×
اقتصادی
شناسه خبر : 156967
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/09/21 ساعت 16:31
آخرین وضعیت از سرگیری پروازهای هوایی میان ایران و عربستان

رئیس سازمان هواپیمایی خبر داد؛

آخرین وضعیت از سرگیری پروازهای هوایی میان ایران و عربستان

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از مبادله پیش‌نویس ازسرگیری پروازهای ایران و عربستان و تعیین تیم کارشناسی خبر داد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «محمد محمدی‌بخش» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری بخش در نشست خبری درباره پیگیری حذف سوخت یارانه تحویلی به شرکت‌های هواپیمایی داخلی توسط وزارت نفت و نظر سازمان هواپیمایی کشوری، اظهار کرد:  موضوع حذف سوخت یارانه‌ای هواپیما از سال ۹۴ و همزمان با آزادسازی قیمت بلیت هواپیما مطرح شد.

او ادامه داد: این موضوع طی سال‌های اخیر به دلایلی به تعویق افتاد. در زمان حاضر موضوع حذف یارانه سوخت تحویلی به شرکت‌های هواپیمایی داخلی در کمیسیون اقتصادی دولت در دست بررسی است.

محمدی‌بخش افزود: در این موضوع باید به یک نکته اشاره کنم که شرکت‌های هواپیمایی خارجی سوخت را با قیمت آزاد دریافت می‌کنند، نرخ سوخت پروازهای باری و هلیکوپتری نیز آزاد است. فقط پروازهای داخلی و خارجی ایرلاین‌های داخلی سوخت یارانه‌ای ۶۰۰ تومانی دریافت می‌کنند.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه همه سوخت جت تولید شده یارانه‌ای متعلق به بخش مسافری نیست، گفت: از دوستان می‌خواهیم در این رابطه ضففیت داشته باشند. اینکه کل تولید روزانه سوخت جت را با قیمت ۶۰۰ تومانی محاسبه کنیم، درست نیست. اگر آمار پروازهای مسافری داخلی و خارجی شرکتهای داخلی را از عدد کل تولید سوخت جت کم کنیم به عدد واقعی می‌رسیم. 

محمدی‌بخش در پاسخ به این سوال که آیا این عدد را محاسبه کرده‌اید و چه میزانی است، گفت: این کار را انجام داده‌ایم و آن را اعلام خواهیم کرد.

او بیان کرد: تنها مزیت رقابتی ایرلاین‌های داخلی با شرکت‌های خارجی همین سوخت یارانه است. موضع سازمان هواپیمایی کشوری مشخص است؛ اگر امروز قیمت تعیین شده توسط ستاد تنظیم بازار رعایت شود مورد تأکید ماست. اگر قیمت برداشته و از قیمت‌گذاری خارج شود، بر اساس قانون قیمت مصوب کمیسیون اقتصادی دولت ملاک عمل خواهد بود.

محمدی‌بخش با بیان اینکه محدودیتی برای اجرای این کار نداریم، تأکید کرد: با توجه به حساسیت قیمت بلیت هواپیما، قیمت‌های احتمالی سوخت را به تصمیم‌گیران اعلام کرده‌ایم.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری همچنین از برقراری پروازهای ایران و عربستان در آینده نزدیک خبر داد و اضافه کرد: پیش‌نویس ازسرگیری پروازهای دو کشور مبادله و تیم کارشناسی تعیین شده‌اند. این پیش‌نویس‌ها باید به تصویب مقامات ذی‌صلاح دو کشور برسد. درخواست ایران انجام پروازهای حج عمره توسط شرکت‌های هواپیمایی ایران‌ایر و معراج است.

او همچنین با بیان اینکه به دلایل مختلف نمی‌خواهیم کارهای انجام شده در رابطه با ورود هواپیما را رسانه‌ای کنیم، گفت: آنچه که اتفاق افتاده در بزرگداشت سازمان هوایی رونمایی کردیم، تمایل داریم مردم سوار هواپیما شده  و از این بهره‌مند شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآورد: اینکه یکی از مجموعه‌های فرودگاهی آماری را در یک ماه اعلام کند که دو دهم درصد کاهش یافته معیار درستی برای آمار پروازها نیست. تعداد مسافر جابه‌جا شده معیار درستی است. رکود پروازهای مهرآباد در یک روز به ۴۰ هزار مسافر رسید و به آمار قبل از کرونا رسیده است.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
سیدبندی فصل جدید لیگ نخبگان آسیا اعلام شد
احکام بازنشستگان سال 1405 اصلاح شد
ادامه پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران؛ انفجارهای همزمان در بحرین، قطر و اردن
قهرمانی در جام جهانی برای اسپانیا چقدر درآمد داشت؟
تمدید قرارداد علیرضا کوشکی با استقلال نهایی شد
انتقال بزرگ تابستانی استقلال؛ محمد خلیفه آبی‌پوش شد
حال پهلوان آواز ایران مساعد نیست
هشدار بحران آب در تهران؛ ذخایر سدها کمتر از حد نرمال
آمریکا در باتلاق جنگ با ایران گرفتار می‌شود
امتحانات نهایی 31 تیرماه در همه استان ها غیر از هرمزگان برگزار می شود
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
شکار گرداننده صفحه معاند در فضای مجازی
افت شاخص‌های بورس آمریکا؛ چشم بازار به تحولات ایران
پایان بازی سارق مسلح طلافروشی‌های تهران
عارف خواستار شتاب در اجرای طرح‌های فناوری برای آب، برق و دارو شد
ضربه سخت در راه است؛ هشدار سردار کرمی به ارتش متجاوز از خلیج فارس
درخشش بانوان تکواندوی ایران در کره؛ 5 مدال برای دختران ایرانی
بازی دوگانه ترامپ با پکن؛ حملات لفظی یا استراتژی برای آشتی؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 30 تیر 1405+ جدول قیمت ها
سه داور ایرانی در لیگ قهرمانان بانوان آسیا قضاوت می‌کنند
ثبت‌نام زائر اربعین در سماح از یک میلون نفر گذشت
فاجعه در افغانستان؛ سیل ویرانگر در نورستان جان ده‌ها نفر را گرفت
اولین جلسه آزمایشی نشست مجازی مجلس برگزار شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 30 تیر 1405
نورنما | برافراشته شدن پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا
اختلال در فرودگاه بن‌گوریون با ورود سوخت‌رسان های آمریکایی
پایان عصر مجازی برای نوجوانان در فرانسه
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی
هشدار جدی هواشناسی؛ تلاطم شدید خلیج فارس و دمای 50 درجه در بوشهر
استقرار بیش از 250 موکب درمانی در مسیر نجف تا کربلا
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه
یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد
رشد قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 30 تیر 1405
تب کریمه کنگو در کشور 5 قربانی گرفت+ توصیه‌های حیاتی
وقوع حادثه دریایی در شرق امارات
چطور از خودمان مراقبت کنیم؟ 7 راهکار مؤثر برای ساختن حال بهتر
نقره ناهید کیانی در تکواندو کره جنوبی؛ چشم امید به طلای حنا زرین‌کمر
هشدار زرد گردوغبار در یزد؛ توصیه‌های بهداشتی برای گروه‌های حساس