×
سیاسی
شناسه خبر : 156334
تاریخ انتشار : شنبه 1402/09/11 ساعت 22:06

در پاسخ به تماس تلفنی نخست وزیر ژاپن؛

رئیسی: کشورها با برگزاری همه‌پرسی میزان حمایت مردم خود را از حق ملت فلسطین بسنجند

رئیس جمهور پیشنهاد کرد که کشورهای مختلف از جمله ژاپن می‌توانند با برگزاری همه‌پرسی از مردم خود میزان حمایت از حق ملت فلسطین را به عینه مشاهده کنند؛ هر چند کشورهای غربی از برگزاری چنین همه‌پرسی به شدت واهمه دارند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: سید ابراهیم رئیسی شنبه شب در پاسخ به تماس تلفنی «فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن، روابط دو کشور را خوب و تاریخی و دارای ظرفیت‌های متنوع برای توسعه همکاری به‌ویژه در بخش تجاری و اقتصادی توصیف و تصریح کرد: روابط رو به رشد ایران و ژاپن باید بدون توجه و اثرپذیری از خواست برخی بدخواهان،‌ با قوت ادامه پیدا کند.

رئیس جمهور در ادامه این گفت وگوی تلفنی به موضوع غزه و نسل‌کشی رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان بزرگترین فاجعه بشری در تاریخ معاصر پرداخت و با تاکید بر لزوم تبیین صحیح واقعیت‌های مسئله فلسطین و غزه، به ۷۵ سال اشغالگری، کشتار، تخریب منازل و مزارع ملت فلسطین و تبدیل غزه به بزرگترین زندان روباز جهان اشاره و خاطرنشان کرد: امروز تصمیم صحیح مسئولان و سران کشورهای جهان در قبال ملت فلسطین نیازمند تحلیلی دقیق از آنچه است که در طول این سال‌ها و دهه‌ها بر این ملت مظلوم رفته و فهم این ماجرا و تشخیص حق، کار پیچیده و سختی نیست.

رئیسی در این راستا پیشنهاد کرد که کشورهای مختلف از جمله ژاپن می‌توانند با برگزاری همه‌پرسی از مردم خود میزان حمایت از حق ملت فلسطین را به عینه مشاهده کنند؛ هر چند کشورهای غربی از برگزاری چنین همه‌پرسی به شدت واهمه دارند.

رئیس جمهور در ادامه به نقش آمریکا به عنوان بانی جنایات و حامی اصلی ماشین جنگی رژیم صهیونیستی بر علیه مردم بی‌دفاع غزه اشاره کرد و افزود: رژیم صهیونیستی ‌با حمایت‌های مستقیم آمریکا و با زیر پا گذاشتن بیش از ۴۰۰ قطعنامه بین‌المللی از ابتدای جنگ غزه تاکنون معادل هفت بمب اتم در مقیاس جنایت هیروشیما بر سر مردم غزه بمب ریخته و این در حالی است که آمریکایی‌ها وقیحانه کشورهای دیگر را به خویشتنداری در قبال این جنایات دعوت می‌کنند تا رژیم جعلی صهیونیستی با خیال راحت به جنایت و نسل‌کشی خود ادامه دهد.

رئیسی تصریح کرد:‌ معتقدیم سکوت و انفعال مسئولین و حاکمان دنیا موجب جری‌تر شدن حاکمان کودک‌کش صهیونیستی خواهد شد و لازم است کشورهای مختلف از جمله ژاپن با تلاش‌های دیپلماتیک خود با جدیت چهار موضوع مهم و اولویت‌دار توقف بمباران، امدادرسانی به مردم غزه، رفع محاصره این منطقه و احقاق حقوق حقه مردم فلسطین را دنبال کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از این گفت وگو بیانیه اخیر برخی کشورهای اروپایی درباره فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را ریاکارانه دانست و تاکید کرد:‌ سوال این است که فعالیت‌های اتمی رژیم صهیونیستی تحت نظارت کدام نهاد بین‌المللی است و چه نهادی به این رژیم مجوز داشتن کلاهک‌های اتمی را داده که امروز با آن مردم غزه را تهدید می‌کنند؟

نخست وزیر ژاپن نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تقدیر از مواضع دکتر رئیسی نسبت به تحولات غزه، با ابراز نگرانی از وقوع بحران انسانی در این منطقه بر ضرورت تلاش برای توقف حملات به غیرنظامیان و ارسال کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه تاکید کرد.

«فومیو کیشیدا»نخست وزیر ژاپن همچنین روابط ایران و ژاپن را دوستانه و تاریخی توصیف و علاقه مندی کشورش برای توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف را ابراز کرد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
همکاری OpenAI و Broadcom برای ساخت تراشه اختصاصی
تحول در فناوری پوشیدنی‌ها؛ کشی که گرمای بدن را به برق تبدیل می‌کند
اسطوره شیرجه آمریکا مدال‌های المپیکش را برای تأمین هزینه‌هایش حراج کرد
مصرف پروتئین حیوانی و کاهش اندک مرگ‌ومیر ناشی از سرطان
جزئیات قیمت و حافظه آیفون 17 ایر فاش شد
آزمایش سه‌دقیقه‌ای جدید، شناسایی زودهنگام آلزایمر را ممکن می‌کند
اسفنج‌های خوراکی برای لاغری؛ نوآوری تازه دانشمندان چینی
ستاره نامدار تنیس که سرطان را شکست داد
کمپین تبلیغاتی رژیم صهیونیستی با کمک گوگل
مدودف: روسیه تهدید نمی‌کند اما باید رویکردهای نظامی مرزی را بازنگری کند
صدراعظم آلمان: اروپا همچنان به کمک آمریکا وابسته است
پایان خاموشی ها با راه اندازی نیروگاه های خورشیدی
دولت با اعطای اختیارات جدید، مسیر سرمایه‌گذاری در استان‌ها را تسهیل می‌کند
مسئول آمریکایی: نتایج جلسه کابینه لبنان تا حدی مثبت بود
هشدار وزیر آمریکایی به هند درباره همکاری با روسیه و چین
پروازهای باکو -تهران فردا از سر گرفته می‌شود
فراتحلیل و فرامتن سفر رئیس جمهور محترم ایران به چین و اجلاس شانگهای
درویش: با وجود فشارها، پرسپولیس آماده ادامه رقابت‌هاست
عکس های منتخب جهان، 5 سپتامبر 2025
ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد
قتل مشکوک پدر 77 ساله؛ بازداشت پسر به اتهام قتل
ایران و ازبکستان برای دومین بار در فینال کافا رودررو می‌شوند
واکنش روسیه به حمایت از قطعنامه پیشنهادی ایران در آژانس انرژی اتمی
اردن و قطر اظهارات نتانیاهو درباره کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کردند
وزیر آموزش و پرورش: برگزاری المپیادهای مدرسه‌ای راهی برای کشف استعدادهای ورزشی است
برگزاری تمرین تاکتیکی تیم ملی زیر نظر قلعه‌نویی در ازبکستان
دومین بانک بزرگ روسیه در ایران افتتاح می شود
تلاش آمریکا برای جاسوسی از رهبر کره شمالی شکست خورد
اتمام تعمیرات اساسی سکوهای فاز یک پارس جنوبی
خلبان، پرواز قشم-تهران را به سلامت فرود آورد
انتقاد عراقچی از سکوت کرکننده غرب نسبت به توسعه هسته‌ای رژیم اسرائیل
تعطیلی دوباره راکتور هسته‌ای در فرانسه به دلیل هجوم عروس‌های دریایی
اروگوئه، کلمبیا و پاراگوئه بلیت جام جهانی را رزرو کردند
واکنش نتانیاهو به بیانیه وزارت خارجه مصر درباره کوچاندن مردم غزه
افت نرخ ارز، قیمت سکه را کاهشی کرد
رئیس پیشین صداوسیما: تا تغییر ساختار، رفع فیلترینگ امکان‌پذیر نیست
اتحادیه اروپا بر استمرار دیپلماسی با ایران تاکید کرد
سفارت روسیه: فروش دارایی‌های روسیه از سوی انگلیس غیرقانونی است
مصر خواستار آتش‌بس فوری و خروج نیروهای اسرائیلی از غزه شد
عدالت مالیاتی در دستور کار؛ حذف مالیات برای اقشار کم‌درآمد
اعتراف ترامپ به عقب‌نشینی آمریکا در برابر چین، روسیه و هند
استقبال زلنسکی از موضع پوتین درباره عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا
فنلاند حمایت خود را از راه‌حل دو کشوری در مسئله فلسطین اعلام کرد
هفت افتخار جهانی ایران در کمتر از 2 ماه
نشست فوق‌العاده برخط سران بریکس دوشنبه برگزار می‌شود
بیانیه حماس در واکنش به دستور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای تشدید بمباران غزه
سفر هیات 5 نفره افغانستان به ایران برای حل مشکلات هویتی افغان‌ها
نظم ترامپ؛ جهان شرکت، آمریکا مدیرعامل!
وضعیت بحرانی کیفیت هوا در 11 شهر خوزستان
بازگشت به زندگی یک محکوم به قصاص در استان هرمزگان پس از 9 سال
X
آگهی تبلیغاتی