×
فرهنگی
شناسه خبر : 157092
تاریخ انتشار : جمعه 1402/09/24 ساعت 11:05
همه چیز درباره شهرآورد؛ از تساوی تا شکایت سرخابی‌ها و واکنش اینفانتینو به حضور بانوان

همه چیز درباره شهرآورد؛ از تساوی تا شکایت سرخابی‌ها و واکنش اینفانتینو به حضور بانوان

دیدار معوقه پایتخت بین تیم‌های پرسپولیس و استقلال تهران از هفته پنجم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های ایران از ساعت 16:30 دقیقه روز گذشته در حضور بیش از 60 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی برگزار شد و با تساوی یک بر یک به اتمام رسید، تساوی که اینبار VAR همه کاره آن بود.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ و جامعه: شهرآورد روز گذشته پایتخت برای نخستین بار با استفاده سیستم کمک داور ویدئویی (VAR) و همچنین حضور بانوان هوادار برگزار شد. قضاوت این دیدار حساس را موعود بنیادی‌فر با کمک‌های سعید قاسمی و علیرضا ایلدروم برعهده داشت.

جایگاه دو تیم در جدول‌ رده‌بندی و کُری‌خوانی‌های که در هفته‌های اخیر بین مربیان آنان صورت گرفته، بر حساسیت‌های همیشگی دربی افزوده بود.

روشن کردن مواد آتش‌زا از سوی هواداران دو تیم موجب شد تا جو جالبی در ورزشگاه ایجاد شود. همچنین بازی با درگیری بین آرمین سهرابیان و علی نعمتی آغاز شد که این مساله پس از صحبت‌های جدی داور به پایان رسید.



استقلال کار را با پرس از محوطه جریمه حریف آغاز کرد و پرسپولیسی‌ها نیز با حفظ توپ و آرام کردن بازی سعی بر اجرای برنامه‌های تاکتیکی خود داشتند.

دقیقه هفتم ارسال عالی مهدی ترابی با ضربه علی نعمتی همراه شد اما سیدحسین حسینی با واکنشی مناسب، اجازه نداد تا دروازه تیمش باز شود.

در ادامه عراقی اتاق VAR صحنه مشکوک در محوطه جریمه استقلال را به اطاع بنیادی‌فر رساند که او پس از چند مرتبه بازبینی، پنالتی تشخیص نداد.

در ادامه هرچند اکثر دقایق توپ در اختیار بازیکنان پرسپولیس بود اما آنها با پاس‌های متعدد در زمین خودی، میل چندانی برای گلزنی نداشتند.

استقلال نیز در اواخر نیمه نخست دو حمله از جناحین انجام داد که اشتباه بیرانوند چیزی نماینده بود کار دست پرسپولیس بدهد.


همچنین در اواخر نیمه نخست توپ در محوطه جریمه سرخپوشان به دست مهدی ترابی برخورد کرد که با وجود اعتراض شدید کادر فنی استقلال، داور اعتقادی به پنالتی نداشت. در نهایت نیمه نخست این دیدار با تساوی بدون گل همراه شود.

استقلال نیمه دوم را هجومی آغاز کرد و در دقیقه ۴۷ سماجت کوین یامگا و پاس او موجب شد توپ به مهرداد محمدی برسد اما شوت او راهی به دروازه نداشت.

در دقیقه ۴۹، امید حامدی‌فر هافبک جوان استقلال نخستین بازیکن اخطاری لقب گرفت. در ادامه، روزبه چشمی از استقلال و سعید صادقی از پرسپولیس، کارت زرد گرفتند.

در نیمه دوم، بازیکنان استقلال با دوندگی بالا، خط هافبک پرسپولیس را تحت تاثیر قرار داده و عملکرد بهتری داشتند.

در دقیقه ۷۷ پاس رو به عقب عجیب مدافع استقلال با خروج ضعیف حسینی همراه شد و توپ به امید عالیشاه رسید و وینگر باتجربه پرسپولیس که لحظاتی از حضورش در زمین می‌گذشت با شوتی زمینی از پشت محوطه جریمه دروازه استقلال را باز کرد.

در دقیقه ۸۵ مهاجم استقلال سرنگون شد و داور پس از بازبینی فیلم، اعتقادی به پنالتی نداشت.

در دقیقه ۹۵ بازهم کار به سیستم کمک داور ویدئویی کشید و این بار داور برای استقلال پنالتی گرفت و کوین یامگا گل تساوی را به ارمغان آورد.

در نهایت این دیدار با تساوی یک بر یک به اتمام رسید و استقلال با ۱۲ بازی و ۲۵ امتیاز صدرنشین ماند و پرسپولیس با ۱۱ بازی و ۲۱ امتیاز همچنان در رتبه چهارم است.

این تساوی بیش از همه به سود سپاهان اصفهان شد که اکنون با ۱۱ بازی و ۲۴ امتیاز در رتبه دوم قرار دارد و می‌تواند با برتری در دیدار معوقه خود، به صدرنشینی استقلال پایان دهد.

ترکیب استقلال

سیدحسین حسینی، آرمین سهرابیان(زبیر نیک‌نفس)، روزبه چشمی، صالح حردانی، ابوالفضل جلالی، امید حامدی‌فر، مهدی مهدی‌پور(پیمان بابایی)، آرش رضاوند، مهرداد محمدی(آرمان رمضانی)، کوین یامگا و گوستاوو بلانکو

سرمربی: جواد نکونام

ترکیب پرسپولیس

علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، گئورگی گولسیانی، علی نعمتی، دانیال اسماعیلی‌فر(وحدت حنانوف)، مسعود ریگی، میلاد سرلک، سروش رفیعی(امید عالیشاه)، مهدی ترابی(محمد عمری)، سعید صادقی(فرشاد فرجی) و شهاب زاهدی(نبیل باهویی)

سرمربی: یحیی گل‌محمدی
 

کیومرث هاشمی: در دربی ۱۰۲ اتفاقات جدید رخ داد

وزیر ورزش و جوانان گفت: دولت مردمی است و حرف نمی‌زند بلکه عمل می‌کند. در دربی ۱۰۲ اتفاقات تازه‌ای رخ داد و امیدواریم این تابو شکسته شده و این روند ادامه یابد.
 

واکنش رئیس فیفا به حضور بانوان در شهرآورد تهران

رئیس فیفا به برگزاری شهرآورد پرسپولیس و استقلال با حضور بانوان واکنش نشان داد. 

اینفانتینو نوشت: «در شهریور ماه، خوشحالم که با ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران، در شهر نیویورک دیدار کردم و در آنجا درباره توسعه فوتبال زنان در کشور و پیشرفت های حاصله در زمینه حضور زنان در استادیوم های فوتبال گفتگو کردیم.

از این رو با خوشحالی فراوان متوجه شدم که حدود 3000 زن امروز در دربی تهران بین باشگاه پرسپولیس و استقلال حضور داشتند. به لطف گفت وگوی مستمر فیفا و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت هایی در حال انجام است. من مجدداً آنچه را که در شهریورماه به رئیس‌جمهور رئیسی گفتم، تکرار می‌کنم که در آینده نزدیک برای گفتگوهای بیشتر به ایران سفر خواهم کرد.

مسائل مربوط به فوتبال این کشور یک نیروی قابل توجه در فوتبال آسیا است و مهم است که ما همچنان روابط کاری مثبت و پرباری را که ایجاد کرده ایم، پرورش دهیم.»
 

پرتاب بطری آب و نارنجک در پایان شهرآورد؛ بدرقه یاغی با طعم خون!

در پایان دربی ۱۰۲ پایتخت، هواداران تیم‌های پرسپولیس و استقلال با پرتاب بطری آب و نارنجک‌های دست‌ساز صحنه‌های ناخوشایندی را به تصویر کشیدند!


 

اعتراض شدید باشگاه پرسپولیس علیه داور دربی؛ حقمان را خوردند

باشگاه پرسپولیس پس از پایان این دیدار با انتشار بیانیه به صحنه مشکوک و نحوه داوری دربی اعتراض کرد و نوشت: نمی‌دانستیم وجود VAR هم تاثیری در تغییر داوری‌های یک طرفه به سود یک تیم ندارد.

در دقیقه ۱۰، پنالتی واضح روی شهاب زاهدی که با فن کمر از سوی مدافع استقلال رخ داد، حتی با رفتن به VAR از سوی داور گرفته نشد.

در دقیقه ۶۰، بازیکنی که کارت زرد دارد، با بی‌احتیاطی تمام چنین خطای شدیدی می‌کند و در صورتی که داور مشرف به صحنه است، از دادن کارت امتناع می‌کند. کارت قرمز و بررسی VAR که هیچ، داوران حتی کارت زرد هم برای بازیکن خاطی در نظر نگرفتند تا تیم حریف ۱۰ نفره نشود. بماند که طبق نظر تمام کارشناسان داوری، این خطای شدید مستحق دادن کارت قرمز مستقیم بود.

مانده‌ایم به کجا گله ببریم و چه بگوییم. در روز روشن حق پرسپولیس را خوردند ...
 

واکنش استقلال به بیانیه پرسپولیس؛ با VAR، امتیاز بادآورده به یک تیم خاص نمی‌رسد

باشگاه استقلال در بیانیه‌ای پاسخ بیانیه باشگاه پرسپولیس را داد. در این بیانیه آمده «در شرایطی که اغلب کارشناسان داوری معتقدند علاوه بر پنالتی آشکار دقایق پایانی، یک پنالتی دیگر هم در محوطه جریمه پرسپولیس رقم خورده است، باشگاه رقیب طبق معمول دست پیش را گرفته تا فضای فوتبال را به سود خود تغییر بدهد.

خوشبختانه امروز جامعه فوتبال ایران به وضوح دید اگر وی ای آر در لیگ برتر باشد و عدالت رعایت شود، امتیاز باد آورده به یک تیم خاص نمی رسد.


استقلال از گل‌محمدی شکایت کرد

باشگاه استقلال در واکنش به اظهارات یحیی گل محمدی سرمربی تیم پرسپولیس علیه آبی‌ها پس از تساوی سرخابی‌ها در شهرآورد ۱۰۲، از گل‌محمدی شکایت کرد.


 

بیرانوند: VAR امروز باید در گینس ثبت شود!/ خیلی‌ها منتظر درگیری نیمکت سرخابی‌ها بودند

دوازه‌بان پرسپولیس در واکنش به استفاده از VAR برای نخستین بار در فوتبال ایران گفت: شاهد طولانی‌ترین VAR دنیا در بازی امروز بودیم و باید آن را در گینس به ثبت برسانیم!
 

حسینی: VAR نبود حق استقلال ضایع می‌شد

دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال گفت: خیلی خوشحالم که در این بازی VAR بود چون اگر نبود حقمان ضایع می‌شد و پرسپولیس می‌توانست به ۳ امتیاز برسد.
 

افشاریان: برای حضور همیشگی VAR در ایران مصمم هستیم؛ خوشحال‌ترین فرد هستم

رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال، گفت: سیستم VAR امشب ایران را ترک خواهد کرد، اما تمامی ارکان فدراسیون مصمم هستیم که کمک داور ویدیویی برای همیشه به ایران بیاید تا بتوانیم از آن استفاده کنیم.


 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
X
آگهی تبلیغاتی