×
اقتصادی
شناسه خبر : 157023
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/09/22 ساعت 14:13
زمان دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد

زمان دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد

رئیس سازمان بورس درباره شرایط و نحوه پرداخت سود سهام عدالت گفت: سود سهام عدالت امسال در دو مرحله پرداخت می‌شود که مرحله اول آن از پنجشنبه 23 آذرماه خواهد بود.

نورنیوز - گروه اقتصاد: مهدی سعادتی رئیس فراکسیون سهام عدالت مجلس نیز پیش از این از پرداخت سود قطعی ۱۴۰۲ به دارندگان سهام عدالت خبر داد و افزود سود سهام عدالت ۱۴۰۲ تا پایان آذرماه امسال پرداخت می‌شود.

مجید عشقی رئیس سازمان بورس نیز درباره شرایط و نحوه پرداخت سود سهام عدالت گفت: مرحله اول سود سهام عدالت آذر ماه پرداخت خواهد شد؛ برخی شرکت‌ها هنوز سود را واریز نکردند که موظف هستند در روزهای آتی این کار را انجام دهند؛ در غیر این صورت اسامی آنان منتشر می‌شود.

او گفت: سود سهام عدالت امسال در دو بخش واریز خواهد شد؛ بخش اول آذر ماه و بخش دوم پایان سال.

مبلغ سود سهام عدالت امسال

به‌گفته سعادتی، سود سهام عدالت امسال برای برخی از سهامداران تحت پوشش، از یک تا دو میلیون تومان است و برای برخی دیگر از سهامداران هم مبلغ ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزارتومان برآورد شده است.

سال ۱۴۰۱ سود سهام عدالت مربوط به سال ۱۴۰۰ طی دو مرحله واریز شد. روند پرداخت مرحله اول از روز ۳۰ آذرماه ۱۴۰۱ آغاز و تا سوم دی ماه ادامه یافت. در مرحله نخست سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان داشتند به ترتیب ۵۱۰، ۵۵۵ و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار داشتند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علی‌الحساب دریافت کردند.

فرآیند پرداخت مرحله دوم نیز روز ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ انجام گرفت. در اسفندماه نیز سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان دارایی داشتند، به ترتیب ۶۱۳، ۶۶۷ و ۷۲۱ هزار تومان سود دریافت کردند. همچنین افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار داشتند، مبلغ یک میلیون و ۳۵۶ هزار تومان سود به ایشان تعلق گرفت.

سود سهام عدالت متوفیان چه زمانی پرداخت می‌شود؟

حاجی وند دستیار ویژه رئیس سازمان بورس گفت: اگر مراحل اداری توسط وراث به درستی انجام شود، اصل سهام عدالت در بازه زمانی کوتاهی به آنها منتقل خواهد شد و احتمالا چند روز کاری بیشتر زمان نخواهد برد.

وی افزود: برای واریز سود انباشت شده، باید شماره حساب، شماره موبایل و سایر اطلاعات ورثه به بانک مرکزی انتقال داده شود و ممکن است مراحل راستی آزمایی حساب بانکی، کمی زمانبر باشد.

حاجی وند گفت: تا پایان امسال زمان زیادی باقی نمانده؛ اما حتما تلاش میشود با توجه به نیاز مالی که وجود دارد، در نیمه اول ۱۴۰۳ سود انباشت شده به حساب ورثه واریز شود.

پرداخت سود سهام عدالت همچون سال گذشته

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به سوال دیگری درباره نحوه و جزییات پرداخت سود سهام عدالت نیز اظهار کرد: سود سهام عدالت با توجه به اینکه شرکت‌ها به صورت تدریجی این کار را انجام می‌دهند اختلاف چند ماهه را شاهد هستیم و هنوز نهایی نشده است، اما مرحله اول تا پایان آذرماه و مرحله دوم انتها امسال پرداخت خواهد شد.

اگر سود سهام عدالت واریز نشد چه کنیم؟

وی همچنین درباره افرادی که تا کنون سود سهام عدالت دریافت نکردند و آیا سود آنها برای سال‌های گذشته باطل و سوخت شده، گفت: قطعا کسانی که در سامانه سهام عدالت و سجام ثبت نام کردند و شماره حساب کردند سود سنوات گذشته برای افراد واریز شده و اگر فردی در این دو سامانه ثبت نام نکرده و سود سهام عدالت را دریافت نکرده و بخواهد امروز ثبت نام کند، سود آن از سال ٩٨ و به صورت یکجا واریز خواهد شد و سود افراد سوخت نشده، محفوظ است و به محض ثبت نام واریز می‌شود.

سهام عدالت جاماندگان

درباره سهام عدالت جاماندگان نیز سال گذشته حدود ۳.۵ میلون نفر به عنوان جاماندگان سهام عدالت شناسایی شدند و قرار بود به هرکدام از این افراد مبلغ ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت اختصاص پیدا کند. اما رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد که تحقق این موضوع به ۳۵ هزار میلیارد تومان منابع نیاز دارد که چنین منابعی فعلا موجود نیست. اواسط شهریور امسال هم احسان خاندوزی ـ وزیر اقتصاد - اظهار کرد که مراحل تصویب و تخصیص سهام عدالت به جاماندگان باید از طریق هیات دولت طی شود.

برای دریافت سهام عدالت متوفیان چه کنیم؟

حسنلو تصریح کرد: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در فرآیند تسهیم و انتقال هیچ گونه پیامکی از سرخط‌های شماره‌دار و بدون ماسک ارسال نمی‌کند و از نظر ما این پیامک‌ها بی‌اعتبار است و مردم نباید به این پیامک‌ها توجه کنند.

معاون سمات گفت: وراث سهام عدالت برای دریافت جدول زمان بندی و تشکیل پرونده به درگاه ذی‌نفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir و برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای این طرح ملی به سایت اینترنتی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی به نشانی csdiran.ir مراجعه کنند.

در صورتی که متوفی، سهامدار عدالت بود، وراث مطابق با جدول زمان‌بندی و تاریخ مطرح شده در درگاه یکپارچه ذی‌نفعان به یکی از شعب سراسر کشور کارگزاری‌های بورسی یا یکی از شعب سراسر کشور بانک‌های ملت، ملی، ‌پارسیان و تجارت مراجعه کنند تا کار ثبت پرونده و تقسیم دارایی متوفی بین وراث انجام شود.

به گفته مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بعد از تایید پرونده، سهام متوفی حداکثر پس از دو روز کاری بین ورثه تقسیم خواهد شد.

در هیچ‌یک از مراحل این فرآیند نیازی به پرداخت وجه نیست و کاملا رایگان است.


تسنیم
اخبار مرتبط
چرا یک میلیون نفر سود سهام عدالت نگرفتند؟
جمعه 1402/09/24 ساعت 16:00
چرا یک میلیون نفر سود سهام عدالت نگرفتند؟
مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار با اعلام اینکه فرآیند واریز سود سهام عدالت، از ابتدای صبح دیروز (پنجشنبه) در بانک‌های مربوطه آغاز شده و حدودا 24 ساعت زمان می‌برد، افزود: بیش از یک میلیون سهامدار سهام عدالت همچنان با مشکل شماره شبای معتبر روبه‌رو هستند.
شبای نامعتبر 1 میلیون سهامدار عدالت؛ متقاضیان چگونه شماره شبای خود را اصلاح کنند؟
دوشنبه 1402/09/20 ساعت 18:34
شبای نامعتبر 1 میلیون سهامدار عدالت؛ متقاضیان چگونه شماره شبای خود را اصلاح کنند؟
شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد بیش از یک میلیون سهامدار سهام عدالت همچنان با مشکل شبای بانکی معتبر روبرو هستند.
پرداخت سود سهام عدالت؛ شاید وقتی دیگر!
دوشنبه 1402/09/13 ساعت 11:59
پرداخت سود سهام عدالت؛ شاید وقتی دیگر!
از بین 36 شرکت که باید سود سهام عدالت را پرداخت کنند، 6 شرکت تا کنون این سود را هنوز پرداخت نکردند. همین امر باعث شده است تا فعلا شرکت سپرده‌گذاری مرکزی نتواند سود مرحله نخست سهامداران عدالت را پرداخت کند.
جزئیات جدید از پرداخت مرحله اول سود سهام عدالت
شنبه 1402/09/11 ساعت 14:40
جزئیات جدید از پرداخت مرحله اول سود سهام عدالت
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار جزئیات تصمیم‌های جلسه شورای عالی بورس درباره پرداخت مرحله اول سود سهام عدالت را تشریح کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بگرام کانون رقابت آمریکا، ایران و چین در منطقه
شکست حمله به سران حماس در قطر زیر ذره‌بین «شین‌بت»
اسپانیا برای تحریم رژیم صهیونیستی به «گروه لاهه» پیوست
همدان لرزید +جزئیات
سردار شکارچی: خط تولید موشکی ایران هرگز متوقف نخواهد شد
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 5 مهر 1404
ادعای نتانیاهو درباره اطلاع از مکان اورانیوم غنی‌شده ایران
پزشکیان : اگر تحریم‌ها رفع شوند، امکان گفت‌وگو و مذاکره وجود دارد
آتش‌سوزی در خیابان سعدی جنوبی + جزئیات
پزشکیان: زندگی و معیشت مردم در کانون توجه دولت قرار دارد
قالیباف: خانوارها بابت صرفه‌جویی انرژی، مابه‌ازای اقتصادی شفاف دریافت کنند
بیانیه سازمان ملل درباره بازگشت تحریم‌ها و قطعنامه‌های لغوشده علیه ایران
پرداخت الکترونیکی عوارض و جرایم آزادراه‌ها با حساب خودرو
حمایت هیات مدیره پرسپولیس از هاشمیان
ترامپ: برای اولین بار همه موافق کاری بزرگ در خاورمیانه هستند
بازار ارز و طلا به آرامش نسبی رسید
اتحاد پشت پرده ترور و جنگ‌افروزی غرب
نورنما |حمله نهنگ ها به قایق گردشگران در سواحل پرتغال
پیروزی 3 بر 0 ایران مقابل کره‌جنوبی در جام‌جهانی فوتبال نابینایان
پنج استان کشور بدون زندانی تعزیراتی شدند
عملیات ضدصهیونستی در کرانه باختری/ مجروحیت شدید نظامی اسرائیلی
وضعیت سد لار همچنان نگران کننده
حمله پهپادی یمن به بندر اشغالی «ایلات»
کی‌یف در شوک حمله هوایی گسترده روسیه
وزش باد شدید و گردوخاک در نیمه جنوبی و غربی تهران
پروژه اختاپوس از سوی انگلیس و اوکراین علیه روسیه کلید خورد
اعلام آمار شهدای غزه از آغاز نسل‌کشی اسرائیل تاکنون
پاکستان: تصمیمی برای فروش سلاح هسته ای به عربستان نداریم
جنایات رژیم صهیونیستی در غزه؛ از نسل‌کشی تا بوم‌کُشی
مبلغ سود سهام عدالت اعلام شد
رتبه مودیان بدحساب کاهش می‌یابد
جهانگیر: با کسانی که امنیت روانی جامعه را برهم می‌زنند برخورد می‌شود
پایان ماجرای هشت ماه گروگان‌گیری
پیکرهای مطهر 44 شهید تازه تفحص شده به کشور منتقل می‌شوند
ایتالیا قهرمان والیبال مردان جهان شد
وزیر خارجه مصر در دیدار با گوترش: جنگ در غزه باید فورا پایان یابد
مکان بازی استقلال و چادرملو مشخص شد
سرقت از سالمندان در پوشش پرستار خانم
کرملین: پوتین برای دیدار با ترامپ در مسکو آماده است
لندن: به پیگیری مسیرهای دیپلماتیک با ایران ادامه می‌دهیم
واکنش تل‌آویو به بازگشت تحریم‌های ایران
هوای تهران از چهارشنبه خنک می شود
قتل عام خانواده عمو بر سر ارثیه
بهبود جایگاه ایران در تعاملات ریلی با کشورهای CIS
زلزله ترکیه را تکان داد
تیک آبی، رنگ سیاست گرفت
جزئیات طرح اصلاح‌شده آتش‌بس در غزه توسط کشورهای عربی
پاداش قهرمانان کشتی فردا پرداخت می‌شود
آغاز پیش‌فروش سکه در هفته آینده
واکنش کره جنوبی به بازگشت تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران
X
آگهی تبلیغاتی