×
سیاسی
شناسه خبر : 157014
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/09/22 ساعت 12:27
صحرایی: برنامه هفتم توسعه قوی‌ترین برنامه آموزش و پرورش پس از انقلاب است

صحرایی: برنامه هفتم توسعه قوی‌ترین برنامه آموزش و پرورش پس از انقلاب است

وزیر آموزش و پرورش درباره بودجه این وزارتخانه در برنامه هفتم توسعه توضیح داد: برنامه هفتم به گواه متخصصان آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت قوی‌ترین برنامه پس از انقلاب است که نزدیک به 30 حکم آن مرتبط با این وزارتخانه است.

نورنیوز - گروه سیاست: «رضامراد صحرایی» وزیر آموزش و پرورش روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت وزیران، روند هوشمندسازی مدارس را در بخش‌های مختلف متفاوت دانست و گفت: در برنامه هفتم اتصال تمامی مدارس کشور به اینترنت پر سرعت از طریق فیبر نوری پیش‌بینی شده است و اکنون هم با پیشرفت فیبرنوری اولویت با مدارس بوده و این کار در مسیر اجرایی است.

صحرایی درباره بودجه آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه هم توضیح داد: برنامه هفتم توسعه به گواه متخصصان آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت قوی‌ترین برنامه پس از انقلاب است که نزدیک به ۳۰ حکم آن مرتبط با این وزارتخانه است که در قالب ۶ و ۷ ماده اختصاصی آمده است.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: بر اساس این سند، تقویت اجرای سند تحول بنیادین، افزایش کیفیت مدارس دولتی و آموزش در دستور کار قرار دارد.

صحرایی با بیان اینکه دولت امسال در بودجه‌نویسی تجربه جدیدی دارد، گفت: درباره بودجه آموزش و پرورش باید به جداول مراجعه کرد اما قول سازمان برنامه و بودجه این است که بر مبنای احکام آمده در برنامه هفتم، بودجه این وزارتخانه تنظیم شود.

او درباره جذب معلمان حق‌التدریسی و سامان‌دهی وضعیت این گروه بیان کرد: سال گذشته، وزیر آموزش پرورش و رئیس سازمان برنامه و بودجه وقت و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی توافق کردند که سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱، سال پایان به کار گیری نیروهای خرید خدمات در نظام آموزش و پرورش باشد.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: با وجود ردیف‌های استخدامی خوب و قبولی ۴ هزار نفر از این نیروها در آزمون استخدامی، تعدادی از آنها هم قبول نشدند و در سال جدید به دلیل کمبود نیرو، با کسب اجازه از رئیس جمهور از آنها استفاده کردیم اما راهی جز آزمون برای تبدیل وضعیت وجود ندارد.

صحرایی تصریح کرد: خدمات این گروه از معلمان شایسته تقدیر بوده و در نظام برنامه‌ریزی به گونه‌ای اقدام خواهد شد که به سنوات خدمت این گروه با توجه به سابقه تجربه آنها امتیاز تعلق گیرد.

او درباره صدور مجوز الکترونیکی از سوی وزارت آموزش و پرورش برای مدارس غیرانتفاعی هم توضیح داد: وزارتخانه با این مدارس و درگاه ملی مجوزها در تعامل تنگاتنگ بوده و پیشرفت قابل توجهی داشته است.

وزیر آموزش و پرورش یادآورشد: این وزارتخانه به عنوان بزرگترین دستگاه اداری کشور مقام نخست ارائه خدمات در پنجره خدمات را میان دستگاه‌های اجرایی در کشور دارد.

صحرایی با بیان اینکه سازمان‌های تابعه هم کار خود را در صدور مجوزهای الکترونیکی آغاز کرده‌اند، توضیح داد: برخی از آنها باید مجوز خود را از روش‌های دیگری اخذ کنند چون ماهیت حاکمیتی دارند و مطمئن هستیم که مشکل به صورت زیرساختی حل خواهد شد.

او درباره روند توزیع شیر در مدارس ابتدایی هم گفت: این فرآیند پس از یک وقفه ده‌ساله که تمام زیرساخت‌های آن از بین رفته بود، آغاز شده است و در مجموع از میان ۸ میلیون دانش‌آموز مقطع ابتدایی مدارس دولتی، ۷۰ درصد شیر را دریافت می‌کنند.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: پراکندگی توزیع شیر در استان‌ها متفاوت است، در ۱۲ استان پوشش صددرصدی و هفت استان تا ۷۰ درصد زیر پوشش طرح توزیع رایگان شیر قرار گرفته اند و هشت استان نیز قراردادهای خود را این هفته نهایی می‌کنند.

صحرایی افزود: در ۴ استان هیچ‌یک از شرکت‌های لبنیاتی خدمات ارائه نداده‌اند که این موضوع با وزیر کشاورزی مطرح شده و حتما صنایع لبنی که شیر در اختیار مدارس قرار ندادند به دلیل عدم ایفای نقش مهم به این وزارتخانه معرفی خواهند شد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ زوج ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
X
آگهی تبلیغاتی