×
اقتصادی
شناسه خبر : 155813
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/09/01 ساعت 22:29
محصولات دانش‌بنیان دارویی ایران امکان صادرات به تمام کشورهای جهان را دارند

در گفت‌وگو با مدیر صادرات شرکت دانش‌بنیان زرفارما مطرح شد؛

محصولات دانش‌بنیان دارویی ایران امکان صادرات به تمام کشورهای جهان را دارند

مدیرصادرات شرکت زرفارما زیر مجموعه گروه صنعتی و‌پژوهشی زر، با تاکید بر اینکه نمایشگاه بین‌المللی فارماتِک روسیه امکان بسیار خوبی برای صادرات به این کشور را فراهم کرده است، گفت: اخذ استاندارهای بین‌المللی لازم موجب شده که امکان صادرات به تمام کشورهای جهان را داشته باشیم.

نورنیوز ـ گروه اقتصاد: نمایشگاه فارماتِک روسیه بزرگترین نمایشگاه صنایع دارویی این کشور، با حضور معتبرترین تولیدکنندگان صنایع دارویی جهان شامل تولیدکنندگان ماده موثر (API)، محصولات نهایی دارویی، پزشکی و آزمایشگاهی، تولیدکنندگان تجهیزات، مواد اولیه و جانبی، همچنین مکمل‌های غذایی و دارویی از ۲۱ تا ۲۴ نوامبر (۳۰ آبان تا ۳ آذر) در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی Crocus مسکو و با ارائه آخرین دستاوردهای صنایع دارویی کشورمان در حال برگزاری است.

انجمن سازندگان ماشین‌های دارویی ایران، شرکت دانش‌بنیان زرفارما، شرکت آروکو، شرکت فدکو، شرکت هوای ناب باران، شرکت صنایع نوآوران، شرکت نیتاورساز، شرکت آسا و شرکت سینا راد کالا، نمایندگان ایران در بیست و پنجمین نمایشگاه فارماتک روسیه هستند.

به همین مناسبت گفت‌وگویی داشتیم با برخی از شرکت‌های ایرانی حاضر در این نمایشگاه تا با دستاوردها و برنامه‌های آنان برای حضور در بازار روسیه بیشتر آشنا شویم.



مدیر صادرات شرکت دانش‌بنیان زرفارما با اشاره به تولیدات این شرکت در زمینه مواد جانبی صنایع دارویی شامل فروکتوز و گلوکز دارویی، مالتو دکسترین دارویی، نشاسته پری ژلاتینه دارویی و نشاسته دارویی مالتودکسترین گرید دارویی و انواع نشاسته‌های دارویی، گفت: محصولات این شرکت دارای استاندارهای معتبر BP و USP است و به واسطه اخذ استانداردهای آمریکا و انگلستان، عملا امکان صادرات به تمام کشورهای جهان را دارد.

آزاده کامیار با تاکید بر اینکه در حال حاضر به دلیل تحریم‌های گسترده غرب علیه کشور روسیه، امکان بسیار خوبی برای حضور شرکت‌ها و تولیدکنندگان ایرانی در این بازار فراهم شده است؛ گفت: به واسطه کیفیت بالای محصولات تولیدی شرکت زرفارما که به عنوان یک شرکت پیشرو و دانش‌بنیان ایرانی شناخته می‌شود، تلاش می‌کنیم که در کنار رقبای هندی و چینی خود، جایگاه مناسبی در بازار روسیه به دست آوریم.

مدیرعامل شرکت مهندسی زیستی آروکو که دومین حضور خود در فارماتِک روسیه را تجربه می‌کند، با تاکید بر اینکه حضور شرکت‌های ایرانی در نمایشگاه امسال بسیار پررنگ‌ بوده است، گفت: شرایط خاص ارتباطات تجاری و اقتصادی روسیه با اروپا، امکان حضور شرکت‌های ایرانی در بازار روسیه را بیش از پیش فراهم کرده است.

معاون بازرگانی شرکت داروسازی ثامن، از دیگر شرکت‎‌کنندگان در این نمایشگاه، گفت: حضور گسترده شرکت‌های بین‌المللی، نشان از اهمیت این نمایشگاه برای تولیدکنندگان معتبر است.

در  نمایشگاه امسال بیش از ۴۶۰ شرکت معتبر و فن‌آور صنعت دارو از ۲۳ کشور جهان شرکت خواهند کرد و آخرین دستاوردهای دارویی خود را ارائه خواهند کرد.

شرکت‌هایی از چین، هندوستان، بلاروس، ایتالیا، آلمان، ایران، سوئیس، ترکیه، اسپانیا، کرواسی، اردن، آمریکا و روسیه از حاضران نمایشگاه امسال هستند و پیش‌بینی می‌شود بیش از هشت هزار نفر از متخصصان صنعت دارو از نمایشگاه امسال بازدید کنند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
سفر به سرزمین سه قاره
چهارشنبه 1402/09/08 ساعت 19:49
سفر به سرزمین سه قاره
فارماتِک؛ گامی موثر در توسعه همکاری‌‌های تجاری و فنآورانه صنعت داروی ایران و روسیه
پنج‌شنبه 1402/09/02 ساعت 18:42
فارماتِک؛ گامی موثر در توسعه همکاری‌‌های تجاری و فنآورانه صنعت داروی ایران و روسیه
نمایشگاه فارماتِک روسیه بزرگترین نمایشگاه صنایع دارویی این کشور، در حالی سومین روز خود را پشت سر گذاشت که به اذعان شرکت‌کنندگان ایرانی و روسی این نمایشگاه،بستر بسیارمناسبی برای آشنایی و همکاری‌های تجاری و فن‌آورانه صنعت داروی ایران و روسیه فراهم اورده است.
استقبال بازدید کنندگان از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در نمایشگاه فارماتِک روسیه
چهارشنبه 1402/09/01 ساعت 16:08
گزارش تصویری؛
استقبال بازدید کنندگان از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در نمایشگاه فارماتِک روسیه
بزرگترین نمایشگاه صنعت داروی روسیه موسوم به فارماتِک با حضور معتبرترین شرکت‌های تولیدکننده API (ماده موثره داویی)، محصولات نهایی دارویی، پزشکی و آزمایشگاهی در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی کاراکس این شهر در حال برگزاری است.
دانش‌بنیان‌های دارویی ایران در کنار برترین تولیدکنندگان جهان
سه‌شنبه 1402/08/30 ساعت 18:25
فارماتِک روسیه آغاز به کار کرد؛
دانش‌بنیان‌های دارویی ایران در کنار برترین تولیدکنندگان جهان
بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی فارماتِک روسیه که به عنوان بزرگترین نمایشگاه صنعت داروی این کشور شناخته می‌شود، در حالی امروز در مسکو آغاز به کار کرد که آخرین دستاوردهای دانش‌بنیان‌های دارویی ایران در آن به نمایش درآمده است.
بزرگترین نمایشگاه صنعت داروی روسیه با معرفی محصولات دارویی ایران برگزار می‌شود
دوشنبه 1402/08/29 ساعت 17:08
بزرگترین نمایشگاه صنعت داروی روسیه با معرفی محصولات دارویی ایران برگزار می‌شود
بزرگترین نمایشگاه صنعت داروی روسیه (Pharmtech & Ingredients) از فردا سی‌ام آبان به مدت چهار روز در مسکو برگزار می‌شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
هشدار بانک مرکزی به وزارت صمت درباره اختلال در واردات در مقابل صادرات
جنجال سیاسی در رژیم صهیونیستی؛ نتانیاهو رئیس «کمیته سرپوش بر شکست هفتم اکتبر»
ظهور دوباره داعش در جنوب ادلب/ ایست‌های بازرسی مسلحانه با شعارهای داعشی‌ها
درخواست آذر منصوری برای استرداد لایحه تأمین امنیت زنان از مجلس
X
آگهی تبلیغاتی