×
سیاسی
شناسه خبر : 156081
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/09/07 ساعت 09:34
سفیر ایران: ادعای نماینده رژیم اسرائیل درباره پرتاب ماهواره نور3 کاملاً بی‌اساس است

سفیر ایران: ادعای نماینده رژیم اسرائیل درباره پرتاب ماهواره نور3 کاملاً بی‌اساس است

سفیر ایران در سازمان ملل با بیان اینکه ادعای رژیم اسرائیل درباره پرتاب ماهواره نور3 کاملاً بی‌اساس است، گفت:به نظر می‌رسد متهم کردن ایران به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده در منطقه چیزی بیش از تلاش مذبوحانه این رژیم برای فرار از پاسخگویی نسبت به جنایات جنگی، نسل‌کشی و جنایات علیه بشریتی باشد که در فلسطین اشغالی مرتکب می‌شود، است.

نورنیوز - گروه سیاست: «امیر سعید ایروانی» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۳ و ۶ آذرماه ۱۴۰۲ در نامه‌ای به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل و «ژانگ جون» سفیر و نماینده چین در سازمان ملل که اکنون رئیس دوره ای شورای امنیت است، افزود: نامه حاضر در پاسخ به نامه نماینده رژیم اسرائیل خطاب به رئیس شورای امنیت که در آن ادعا شده بود پرتاب ماهواره نور ۳ به فضا توسط ماهواره بر قاصد نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد (۲۰۱۵) است.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل اضافه کرد: ادعای نامه نماینده رژیم صهیونیستی کاملاً بی اساس است زیرا ایران هرگز هیچ گونه فعالیت مغایر با قطعنامه ۲۲۳۱ (۲۰۱۵) شورای امنیت انجام نداده است. ایران بارها و بارها به صراحت اعلام کرده که تمامی فعالیت‌های مربوط به برنامه‌های موشکی و فضایی‌اش کاملاً مطابق با حقوق مشروع این کشور تحت قوانین بین‌المللی است. علاوه بر این، ایران همواره تاکید کرده که برنامه‌های موشکی و فضایی‌اش خارج از محدوده و صلاحیت قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت (۲۰۱۵) و پیوست‌های آن است.

او تصریح کرد: هدف رژیم اسرائیل از طرح چنین ادعای بی‌پایه‌ای روشن است و آن منحرف کردن توجه از موضوع فوری است که در حال حاضر تمرکز جامعه بین‌المللی را می‌طلبد: جنایات فجیعی که این رژیم آپارتاید علیه مردم فلسطین در نوار غزه در حال ارتکاب است.

سفیر ایران در سازمان ملل گفت: به نظر می‌رسد متهم کردن ایران به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده در منطقه چیزی بیش از تلاش مذبوحانه رژیم اسرائیل برای فرار از پاسخگویی نسبت به جنایات جنگی، نسل‌کشی و جنایات علیه بشریتی باشد که در فلسطین اشغالی مرتکب می‌شود است. جمهوری اسلامی ایران از جامعه بین‌المللی، به‌خصوص شورای امنیت سازمان ملل متحد، می‌خواهد تا رژیم اسرائیل را بخاطر جنایت‌هایش پاسخگو کند.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل از رئیس دوره ای شورای امنیت خواسته است که این نامه را به‌عنوان سند شورای امنیت منتشر کند.


ایرنا
اخبار مرتبط
سفیر ایران: سازمان ملل، قطعنامه خود درباره نژادپرستی صهیونیسم را احیا کند
چهارشنبه 1402/09/08 ساعت 09:56
سفیر ایران: سازمان ملل، قطعنامه خود درباره نژادپرستی صهیونیسم را احیا کند
امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با تاکید بر اینکه بیش از این نباید به رژیم اسرائیل اجازه داد در برابر جنایاتش از مصونیت برخوردار باشد، اعلام کرد: وقت آن است که مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه 3379 (1975) خود، که صهیونیسم را شکلی از نژادپرستی و تبعیض نژادی برشمرده بود، احیا کند.
ایروانی: رژیم اسرائیل نمی‌تواند با سرزنش نادرست ایران از پاسخگویی فرار کند
سه‌شنبه 1402/08/23 ساعت 10:16
ایروانی: رژیم اسرائیل نمی‌تواند با سرزنش نادرست ایران از پاسخگویی فرار کند
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل، گفت: رژیم اسرائیل نمی‌تواند با سرزنش نادرست ایران از پاسخگویی فرار کند. این رژیم آپارتاید به طور غیرقابل انکاری مسئول از دست دادن غم انگیز جان‌های بیگناه ناشی از جنایات مداوم خود علیه غیرنظامیان در غزه است.
ایروانی: ایران دخالتی در حملات علیه نیروهای آمریکایی ندارد
جمعه 1402/08/19 ساعت 09:40
ایروانی: ایران دخالتی در حملات علیه نیروهای آمریکایی ندارد
امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل بار دیگر تاکید کرد: ایران دخالتی در هیچ یک از حملات علیه نیروهای آمریکایی در منطقه ندارد.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده