×
سیاسی
شناسه خبر : 156700
تاریخ انتشار : شنبه 1402/09/18 ساعت 11:17
سرلشکر باقری: به نفع رژیم صهیونیستی است که دست از جنایت بردارد

سرلشکر باقری: به نفع رژیم صهیونیستی است که دست از جنایت بردارد

رئیس ستادکل نیروهای مسلح تأکید کرد: به نفع رژیم صهیونیستی است که دست از جنایت بردارد و فلسطینیان از هر دین و آیین خودشان برای سرنوشتشان تصمیم بگیرند.

نورنیوز - گروه سیاست: سردار سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستادکل نیروهای مسلح روز شنبه در آیین افتتاح نخستین نمایشگاه جامع تربیت و آموزش ارتش با شعار از نیروی انسانی تا سرمایه انسانی گفت: از تلاش مجاهدانه رزمندگان فلسطینی قدردانی می‌کنیم و امیدواریم که این جنایت صهیونیست‌ها که مسیر افول آنها را تسریع کرده هرچه زودتر خاتمه پیدا کند، آینده این سرزمین اسلامی و مسجد الاقصی قبله اول مسلمین کاملاً روشن است و جبهه حق بنا بر وعده الهی که وعده صادق است حتماً پیروز خواهد بود به نفع صهیونیست‌ها و این رژیم است که دست از این جنایات بردارند و به پای صندوق همه پرسی بیاید و فلسطینیان از هر دین و آیین و مذهب  خود تصمیم بگیرند که آینده این سرزمین چگونه اداره شود و راهی جز این برای صلح و آرامش در این سرزمین وجود نخواهد داشت. 

او ادامه داد: خدا را شاکر هستم امروز توفیق شد که از نمایشگاه ارزشمند فرآیند آموزشی در ارتش جمهوری اسلامی ایران بازدید کنم.

سرلشکر باقری گفت: به امیر فرمانده کل ارتش گفتم که حتماً از عزیزانمان در بخش کشوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد، سایر دانشگاه‌ها و روسای دانشگاه‌ها دعوت کنند که از این مجموعه بازدید کنند به خصوص از جهت تعامل و در آمیختگی آموزش و عمل و همچنین جایگاه تربیت و روند آموزشی نیروه‌های مسلح دو موضوع فوق العاده مهم است که در بخش اعظم آموزش عالی کشور مورد غفلت است البته در آموزش‌های پزشکی آموزش و عمل در هم آمیخته است یعنی دانشجویان پزشکی ما در ادامه مسیر آموزش وارد بیمارستان‌ها و مجموعه‌های اجرایی می‌شوند اما بخش تربیتی کاملاً مغفول است و در دانشگاه‌های وزارت علوم که آمیختگی با عمل هم وجود ندارد.

سرلشکر باقری ادامه داد: همانگونه که فرمانده معظم کل قوا فرموده‌اند همواره و همیشه آموزش و تربیت اولویت اول فرماندهان ما است.

او بیان کرد: ما در ستاد کل تلاش داریم بر اینکه این اولویت اول بودن با شاخص‌های گوناگون ساختاری، سازمانی، مزایای مربوط و توجهات دیده شود و نقص‌هایی وجود دارد و دو پیشنهاد را معاون تربیت و ‌آموزش ارتش ارائه کرده‌اند.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: حتماً در خلال این نمایشگاه نقص‌های دیگری هم مورد بحث و تبادل‌نظر مسئولان آموزش قرار خواهد گرفت و در پایان دوره برگزاری این نمایشگاه حتما معاون تربیت و آموزش ستادکل هم گزارش جامع این اتفاق و رویداد مهم و هم پیشنهادات برای پیشبرد کیفی آموزش‌ها را ارائه کنند.

سرلشکر باقری عنوان کرد: البته توسعه کمی سازمان‌های نیروهای مسلح که مسیری بدون انتها است و پایان ندارد، قطعا راهگشا نیست. چه بسا در مواردی توسعه کمی موجب درگیری بیشتر فرماندهان و مدیران ما و کاهش یافتن کیفیت می‌شود.

او تصریح کرد: اما در برخی از موارد قطعاً باید با جرح و تعدیل‌هایی کمیت‌ها نیز مورد افزایش واقع شود که ما در آن مورد حتما خست به خرج نخواهیم داد و تلاش می‌کنیم موارد ضروری را عنایت و کمک کنیم که این کار صورت بگیرد.


ایرنا
اخبار مرتبط
سرلشکر باقری: برگزاری رزمایش‌ مشترک در مرزهای 2 کشور باعث تأمین امنیت پایدار می‌شود
یکشنبه 1402/09/12 ساعت 13:14
در دیدار با رئیس ستاد ارتش عراق؛
سرلشکر باقری: برگزاری رزمایش‌ مشترک در مرزهای 2 کشور باعث تأمین امنیت پایدار می‌شود
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه برگزاری رزمایش‌ مشترک در مرزهای ایران و عراق باعث تأمین امنیت پایدار در مرزها می‌شود، گفت: مرزهای مشترک 2 کشور فرصتی برای افزایش همگرایی‌ و سود بردن هر دو ملت از ظرفیت‌های متقابل است.
سرلشکر باقری: بسیج مأمن و قرارگاه گره‌گشای ملت‌های مسلمان به‌ویژه فلسطین است
شنبه 1402/09/04 ساعت 09:30
سرلشکر باقری: بسیج مأمن و قرارگاه گره‌گشای ملت‌های مسلمان به‌ویژه فلسطین است
رئیس ستادکل نیروهای مسلح درپیامی به‌مناسبت هفته بسیج تأکید کرد: بسیج مأمن و قرارگاه گره‌گشای ملت‌های مسلمان منطقه به‌ویژه ملت مظلوم و مقاوم فلسطین شده است.
سرلشکر باقری: نیروهای مسلح ایران واقعیت خود را در صحنه رزم به نمایش می‌گذارند
سه‌شنبه 1402/08/30 ساعت 10:29
آغاز رزمایش تاکتیکی نیروی زمینی سپاه؛
سرلشکر باقری: نیروهای مسلح ایران واقعیت خود را در صحنه رزم به نمایش می‌گذارند
رئیس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه امروز با «هوشیاری، اقتدار و در میدان بودن نیروهای مسلح» امنیت پایدار در کشور حاکم است، اظهار کرد: نیروهای مسلح ایران واقعیت خود را در صحنه رزم به نمایش می‌گذارند.
نظرات

آخرین اخبار
انتقاد سناتور آمریکایی از فساد بی‌سابقه در دولت ترامپ
رویترز: پاکستان فروش 1.5 میلیارد دلار سلاح به سودان را پس از مخالفت عربستان متوقف کرد
عبور 26 کشتی ناوگان سایه ایران از محاصره آمریکا
قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم
در 12 ساعت گذشته تنها 3 کشتی از تنگه هرمز عبور کردند
گروسی: بدون مشارکت آژانس، توافق ایران و آمریکا موفقیت‌آمیز نخواهد بود
اطلاعیه‌ی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید درباره‌ فعالیت‌های تبلیغی‌، ترویجی درباره ایشان
نشست چارچوب هماهنگی برای انتخاب نخست‌وزیر عراق به تعویق افتاد
واکنش تهران به تحولات سومالی‌لند: اقدام اسرائیل مغایر حقوق بین‌الملل است
عبدالباری عطوان: سه روز آینده تعیین‌کننده روند تنش‌ها و تحولات منطقه است
ابراز امیدواری پاکستان برای برقراری گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا در هفته جاری
ظفرقندی: حمله به انستیتو پاستور فاجعه‌ای بین‌المللی است
شرط جدید ایران بار دیگر قیمت نفت را صعودی کرد
ترامپ با انتشار پست طولانی مدعی «پیشتازی در جنگ» شد
ملوانان امنیت گوشی خود را ارتقا دهند
40 صهیونیست در فرودگاه مسکو بازداشت شدند؛ ماجرا چه بود؟
کمک هزینه رزیدنت‌های پزشکی 20 درصد افزایش یافت
الاهلی عربستان فینالیست لیگ نخبگان آسیا شد
بارگیری نفت از ینبع به کمترین میزان در یک ماه رسید
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
نورنما | یکم اردیبهشت روز بزرگداشت شیخ اجل سعدی شیرازی گرامی باد
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و عراق
اعلام جزئیات شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت ماه
تمدید شد؛ مترو و اتوبوس تا اطلاع ثانوی رایگان است
انفجار کنترل شده در تبریز و کیش
سفیر ایران در هلند: اقدامات دفاعی ما محدود به مراکز منشأ حملات بوده است
حماس: بسته شدن گذرگاه رفح، نقض آشکار توافقات است
سفیر روسیه در آلمان احضار شد
انتخاب پرواز همای به عنوان خواننده ترانه تیم ملی فوتبال در جام جهانی
نگرانی روسیه از افزایش ایده هسته‌ای شدن متحدان غیرهسته‌ای آمریکا
ادامه انتقاد دموکرات‌ها؛ ابزار مهار ترامپ در دست کنگره
پیش بینی میزان هزینه بازسازی غزه از سوی آسوشیتدپرس
مجارستان در پی بازداشت نتانیاهو در بوداپست
آمادگی مسکو برای کمک به توافق بین ایران و کشورهای عربی
جوزف عون خواهان دیدار با ترامپ بدون حضور نتانیاهو است
پس از رأی دیوان عالی؛ دولت آمریکا واریز غرامت ها را آغاز کرد
حمله پهپادی به جنوب لبنان/واکنش ها به تخریب مجسمه حضرت عیسی
روسیه پرواز بر حریم هوایی ایران را برقرار کرد
جریمه دو بازیکن پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی
تحول در تشخیص زودهنگام سرطان با کیت غیرتهاجمی محققان ایرانی
برنامه‌های جدید روس‌اتم در نیروگاه بوشهر
خبر اینترنشنال تکذیب شد
برگزاری اولین تمرین تیم ملی فوتبال زیر نظر قلعه نویی
رکورد 111 هزار میلیارد دلاری بدهی جهانی/ هشدار درباره خطر سقوط بازار اوراق قرضه
اهدای اعضای بدن یک سرباز شهید؛ تداوم زندگی در جان سه هم‌وطن
حضرتی: دستورات لازم برای جبران آسیب‌های جنگ داده شده است
ترامپ: اسرائیل هرگز مرا به جنگ با ایران ترغیب نکرد!
کشته شدن 2 کارمند سفارت آمریکا در مکزیک
رونمایی از قرآن نفیس خطی با تقریظ رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی
مخبر: هشیاریم که مذاکره پوششی برای «استراتژی فرسایش» و استمرار جنگ نشود