×
سیاسی
شناسه خبر : 156334
تاریخ انتشار : شنبه 1402/09/11 ساعت 22:06
رئیسی: کشورها با برگزاری همه‌پرسی میزان حمایت مردم خود را از حق ملت فلسطین بسنجند

در پاسخ به تماس تلفنی نخست وزیر ژاپن؛

رئیسی: کشورها با برگزاری همه‌پرسی میزان حمایت مردم خود را از حق ملت فلسطین بسنجند

رئیس جمهور پیشنهاد کرد که کشورهای مختلف از جمله ژاپن می‌توانند با برگزاری همه‌پرسی از مردم خود میزان حمایت از حق ملت فلسطین را به عینه مشاهده کنند؛ هر چند کشورهای غربی از برگزاری چنین همه‌پرسی به شدت واهمه دارند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: سید ابراهیم رئیسی شنبه شب در پاسخ به تماس تلفنی «فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن، روابط دو کشور را خوب و تاریخی و دارای ظرفیت‌های متنوع برای توسعه همکاری به‌ویژه در بخش تجاری و اقتصادی توصیف و تصریح کرد: روابط رو به رشد ایران و ژاپن باید بدون توجه و اثرپذیری از خواست برخی بدخواهان،‌ با قوت ادامه پیدا کند.

رئیس جمهور در ادامه این گفت وگوی تلفنی به موضوع غزه و نسل‌کشی رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان بزرگترین فاجعه بشری در تاریخ معاصر پرداخت و با تاکید بر لزوم تبیین صحیح واقعیت‌های مسئله فلسطین و غزه، به ۷۵ سال اشغالگری، کشتار، تخریب منازل و مزارع ملت فلسطین و تبدیل غزه به بزرگترین زندان روباز جهان اشاره و خاطرنشان کرد: امروز تصمیم صحیح مسئولان و سران کشورهای جهان در قبال ملت فلسطین نیازمند تحلیلی دقیق از آنچه است که در طول این سال‌ها و دهه‌ها بر این ملت مظلوم رفته و فهم این ماجرا و تشخیص حق، کار پیچیده و سختی نیست.

رئیسی در این راستا پیشنهاد کرد که کشورهای مختلف از جمله ژاپن می‌توانند با برگزاری همه‌پرسی از مردم خود میزان حمایت از حق ملت فلسطین را به عینه مشاهده کنند؛ هر چند کشورهای غربی از برگزاری چنین همه‌پرسی به شدت واهمه دارند.

رئیس جمهور در ادامه به نقش آمریکا به عنوان بانی جنایات و حامی اصلی ماشین جنگی رژیم صهیونیستی بر علیه مردم بی‌دفاع غزه اشاره کرد و افزود: رژیم صهیونیستی ‌با حمایت‌های مستقیم آمریکا و با زیر پا گذاشتن بیش از ۴۰۰ قطعنامه بین‌المللی از ابتدای جنگ غزه تاکنون معادل هفت بمب اتم در مقیاس جنایت هیروشیما بر سر مردم غزه بمب ریخته و این در حالی است که آمریکایی‌ها وقیحانه کشورهای دیگر را به خویشتنداری در قبال این جنایات دعوت می‌کنند تا رژیم جعلی صهیونیستی با خیال راحت به جنایت و نسل‌کشی خود ادامه دهد.

رئیسی تصریح کرد:‌ معتقدیم سکوت و انفعال مسئولین و حاکمان دنیا موجب جری‌تر شدن حاکمان کودک‌کش صهیونیستی خواهد شد و لازم است کشورهای مختلف از جمله ژاپن با تلاش‌های دیپلماتیک خود با جدیت چهار موضوع مهم و اولویت‌دار توقف بمباران، امدادرسانی به مردم غزه، رفع محاصره این منطقه و احقاق حقوق حقه مردم فلسطین را دنبال کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از این گفت وگو بیانیه اخیر برخی کشورهای اروپایی درباره فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را ریاکارانه دانست و تاکید کرد:‌ سوال این است که فعالیت‌های اتمی رژیم صهیونیستی تحت نظارت کدام نهاد بین‌المللی است و چه نهادی به این رژیم مجوز داشتن کلاهک‌های اتمی را داده که امروز با آن مردم غزه را تهدید می‌کنند؟

نخست وزیر ژاپن نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تقدیر از مواضع دکتر رئیسی نسبت به تحولات غزه، با ابراز نگرانی از وقوع بحران انسانی در این منطقه بر ضرورت تلاش برای توقف حملات به غیرنظامیان و ارسال کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه تاکید کرد.

«فومیو کیشیدا»نخست وزیر ژاپن همچنین روابط ایران و ژاپن را دوستانه و تاریخی توصیف و علاقه مندی کشورش برای توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف را ابراز کرد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد