ امتیاز در رتبه دوم قرار دارد و می‌تواند با برتری در دیدار معوقه خود، به صدرنشینی استقلال پایان دهد.

ترکیب استقلال

سیدحسین حسینی، آرمین سهرابیان(زبیر نیک‌نفس)، روزبه چشمی، صالح حردانی، ابوالفضل جلالی، امید حامدی‌فر، مهدی مهدی‌پور(پیمان بابایی)، آرش رضاوند، مهرداد محمدی(آرمان رمضانی)، کوین یامگا و گوستاوو بلانکو

سرمربی: جواد نکونام

ترکیب پرسپولیس

علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، گئورگی گولسیانی، علی نعمتی، دانیال اسماعیلی‌فر(وحدت حنانوف)، مسعود ریگی، میلاد سرلک، سروش رفیعی(امید عالیشاه)، مهدی ترابی(محمد عمری)، سعید صادقی(فرشاد فرجی) و شهاب زاهدی(نبیل باهویی)

سرمربی: یحیی گل‌محمدی
 

کیومرث هاشمی: در دربی ۱۰۲ اتفاقات جدید رخ داد

وزیر ورزش و جوانان گفت: دولت مردمی است و حرف نمی‌زند بلکه عمل می‌کند. در دربی ۱۰۲ اتفاقات تازه‌ای رخ داد و امیدواریم این تابو شکسته شده و این روند ادامه یابد.
 

واکنش رئیس فیفا به حضور بانوان در شهرآورد تهران

رئیس فیفا به برگزاری شهرآورد پرسپولیس و استقلال با حضور بانوان واکنش نشان داد. 

اینفانتینو نوشت: «در شهریور ماه، خوشحالم که با ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران، در شهر نیویورک دیدار کردم و در آنجا درباره توسعه فوتبال زنان در کشور و پیشرفت های حاصله در زمینه حضور زنان در استادیوم های فوتبال گفتگو کردیم.

از این رو با خوشحالی فراوان متوجه شدم که حدود 3000 زن امروز در دربی تهران بین باشگاه پرسپولیس و استقلال حضور داشتند. به لطف گفت وگوی مستمر فیفا و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت هایی در حال انجام است. من مجدداً آنچه را که در شهریورماه به رئیس‌جمهور رئیسی گفتم، تکرار می‌کنم که در آینده نزدیک برای گفتگوهای بیشتر به ایران سفر خواهم کرد.

مسائل مربوط به فوتبال این کشور یک نیروی قابل توجه در فوتبال آسیا است و مهم است که ما همچنان روابط کاری مثبت و پرباری را که ایجاد کرده ایم، پرورش دهیم.»
 

پرتاب بطری آب و نارنجک در پایان شهرآورد؛ بدرقه یاغی با طعم خون!

در پایان دربی ۱۰۲ پایتخت، هواداران تیم‌های پرسپولیس و استقلال با پرتاب بطری آب و نارنجک‌های دست‌ساز صحنه‌های ناخوشایندی را به تصویر کشیدند!


 

اعتراض شدید باشگاه پرسپولیس علیه داور دربی؛ حقمان را خوردند

باشگاه پرسپولیس پس از پایان این دیدار با انتشار بیانیه به صحنه مشکوک و نحوه داوری دربی اعتراض کرد و نوشت: نمی‌دانستیم وجود VAR هم تاثیری در تغییر داوری‌های یک طرفه به سود یک تیم ندارد.

در دقیقه ۱۰، پنالتی واضح روی شهاب زاهدی که با فن کمر از سوی مدافع استقلال رخ داد، حتی با رفتن به VAR از سوی داور گرفته نشد.

در دقیقه ۶۰، بازیکنی که کارت زرد دارد، با بی‌احتیاطی تمام چنین خطای شدیدی می‌کند و در صورتی که داور مشرف به صحنه است، از دادن کارت امتناع می‌کند. کارت قرمز و بررسی VAR که هیچ، داوران حتی کارت زرد هم برای بازیکن خاطی در نظر نگرفتند تا تیم حریف ۱۰ نفره نشود. بماند که طبق نظر تمام کارشناسان داوری، این خطای شدید مستحق دادن کارت قرمز مستقیم بود.

مانده‌ایم به کجا گله ببریم و چه بگوییم. در روز روشن حق پرسپولیس را خوردند ...
 

واکنش استقلال به بیانیه پرسپولیس؛ با VAR، امتیاز بادآورده به یک تیم خاص نمی‌رسد

باشگاه استقلال در بیانیه‌ای پاسخ بیانیه باشگاه پرسپولیس را داد. در این بیانیه آمده «در شرایطی که اغلب کارشناسان داوری معتقدند علاوه بر پنالتی آشکار دقایق پایانی، یک پنالتی دیگر هم در محوطه جریمه پرسپولیس رقم خورده است، باشگاه رقیب طبق معمول دست پیش را گرفته تا فضای فوتبال را به سود خود تغییر بدهد.

خوشبختانه امروز جامعه فوتبال ایران به وضوح دید اگر وی ای آر در لیگ برتر باشد و عدالت رعایت شود، امتیاز باد آورده به یک تیم خاص نمی رسد.


استقلال از گل‌محمدی شکایت کرد

باشگاه استقلال در واکنش به اظهارات یحیی گل محمدی سرمربی تیم پرسپولیس علیه آبی‌ها پس از تساوی سرخابی‌ها در شهرآورد ۱۰۲، از گل‌محمدی شکایت کرد.


 

بیرانوند: VAR امروز باید در گینس ثبت شود!/ خیلی‌ها منتظر درگیری نیمکت سرخابی‌ها بودند

دوازه‌بان پرسپولیس در واکنش به استفاده از VAR برای نخستین بار در فوتبال ایران گفت: شاهد طولانی‌ترین VAR دنیا در بازی امروز بودیم و باید آن را در گینس به ثبت برسانیم!
 

حسینی: VAR نبود حق استقلال ضایع می‌شد

دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال گفت: خیلی خوشحالم که در این بازی VAR بود چون اگر نبود حقمان ضایع می‌شد و پرسپولیس می‌توانست به ۳ امتیاز برسد.
 

افشاریان: برای حضور همیشگی VAR در ایران مصمم هستیم؛ خوشحال‌ترین فرد هستم

رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال، گفت: سیستم VAR امشب ایران را ترک خواهد کرد، اما تمامی ارکان فدراسیون مصمم هستیم که کمک داور ویدیویی برای همیشه به ایران بیاید تا بتوانیم از آن استفاده کنیم.


 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تیک آبی، رنگ سیاست گرفت
جزئیات طرح اصلاح‌شده آتش‌بس در غزه توسط کشورهای عربی
پاداش قهرمانان کشتی فردا پرداخت می‌شود
آغاز پیش‌فروش سکه در هفته آینده
واکنش کره جنوبی به بازگشت تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 6 مهر 1404
مقاومت بدون مرز؛ یک سال پس از شهادت سید حسن نصرالله
لیست رژیم صهیونیستی از 77 کشوری که سخنرانی نتانیاهو را ترحیم کردند
سهمیه حج عمرهٔ دانشجویی 2 برابر شد +زمان ثبت نام
مکانیسم ماشه جدی است، اما بخش خصوصی توان مقابله دارد
ایران آماده حمایت از لبنان و مقاومت آن در تمام سطوح است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 6 مهر + جدول
موزه ملی فردا باز می‌شود
نوراینفو| هشت نکته مهم درباره هاری !
اقدام مشترک 34 کشور برای توقف نسل‌کشی در غزه
تکذیب ورود گوشت آلوده از مغولستان به ایران
امروز بهترین وضعیت بازار سهام پس از جنگ ثبت شد
تغییری در وضعیت ریاست دانشگاه آزاد اتفاق نیفتاده است
شرط معافیت مالیاتی در قرارداد‌های اجاره خانه اعلام شد
سوءاستفاده اروپا از یک قطعنامه تاریخ مصرف گذشته
اعلام نتایج پذیرش استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان
تیراندازی مرگبار در کارولینای شمالی؛ 3 کشته و 8 زخمی
اجرای اسنپ بک به معنای خاتمه توافقات ایران و آژانس است
تراکتور- الوحده | تراکتوری ها به دنبال نخستین پیروزی در لیگ نخبگان
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(89) « جزیره بوموسی»
رویکرد اصلی، واگذاری امور به بخش خصوصی و کاهش بروکراسی است
درخواست عمان از سازمان ملل برای تحریم‌ رژیم صهیونیستی
وام بانک گردشگری به چه کسانی تعلق می گیرد؟+جزییات وتلفن تماس
بازداشت 270 سارق و مالخر در عملیات ضربتی پلیس پایتخت
اصلاح مصوبه تشدید مجازات جاسوسی و همکاری کنندگان با دولت خارجی متخاصم
بخشی از یک پازل بزرگ!
قاتل زن و کودک 5 ساله خزر شهری قصاص شد
قالیباف: 3 کشور اروپایی واکنش ما را خواهند دید
سود سهام عدالت به چه کسانی واریز نمی شود؟
سرلشگر حاتمی: با هر اشتباه دشمن به شدت برخورد می‌کنیم
احتمال مسدود شدن دارایی کاربران ایرانی در تتر
قاتل سابقه‌دار در تهران به دست مجرم فراری کشته شد
گام پس از ماشه چیست؟
دعوا‌های بیشرمانه برجامی
طرح گذار در نوار غزه
قالیباف قانون اصلاح سازوکار بررسی بودجه سالیانه را ابلاغ کرد
سرلشکر موسوی: تقویت سامانه‌های دفاعی روند خوبی گرفته است
آمادگی روسیه برای حمله به یک کشور دیگر اروپایی
راه‌اندازی صفحه دریافت گزارش کلاهبرداری‌های پرتکرار در فضای مجازی
نامه عراقچی به گوترش در مورد غیرقانونی بودن بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 6 مهر1404+ جدول
بیانیه وزارت خارجه ایران در خصوص بازگرداندن قطعنامه‌های لغو شده
اختصاص کدپستی به خانوار‌های عشایری برای دریافت مرسوله
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | تحقیر رئال در دربی مادرید+ خلاصه بازی
افزایش کشته‌ها در تجمع انتخاباتی بازیگر سینمای هند
X
آگهی تبلیغاتی