×
سیاسی
شناسه خبر : 156092
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/09/07 ساعت 10:32
حق نسل‌کشی؛ جعل واژه‌ای جدید در قاموس حقوق بشر غربی!

«نورنیوز» اظهارنظر عجیب نخست‌وزیر سوئد را بررسی کرد؛

حق نسل‌کشی؛ جعل واژه‌ای جدید در قاموس حقوق بشر غربی!

از دولتی که تشدید روند قرآن‌سوزی‌ و اسلام‌ستیزی سیستماتیک را یکی از تعهدات پشت پرده خود به لابی‌های آمریکایی-صهیونیستی می‌داند، انتظاری جز حمایت از توحش مطلق رژیم جعلی و غاصب اسرائیل در نوار غزه نیست.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: این روزها نخست‌وزیر سوئد با به کار بردن واژه «حق نسل‌کشی» در توجیه جنایات رژیم اشغال‌گر قدس در نوار غزه، مورد انتقاد شدید مخاطبان جهانی قرار گرفته است. 

در مقابل، دولت سوئد از راه افتادن جنجال بیهوده به دلیل «اشتباه لفظی» نخست‌وزیر انتقاد کرده است! 

روز جمعه سوم آذرماه، وزیر دفاع سوئد در شبکه ایکس نوشت: «ویدئوهایی با ترجمه‌های غلط به جریان افتاده که سخنان اخیر نخست‌وزیر را سوءتعبیر می‌کند. هدف روشن است: ضربه زدن به وجهه بین‌المللی سوئد و دامن زدن به تفرقه و دوقطبی شدن جامعه!»

نخست‌وزیر «اولْف کریسترسون» که در نشستی با شهروندان شهر گوتنبورگ درباره جنگ رژیم اسرائیل و حماس سخنرانی می‌کرد، مدعی شده: «سوئد و اتحادیه اروپا در مورد حق اسرائیل برای نسل‌کشی، در چارچوب حقوق بین‌الملل توافق نظر دارند.» 

او پس از چندثانیه، جمله خود را تصحیح کرد و بعدا مدعی شد به صورت تصادفی کلمه حق نسل‌کشی را به کار برده است. اما سوال اصی اینجاست که آیا می‌توان چنین ادعایی از سوی کریسترسون را پذیرفت؟ 
در این خصوص دو نکته مهم وجود دارد:

نخست اینکه؛ اساسا نوع تلفظ و ریشه معنایی دو کلمه، به اندازه‌ای با یکدیگر تفاوت دارد که نمی‌توان به‌کارگیری اولیه واژه «حق نسل‌کشی» از سوی نخست‌وزیر سوئد را صرفا یک اشتباه لفظی تصور کرد! 

او به جای کلمه دفاع  (forsvar)کلمه نسل‌کشی (folkmord) را بر زبان آورده و سپس بلافاصله آن را تصحیح کرده است، با این حال اما، برخی حاضران در سالن شروع به فریاد زدن کرده و با صدای بلند پرسیدند: «پس یعنی به نظر شما اسرائیل حق نسل‌کشی دارد؟»

واقعیت امر این است که با توجه به تنظیم دقیق سخنرانی نخست‌وزیران سوئدی در طول دهه‌ها و سال‌های متمادی و وسواسی که از سوی سران هر دو جریان  سوسیال دموکرات و محافظه‌کاران در اسکاندیناوی بر سر به کارگیری کلمات دقیق وجود دارد، اساسا ادعای نخست‌وزیر سوئد و دولت این کشور در خصوص سهوی بودن این موضوع کاملا غیرقابل پذیرش است! 

نکته دوم اینکه؛ نخست‌وزیر سوئد مانند صدراعظم آلمان و رئیس جمهور فرانسه، وابستگی آشکار و پنهان زیادی به لابی‌های صهیونیستی در استکهلم دارد و نقش سفارت رژیم صهیونیستی و آمریکا در سوئد را در روند به قدرت رسیدن او نمی‌توان انکار کرد. 

در چنین فضایی، کریسترسون در روند راضی‌سازی لابی‌های صهیونیستی حتی از «اولاف شولتز» و «امانوئل مکرون» نیز یک گام فراتر برداشته و از حق صهیونیست‌ها برای کشتار کودکان و زنان بی‌دفاع غزه سخن گفته است. 
با این تفاسیر؛ قطعا آنچه اخیرا در سوئد رخ داده، محصول یک سناریوی طراحی شده و دقیق است که در آن، کریسترسون نقش بازیگر اصلی را ایفا کرده است. 

البته از دولتی که تشدید روند قرآن‌سوزی‌ و اسلام‌ستیزی سیستماتیک را یکی از تعهدات پشت پرده خود به لابی‌های آمریکایی-صهیونیستی می‌داند، انتظاری جز حمایت از توحش مطلق رژیم جعلی و غاصب اسرائیل در نوار غزه نیست و قطعا این رویکرد وقیحانه دولت سوئد، حتی پس از پایان جنگ غزه نیز از یادها نخواهد رفت.

امروز زمان آن رسیده که افکار عمومی دنیا به صورت مستقیم و عیان، با دموکراسی و حقوق بشر ادعایی سوئدی‌ها آشنا شوند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
X
آگهی تبلیغاتی