×
سیاسی
شناسه خبر : 156700
تاریخ انتشار : شنبه 1402/09/18 ساعت 11:17

سرلشکر باقری: به نفع رژیم صهیونیستی است که دست از جنایت بردارد

رئیس ستادکل نیروهای مسلح تأکید کرد: به نفع رژیم صهیونیستی است که دست از جنایت بردارد و فلسطینیان از هر دین و آیین خودشان برای سرنوشتشان تصمیم بگیرند.

نورنیوز - گروه سیاست: سردار سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستادکل نیروهای مسلح روز شنبه در آیین افتتاح نخستین نمایشگاه جامع تربیت و آموزش ارتش با شعار از نیروی انسانی تا سرمایه انسانی گفت: از تلاش مجاهدانه رزمندگان فلسطینی قدردانی می‌کنیم و امیدواریم که این جنایت صهیونیست‌ها که مسیر افول آنها را تسریع کرده هرچه زودتر خاتمه پیدا کند، آینده این سرزمین اسلامی و مسجد الاقصی قبله اول مسلمین کاملاً روشن است و جبهه حق بنا بر وعده الهی که وعده صادق است حتماً پیروز خواهد بود به نفع صهیونیست‌ها و این رژیم است که دست از این جنایات بردارند و به پای صندوق همه پرسی بیاید و فلسطینیان از هر دین و آیین و مذهب  خود تصمیم بگیرند که آینده این سرزمین چگونه اداره شود و راهی جز این برای صلح و آرامش در این سرزمین وجود نخواهد داشت. 

او ادامه داد: خدا را شاکر هستم امروز توفیق شد که از نمایشگاه ارزشمند فرآیند آموزشی در ارتش جمهوری اسلامی ایران بازدید کنم.

سرلشکر باقری گفت: به امیر فرمانده کل ارتش گفتم که حتماً از عزیزانمان در بخش کشوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد، سایر دانشگاه‌ها و روسای دانشگاه‌ها دعوت کنند که از این مجموعه بازدید کنند به خصوص از جهت تعامل و در آمیختگی آموزش و عمل و همچنین جایگاه تربیت و روند آموزشی نیروه‌های مسلح دو موضوع فوق العاده مهم است که در بخش اعظم آموزش عالی کشور مورد غفلت است البته در آموزش‌های پزشکی آموزش و عمل در هم آمیخته است یعنی دانشجویان پزشکی ما در ادامه مسیر آموزش وارد بیمارستان‌ها و مجموعه‌های اجرایی می‌شوند اما بخش تربیتی کاملاً مغفول است و در دانشگاه‌های وزارت علوم که آمیختگی با عمل هم وجود ندارد.

سرلشکر باقری ادامه داد: همانگونه که فرمانده معظم کل قوا فرموده‌اند همواره و همیشه آموزش و تربیت اولویت اول فرماندهان ما است.

او بیان کرد: ما در ستاد کل تلاش داریم بر اینکه این اولویت اول بودن با شاخص‌های گوناگون ساختاری، سازمانی، مزایای مربوط و توجهات دیده شود و نقص‌هایی وجود دارد و دو پیشنهاد را معاون تربیت و ‌آموزش ارتش ارائه کرده‌اند.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: حتماً در خلال این نمایشگاه نقص‌های دیگری هم مورد بحث و تبادل‌نظر مسئولان آموزش قرار خواهد گرفت و در پایان دوره برگزاری این نمایشگاه حتما معاون تربیت و آموزش ستادکل هم گزارش جامع این اتفاق و رویداد مهم و هم پیشنهادات برای پیشبرد کیفی آموزش‌ها را ارائه کنند.

سرلشکر باقری عنوان کرد: البته توسعه کمی سازمان‌های نیروهای مسلح که مسیری بدون انتها است و پایان ندارد، قطعا راهگشا نیست. چه بسا در مواردی توسعه کمی موجب درگیری بیشتر فرماندهان و مدیران ما و کاهش یافتن کیفیت می‌شود.

او تصریح کرد: اما در برخی از موارد قطعاً باید با جرح و تعدیل‌هایی کمیت‌ها نیز مورد افزایش واقع شود که ما در آن مورد حتما خست به خرج نخواهیم داد و تلاش می‌کنیم موارد ضروری را عنایت و کمک کنیم که این کار صورت بگیرد.


ایرنا
اخبار مرتبط
سرلشکر باقری: برگزاری رزمایش‌ مشترک در مرزهای 2 کشور باعث تأمین امنیت پایدار می‌شود
یکشنبه 1402/09/12 ساعت 13:14
در دیدار با رئیس ستاد ارتش عراق؛
سرلشکر باقری: برگزاری رزمایش‌ مشترک در مرزهای 2 کشور باعث تأمین امنیت پایدار می‌شود
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه برگزاری رزمایش‌ مشترک در مرزهای ایران و عراق باعث تأمین امنیت پایدار در مرزها می‌شود، گفت: مرزهای مشترک 2 کشور فرصتی برای افزایش همگرایی‌ و سود بردن هر دو ملت از ظرفیت‌های متقابل است.
سرلشکر باقری: بسیج مأمن و قرارگاه گره‌گشای ملت‌های مسلمان به‌ویژه فلسطین است
شنبه 1402/09/04 ساعت 09:30
سرلشکر باقری: بسیج مأمن و قرارگاه گره‌گشای ملت‌های مسلمان به‌ویژه فلسطین است
رئیس ستادکل نیروهای مسلح درپیامی به‌مناسبت هفته بسیج تأکید کرد: بسیج مأمن و قرارگاه گره‌گشای ملت‌های مسلمان منطقه به‌ویژه ملت مظلوم و مقاوم فلسطین شده است.
سرلشکر باقری: نیروهای مسلح ایران واقعیت خود را در صحنه رزم به نمایش می‌گذارند
سه‌شنبه 1402/08/30 ساعت 10:29
آغاز رزمایش تاکتیکی نیروی زمینی سپاه؛
سرلشکر باقری: نیروهای مسلح ایران واقعیت خود را در صحنه رزم به نمایش می‌گذارند
رئیس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه امروز با «هوشیاری، اقتدار و در میدان بودن نیروهای مسلح» امنیت پایدار در کشور حاکم است، اظهار کرد: نیروهای مسلح ایران واقعیت خود را در صحنه رزم به نمایش می‌گذارند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
X
آگهی تبلیغاتی