×
سیاسی
شناسه خبر : 156998
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/09/22 ساعت 10:51
ترس بایدن و پشت پرده تصمیم اخیر آمریکا در شورای امنیت!

نورنیوز بررسی کرد؛

ترس بایدن و پشت پرده تصمیم اخیر آمریکا در شورای امنیت!

صهیونیست‌ها به بایدن هشدار داده‌اند که هرگونه عقب‌نشینی کاخ سفید از رویکرد کنونی، منجر به افشای حقایقی از جمله شیوه میدان‌داری سبعانه بایدن و همراهانش در جنگ غزه و پرده‌برداری از مشاوره‌های پرهزینه و غلط پنتاگون و سنتکام به صهیونیست‌ها خواهد شد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: تحولات اخیر در عرصه جهانی که غالبا معطوف به جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت مظلوم فلسطین است، به روشنی حکایت از آن دارد که «جو بایدن» و «بنیامین نتانیاهو» تبدیل به بازندگان اصلی جنگ غزه شده‌اند.

اقدام وقیحانه اخیر دولت آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس در نوار غزه که به واسطه استناد دبیرکل سازمان ملل متحد به ماده 99 منشور ملل صادر شده بود، بار دیگر منجر به خشم افکار عمومی دنیا و حتی رویگردانی بخش مهمی از رای دهندگان آمریکایی از دموکرات‌ها و بایدن شده است.

طی روزهای گذشته، برخی اعضای ارشد وزارت خارجه آمریکا و برخی سناتورهای دموکرات نظیر «برنی سندرز» و «الیزابت وارن»، در ملاقات‌های پنهان و بعضا مواضع آشکار خود، نسبت به استمرار رویکرد کاخ سفید در جنگ غزه و تاثیر آن بر شکست در انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 هشدار داده‌اند.

هم‌زمان روزنامه وال استریت ژورنال از تنش میان جو بایدن و بنیامین نتانیاهو به دلیل اختلاف نظر آن‌ها در مورد روند حمله به غزه گزارش داده و روزنامه آمریکایی پولیتیکو نیز مدعی شده؛ بایدن دستور تمهید مقدمات برای ممنوعیت صدور روادید و اعمال تحریم‌هایی علیه شهرک نشینان افراطی صهیونیست را صادر کرده است!

در چنین شرایطی، در بررسی رفتار اخیر دولت آمریکا نباید تنها به راهبرد همیشگی حمایت واشینگتن از صهیونست‌ها اکتفا کرد. در این میان عامل مهم دیگری وجود دارد که نمی‌توان به سادگی از کنار آن گذشت.

واقعیت امر آن است که سایه تهدیدات آیپک و نتانیاهو بر سر رئیس جمهور آمریکا کماکان سنگینی می‌کند. دلیل این تهدید نیز مربوط به طراحی اولیه جنگ غزه از سوی دولت بایدن است.

پس از وقوع عملیات طوفان الاقصی، کاخ سفید، پنتاگون و سنتکام طراحی و مدیریت جنگ غزه را بر عهده گرفته و حتی از تل‌آویو خواستند تا کنترل میدان را نیز به واشینگتن بسپارد.

حضور هزاران تفنگ‌دار آمریکایی در سواحل غزه و صدها نظامی ارشد پنتاگون در اتاق عملیات جنگ غزه بیانگر نقش پررنگ و محوری آمریکا در نسل‌کشی مردم غزه بوده است.

به عبارت بهتر؛ در اینجا نه تنها شاهد ادغام توان نظامی آمریکا و اسرائیل، بلکه شاهد تسلط مدیریت میدانی ایالات متحده بر صحنه رقت‌بار نسل‌کشی و جنایت در غزه بودیم.

محاسبه بایدن و همراهانش نیز مانند محاسبات محیطی و میدانی صهیونیست‌ها، بر مبنای نابودی سریع حماس و اشغال کامل غزه شکل گرفته بود و واشینگتن و تل‌آویو هرگز تصور فرسایشی شدن نبرد و عدم رسیدن به اهداف اعلامی خود در جنگ غزه را نمی‌کردند اما این اتفاق به واسطه مقاومت قهرمانانه و هوشمندانه ساکنان غزه و رزمندگان حماس رخ داد.

در چنین شرایطی صهیونیست‌ها به بایدن هشدار داده‌اند که با وجود شکست سنگین مشترک آمریکا و اسرائیل در نوار غزه، هرگونه عقب‌نشینی کاخ سفید از رویکرد کنونی، منجر به افشای حقایقی از جمله شیوه میدان‌داری سبعانه بایدن و همراهانش در جنگ غزه و پرده‌برداری از مشاوره‌های پرهزینه و غلط پنتاگون و سنتکام به صهیونیست‌ها خواهد شد.

بدیهی است که این اسناد قرار نیست تا زمانی طولانی پنهان بمانند و به زودی تبدیل به شواهد و مصادیق شکست مطلق مشترک واشینگتن و تل‌آویو در نوار غزه خواهد شد.

با این تفاسیر؛ بایدن نیز باید مانند نتانیاهو، خود را برای ورود به زباله‌دان تاریخ آماده کند، سرنوشتی که در انتظار جانشینان دو جلاد آمریکایی و صهیونیستی نیز خواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهرها با دستور وزیر کشور از امروز آغاز شد
اعطای درجه سپهبدی شهید محمد باقری به خانواده ایشان
پزشکیان: اختیارات به‌تدریج به سطوح مدیریتی و استان‌ها واگذار خواهد شد
کنگره آمریکا تحریم‌های سوریه را به‌طور دائم لغو کرد
افتتاح واحد استحصال و فرآوری شمش طلا در خراسان جنوبی با حضور رئیس‌جمهور
حزب‌الله: صبر مقاومت لبریز شده و از سلاح دست نمی‌کشیم
پزشکیان: ایران اکنون در قوی ترین جایگاه ممکن قرار دارد
زلزله 4.2 ریشتری در هجدک ثبت شد؛ خسارت گزارش نشده است
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(140) «جونقان»
هوای تهران با شاخص کیفیت 59 در وضعیت قابل قبول
اسکان اضطراری 240 مسافر در محور بردسکن-سبزوار
آیا سیاست سد راه فوتبال می‌شود؟
جنگ اوکراین؛ آیا افق پایان قابل رؤیت است؟
قیمت گوشت قرمز امروز 27 آذر 1404 + جدول
تذکر مجلس به پزشکیان بابت عدم تحقق مصوبات پرستاری
تراکتور و پرسپولیس؛ جدال 6 ساله در جام حذفی
سرمای شدید در غزه جان 17 فلسطینی را گرفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 27 آذر 1404+ جدول
سرقت میلیاردی خانوادگی؛ پسر جوان در کیش به خوشگذرانی پرداخت
هشدار پلیس راهور: رانندگان در معابر خلوت پایتخت عجله نکنند
پاری‌سن‌ژرمن فاتح جام بین قاره‌ای شد
مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد 1405 فردا به پایان می‌رسد
موج دوم بارش‌های شدید در نیمه جنوبی کشور
پیام‌های سفر عراقچی به مسکو
نقش کریدورها در صلح
بازتعریف قدرت در نظم پسالیبرال
فروکاستن خویشتن
حمله دوباره آمریکا به یک قایق در آب‌های آزاد
تصویب فروش تسلیحات 11 میلیارد دلاری آمریکا به تایوان
وحدت را فراموش کن، نجات در گفت‌وگوست
قطعنامه محدودکننده حمله به ونزوئلا در کنگره شکست خورد
شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم از شنبه آغاز می‌شود+ مبلغ کالابرگ
امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دوازدهم از امروز آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 آذر 1404+ جدول پخش
وزیر خارجه روسیه: توافق ایران و آژانس دست‌یافتنی است
حذف کامل یارانه نقدی سه دهک پردرآمد/چه کسانی دیگر یارانه نقدی نمی‌گیرند؟
ترامپ دوباره مدعی «نابودی تهدید هسته‌ای ایران» و پایان 8 جنگ شد
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 27 آذر
چین: با زورگویی در روابط بین‌الملل مخالفیم
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 27 آذر + وضعیت استان ها
سیاست جدید ترامپ علیه غول‌های فناوری
فناوری جدید؛ کنترل ویلچر و رایانه تنها با حرکات صورت
چگونه شکلات تلخ می‌تواند روند پیری را کند، کند؟
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
X
آگهی تبلیغاتی