×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 156288
تاریخ انتشار :

فارین افرز: حمایت نظامی آمریکا از اسرائیل و تحلیل باتلاق پیش‌رو + راهکار

گسستی که با حمله حماس به‌وجود آمده، فرصتی را برای توسعه توسعه یک رویکرد پایدار و کم ریسک‌تر آمریکا به خاورمیانه فراهم می‌آورد.

رسانه‌های خارجی: اینکه «جو بایدن» و دولتش چگونه بتوانند کردارهای اسرائیل را مدیریت کنند، همچنین پژواک‌های گسترده تر ژئوپولیتیکی جنگ، پیامدهای دور رسی دارد برای پایداری منطقه و نیز توانایی واشنگتن در مقابله و بازداری حریفانش در خاورمیانه و دیگر مناطق.

• تزریق سخت افزار نظامی و پرسنل بیشتر، می‌تواند به گرفتارشدن آمریکا در تعهدات بی‌پایان امنیتی در منطقه‌ای بیانجامد که واشنگتن تا همین اواخر تلاش داشت پای خود را از آن بیرون بکشد.

• باتوجه به این مخاطرات است که سیاست خاورمیانه‌ای آمریکا به شدت نیازمند اصلاح مسیر است. این ضرورت، پیش از هفتم اکتبر هم وجود داشت و اکنون هم بیشتر احساس می‌شود.

• با این حال دولت بایدن هیچ نشانه‌ای از اصلاح و سازگاری‌های کوتاه و میان مدت با هدف چاره کردن ناکامی‌ها و ریسک های راهبرد کنونی‌اش بروز نداده و به جای آن، خود را پایبند یک رویکرد به شدت امنیتی کرده که متکی بر استقرارهای نظامی سنگین‌تر در منطقه و عادی‌سازی میان کشورهای عربی و اسرائیل به‌عنوان سنگ بنای یک بلوک تازه امنیتیِ تحت رهبری آمریکا در خاورمیانه است.

• به محض آنکه بحران جاری در غزه، آرام شود، واشنگتن باید سریعاً دست به کار بیرون کشیدن نیروهایش و نیز کاهش اساسی و بازآرایی حضور نظامی‌اش در این منطقه بشود. همزمان هم باید بر روی ظرفیت‌سازی و تاب‌آوری شرکای منطقه‌ای‌اش سرمایه‌گذاری کند تا آنها بتوانند به‌طور موثرتری با هم برای حفظ ثبات منطقه عمل کرده و چالش‌های امنینی را با حمایت کمتر آمریکا مدیریت نمایند. تنها این رویکرد دو وجهی است که می‌تواند آمریکا را در مسیر یک سیاست متوازن تر خاورمیانه‌ای قرار دهد.

• روشن نیست که سیاستگذاران آمریکایی، درباره پیامدها و تأثیرات سطح دوم و سومِ گسیل نیروی نظامی و افزایش نقش امنیتی آمریکا در منطقه اندیشه کرده‌اند یا خیر و نیز درباره اینکه دوستان و دشمنان آمریکا، چه برداشت و دریافتی از این کار خواهند داشت. به‌طور مشخص، دولت بایدن باید به سه ریسک اذعان کرده و آن را چاره کند: تشدید، پاتَش (Backfire) و گسترش بیش از حد حضور نظامی.

• گسستی که با حمله حماس به‌وجود آمده، فرصتی را برای توسعه توسعه یک رویکرد پایدار و کم ریسک‌تر آمریکا به خاورمیانه فراهم می‌آورد. این بحران نشان می‌دهد تا زمانی که واشنگتن ده‌ها هزار سرباز خود را در خاورمیانه حفظ کند، احتمال زیادی هست که به یک جنگ منطقه‌ای گسترده و پرهزینه کشیده شود، حتی اگر چندان منافعی هم در کار نباشد. برای پرهیز از این وضعیت است که آمریکا باید حضور نظامی‌اش را کاهش داده و بازآرایی نماید.

*جنیفر کاوانگ و فردریک وهری 

نشر مطالب درستون «از رسانه‌های خارجی» به معنی تأیید محتوای آن نیست بلکه صرفاً با هدف اطلاع‌رسانی صورت می‌گیرد


نورنیوز
اخبار مرتبط
اندیشکده ریسپانسیبل استیت کرافت: حوثی‌ها با آتش بازی می‌کنند، اما چرا آمریکا و اسرائیل در مقابل آنها سردرگم هستند؟
دوشنبه 1402/09/13 ساعت 14:10
اندیشکده ریسپانسیبل استیت کرافت: حوثی‌ها با آتش بازی می‌کنند، اما چرا آمریکا و اسرائیل در مقابل آنها سردرگم هستند؟
حوثی‌ها که کنترل بیشتر شمال غربی یمن را در دست دارند، همچنان به پرتاب موشک‌های کروز و پهپادهای مسلح به سمت اسرائیل ادامه می‌دهند.
وال‌استریت ژورنال: چرا آمریکا نیاز به مصر برای کنترل جنگ و مدیریت بر غزه دارد و چرا السیسی شانه خالی می‌کند؟
یکشنبه 1402/09/12 ساعت 12:01
وال‌استریت ژورنال: چرا آمریکا نیاز به مصر برای کنترل جنگ و مدیریت بر غزه دارد و چرا السیسی شانه خالی می‌کند؟
«عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر، پیشنهاد «ویلیام برنز» رئیس سیا مبنی بر اینکه پس از شکست حماس، مصر نظارت بر امنیت در نوار غزه تا زمانی که تشکیلات خودگردان فلسطین مستقر شود را رد کرد.
عربی 21: آموخته فلسطینی‌ها از جنگ غزه  چیست؟ پاسخ به دو شبه مطرح شده در این نبرد!
چهارشنبه 1402/09/08 ساعت 13:05
سعید الحاج
عربی 21: آموخته فلسطینی‌ها از جنگ غزه چیست؟ پاسخ به دو شبه مطرح شده در این نبرد!
المانیتور: سه گزینه پیش روی اسرائیل برای آینده غزه چیست؟ ساخت جزیره مصنوعی دردریا برای ساکنان غزه یا حذف مرز زمینی با اسرائیل؟!
دوشنبه 1402/09/06 ساعت 12:25
بن کاسپیت
المانیتور: سه گزینه پیش روی اسرائیل برای آینده غزه چیست؟ ساخت جزیره مصنوعی دردریا برای ساکنان غزه یا حذف مرز زمینی با اسرائیل؟!
پس از سقوط احتمالی حماس، اسرائیل باید از هم اکنون حداقل در تئوری سناریوی برای آینده غزه داشته باشد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد آغاز شد؛ آخرین خواهش مقتول از قاتل چه بود؟
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
X
آگهی تبلیغاتی