×
سیاسی
شناسه خبر : 156656
تاریخ انتشار : جمعه 1402/09/17 ساعت 14:16
رئیس جمهور: در برخورد با فساد به هیچ کسی رحم نخواهم کرد

رئیس جمهور: در برخورد با فساد به هیچ کسی رحم نخواهم کرد

رییس جمهور با تاکید بر اینکه تلاش برای از بین بردن بسترهای فساد از تعهدات دولت است، گفت: به عنوان خادمی کوچک با مردم عهد کردم که در دوران مسئولیت،‌ تمامی بسترها و روزنه های فساد در کشور را از بین ببرم و در برخورد با فساد به هیچ احدی رحم نخواهم کرد.

نورنیوز ـ گروه سیاست: آیت الله سیدابراهیم رییسی روز جمعه در جمع پرشور مردم استان البرز در مصلای نماز جمعه شهر کرج، افزود: تاکید می‌کنم که باید جلوی پارتی بازی،‌ رشوه و فساد گرفته شود و برهمین اساس روابط نباید جای ضوابط را بگیرد.

او گفت: به عنوان طلبه‌ای خدمتگزار با مردم عهد بستم که به عنوان خادمی کوچک در این دوره تلاش کنم تا بسترهای فساد از بین رفته و این عهدی است که با مردم داشته و به آن وفا دارم.

آیت الله رئیسی افزود: با هر اقدامی که زمینه بروز رانت و پارتی بازی و ناحق کردن حقی را ایجاد کند، قاطعانه برخورد خواهیم کرد.

رئیس جمهور تصریح کرد: ما با هم پیمان بستیم که یک نظام اداری عادلانه داشته باشیم و برای تحقق این مهم، مردم را یار و یاور خود بدانیم چراکه وجود یک نظام اداری عادلانه موجب افزایش اعتماد مردم می شود.

آیت الله رئیسی تاکید کرد:  هر موفقیتی در این کشور حاصل می شود به برکت هدایت های رهبری حکیم و فرزانه انقلاب و برکت حضور مردم در صحنه های مختلف است.

سفرهای استانی تشریفاتی نیست و برای دولت یک برکت و فرصت است

آیت الله رئیسی در ادامه اظهار داشت: سفرهای استانی و حضور در شهرستان های مختلف کشور برای من به عنوان رییس دولت یک برکت وصف ناشدنی و فرصتی بی نظیر برای آشنایی دقیق و مناسب با مسایل،‌مشکلات،‌ ظرفیت ها و توانمندی های مناطق مختلف است.

رئیس جمهور افزود: سفرهای استانی برای دولت سیزدهم یک امر تشریفاتی نیست حضور دولت در استان های مختلف به میزان رفع مشکلات آن مناطق بستگی دارد.

آیت الله رئیسی گفت: تا زمانی که مشکل وجود داشته باشد خود را موظف می‌دانم به همه استان ها و شهرها سفر کنم.

او تاکید کرد: البرز استانی با ویژگی های خاص و قابل توجه است که باید به صورت دقیق برای استفاده بهینه از آنها برنامه ریزی شود.

رئیس جمهور با ادای احترام به مقام شامخ شهدا به ویژه شهدای استان البرز،‌تصریح کرد: بنده این توفیق را داشتم که حدود ۴۰ سال قبل و در دوران جوانی به عنوان خادم به کرج مامور شوم که خاطرات بسیار خوبی از آن دوران دارم.

پایان انتظار ۱۲ ساله مردم شهرستان فردیس

آیت الله رئیسی افزود: استان البرز هنوز کاستی هایی دارد که در این زمینه ایجاد و توسعه راههای ارتباطی یکی از نیازهای جدی این استان است و برهمین اساس در آغاز سفر امروز، از روند اجرای پروژه آزادراهی سردار سلیمانی در کرج بازدید کرده و برنامه ریزی مناسب برای تسریع در تکمیل طرح را انجام خواهیم داد.

رئیس جمهور همچنین به حضور خود در شهرستان فردیس اشاره و تصریح کرد: اینکه شهرستانی با ۷۰۰ هزار نفر جمعیت فاقدیک مرکز درمانی مجهز باشد،‌بسیار ناراحت کننده است و امروز انتظار ۱۲ ساله مردم این منطقه با افتتاح یک بیمارستان مجهز و توسعه یافته، به پایان رسید.

آیت الله رئیسی ادامه داد: موضوع اشتغال همواره در کشور مهم است و البرز به دلیل نزدیکی به واحدها و شهرک های صنعتی درصد بیکاری بالایی ندارد اما آنچه که باید در این استان انجام شود، اشتغال زایی برای نیروهای تحصیل کرده است.

او افزود: همچنین موضوع مسکن هم در استان البرز به رغم کارهایی که انجام شده هنوز به صورت کامل حل و فصل نشده است و رفع مشکل مسکن یکی از از برنامه ها و اولویت های جدی دولت سیزدهم است.

آیت الله رئیسی تاکید کرد: دولتمردان و نیروهای انقلابی به صورت شبانه روزی در حال تلاش و کار جهادی برای خدمت به مردم و توسعه کشور هستند.

ساخت یک میلیون و ۹۰۰ هزار مسکن

رئیس جمهور گفت: امروز در کشور شاهد ساخت و ساز یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی هستیم اما همچنان باید در در مراکز استان ها تلاش کنیم که موضوع با سرعت و رفع مشکلات پیگیری و اجرا شود.

او افزود: ۵۲ هزار هکتار زمین در کشور آماده واگذاری به مردم در طرح نهضت ملی مسکن شده که به واقع کار بسیار بزرگی است.

آیت الله رئیسی اظهار داشت:‌ دولت سیزدهم زمانی که کار خود را آغاز کرد میزان تعهد دولت ۲۴۰ هزار واحد مسکونی بود که از دولت های گذشته مانده بود که ما در این مدت ۱۰۷ هزار واحد مسکن مهر مانده از تعهد دولت های گذشته را تکمیل و به مردم واگذار کردیم و مابقی هم تا پایان سال یا اوایل سال آینده واگذار می شود.

تصمیم ملت ایران برای تبدیل تهدیدها به فرصت 

رئیس جمهور اظهار داشت: مردم ایران تصمیم گرفته اند که تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند.

رئیسی گفت: اگر می‌خواستیم با این قبیل تهدیدها متوقف شویم قطعا شاهد رشد اقتصادی در کشور نبودیم، اما امروز همه شاهد رشد و توسعه اقتصادی کشور هستند.

او تصریح کرد: دشمن می خواست تولید در کشور ما را متوقف کند، اما نه تنها روند تولید متوقف نشده بلکه روز به روز شاهد افزایش کار و تولید در کشور هستیم که افزایش ۲۲ درصدی تولیدات کشاورزی در بخش کالاهای اساسی نیز از نتایج مهم آن و شکست دسیسه های دشمن است.

آیت الله رییسی اظهار داشت: امروز تلاش در حوزه تولید و عرصه های مختلف با قوت و قدرت ادامه دارد و اعتقاد داریم که توجه به اصل اقتصاد مقاومتی برای کشور یک ضرورت است.

کسانی که برای خدا مجاهدت کنند پیروز هستند

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در جمع مردم کرج افزود: مردم عزیز و بزرگوار ایران امروز نه صرفا به خود که به همسایگان و مسلمانان عالم فکر می کنند، ملتی که امروز برای رفع ظلم از مردم مظلوم فلسطین هستند؛ مردمی که امروز با همه وجود نسبت به ظلمی که به مردم فلسطین می شود، رنج می کشند.

آیت الله رئیسی گفت: مردم عزیز، همچنانی که رهبر معظم انقلاب فرمودند ما تردید نداریم؛ همچنانی که در عراق، سوریه، یمن، لبنان، منطقه، افغانستان و جای جای این منطقه شاهد شکست آمریکا بودیم در عرصه فلسطین و ایستادگی نیروهای مقاومت هم حتما آمریکا و اسرائیل شکست خواهند خورد.

او تصریح کرد: جریان مقاومت که نیروی هوایی، دریایی و زمینی ندارد، رژیم صهیونیستی را با تمام ادعا و کمک های امریکا، زمین‌گیر کرده است.

آیت الله رییسی همچنین بر پیگیری و پاسخگویی به مطالبات و درخواست های مردم تاکید کرد و افزود: در نهاد ریاست جمهوری نامه ها پیگیری خواهد شد و مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

رئییس جمهور در خاتمه افزود: از تمام عزیزان به ویژه نماینده مقام معظم رهبری در استان البرز، استاندار و تمام مدیران و نیروهای مسلح، بسیجیان و روحانیت معزز و دانشجویان عزیز که در مسیر حرکت ابراز محبت کردند و همچنین از اصحاب رسانه کمال تشکر را دارم.

 
 


ایرنا
اخبار مرتبط
رئیسی: نظارت ضامن اجرای قانون، سلامت اداری و تداوم اعتماد به مدیران است
سه‌شنبه 1402/09/28 ساعت 15:14
رئیسی: نظارت ضامن اجرای قانون، سلامت اداری و تداوم اعتماد به مدیران است
رئیس‌جمهور گفت: دستگاه‌های نظارتی اساس کار خود را بر صیانت از افراد و ساختارها در قالب مساعدت برای پیشبرد امور قرار دهند و مراقب باشند که نظارت‌های آنها جرئت و جسارت را از مدیران نگیرد.
رئیسی: همه برنامه‌ها و تصمیم‌گیری‌ها باید معطوف به رونق تولید در کشور باشد
دوشنبه 1402/09/27 ساعت 16:21
رئیسی: همه برنامه‌ها و تصمیم‌گیری‌ها باید معطوف به رونق تولید در کشور باشد
رئیس حمهور در نظارت ستادی از وزارت امور اقتصادی و دارایی رشد اقتصادی را در گرو «افزایش بهره‌وری و سرمایه‌گذاری» عنوان کرد و با تأکید بر نقش این وزارتخانه در این زمینه افزود: همه برنامه‌ها و تصمیم‌گیری‌ها باید معطوف به رونق تولید در کشور باشد.
رئیسی: قرار نیست مالیات اضافه از مردم گرفته شود؛ راه‌اندازی 6 هزار و 400 واحد تعطیل و نیمه تعطیل
دوشنبه 1402/09/20 ساعت 12:36
رئیسی: قرار نیست مالیات اضافه از مردم گرفته شود؛ راه‌اندازی 6 هزار و 400 واحد تعطیل و نیمه تعطیل
رئیس جمهور در مراسم افتتاح همایش اقتصاد ایران گفت: دولت مصمم است رشد تولید را فعال کند. 6 هزار و 400 کارخانه و کارگاه تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل، فعال شده است. اولویت ما کارگاه‌های تولیدی است که به هر دلیل حقوقی یا مالی تولید آن دچار وقفه شده است.
رئیس جمهور: فرهنگ مهمترین ابزار برای پیشرفت و موفقیت یک جامعه است
یکشنبه 1402/09/19 ساعت 10:13
رئیس جمهور: فرهنگ مهمترین ابزار برای پیشرفت و موفقیت یک جامعه است
آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عنوان کرد: اگر ساختارهای فرهنگی و فرهنگ جامعه متحول شد و از فرهنگ مصرفی به فرهنگ تولید برد می‌بینیم که چقدر مسائل پیش می‌رود.
نظرات

آخرین اخبار
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به 6 شهر
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب
نور‌ویدئو| هذیان گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
قالیباف: نتیجه سیاست‌های آمریکا حذف وعده‌های غذایی مردمش است
ترامپ تصویر رهبری آمریکا را تضعیف کرده است
دستیابی قلعه‌نویی به رکورد 40 پیروزی
تقلای نتانیاهو برای تفکیک آتش بس احتمالی با ایران از پرونده حزب الله لبنان
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
اروپا در تله تناقض؛ ادامه بازی دوگانه در میدان لبنان
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد