×
سیاسی
شناسه خبر : 157020
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/09/22 ساعت 13:54
رئیسی: مشارکت در انتخابات یکی از جلوه‌های مشارکت اجتماعی است

در جلسه هیئت دولت:

رئیسی: مشارکت در انتخابات یکی از جلوه‌های مشارکت اجتماعی است

رئیس‌جمهور گفت: مشارکت در انتخابات یکی از جلوه‌های مشارکت اجتماعی است، اما لازم است همه وجوه و جلوه‌های این مشارکت در راستای مردمی‌سازی امور و شرکت مردم در شئون اجتماعی مورد توجه باشد.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز (چهارشنبه) در جلسه هیئت دولت با تأکید بر اهتمام همه مسئولان به افزایش مشارکت اجتماعی، گفت: مشارکت در انتخابات یکی از جلوه‌های مشارکت اجتماعی است، اما لازم است همه وجوه و جلوه‌های این مشارکت در راستای مردمی‌سازی امور و حضور و شرکت مردم در شئون اجتماعی مختلف مورد توجه باشد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اهمیت مسئله پدافند غیرعامل و ضرورت توجه همه مسئولان به رعایت اتقان در تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات، بر ضرورت همکاری کامل دستگاه‌ها با سازمان پدافند غیرعامل تأکید کرد.

در ادامه جلسه امروز رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به هدف‌گذاری انجام شده برای کاهش رشد نقدینگی به ۲۵ درصد، پایان سال ۱۴۰۲ را زمان تحقق این هدف اعلام و اظهار کرد: نرخ رشد پایه پولی نیز که در ابتدای سال ۴۵ درصد بود، در حال حاضر به ۳۸.۵ درصد رسیده و با تدابیر اتخاذ شده و اقدامات در حال انجام تا پایان سال به زیر ۳۰ درصد خواهد رسید.

فرزین همچنین با اشاره به برخی مطالب منتشره مبنی بر منفی شدن تراز تجاری کشور، گفت: صادرات برق، نفت و برخی کالاهای دیگر که صادرات آنها از مبادی گمرکی صورت نمی‌گیرد، در گزارش گمرک کشور لحاظ نمی‌شود و لذا گزارش منتشره از سوی گمرک ملاک تراز تجاری کشور نیست؛ تراز تجاری کشور در ۶ ماهه ابتدایی سال مثبت ۱۱ میلیارد دلار بوده و حتی حساب جاری نیز ۶.۴ درصد مثبت است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با ارائه گزارشی از حوزه فعالیت خود، به موفقیت‌های این وزارتخانه در حوزه سینمایی اشاره و از شکسته شدن رکوردهای مختلف در این زمینه خبر داد و گفت: بالاترین آمار تماشاگران سینما در سال‌های گذشته ۲۶ میلیون نفر بوده که با آمار و روال فعلی پیش‌بینی می‌شود تعداد تماشاگران سینما در سال ۱۴۰۲ از عدد ۳۳ میلیون نفر فراتر رفته و رقم فروش در سینمای کشور به هزار میلیارد تومان بالغ شود. آغاز فعالیت هزار و ۳۰۰ کانون فرهنگی-هنری بانوان در مساجد سراسر کشور نیز از جمله خبرهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه امروز هیئت دولت بود.

اسماعیلی همچنین با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال ایجاد هژمونی فرهنگی برای مقابله با تهاجمات و جریانات سوء فرهنگی است، از مسؤولان دولتی خواست با ارائه عملکرد و دستاوردهای دولت مردمی، در تحقق این هدف مهم سهیم باشند.

در این جلسه همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین تقدیری رئیس ستاد ملی روایت پیشرفت نیز گزارشی از برگزاری این اردوها ارائه کرد.

رئیس جمهور ضمن تشکر از گزارش‌های ارائه شده در جلسه، بر ضرورت روایت و تبیین دقیق، به‌هنگام و هنرمندانه پیشرفت‌ها و اقدامات صورت گرفته در دستگاه‌های مختلف تأکید کرد و گفت: مسئول اصلی روایت پیشرفت‌ها و اقدامات در وهله اول خود وزرا و مسئولان دستگاه‌های اجرایی هستند.

آیت‌الله رئیسی همچنین در ابتدای جلسه امروز با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مبانی جامعه‌سازی قرآنی و تلاش برای تعالی و نجات انسان را در مرام و سیره حضرت فاطمه اطهر (س) بسیار برجسته دانست و افزود: از خداوند متعال می‌خواهیم به برکت نام و وجود حضرت زهرا برکات خود را بر ما و امت اسلامی نازل فرموده و پیروزی قطعی و فوری را نصیب مردم مظلوم و مقتدر غزه نماید.


مهر
اخبار مرتبط
رئیسی: قرار نیست مالیات اضافه از مردم گرفته شود؛ راه‌اندازی 6 هزار و 400 واحد تعطیل و نیمه تعطیل
دوشنبه 1402/09/20 ساعت 12:36
رئیسی: قرار نیست مالیات اضافه از مردم گرفته شود؛ راه‌اندازی 6 هزار و 400 واحد تعطیل و نیمه تعطیل
رئیس جمهور در مراسم افتتاح همایش اقتصاد ایران گفت: دولت مصمم است رشد تولید را فعال کند. 6 هزار و 400 کارخانه و کارگاه تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل، فعال شده است. اولویت ما کارگاه‌های تولیدی است که به هر دلیل حقوقی یا مالی تولید آن دچار وقفه شده است.
رئیسی: دانشجو باید نسبت به اصلاح امور حساس باشد؛ سر اژدهای هفت سر فساد را قطع می‌کنیم
چهارشنبه 1402/09/15 ساعت 15:30
رئیسی: دانشجو باید نسبت به اصلاح امور حساس باشد؛ سر اژدهای هفت سر فساد را قطع می‌کنیم
رئیس جمهور در مراسم گرامیداشت روز دانشجو تأکید کرد: دانشجو در جایگاه روشنفکری باید ببیند، قبل از اینکه دیگران ببینند و شرایط جامعه را خوب درک کند و در زمان لازم مطالبه‌گری و حق‌خواهی کند و نسبت به اصلاح امور حساس باشد.
رئیسی: دولت به‌دنبال انتخاباتی پرشور، رقابتی، سالم و امن است
چهارشنبه 1402/09/08 ساعت 13:59
رئیسی: دولت به‌دنبال انتخاباتی پرشور، رقابتی، سالم و امن است
رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت اظهار کرد: دولت به دنبال انتخاباتی پرشور، رقابتی، سالم و امن است و در موضوع تأیید صلاحیت‌ها نیز معتقد است اصل بر صلاحیت است مگر آنکه دلیل معتبری بر عدم صلاحیت فرد وجود داشته باشد.
نظرات

آخرین اخبار
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!