×
اقتصادی
شناسه خبر : 156527
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/09/14 ساعت 16:06
سلاح‌ورزی دست بردار نیست؛ نامزدی مجدد رئیس معزول اتاق بازرگانی در انتخابات جدید

سلاح‌ورزی دست بردار نیست؛ نامزدی مجدد رئیس معزول اتاق بازرگانی در انتخابات جدید

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: برخی به دنبال تأخیر انداختن در زمان انتخابات اتاق هستند تا بتوانند از قوه قضائیه حکمی به نفع ریاست سلاح‌ورزی بر اتاق بازرگانی بگیرند. البته آقای سلاح ورزی همزمان با پیگیری این روند غیرقانونی، برای انتخابات جدید اتاق بازرگانی هم مجدد نامزد شده است.

نورنیوز - گروه اقتصاد: روز گذشته هیئت رئیسه اتاق بازرگانی در نامه‌ای به وزیر صمت، ۴ عضو انجمن نظارت بر انتخابات اتاق ایران را معرفی کردند وخواستار معرفی نماینده دولت در این انجمن شدند؛ این در حالی است که برخی اعضای اتاق بازرگانی این اقدام را غیرقانونی می‌دانند که با هدف اخلال در روند برگزاری انتخابات ریاست اتاق ایران انجام شده است.

طبق اعلام «حسین میرمحمد صادقی» رئیس انجمن نظارت بر دهمین دوره انتخابات اتاق ایران، قرار است انتخابات رئیس اتاق ایران در روز نخست بهمن ماه انجام می‌شود و مهلت ثبت‌نام برای داوطلبان نیز در روز گذشته یعنی ۱۳ آذرماه به اتمام رسیده است. با اینحال از روز گذشته هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی با طرح این ادعا که اعضای انجمن نظارت بر انتخابات تغییر کرده‌اند، به دنبال تعویق انتخابات و فراخوان مجدد هستند.

«سید حمید حسینی» عضو اتاق بازرگانی ایران در رابطه‌ با تغییر انجمن نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی ایران گفت: به‌هیچ‌وجه این مسئله قانونی نیست و وزیر صمت نیز به عنوان رئیس شورای عالی نظارت بر انتخابات، این پیشنهاد را نپذیرفته است؛ چراکه برای هر انتخاباتی یک انجمن نظارت بر آن تشکیل می‌شود؛ در حال حاضر به دلیل مشکل ایجاد شده در انتخاب رئیس اتاق بازرگانی و ناتمام‌ماندن انتخابات، همچنان وظیفه تکمیل انتخابات اتاق بازرگانی بر عهده انجمن نظارت بر انتخابات تشکیل شده در گذشته است.

او افزود: به‌طورکلی انتخاب اعضای انجمن نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی بر عهده رئیس اتاق است نه هیئت‌رئیسه؛ بنابراین به دلیل اینکه در حال حاضر اتاق بازرگانی فاقد رئیس است، پس کسی نمی‌تواند اعضای ۴ نفره انجمن را تعیین کند؛ ماجرا این است که برخی به دنبال تأخیر انداختن در زمان انتخابات اتاق هستند تا بتوانند از قوه قضاییه حکمی به نفع ریاست سلاح‌ورزی بر اتاق بازرگانی بگیرند به همین خاطر اتفاقات ایضایی و تحقیری از این جنس را رقم میزنند.

به گفته این عضو اتاق بازرگانی، سلاح‌ورزی علاوه بر اینکه طبق اطلاعیه قبلی انجمن نظارت بر انتخابات اتاق ایران برای نامزدی ریاست ثبت‌نام کرده است به طور همزمان تغییر انجمن فعلی را هم پیگیری می‌کند؛ رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی ایران در این زمینه می‌گوید: اطلاعیه جدید منتشر شده برای ثبت‌نام مجدد، کاملاً غیرقانونی است؛ زیرا تا زمانی که وزارت صمت نماینده خود را معرفی نکند، این انجمن حق شروع فعالیت ندارد؛ اما در شرایط فعلی، انجمن جدید اطلاعیه ثبت‌نام مجدد داده و به‌زودی تاریخ انتخابات و غیره را نیز اعلام می‌کند.

حسینی ادامه داد: به وزارت صمت نامه‌ای مبنی بر معرفی نماینده برای انجمن نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی فرستاده شده ولی شورای نظارت در پاسخ به آن علاوه بر اینکه فردی را معرفی نکرده حتی انجمن نظارت بر انتخابات فعلی را قانونی خوانده است. وزیر صمت نیز با نامه منتشر شده دراین‌رابطه مخالفت خود را اعلام کرده است.

عضو اتاق بازرگانی در خصوص برخی اخبار منتشر شده پیرامون اخراج دبیر انجمن نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: هیچ فردی نمی‌تواند سنجابی را از سمت خود اخراج یا برکنار کند و همچنان انجمن نظارت بر انتخابات اتاق جلسات خود را برگزار می‌کند؛ اما ظاهراً برخی به دنبال ابطال کارت بازرگانی سنجابی هستند تا به بهانه عدم عضویت در اتاق بازرگانی، وی را از حضور در انجمن نظارت محروم کنند.

او تصریح کرد: نامه‌ای برای امضاگرفتن به قسمت‌های مختلف ارسال شده مبنی بر اینکه برخی اعضا همچون حاجی‌حسینی و سنجابی، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی هستند و نمی‌توانند در انجمن نظارت بر انتخابات اتاق نیز حضور داشته باشند، این درحالی است ‌که زمانی که این افراد برای انجمن نظارت بر انتخابات تعیین شدند نیز عضو هیئت نمایندگان بودند و تنها نکته این است که اعضای نظارت بر انتخابات نباید داوطلب پستی در انتخابات باشند.

حسینی در پایان عنوان کرد: برخی با روش‌های ایذایی و تقابلی به دنبال ایجاد اخلال در روند انتخابات اتاق بازرگانی ایران هستند تا بتوانند برای ریاست سلاح‌ورزی اقدامی انجام دهند؛ ولی آن‌ها نمی‌توانند کاری از پیش ببرند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
جدول قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 20 مرداد
ترکیب استقلال در فصل جدید مشخص شد + جزئیات
دولت غزه: نتانیاهو با هدف تداوم جنگ، تلاش‌های میانجیگران را مختل می‌کند
مالک تلگرام به خوارزمی ادای احترام کرد
پهپاد چندمنظوره چین؛ قدرتمندترین پرنده جدید برای ماموریت‌های بلندمدت
نوک انگشت نشانه‌های پنهان استرس و اضطراب را آشکار می‌کند؟
زن 41 ساله روس پانزدهمین فرزندش را بدنیا آورد
شکست دیپلماسی آموزشی آمریکا؛ چرا دانشجویان آفریقایی به سمت چین می‌روند؟
تنش‌های منطقه‌ای و بحران انرژی؛ چرا ترامپ معافیت قانون جونز را تمدید کرد؟
برنامه بازی‌های دوستانه تیم ملی؛ تقابل با تیم‌های اروپایی و روسیه
تبریک قالیباف به سرلشکر عبداللهی
بقائی: آمریکا به جای دیپلماسی به «اعتیاد بیمارگونه به تحریم» پناه برده است
هشدار سازمان ملل؛ اسرائیل با پروژه نسل‌کشی و آپارتاید در حال پیشروی است
رئیس قوه قضاییه انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح را تبریک گفت
دبیر ستاد اربعین؛ امسال کوچک‌ترین حادثه امنیتی نداشتیم
درآمد دلالی خودرو اعلام شد
لحظه برخورد خودرو با یک هواپیما در فرودگاه میلان+ فیلم
ایوب آقاخانی دبیر چهل و پنجمین جشنواره تئاتر فجر شد
پیام معاون اول رئیس‌جمهور برای فرماندهان جدید نیروهای مسلح
برنامه قطعی برق اصفهان فردا 20 مرداد اعلام شد
ترامپ و نتانیاهو شکست‌های خود را پیروزی جلوه می‌دهند
آخرین وضعیت دستیار اسپانیایی استقلال برای حضور در نیمکت آبی‌ها
آیا صلح ترامپ، چهره تازه‌ای از اشغال است؟
برنامه قطعی برق کرمان فردا سه شنبه 20 مرداد + لینک
زمان بازی تراکتور و پیکان در هفته نخست لیگ برتر فوتبال ایران اعلام شد
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا سه شنبه 20 مرداد اعلام شد+ لینک
استراتژی جدید ایران در امنیت سایبری؛ گذار به معماری «اعتماد صفر» در زیرساخت‌های حیاتی
برنامه قطعی برق تهران فردا سه شنبه 20 مرداد+ لینک
ترامپ از ریال می‌گوید؛ هدف واقعی او چیست؟
شکست استراتژی ترامپ در جنگ با ایران
رسوایی بزرگ در فیفا؛ افشای رابطه غیراخلاقی اینفانتینو با همکار سابقش
زلزله 4.7 ریشتری اندیمشک، شهرهای شمال خوزستان را لرزاند
اذعان رسانه اسرائیلی بر قطعی بودن تسلیم ترامپ در برابر ایران
رئیس جدید ستادکل نیروهای مسلح را بیشتر بشناسید
کارت بازی یاسر آسانی صادر شد
ادعای مضحک ترامپ برای دریافت غرامت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران
ایران هیمنه آمریکا را شکست
کاهش دمای تهران از فردا
جدیدترین تحولات یمن؛ تداوم حملات پهپادی به مواضع عربستان
نورویدئو | پاتریوت ها شلیک کردند؛امنیت چه کسی ماند ؟
خسارت 13 میلیارد دلاری آمریکا در جنگ علیه ایران
عربستان راه‌اندازی مجدد پالایشگاه جازان را به تعویق انداخت
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در 15 شهر؛ تهران و مشهد در اولویت
قیمت مرغ در بازار تغییر می‌کند؟ وزارت جهاد کشاورزی از برنامه جدید صادرات خبر داد
عارف: برنامه هفتم پیشرفت باید با شرایط جدید کشور اصلاح شود
جزئیات سبد 40 میلیون تومانی بازنشستگان نیروهای مسلح اعلام شد
انتصاب 6 فرمانده ارشد نیروهای مسلح با حکم فرمانده کل قوا؛مطالبات مهم رهبری از فرماندهان
تصویر جدیدی از رهبر معظم انقلاب منتشر شد
آخرین تصاویر ماهواره‌ای از تنگه‌ هرمز؛ ترامپ همچنان دروغ می‌گوید
شرایط ترخیص کالاهای کولبری و ملوانی اعلام شد