×
سیاسی
شناسه خبر : 155985
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/09/05 ساعت 12:08
امیر سرلشکر موسوی: آثار زوال رژیم صهیونیستی کاملا نمایان شده است

امیر سرلشکر موسوی: آثار زوال رژیم صهیونیستی کاملا نمایان شده است

فرمانده کل ارتش گفت: آثار زوال رژیم صهیونیستی آشکار شده است. آنها سال‌ها تلاش کردند فلسطین فراموش شود و اسم راهبرد خود را هم عادی‌سازی گذاشته بودند، اما جنگ اخیر، فلسطین را به موضوع اول جهان تبدیل کرد و حتی مردم کشور‌های غیرمسلمان جدی‌تر در حال پیگیری مسئله فلسطین هستند.

نورنیوز - گروه سیاست: امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی در مراسم تقدیر از دانشجویان و پرستاران دانشگاه علوم پزشکی ارتش با اشاره به این‌که «عملیات طوفان الاقصی یک اتفاق بی‌سابقه‌ای در ۷۵ سال مبارزه فلسطینیان بود»، اظهار کرد: این عملیات نتایج بسیار مهمی داشت و صحت و دقت پیش‌بینی رهبری در مورد اینکه رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید را اثبات کرد.

او ادامه داد: آثار زوال رژیم صهیونیستی آشکار شده است. آنها سال‌ها تلاش کردند فلسطین فراموش شده و عادی شود و اسم راهبرد خود را هم عادی‌سازی گذاشته بودند اما جنگ اخیر، فلسطین را به موضوع اول جهان تبدیل کرد و حتی مردم کشورهای غیرمسلمان جدی تر در حال پیگیری مسئله فلسطین هستند. آمریکا با صرف هزینه‌های زیاد و با امپراتوری رسانه‌ای خود یک تصویر زیبایی از حقوق بشری و دموکراسی برای خود ایجاد کرد اما این جنگ ماهیت و چهره واقعی آمریکا و کشورهای حامی رژیم صهیونیستی را نشان داد. رئیس جمهور آمریکا به نزد منفورترین آدم دنیا رفت و از او حمایت کرد اما وقتی جنایات رژیم صهیونیستی زیاد شد، به تدریج مواضع خود را تعدیل کردند. این جنگ با شکست خفت بار رژیم صهیونیستی منجر شد. رژیم صهیونیستی طرفدار آپارتاید بوده و خود را نژاد برتر می‌دانند و سران کشورهای حامی این رژیم هم طرفدار آپارتاید هستند.

فرمانده ارتش خاطرنشان کرد: این عملیات اثبات کرد که همانطور که سید حسن نصرالله گفت، رژیم صهیونیستی سست تر از خانه عنکبوت است. هواپیمای ترابری آمریکایی و برخی کشورهای منطقه به این رژیم کمک رسانده و میلیاردها دلار هزینه شد اما این رژیم در برابر افرادی که سال ها در زندان رو باز هستند، شکست خورده و به زانو درآمدند و با حماس مذاکره کرده و شروط حماس برای آتش‌بس را پذیرفتند. اکنون ابتکار عمل در اختیار حماس است. بیش از ۱۵ هزار زن و مرد، کودک، پزشک، پرستار را به شهادت رساندند اما در پایان تسلیم شدند و بار دیگر پیروزی خون بر شمشیر به‌دست آمد.

امیر موسوی افزود: این جنگ هیچ دستاوردی برای رژیم صهیونیستی نداشت. بمباران مراکز غیرنظامی که دستاورد نظامی محسوب نمی‌شود. در جنگ زمینی هم تجهیزات زیادی از آنها از دست رفت و تلفات دادند و حتی نتوانستند آنطور که خودشان می گفتند، سران حماس را دستگیر کنند.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تبریک هفته بسیج، گفت: بسیج محدود به یک سازمان نیست بلکه تفکری برای راهگشایی است. تفکر بسیجی یعنی ایمان و عزم راسخ، احساس مسئولیت، اعتماد به نفس، خستگی ناپذیری و خدمت بی‌ریا به مردم که این ویژگی‌ها در جامعه پرستاری ما وجود دارد.

فرمانده کل ارتش با تبریک روز هفتم آذر روز نیروی دریایی ارتش، تصریح کرد: تا ۱۵ سال پیش کمتر به نقش نیروی دریایی ارتش در جنگ تحمیلی پرداخته می شد. نیروی دریایی ارتش در ۷ آذر ۵۹ نیروی دریایی عراق را از بین برد.

اگر نیروی دریایی عراق از بین نمی رفت، سرنوشت جنگ طور دیگری رقم می خورد. این سال ها نیروی دریایی از دریای خانگی وارد اقیانوس ها شد و در اقیانوس هند، باب المندب، دریای سرخ و اقیانوس اطلس حضور دارد. اکنون نقش این نیرو بیشتر از گذشته مشخص شده و اگر حضور نیروی دریایی نبود، معلوم نبود امنیت دریانوردی ما چگونه می شد. نیروی دریایی رکن رکین توسعه دریا محور است که توسعه دریا محور می تواند توسعه کشور را متحول کند.

او با تقدیر از نقش جامعه پزشکی و پرستاری در دروان دفاع مقدس و کرونا، گفت: در این روزها هم تقاضای زیادی برای کمک به مردم غزه داشتیم و ما هم به کشور هم مجامع جهانی اعلام کرده ایم که آمادگی داریم در نزدیکی غزه، کمک های پزشکی را ارائه دهیم و اگر لازم باشد این اتفاق رخ خواهد داد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
چرا قیمت روغن نوسان دارد؟
نوراینفو | روش های بهبود زندگی در هفت روز
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
حمله پهپادی حزب‌الله به الجلیل غربی
رکوردشکنی دوباره قیمت بنزین در آمریکا
چه عواملی باعث نوسان قیمت کالاهای اساسی شده است؟
اقدامات فوری پس از آسیب به دندان‌های شیری و دائمی کودکان
دمای گیلان تا اواسط هفته آینده 8 درجه گرم تر می شود
چرا پنتاگون صورت حساب نجومی جنگ را پنهان می کند؟
عارف : امنیت خلیج فارس خط قرمز و غیرقابل معامله ایران است
ترکیه: توقیف کشتی‌های حامل کمک به غزه دزدی دریایی است
پزشکیان: مسئولیت ناامنی در خلیج فارس با آمریکا و رژیم صهیونیستی است
انتقاد سناتور دموکرات از اولویت‌های مالی آمریکا
چرا دوباره طلا در بازار صعودی شد؟
اهانت سفیر اسرائیل در سازمان ملل به کاروان کمک‌رسانی به غزه
سناریوی عجیب دو موتورسوار برای سرقت موبایل
اندیشکده آمریکایی: جنگ ایران محدودیت قدرت نظامی آمریکا را آشکار کرد
محاکمه سریع و عادلانه عوامل دخیل در ناآرامی‌ها با جدیت ادامه دارد
برگزاری اولین حراج شمش طلا در سال 1405
فارن افرز: حمله آمریکا و اسرائیل به تقویت انسجام داخلی ایران انجامید
بستن تنگه هرمز به اهرم راهبردی قدرتمند ایران تبدیل شده است
قیمت گوشت قرمز امروز 10 اردیبهشت 1405 + جدول
توزیع 91 همت سود سهام عدالت در سال 1404
پیروزی بزرگ النصر برابر الاهلی؛ یک قدم تا قهرمانی لیگ عربستان
21 کشتی ناوگان «الصمود» در مسیر غزه توقیف شدند
مورینیو بازهم به رئال مادرید پاسخ منفی داد
قالیباف درگذشت عبدالحمید نقره‌کار را تسلیت گفت
دستور پزشکیان به چهار استاندار برای تسریع در بازسازی مناطق آسیب‌دیده
ترافیک نیمه‌سنگین تا سنگین در محور کندوان
ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه پردیس - تهران
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 10 اردیبهشت1405+جدول پخش
برگی در نکوداشت مرد تدبیر و وفا؛ بنده خدا شهید علی لاریجانی
رونمایی نزدیک از توانمندی جدید دریایی
سطح چهارم جنگ
ادای احترام وزیر فرهنگ به شهدای خلیج فارس در هرمزگان
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 10 اردیبهشت 1405
ممنوعیت خالی‌فروشی در بازار خودروهای وارداتی
ذهنیت سیاستگذار و مساله اینترنت
53 حمله اسرائیل به لبنان در 24 ساعت گذشتنه
فرمول محاسبه حقوق بازنشستگی تغییر کرد + جزئیات اصلاحیه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 10 اردیبهشت 1405+ جدول
چرا سالمندان صبح‌ها خیلی زود بیدار می‌شوند؟
4 چالش اسرائیل در «جنوب لبنان»
هشدار پاریس درباره فشار دو جنگ بر معیشت مردم فرانسه
آشفتگی بازار طلا در خاورمیانه ؛ لهستان بزرگترین خریدار طلا
تساوی آرسنال و اتلتیکومادرید در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنج شنبه 10 اردیبهشت1405 +جدول
رمز گشایی از کلیدواژه ای که وزیر جنگ آمریکا را به مرز انفجار رساند!
حمایت مجلس خبرگان رهبری از تیم مذاکره‌کننده
انتخاب ایران در هیات رئیسه کنفرانس بازنگری در NPT