×
سیاسی
شناسه خبر : 156711
تاریخ انتشار : شنبه 1402/09/18 ساعت 13:18

در دیدار نخست وزیر سوریه؛

مخبر: ایران مصمم به همکاری‌ گسترده‌ و مشترک اقتصادی با سوریه است

معاون اول رئیس جمهور در دیدار نخست وزیر سوریه عنوان کرد: امروز دشمنان در برابر مقاومت دولت و ملت سوریه مأیوس شده و بخشی از آنها از این کشور خارج شدند. ایران مصمم است در حوزه اقتصادی همکاری مشترک و گسترده با سوریه داشته باشد.

نورنیوز - گروه سیاست: «محمد مخبر» معاون اول رئیس جمهور صبح امروز (شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲) در دیدار «حسین عرنوس» نخست وزیر سوریه اظهار کرد: دولت و ملت ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به سوریه دارند و آرامش، استقلال، موفقیت و رفاه مردم سوریه را از اولویت‌های خود می‌دانند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به حوادث و جنایاتی که این روزها توسط رژیم صهیونیستی در غزه اتفاق می‌افتد، تصریح کرد: این روزها دنیا شاهد اتفاقاتی کم نظیر در تاریخ است و جنایاتی که در غزه علیه زنان و کودکان این کشور رخ می‌دهد در حقیقت جنایت علیه بشریت، نسل‌کشی و جنایت جنگی به شمار می‌رود که همگی از موارد اقدامات مجرمانه هستند اما متأسفانه مجامع بین‌المللی هیچ عکس‌العمل مناسبی در برابر این جنایات از خود نشان نمی‌دهند.

او افزود: بیشترین عصبانیت آمریکا و رژیم صهیونیستی به دلیل شکسته شدن هیمنه آنها در عملیات طوفان الاقصی است چرا که تصورات نادرستی از قدرت خود داشتند و این تصور را نیز به همه دنیا القاء کرده بودند.

مخبر با بیان اینکه خوشبختانه رژیم صهیونیستی و آمریکا برخلاف تصورشان نتوانستند به اهداف خود در غزه برسند، افزود: به لطف الهی محور مقاومت امروز به درختی تناور و قوی تبدیل شده که دشمنان در برابر آن ناتوان هستند. همانگونه که گروه تروریستی داعش به‌عنوان لشکر نیابتی آمریکا با مقاومت جانانه دولت و ملت سوریه نتوانست به اهداف خود دست پیدا کند، هم اکنون نیز رژیم صهیونیستی با مقاومت سرسختانه مردم غزه نخواهد توانست بر منطقه مسلط شود.

او تصریح کرد: امروز دشمنان در برابر مقاومت دولت و ملت سوریه مأیوس شده و بخشی از آنها از این کشور خارج شدند که امیدواریم شاهد خروج کامل آنها از سوریه و منطقه باشیم.

نخست وزیر سوریه نیز در این دیدار روابط دو کشور را عمیق، ریشه دار، تاریخی و راهبردی توصیف کرد و گفت: دولت و ملت سوریه حمایت‌ها و مواضع شرافتمندانه دولت و ملت ایران را فراموش نخواهند کرد.

حسین عرنوس با تأکید بر اینکه ایران و سوریه به دلیل آنکه به دنبال استقلال خود هستند، همواره با فشارهای گسترده‌ای از سوی استکبار جهانی، آمریکا و کشورهای غربی مواجهند، تصریح کرد: کشورهای غربی همواره سوریه را به عنوان یکی از ارکان اصلی محور مقاومت تحت فشار قرار می‌دهند اما این اطمینان را می‌دهم که دولت و ملت سوریه مواضع خود را تغییر نخواهند داد و همواره در مسیر مقاومت حرکت خواهند کرد.

او سفر رئیس جمهور کشورمان به سوریه را نقطه عطفی در روابط دو کشور برشمرد و گفت: امیدوارم ملت‌های دو کشور به زودی آثار توافقات خوب این سفر را احساس کنند.

نخست وزیر سوریه با تاکید بر نقش مهم ایران در مرحله بازسازی این کشور خاطر نشان کرد: دمشق قطعاً تلاش خواهد کرد که ایران شریک اساسی و اولین کشور در بازسازی سوریه باشد.

حسین عرنوس تجاوزات رژیم صهیونیستی در غزه را عجیب و فراتر از تصورات بشری دانست و گفت: بسیار تعجب برانگیز است که این تجاوزات در مقابل دیدگان جهانیان صورت می‌گیرد و گویا عده‌ای تمایل دارند که غزه از نقشه جهان حذف شود اما امیدواریم که محور مقاومت بتواند همه این توطئه‌ها را از بین ببرد. گفتنی است در این دیدار وزرای نفت، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، نیرو، اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند.


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
X
آگهی تبلیغاتی