×
سیاسی
شناسه خبر : 156032
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/09/06 ساعت 10:23
جزئیات جدید از ویژگی‌های ناوشکن دیلمان

جزئیات جدید از ویژگی‌های ناوشکن دیلمان

ناوشکن دیلمان در کلاس موج جدیدترین دستاورد صنایع دفاعی است که به ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش الحاق شد، ویژگی‌های جدیدی نسبت به شناورهای قبلی در کلاس موج دارد.

نورنیوز ـ گروه سیاست: ناوشکن دیلمان بعنوان پنجمین فروند از شناورهای کلاس موج صبح امروز (دوشنبه، 6 آذرماه) طی مراسم با حضور سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش به ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش الحاق شد.

«دیلمان»، پنجمین فروند از ناوشکن‌های پروژه موج و از کلاس جماران، توسط نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران طراحی و تحت نظارت این نیرو، در مجموعه صنایع دریایی ساخته شده و از امروز به ناوگان شمال نیروی دریایی راهبردی ارتش ملحق شد.

دریادار داود قلی‌زاده از افراد گروه طراحی و ساخت ناوشکن دیلمان، با اشاره به ویژگی‌های این ناوشکن، گفت: ناوشکن دیلمان از سری ناوشکن‌های کلاس موج بوده و تفاوت این شناور با سایر شناورهای این کلاس، فرم بدنه آن است که رادار گریز است.

او افزود: ناوشکن دیلمان بین ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ تن وزن دارد.

عضو گروه طراحی و ساخت ناوشکن دیلمان، بیان کرد: تفاوت بعدی ناوشکن دیلمان با سایر شناورهای کلاس موج در استفاده از دکل راداری پیشرفته است که دکل پیشرفته و چهار وجهی چشم عقاب روی آن نصب شده که هر وجه آن دارای ۱۰۰۰ آرایه است که مجموعاً دارای ۴۰۰۰ آرایه است.


 

او ادامه داد: این رادار در آن واحد، ۱۰۰ هدف را شناسایی و ۱۳ هدف را رهگیری می‌کند. این رادار با خاصیت ضد جنگالی، اهدافی شامل جنگنده‌ها، پهپادها، بالگرد، موشک‌های سطح به هوا و سایر اهداف سطحی را شناسایی و رهگیری می‌کند. رادار نصب‌شده بر روی شناور دیلمان تا ۲۰۰ کیلومتر را رهگیری اهداف را انجام می‌دهد.

دریادار قلی‌زاده، اظهار کرد: ما در گروه طراحی ناوشکن دیلمان با توجه به اعزام ناوشکن دنا به ماموریت ۳۶۰ و سایر ماموریت‌های نیروی دریایی در آب‌های آزاد و دریاهای طولانی، حجم مخازن سوخت در ناوشکن دیلمان را افزایش دادیم تا ماندگاری در دریا افزایش پیدا کند.

این عضو گروه طراحی و ساخت ناوشکن دیلمان با اشاره به تسلیحات این شناور، افزود: در بخش سلاح و تسلیحات، از تجهیزات و تسلیحات و سامانه جنگال بروزتر با برد بیشتر استفاده کرده‌ایم و قدرت تخریب و سرعت تسلیحات دیلمان افزایش یافته است.

دریادار قلی‌زاده، گفت: این شناور دارای بوتراستور سینه نیز است که قدرت مانور شناور را بالاتر می‌برد. در خصوص پد بالگرد نیز، ابعاد پد بالگرد این شناور نسبت به شناورهای قبلی در کلاس موج بیشتر است و بالگردهای SH قابلیت نشست و برخاست بر روی آن را دارند. البته امکان نشست و برخاست بالگرد در شب نیز در ناوشکن دیلمان وجود دارد.

او ادامه داد: تعداد موشک‌های کروز در ناوشکن دیلمان افزایش داشته دو برابری نسبت به همکلاس‌های خود داشته است.

این عضو گروه طراحی و ساخت ناوشکن دیلمان، گفت: در این شناور از سامانه کمند و موشک‌های عمود پرتاپ نیز استفاده شده است.

دریادار قلی‌زاده در پایان از نصب موشک‌های برد کوتاه پدافندی بر روی ناوشکن دیلمان خبر داد و افزود: این موشک‌ها برای انهدام اهداف هوایی روی این شناور نصب شده و دقت و سرعت این موشک‌ها ارتقاء پیدا کرده است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
سنتکام: حملات به ایران آغاز شد/ ارتش: پایگاه های آمریکا در منطقه هدف حملات پهپادی ایران
ورود الزیدی به آمریکا و اعلام اهداف سفر وی
فشار سناتورهای دموکرات بر کاخ سفید برای شفاف‌سازی درباره فاجعه میناب
بررسی راهکارهای تسهیل خدمات کنسولی در دیدار مقامات ایران و افغانستان
وزیر خارجه عمان: سیاست انزوای ایران شکست خورده است
نقض مجدد تفاهمات؛ واشنگتن محاصره دریایی ایران را کلید زد
آتش‌سوزی گسترده در ارتفاعات بلوار رسول اعظم(ص) شیراز
استارمر خواستار از سرگیری آتش‌بس ایران و آمریکا شد
بازداشت یک فرد مسلح در نزدیکی ساختمان کنگره آمریکا
توافق ایران و تاجیکستان بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل و ترانزیت
استقلال در حال بررسی میزبانی از بازی‌های آسیایی در بصره
حمله پهپادی و موشکی یمن به فرودگاه ابها در پاسخ به بمباران صنعا
نقشه راه جدید ایران و روسیه برای اتصال شبکه‌های برق
اخبار جنگ در جنوب کشور؛ تکذیب خبر انفجار در لار و سیریک
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
گفتگوی تلفنی وزرای امورخارجه ایران و قبرس
مخالفت قاطع سازمان بین‌المللی دریانوردی با طرح ترامپ برای دریافت عوارض از تنگه هرمز
سنتکام از آماده‌سازی برای اعمال مجدد محاصره دریایی خبر داد
شنیده شدن صدای انفجار در جده
تقویت پیوند اقتصادی ایران و چین
کریم آدیمی در یک‌قدمی نیوکمپ
کنایه عراقچی به ترامپ: در دریافت عوارض از تنگه هرمز ما منصف تر خواهیم بود!
وزیر آموزش و پرورش: بازنگری در محتوای آموزشی و کتاب‌ها آغاز شد
سقوط ذخایر استراتژیک نفت آمریکا
اعتراض گسترده در یمن به حمله عربستان به فرودگاه صنعاء
قدردانی عارف از عملکرد نهادهای امدادی در مراسم وداع رهبری
محکومیت حمله به فرودگاه صنعا توسط وزارت امور خارجه ایران
ائتلاف سعودی حمله موشکی یمن را تأیید کرد
انصارالله: حمله به فرودگاه صنعا، نقض آشکار حاکمیت یمن است
علی‌اف: جمهوری آذربایجان در حال بررسی خروج کامل از شورای اروپا است
تشدید تنش‌های سایبری؛ فنلاند سفیر روسیه را احضار کرد
واکنش باشگاه استقلال به شایعات جدایی یاسر آسانی
مکرون: اروپا باید برای دفاع از خود آماده باشد
واکنش وزیر صمت به قطعی برق صنایع
چرا وزارت صمت نقشی در تعیین قیمت‌ خودرو ندارد؟
بسته 120 میلیون یورویی اروپا برای تقویت پدافند هوایی مولداوی
تعطیلی فرودگاه‌های یمن
روسیه از تبادل جدید اسرا با اوکراین خبر داد
مجلس خبرگان: پیام راهبردی رهبر انقلاب یادآور پیوند ناگسستنی مسیر ملت با مکتب عاشورا بود
پزشکیان: ایران و روسیه یکجانبه‌گرایی و تلاش برای تحمیل اراده بر دیگر ملت‌ها را نمی‌پذیرند
ارتش متجاوز آمریکا: اجرای محاصره دریایی علیه ایران را از اواخر امروز آغاز می‌کنیم
تمهیدات ویژه مترو و اتوبوسرانی برای مراسم بزرگداشت «رهبر شهید»
هشدار هواشناسی تهران؛ خودداری از تردد غیر ضروری در فضای باز
ادعاهای ضدایرانی اروپا درباره تنگه هرمز
انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست‌های ترامپ
توضیحات بانک مرکزی درباره فرآیند واردات
پوتین: پیروزی در انتظار روسیه است
دعوت از قهرمانان 2010 برای حمایت از اسپانیا
ایران دومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک در ماه ژوئن شد
قطر حملات به اردن، بحرین و کویت را محکوم کرد