×
سیاسی
شناسه خبر : 156355
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/09/12 ساعت 10:43
رژیم صهیونیستی از جان کودکان فلسطینی چه می خواهد؟!

«نورنیوز» وضعیت تکان‌دهنده کودکان فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی را بررسی کرد؛

رژیم صهیونیستی از جان کودکان فلسطینی چه می خواهد؟!

سالانه بین 500 تا 1000 کودک فلسطینی در بازداشتگاه‌های رژیم صهیونیستی در شرایط بسیار بد جسمی و روحی نگهداری می‌شوند و تنها کودکانی در جهان هستند که حضور و پیگرد قضایی در دادگاه‌های نظامی را تجربه می‌کنند.

نورنیوز - گروه سیاست: «هر کودکی سزاوار آینده است»؛ به شرط اینکه در غزه به دنیا نیامده باشد! این واقعیت تراژیک، فقط ناظر به بمباران مزمنی نیست که هرازچندگاهی سن امید به زندگی را در این باریکه ساحلی ویران می‌کند، بلکه به زندان‌های پرتعداد اراضی اشغالی اشاره دارد که مملو از کودکان است.

بسیاری غزه را به دلیل محاصره دائمی، بزرگ‌ترین زندان جهان می‌دانند که قریب ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را در یک فضای باز محبوس کرده است، اما وضعیت این محبس روباز با آنچه در زندان‌های کلاسیک رژیم صهیونیستی می‌گذرد، قابل قیاس نیست.

سازمان ملل متحد سال گذشته خبر داد که از سال ۱۹۶۷، زمانی که رژیم اسرائیل نوار غزه و کرانه باختری را اشغال کرد تا کنون، حدود یک میلیون فلسطینی را دستگیر کرده است. به عبارت ساده‌تر از هر پنج فلسطینی، یک نفر از سوی رژیم صهیونیستی دستگیر و متهم شده است. البته این آمار محدود به زنان است؛ چراکه از ۵ مرد فلسطینی دست‌کم دو نفر بازداشت و متهم شده است. همچنین از هر ۱۰ مرد فلسطینی، حداقل چهار نفر بخشی از زندگی خود را در زندان‌های رژیم اسرائیل می‌گذرانند.

چرا شمار بازداشت‌ها بالاست؟

ریشه این بازداشت‌ها در دستورهای نظامی رژیم صهیونیستی نهفته که تمام جنبه‌های زندگی فلسطینی‌ها را تحت‌الشعاع قرار داده است. این فرامین، هرگونه مشارکت و سازماندهی اعتراضات، چاپ و توزیع مطالب سیاسی، اهتزاز پرچم‌ها و سایر نمادهای سیاسی را جرم می‌انگارد و اساساً همه اشکال مقاومت فلسطین در برابر اشغالگری اسرائیل را مصداق «تروریسم» می‌داند و با آن برخورد می‌کند. رایج‌ترین اتهام «پرتاب سنگ» است که ممکن است با ۲۰ سال حبس همراه باشد.

بر اساس همین قوانین، ۱۹ زندان داخل اراضی اشغالی و یک زندان در کرانه باختری اشغالی همواره لبریز از اسرای فلسطینی است. علاوه بر این، عنوانی به نام «بازداشت اداری» هم وجود دارد که بر اساس آن رژیم صهیونیستی به خود اجازه می‌دهد یک نفر را بدون هیچ اتهامی برای مدتی نامحدود پشت میله‌های زندان نگه دارد. دستورهای نظامی رژیم صهیونیستی برای کودکان وضعیت بهتری ندارد؛ برای مثال رژیم صهیونیستی می‌تواند کودکان فلسطینی را قبل از ارائه کیفرخواست به مدت ۱۵ روز در بازداشت پیشگیرانه نگهداری کند و دادگاه نظامی می‌تواند این بازداشت را ۴۰ بار تمدید کند. بر همین اساس سالانه بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ کودک در بازداشتگاه‌های رژیم صهیونیستی نگهداری می‌شوند و تنها کودکانی در جهان هستند که حضور و پیگرد قضایی در دادگاه‌های نظامی را تجربه می‌کنند.  

آزار جسمی و جنسی کودکان در زندان

اما آنچه در زندان‌های رژیم اسرائیل بر کودکان می‌رود، در برابر این اعداد و فرامین تکان‌دهنده چیزی نیست. بر اساس گزارش‌های منتشر شده از هر پنج کودک، چهار کودک (۸۶ درصد) مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرند. نزدیک به نیمی از کودکان بازداشتی (۴۲٪) هنگام دستگیری مجروح شده‌اند که شامل جراحات گلوله و شکستگی استخوان می‌شود.

۶۵ درصد از کودکان بین نیمه‌شب تا سحر دستگیر شدند. ۸۶ درصد کودکان تجربه کتک‌خوردن داشتند؛ ۷۰ درصد به آسیب جدی‌تر تهدید شده و ۶۰ درصد نیز با اسلحه یا چوب مجروح شدند. خشونت جنسی نیز یکی از آزار و اذیت‌های متداول در این بازداشتگاه‌هاست و ۶۹ درصد کودکان خبر دادند که موقع بازرسی برهنه شده یا اندام جنسی‌شان لمس شده یا ضربه خورده است. ۶۰ درصد کودکان سلول انفرادی را با مدت زمان متفاوت از یک روز تا ۴۸ روز تجربه کرده اند؛ ۷۰ درصد گفتند که با گرسنگی شکنجه شدند و همین مقدار اعلام کردند در طول بازداشت هیچ مراقبت بهداشتی دریافت نکردند. ۵۸ درصد از کودکان در زمان بازداشت از ملاقات یا ارتباط با خانواده خود محروم شدند. اتهام اغلب کودکان نیز سنگ‌پرانی عنوان شده است.

اگر شانس با کودکان همراه باشد و به دلیلی از جمله تبادل اسراء مشمول آزادی شوند، به‌ندرت به زندگی عادی برمی‌گردند. بیشترین شکایت این کودکان بی‌خوابی و کابوس مکرر گزارش شده است. کابوسی که قریب دو ماه است در زندگی بیرون از زندان روی آسمان غزه خیمه زده است. بعد از آغاز دور جدید درگیری‌ها پس از عملیات «طوفان الاقصی» در هفتم اکتبر، حدود ۱۵هزار فلسطینی به شهادت رسیده‌اند که بر اساس آمار بیش از یک‌سوم یعنی قریب ۶هزار نفر از شهدا کودک بودند. این در حالی است که در خلال درگیری‌ها ۷۰۰۰ نفر ناپدید و احتمالاً شهید شدند که در صورت تأیید نهایی، آمار کودکان شهید در غزه را به ۸۰۰۰ نفر می‌رساند. آماری که می‌گوید غزه فقط بزرگترین مسلخ و محبس کودکان نیست، بلکه قربانگاه انسانیت است.    


نورنیوز
اخبار مرتبط
فیلمی از شادی مردم غزه از آزادی تعدادی از زنان و کودکان فلسطینی از زندان‌های اسرائیل
شنبه 1402/09/04 ساعت 13:08
فیلمی از شادی مردم غزه از آزادی تعدادی از زنان و کودکان فلسطینی از زندان‌های اسرائیل
39 اسیر زن و کودک فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شدند.
گزارش تصویری | صدای بی صدای کودکان غزه
دوشنبه 1402/08/29 ساعت 09:54
گزارش تصویری | صدای بی صدای کودکان غزه
نورنیوز ـ گروه عکس: امروز روز جهانی کودک است؛ درست در این روز که برای گرامیداشت پاکی و لطافت روح و جسم کودکان نام نهاده شده، چهل و پنج روز است که روزانه 120 کودک زیر شلاق‌‌‌های خشونت برهنه دولتی تبهکار صهیونیست جان سپردند و روی دست پدران و مادران محزون و داغ چشیده، سوژه عکس تصویربرداران شدند.
روز جهانی کودک کشی!
دوشنبه 1402/08/29 ساعت 09:37
نورنیوز در روز جهانی کودک با غربت کودکان فلسطینی همنوایی‌ می‌کند
روز جهانی کودک کشی!
آنتونیو گوترش که اکنون کلیددار سازمان ملل است،‌ غزه را «قبرستان کودکان» معرفی کرده است. حتی همین امروز هم اگر صدای منفور موشک‌‌ها و راکت‌‌ها و پهپادها خاموش شود و همه چیز به روال عادی بازگردد بازهم غزه صدای شادمان و امیدوار هزاران تن از کودکانش را کم دارد. صدای کودکان نغمه امید است چنانکه صدای بزرگسالان نفیر انتقام. تاریخ به ما آموخته است که صدای امید از صدای انتقام ماندگارتر است ولو اینکه مخالفانی زره پوش و سلاح بر دوش داشته باشد. غزه اینک جلد دوم از کتاب تلخ «خاطرات ظلمت» است که نژادپرستان صهیونیست نویسنده‌اش هستند. جلد اولش را نژادپرستان نازی در خلال جنگ جهانی دوم نوشته بودند.
نظرات

آخرین اخبار
کشف قبر 2400 ساله یک کُشتی‌گیر
آیا قند میوه موجود در نوشابه‌ها به گسترش سرطان کمک می‌کند
پزشکان می‌گویند رد جوراب روی مچ پا گاهی هشدار دهنده است
کشف باستان‌شناسی قرن؛ شناسایی کشتی 2100 ساله در سواحل سیسیل
آیا رژیم وگان روند پیری را کند می‌کند؟
هشدار پلیس راه درباره خطر تصادف در ساعات 16 تا 20 و نیمه‌شب تا 6 صبح
جزئیات ناآرامی‌های عین‌العرب سوریه؛ بیشتر بازداشت‌شدگان خردسال بودند
کاهش شدید ذخایر موشکی آمریکا؛ استفاده از 1500 پاتریوت در درگیری با ایران
انتقال پیام نخست‌وزیر و فرمانده ارتش پاکستان به پزشکیان
ارتش یمن مراکز و انبارهای تسلیحاتی مزدوران سعودی را درهم کوبید
نیویورک تایمز: ایران به خلبان اف-15 آمریکا نیم ثانیه فرصت داد
نماینده روسیه در شورای امنیت: کرانه باختری به «نقطه بی‌بازگشت» نزدیک می‌شود
عراق اقدام کلمبیا در به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را محکوم کرد
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و احتمال طوفان در ارتفاعات
دروغ‌پراکنی ترامپ درباره تنگه هرمز؛ اداره اطلاعات انرژی خلاف آن را اعلام کرد
از تولید تا توزیع؛ چرایی عقب‌ماندگی تولید برق کشور نسبت به سال گذشته
ترامپ آزادی تفنگدار سابق آمریکایی زندانی در روسیه را تایید کرد
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ اجرای سیاست «زمین سوخته» توسط ارتش اسرائیل
ترامپ: سلاح و جنگنده به اروپا می‌فروشیم و آنها در ارسال به اوکراین آزادند
همکاری با هند برای تأمین دارو ادامه دارد
ابراز همدردی ایران با کلمبیا
آخرین اخبار زلزله کلمبیا؛ فرو ریختن بیمارستان و کلیسای تاریخی در پی لرزه‌های شدید
یمن یک کشتی سعودی را در باب المندب هدف قرار داد
هشدار سازمان ملل؛ کرانه باختری در آستانه فروپاشی کامل است
رقابت آسیایی برای اورانیوم قزاقستان
جنگ رمضان؛ آمریکا در کمتر از 20 روز به استیصال رسید
آغاز بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی مدارس تهران
ضرب و شتم مدیر برق عسلویه حین جمع‌آوری دستگاه‌های استخراج رمزارز
بقائی؛ نظام بین الملل در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
پزشکیان: بر تعمیق روابط با پاکستان در همه زمینه‌ها تأکید داریم
خدمت‌رسانی هلال احمر در اربعین 1405 به 5.8 میلیون زائر
روایت اشک‌های شمخانی از عنایت ائمه(س) به یک هنرمند ارمنی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 21 مرداد ماه اعلام شد+جدول
برنامه قطعی برق مازندران فردا 21 مرداد ماه + لینک
بمب نقل‌وانتقالات تراکتور؛ جانشین بیرانوند قرمز پوشید
وزارت رفاه: خبر «نقص اطلاعات فراجا» درباره قطع کالابرگ صحت ندارد
ارکستر سمفونیک تهران با «خسوف» به تالار وحدت می‌آید
فرمانده کل ارتش: امید است شاهد تحکیم هرچه بیشتر اقتدار دفاعی و بازدارندگی باشیم
زمانبندی قطعی برق قم فردا 21 مرداد + لینک
تغییر استراتژی کشتیرانی ترکیه؛ از مسیرهای دریایی به سمت حمل‌ونقل ریلی
وزیر کشور پاکستان با عراقچی دیدار کرد
عراقچی و طالبانی بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی تاکید کردند
قیمت نفت به 90 دلار رسید
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 21 مرداد /دلار سقوط آزاد می کند؟
پیام تبریک سرلشکر وحیدی به فرماندهان جدیدالانتصاب
برنامه کامل مسابقات کشتی قهرمانی جوانان جهان (براتیسلاوا 2026)
نقشه راه وزیر صمت برای توسعه صادرات؛ همسایگان، محور اصلی دیپلماسی اقتصادی
غرب آسیا، نه حیاط خلوت غرب است و نه میدان نفوذ هیچ قدرت دیگر
محسن رضایی: آمریکا جنگ را تمام کند و پول‌های مسدودی ایران را بپردازد
ذخایر سدهای تهران 200 میلیون مترمکعب کمتر از میانگین؛ خشکسالی پایتخت تداوم دارد