×
سیاسی
شناسه خبر : 156213
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/09/08 ساعت 20:59
سناریوی تکراری آمریکایی-صهیونیستی برای مخفی‌سازی شکست!

نورنیوز بررسی کرد؛

سناریوی تکراری آمریکایی-صهیونیستی برای مخفی‌سازی شکست!

با وجود تصریح ایران و اعلام مقامات ارشد مقاومت مبنی بر عدم دخالت ایران در عملیات طوفان الاقصی و آمریکا، تلاشی ویژه برای مخفی‌سازی شکست‌های روزافزون و عواقب مستقیم اقدامات آنها با محوریت سناریوی تکراری انتساب مستقیم تحولات به ایران شدت گرفته است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: پس از عملیات طوفان الاقصی، رژیم صهیونیستی برای جبران شکست بزرگ و ترمیم وجهه خود، دست‌به‌کار کشتار جمعی اهالی غزه شد که بر اساس تازه‌ترین گزارش سازمان مستقل «نظارت بر حقوق بشر یورو-مدیترانه» واقع در ژنو، به قتل 20 هزار و 31 فلسطینی اعم از 8 هزار 176 کودک انجامید.

البته برخلاف تصور نتانیاهو و دولتش، آن وجهه پلید به علت اقدامات نژادپرستانه، وحشیانه و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی، نه تنها ترمیم نشد، بلکه ذات واقعی اسرائیل و حامی اصلی‌اش آمریکا بیش از پیش برای اذهان عمومی جهان آشکار شد.

از سویی؛ علاوه بر شکست آمریکا و اسرائیل در حوزه اذهان عمومی جهانیان، جنگ غزه جز کشتار شهروندان مظلوم و غیرنظامی غزه، هیچ دستاورد دیگری برای رژیم اشغال‌گر صهیونیستی به همراه نداشت و اسرائیل بدون دست‌یابی به اهداف اعلامی، وادار به پذیرش شروط حماس در آتش‌بس شد، چنانچه «جان بولتون» سیاست‌مدار جنگ‌طلب آمریکایی اعتراف کرد: «آتش‌بس پیروزی بزرگ حماس و شکستی بزرگتر برای اسرائیل است.»

نکته آنکه؛ با توجه به عدم تمایل اولیه تل‌آویو و واشینگتن به برقراری آتش‌بس چنانچه در اظهارات مقامات آنها کاملا مشهود بود، از مهم‌ترین دلایل وقفه ایجاد شده در جنگ را باید وارد شدن ضربه‌های سهم‌گین نظامی، اطلاعاتی، امنیتی و روانی به رژیم صهیونیستی و همچنین تشدید درگیری‌ها در کرانه باختری و گسترش جبهه‌های درگیری با گروه‌های مقاومت در منطقه دانست.

بر این اساس؛ بدیهی است که بیانیه‌های اخیر آمریکا درباره قطعی بودن کاهش شدت درگیری‌ها و حمایت از آتش‌بس، چیزی جز تلاش کاخ سفید برای ترمیم وجهه تخریب شده خود به علت حمایت‌های گسترده از قتل‌عام اهالی غزه توسط ارتش اسرائیل نیست.

در چنین شرایطی، حتی با وجود تصریح ایران و اعلام مقامات ارشد مقاومت مبنی بر عدم دخالت ایران در عملیات طوفان الاقصی و آمریکا، تلاشی ویژه برای مخفی‌سازی شکست‌های روزافزون و عواقب مستقیم اقدامات آنها با محوریت سناریوی تکراری انتساب مستقیم تحولات به ایران شدت گرفته است.

این در حالی است که حتی اقدامات دیگر گروه‌های مقاومت در منطقه از لبنان و عراق گرفته تا یمن، الزاما ارتباطی با تهران ندارد و این همان موضوعی است که تل‌آویو و واشینگتن از تثبیتش نزد افکار عمومی جهان به شدت نگرانند، چه، دستِ‌کم دو معنای شکست هیمنه آنها و فراگیر شدن حمایت از آرمان قدس را متبادر می‌کند.

با این تفاسیر؛ تازه‌ترین تلاش یک مقام دفاعی ناشناس آمریکایی برای مقصر نشان دادن ایران در ادعای خود برای استفاده از پهپادهای ایرانی در حملات علیه کشتی‌های اسرائیلی را باید در همین راستا ارزیابی کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
10 درصدکمتر بخور، بیشتر زندگی کن
اثرات پنهان آلودگی هوا بر بدن که تازه آشکار شده است
اسکلت یک دایناسور تی‌رکس در حراجی زیر چکش می‌رود
چاقی پدر و اثر آن بر متابولیسم فرزندان
این رژیم غذایی خطر چاقی در دوران یائسگی را کاهش می‌دهد
ویتامینی که سلامت قلب و استخوان را تضمین می کند
پوتین خط و نشان کشید: کالینینگراد خط قرمز روسیه است
غریب آبادی: اکنون زمان پایان دادن به امنیت رژیم اشغالگر است
امیدواری گوترش به پایان درگیری ها در خاورمیانه
جزئیات تحرکات نظامی امارات در جنگ و پس از آتش‌بس با ایران
قدردانی واشنگتن از نقش اسلام‌آباد در مذاکرات با ایران
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
در پس این هیاهو؟!
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ 12 میلیارد دلار کلید قفل مذاکرات تهران و واشنگتن
چرا ویزای تیم ملی هنوز توسط آمریکا صادر نشده است؟
6 پله صعود بانوان والیبالیست ایران در رده‌بندی جهانی
آماده باش یگان حفاظت منابع طبیعی برای مقابله با آتش سوزی
تشکیل ستاد ویژه برای آماده‌سازی تشییع میلیونی پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
جنگ علیه ایران پرده از بحران تقاضای نفت چین برداشت
حمله حزب‌الله به تجهیزات زرهی ارتش اسرائیل
ادامه بدون وقفه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی ایران
فعال شدن پدافند در قشم
آنکارا پس از حمله به کشتی باری اش هشدار داد
بولونیا در آستانه انتخاب سرمربی جدید از ترکیه
جوزف عون در گفتگو با روبیو: آتش‌بس در لبنان اولویت است
تنها راه خروج ترامپ از جنگ چیست؟
یاسر آسانی؛ نامزد بهترین گل لیگ قهرمانان آسیا 2
لوکاشنکو: در صورت حمله به بلاروس، با سلاح هسته ای پاسخ خواهیم داد
آغاز فروش جدید سایپا بدون قرعه کشی از فردا +جزئیات
گروسی: اورانیوم ایران به قزاقستان منتقل شود
حجاج ایرانی مراسم حج را با سلامت به پایان بردند
نگرانی از نفوذ آمریکا در ساختار امنیتی دولت جدید عراق
اظهارات جنجالی ترامپ علیه جو بایدن و همسرش
تشدید شکاف طبقاتی در آمریکا در پی پیامدهای اقتصادی جنگ
کارگاه ضایعات الیاف در ماهدشت طمعه حریق شد
6 کشته در تصادف زنجیره‌ای مرگبار در یکی از ایالت‌های آمریکا
طرح تل آویو برای احداث 18 شهرک جدید در کرانه باختری
خط و نشان ناتو برای مسکو/ رومانی کنسولگری روسیه را تعطیل کرد/احضار سفیر روسیه
وضعیت پایدار ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی
بلغارستان به آمریکا: یا ویزا را لغو کنید، یا هواپیماها بروند!
24 کشتی از تنگه هرمز گذشتند
وزیر علوم زمان برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد
بسته شدن مسجد ابراهیمی توسط نیروهای اشغالگر
افزایش بارندگی‌ها، سد علویان مراغه را پر کرد
پهپاد پیشرفته آمریکایی در یمن ساقط شد
بازگشت فعالیت در تونل‌های موشکی ایران
جزئیات مذاکرات نظامی لبنان فاش شد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عمان درباره همکاری در مدیریت تنگه هرمز
شهروند یونانی به اتهام همکاری با ایران بازداشت شد
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک معاون اول رئیس جمهور