×
سیاسی
شناسه خبر : 157020
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/09/22 ساعت 13:54
رئیسی: مشارکت در انتخابات یکی از جلوه‌های مشارکت اجتماعی است

در جلسه هیئت دولت:

رئیسی: مشارکت در انتخابات یکی از جلوه‌های مشارکت اجتماعی است

رئیس‌جمهور گفت: مشارکت در انتخابات یکی از جلوه‌های مشارکت اجتماعی است، اما لازم است همه وجوه و جلوه‌های این مشارکت در راستای مردمی‌سازی امور و شرکت مردم در شئون اجتماعی مورد توجه باشد.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز (چهارشنبه) در جلسه هیئت دولت با تأکید بر اهتمام همه مسئولان به افزایش مشارکت اجتماعی، گفت: مشارکت در انتخابات یکی از جلوه‌های مشارکت اجتماعی است، اما لازم است همه وجوه و جلوه‌های این مشارکت در راستای مردمی‌سازی امور و حضور و شرکت مردم در شئون اجتماعی مختلف مورد توجه باشد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اهمیت مسئله پدافند غیرعامل و ضرورت توجه همه مسئولان به رعایت اتقان در تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات، بر ضرورت همکاری کامل دستگاه‌ها با سازمان پدافند غیرعامل تأکید کرد.

در ادامه جلسه امروز رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به هدف‌گذاری انجام شده برای کاهش رشد نقدینگی به ۲۵ درصد، پایان سال ۱۴۰۲ را زمان تحقق این هدف اعلام و اظهار کرد: نرخ رشد پایه پولی نیز که در ابتدای سال ۴۵ درصد بود، در حال حاضر به ۳۸.۵ درصد رسیده و با تدابیر اتخاذ شده و اقدامات در حال انجام تا پایان سال به زیر ۳۰ درصد خواهد رسید.

فرزین همچنین با اشاره به برخی مطالب منتشره مبنی بر منفی شدن تراز تجاری کشور، گفت: صادرات برق، نفت و برخی کالاهای دیگر که صادرات آنها از مبادی گمرکی صورت نمی‌گیرد، در گزارش گمرک کشور لحاظ نمی‌شود و لذا گزارش منتشره از سوی گمرک ملاک تراز تجاری کشور نیست؛ تراز تجاری کشور در ۶ ماهه ابتدایی سال مثبت ۱۱ میلیارد دلار بوده و حتی حساب جاری نیز ۶.۴ درصد مثبت است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با ارائه گزارشی از حوزه فعالیت خود، به موفقیت‌های این وزارتخانه در حوزه سینمایی اشاره و از شکسته شدن رکوردهای مختلف در این زمینه خبر داد و گفت: بالاترین آمار تماشاگران سینما در سال‌های گذشته ۲۶ میلیون نفر بوده که با آمار و روال فعلی پیش‌بینی می‌شود تعداد تماشاگران سینما در سال ۱۴۰۲ از عدد ۳۳ میلیون نفر فراتر رفته و رقم فروش در سینمای کشور به هزار میلیارد تومان بالغ شود. آغاز فعالیت هزار و ۳۰۰ کانون فرهنگی-هنری بانوان در مساجد سراسر کشور نیز از جمله خبرهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه امروز هیئت دولت بود.

اسماعیلی همچنین با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال ایجاد هژمونی فرهنگی برای مقابله با تهاجمات و جریانات سوء فرهنگی است، از مسؤولان دولتی خواست با ارائه عملکرد و دستاوردهای دولت مردمی، در تحقق این هدف مهم سهیم باشند.

در این جلسه همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین تقدیری رئیس ستاد ملی روایت پیشرفت نیز گزارشی از برگزاری این اردوها ارائه کرد.

رئیس جمهور ضمن تشکر از گزارش‌های ارائه شده در جلسه، بر ضرورت روایت و تبیین دقیق، به‌هنگام و هنرمندانه پیشرفت‌ها و اقدامات صورت گرفته در دستگاه‌های مختلف تأکید کرد و گفت: مسئول اصلی روایت پیشرفت‌ها و اقدامات در وهله اول خود وزرا و مسئولان دستگاه‌های اجرایی هستند.

آیت‌الله رئیسی همچنین در ابتدای جلسه امروز با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مبانی جامعه‌سازی قرآنی و تلاش برای تعالی و نجات انسان را در مرام و سیره حضرت فاطمه اطهر (س) بسیار برجسته دانست و افزود: از خداوند متعال می‌خواهیم به برکت نام و وجود حضرت زهرا برکات خود را بر ما و امت اسلامی نازل فرموده و پیروزی قطعی و فوری را نصیب مردم مظلوم و مقتدر غزه نماید.


مهر
اخبار مرتبط
رئیسی: قرار نیست مالیات اضافه از مردم گرفته شود؛ راه‌اندازی 6 هزار و 400 واحد تعطیل و نیمه تعطیل
دوشنبه 1402/09/20 ساعت 12:36
رئیسی: قرار نیست مالیات اضافه از مردم گرفته شود؛ راه‌اندازی 6 هزار و 400 واحد تعطیل و نیمه تعطیل
رئیس جمهور در مراسم افتتاح همایش اقتصاد ایران گفت: دولت مصمم است رشد تولید را فعال کند. 6 هزار و 400 کارخانه و کارگاه تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل، فعال شده است. اولویت ما کارگاه‌های تولیدی است که به هر دلیل حقوقی یا مالی تولید آن دچار وقفه شده است.
رئیسی: دانشجو باید نسبت به اصلاح امور حساس باشد؛ سر اژدهای هفت سر فساد را قطع می‌کنیم
چهارشنبه 1402/09/15 ساعت 15:30
رئیسی: دانشجو باید نسبت به اصلاح امور حساس باشد؛ سر اژدهای هفت سر فساد را قطع می‌کنیم
رئیس جمهور در مراسم گرامیداشت روز دانشجو تأکید کرد: دانشجو در جایگاه روشنفکری باید ببیند، قبل از اینکه دیگران ببینند و شرایط جامعه را خوب درک کند و در زمان لازم مطالبه‌گری و حق‌خواهی کند و نسبت به اصلاح امور حساس باشد.
رئیسی: دولت به‌دنبال انتخاباتی پرشور، رقابتی، سالم و امن است
چهارشنبه 1402/09/08 ساعت 13:59
رئیسی: دولت به‌دنبال انتخاباتی پرشور، رقابتی، سالم و امن است
رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت اظهار کرد: دولت به دنبال انتخاباتی پرشور، رقابتی، سالم و امن است و در موضوع تأیید صلاحیت‌ها نیز معتقد است اصل بر صلاحیت است مگر آنکه دلیل معتبری بر عدم صلاحیت فرد وجود داشته باشد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
X
آگهی تبلیغاتی