×
سیاسی
شناسه خبر : 157014
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/09/22 ساعت 12:27
صحرایی: برنامه هفتم توسعه قوی‌ترین برنامه آموزش و پرورش پس از انقلاب است

صحرایی: برنامه هفتم توسعه قوی‌ترین برنامه آموزش و پرورش پس از انقلاب است

وزیر آموزش و پرورش درباره بودجه این وزارتخانه در برنامه هفتم توسعه توضیح داد: برنامه هفتم به گواه متخصصان آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت قوی‌ترین برنامه پس از انقلاب است که نزدیک به 30 حکم آن مرتبط با این وزارتخانه است.

نورنیوز - گروه سیاست: «رضامراد صحرایی» وزیر آموزش و پرورش روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت وزیران، روند هوشمندسازی مدارس را در بخش‌های مختلف متفاوت دانست و گفت: در برنامه هفتم اتصال تمامی مدارس کشور به اینترنت پر سرعت از طریق فیبر نوری پیش‌بینی شده است و اکنون هم با پیشرفت فیبرنوری اولویت با مدارس بوده و این کار در مسیر اجرایی است.

صحرایی درباره بودجه آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه هم توضیح داد: برنامه هفتم توسعه به گواه متخصصان آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت قوی‌ترین برنامه پس از انقلاب است که نزدیک به ۳۰ حکم آن مرتبط با این وزارتخانه است که در قالب ۶ و ۷ ماده اختصاصی آمده است.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: بر اساس این سند، تقویت اجرای سند تحول بنیادین، افزایش کیفیت مدارس دولتی و آموزش در دستور کار قرار دارد.

صحرایی با بیان اینکه دولت امسال در بودجه‌نویسی تجربه جدیدی دارد، گفت: درباره بودجه آموزش و پرورش باید به جداول مراجعه کرد اما قول سازمان برنامه و بودجه این است که بر مبنای احکام آمده در برنامه هفتم، بودجه این وزارتخانه تنظیم شود.

او درباره جذب معلمان حق‌التدریسی و سامان‌دهی وضعیت این گروه بیان کرد: سال گذشته، وزیر آموزش پرورش و رئیس سازمان برنامه و بودجه وقت و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی توافق کردند که سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱، سال پایان به کار گیری نیروهای خرید خدمات در نظام آموزش و پرورش باشد.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: با وجود ردیف‌های استخدامی خوب و قبولی ۴ هزار نفر از این نیروها در آزمون استخدامی، تعدادی از آنها هم قبول نشدند و در سال جدید به دلیل کمبود نیرو، با کسب اجازه از رئیس جمهور از آنها استفاده کردیم اما راهی جز آزمون برای تبدیل وضعیت وجود ندارد.

صحرایی تصریح کرد: خدمات این گروه از معلمان شایسته تقدیر بوده و در نظام برنامه‌ریزی به گونه‌ای اقدام خواهد شد که به سنوات خدمت این گروه با توجه به سابقه تجربه آنها امتیاز تعلق گیرد.

او درباره صدور مجوز الکترونیکی از سوی وزارت آموزش و پرورش برای مدارس غیرانتفاعی هم توضیح داد: وزارتخانه با این مدارس و درگاه ملی مجوزها در تعامل تنگاتنگ بوده و پیشرفت قابل توجهی داشته است.

وزیر آموزش و پرورش یادآورشد: این وزارتخانه به عنوان بزرگترین دستگاه اداری کشور مقام نخست ارائه خدمات در پنجره خدمات را میان دستگاه‌های اجرایی در کشور دارد.

صحرایی با بیان اینکه سازمان‌های تابعه هم کار خود را در صدور مجوزهای الکترونیکی آغاز کرده‌اند، توضیح داد: برخی از آنها باید مجوز خود را از روش‌های دیگری اخذ کنند چون ماهیت حاکمیتی دارند و مطمئن هستیم که مشکل به صورت زیرساختی حل خواهد شد.

او درباره روند توزیع شیر در مدارس ابتدایی هم گفت: این فرآیند پس از یک وقفه ده‌ساله که تمام زیرساخت‌های آن از بین رفته بود، آغاز شده است و در مجموع از میان ۸ میلیون دانش‌آموز مقطع ابتدایی مدارس دولتی، ۷۰ درصد شیر را دریافت می‌کنند.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: پراکندگی توزیع شیر در استان‌ها متفاوت است، در ۱۲ استان پوشش صددرصدی و هفت استان تا ۷۰ درصد زیر پوشش طرح توزیع رایگان شیر قرار گرفته اند و هشت استان نیز قراردادهای خود را این هفته نهایی می‌کنند.

صحرایی افزود: در ۴ استان هیچ‌یک از شرکت‌های لبنیاتی خدمات ارائه نداده‌اند که این موضوع با وزیر کشاورزی مطرح شده و حتما صنایع لبنی که شیر در اختیار مدارس قرار ندادند به دلیل عدم ایفای نقش مهم به این وزارتخانه معرفی خواهند شد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است