×
اقتصادی
شناسه خبر : 156242
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/09/09 ساعت 20:39
اطلاعیه بانک مرکزی درخصوص انتقال حساب موسسه اعتباری نور به بانک ملی؛ تکلیف سپرده‌گذاران این موسسه چه می‌شود؟

اطلاعیه بانک مرکزی درخصوص انتقال حساب موسسه اعتباری نور به بانک ملی؛ تکلیف سپرده‌گذاران این موسسه چه می‌شود؟

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای برنامه اصلاح نظام بانکی کشور نسبت به انتقال سپرده‌ها، دارایی‌ها، تسهیلات، کارکنان و شعب موسسه اعتباری نور به بانک ملی ایران اقدام می‌کند.

نورنیوز ـ گروه اقتصاد: طبق اعلام قبلی بانک مرکزی، این بانک بنا دارد تا پایان سال نسبت به تعیین تکلیف 3 موسسه اعتباری و یک بانک اقدام کند؛ برهمین اساس نیز موسسه اعتباری توسعه در ماه های اخیر رسماً منحل شد.

با اعلام بانک مرکزی، موسسه اعتباری نور هم در راستای برنامه اصلاح نظام بانکی کشور به بانک ملی ایران منقل شد؛ برهمین اساس نیز سپرده‌ها، دارایی‌ها، تسهیلات، کارکنان و شعب موسسه اعتباری نور به بانک ملی ایران انتقال خواهد یافت.

سپرده گذاران و تمام ذینفعان این موسسه می‌توانند از تاریخ شنبه یازدهم آذرماه با مراجعه به شعب سابق موسسه اعتباری نور (ذیل مدیریت بانک ملی) از تمام خدمات بانکی لازم استفاده کنند.

طبق اطلاعیه بانک مرکزی، در خصوص سایر ذینفعان بانک، برنامه‌ریزی لازم بشرح ذیل اتخاذ شده است:

1-شعب و کارکنان شاغل در موسسه اعتباری نور همانند گذشته مشغول به فعالیت بوده و در چارچوب مصوبات کمیته اصلاح نظام بانکی به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند.

2-ارائه خدمات بانکی به تمامی مشتریان محترم اعم از سپرده گذاران و تسهیلات گیرندگان موسسه اعتباری یاد شده با مدیریت و راهبری بانک ملی ایران در چارچوب ضوابط و مقررات ابلاغی و طبق روال عادی قبلی به قوت خود ادامه می‌یابد و مشتریان می‌توانند خدمات مزبور را همانند گذشته در چارچوب قراردادهای سپرده‌گذاری و تسهیلاتی دریافت کنند. علاوه بر آن در چارچوب مقررات این بانک از خدمات گسترده‌تری که توسط بانک مذکور در حال ارائه است بهره‌مند شوند.

3- امور سهام موسسه اعتباری نور، پاسخگوی تمام سوالات و درخواست‌های سهامداران محترم موسسه خواهد بود. مطالبات سهامداران محترم موسسه یاد شده در چارچوب مصوبات صدرالاشاره و پس از ایفای تعهدات موسسه مذکور به بانک مرکزی و سایر دستگاه های اجرایی و مراجع قانونی، محاسبه و پرداخت می‌شود.

4-هیئت سرپرستی منصوب بانک مرکزی در موسسه اعتباری غیر بانکی نور مستقر هستند و تمام مراحل این برنامه توسط آنان و با نظارت کامل در حال انجام است.

5- بی تردید در کنار لطف و مرحمت الهی، اصحاب رسانه، کارشناسان، مدیران و صاحب نظران نظام بانکی در راستای تشریک مساعی برای دستیابی به اهداف مد نظر این تکلیف مهم، نقش انکارناپذیری داشته و مددکار مسئولان و عوامل این ماموریت هستند.

در پایان خاطر نشان می سازد این فرایند به عنوان گامی مهم در راستای حفظ ثبات و سلامت نظام بانکی محسوب شده و همراهی در اجرای موفق آن برای ارائه خدمات بهتر به آحاد جامعه مورد انتظار می‌باشد. بنابراین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از هموطنان گرامی تقاضا دارد اخبار و اطلاعات مربوط به این طرح ملی را صرفاً از طریق اطلاعیه های رسمی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بانک ملی ایران پیگیری کنند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند
شلیک بیش از 850 موشک از سوی حزب الله به سمت سرزمین‌های اشغالی
مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه
حادثه برای کشتی تایلندی در تنگه هرمز
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد